|
|
#1231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh - wszystko okej, tylko czemu miałabym ją prasować?
Leży w dużej wannie, jest rozłożona, nie zgnieciona czy jakoś zmemlana. Nie widzę potrzeby prasowania jej. Wygląda normalnie. Jak już napisałam, materiał, z którego jest uszyta, nie gniecie się ani trochę. Przez wiele miesięcy leżała zrolowana w pudle i nie zaszkodziło jej to, więc po praniu (a raczej wymoczeniu) też będzie normalnie wyglądała.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-30 o 23:16 |
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
askaadopcje, hope- odezwijcie się dziewczyny
a tak wogole to jestem obsrana, wczoraj sąsiad złapał za rękaw gościa co mu po podworku z latarką chodził i po oknach świecił, w końcu facet uciekł a ja dziś sama w domu i się trochę stracham cwziełąm sobie drugiego psa od teściowej bo on strasznie krzykliwy wiec jak cos narobi hałasu, wezmę jeszcze zaraz jakiegoś kija albo rurę żeby mieć coś pod ręką w razie W |
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o ja pitolę ![]() odważny sąsiad. kurde chodzą takie łachudry i ludzi straszą weź jakiegoś bejsbola ![]() insolito, kurcze, czas leci a nie ma nawet 1300 ten gościu już pewnie szampana otwiera, widze, że tam ze 4 osoby się dopisały ale co to jest...
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-30 o 23:21 |
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
\Dzięki wielkie
Cytat:
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o cholera, też bym miała stracha; a jakby ten pies zaczął szczekać, to chyba bym na zawał zeszła; ale u nas też była podobna sytuacja, chodził jeden taki pajac i podglądał, wiemy kto, bo tata go poznał, ale wyparł się w żywe oczy, jak go tata na ulicy spotkał na balkon potrafił idiota wyleźć i patrzeć w okna
|
|
#1239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez zawsze jak sama w domu byłam i pies zasuwał pod drzwi i szczekał to miałam serce w marsi, a nie może teściu do Ciebie na noc przyjsc?
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
ehh cholera, chyba jednak się nie uda, bo tylko 20 min i ponad 100 głosów różnicy
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
no i koniec głosowania
![]() insolito, przykro mi uciekam spać dobranocki
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
Niestety głosowanie zostało zakończone
Siostra na drugim miejscu Dziękuję Wam Kobietki za pomoc i wsparcie, jesteście Kochane Mykam spać
|
#1244 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja
kolorowych snów
|
|
#1245 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za udane chrzcinyinsolito bardzo mi przykro ![]() do mnie dzis przyjechala mama i kuzynki bo moja siostra jedzie jutro na wycieczkę do Niemiec na 5 dni |
|
|
|
|
#1247 | |||||
|
Rozeznanie
|
Ejjj, o ile mnie pamięć nie myli (a nie myli) to jakieś bajki opowiadasz, przecież masz wspaniałą figurkę!
Cytat:
ja to jestem z tych uczuciowych wrażliwców... A on potrafi być naprawdę dla mnie niemiły/obojętny na zmianę. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale on buduje między nami taki mur, że chyba nie ma nic gorszego - mieć na wyciągnięcie ręki kogoś kogo się kocha, i czuć że jestem mu obojętna. Jesteśmy razem ale osobno. Okropny rodzaj samotności... Ja Ciebie kochana podziwiam za wytrwałość i cierpliwość, ja tak nie potrafię jak Ty ![]() Cytat:
super, że się udało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() insolito kurcze jaka szkoda że się nie udało, wrzuciliśmy linka na wykopie ale nie bardzo pomogło naprawdę mi żal
|
|||||
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Prosilas kiedys o proste przepisy japonskie, przy okazji szpinaku przypomnial mi sie jeden. Szpinak sparzyc w osolonym wrzatku i natychmiast wlozyc do zimnej wody. Nastepnie dokladnie odsaczyc (najlepiej owinac papierowym recznikiem i wyrzynac), pokroic na dl. 4cm. W tluczku zetrzec na proszek sezam i zmieszac ze szpinakiem. Podawac mocno schlodzone i posypane calymi ziarnami sezamu. |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dzień dobry. Mam dość! Blanka od czterech nocy śpi trzy razy po 1,5h. Reszta to płacz i stękanie. Wczoraj Zasnela dopiero po 22,a zawsze o 20 już zasypia. Dzisiaj nawet jeść nie chciała w nocy. Czyżby zęby ? W dzień jest na prawdę ok,bawi się,śmieje,robi sobie drzemki po 20min, jedynie w gondoli świruje,ale noce to masakra! Nie mamy już siły z TZ. Niech Ona pospi chociaż 6h ciągiem
![]() Insolito bardzo mi przykro ![]() Marsi jak noc ? Bez podglądaczy? Elmi super że "wrócił" Twój mąż Mała gratuluje chrzcin ![]() Cała i o której Jula Zasnela? Blogerko jak siostra? Urodziła? Czekamy na czerwonego newsa ![]() Meneq jak tam pierwsze doby u teściowej? ![]() Meduza czy spacerowka rozkłada się na płasko ? Kiedy mogę Blanke do niej przenieść? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1250 |
|
Rozeznanie
|
Blogerko,mi w dzien porodu na USG wyszlo 2500, a wazyl 3280...
I jak tam,jest juz dzieciatko po drugiej stronie brzucha? Gojka,jak tam noga? Bokeh,to pewnie chodzilo z ta komoda Brusali o tego aktora Bruce Lee,ale moze sie myle:p Insolito,przykro mi Szkoda,ze teraz nawet o tym facebook decyduje,gdzie przeciez powinna liczyc sie wiedza:/ Az mi teraz przykro,bo ja Ci w ogole nie pomoglam,nie korzystam z fb Ale TZta moglam poprosic czy cos. Ellmi,super ze ok Szklanka,moj tez lapie sie tylko za jedno uszko Ja co chwile budze sie w nocy,bo ten przez sen sie obraca na bebzona. Oczy zamkniete,ale glowa u gory i steka Milego dnia,u mnie znowu brzydko,tesknie za czika
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj o 5 rano minął dokładnie rok jak zobaczyłam dwie kreski na teście
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1252 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Maja dziś się wyspała o 4.30 3 dzień z rzędu... Zaraz nadrobię, narazie sprawdziłam meila i przyszły mi nowe gazetki z Biedry i kurde... mogłam ich nie oglądać. Są TAAAKIE fajne rzeczy do kuchni
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
fewciu towarzysko jest ok, gotuje mi brat tz, siostra przy kapaniu pomaga, tesciowa pierze. W piatek mamy sprawy do zalatwienia w moim miescie, to moze przy okazji uda sie z tz zobaczyc, chocby na moment.
A ja robie testy na egzamin z prawka. W piatek kciuki poprosze. |
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytam jeszcze raz
![]() Czy słoiczki i kaszki wprowadza się jednocześnie? Czy najpierw dziecko poznaje smaki a potem dostaje kaszke lub odwrotnie.? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Fewcia, łącze się z Tobą dzisiejszej nocy, może nie było tak jak u Was, że co 1,5 godziny, ale sie obudziła o 4 i wyje i stęka, mleka nie, pić nie, wszystko nie. Zasneła prawie o północy, juz chyba bardziej z nudów niż z nie wiem czego, bo takie rzeczy na łózku wyrabiała, że miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
u mnie mała dostawała najpierw słoiczki, a po kilku dniach kaszke, ale czy jest jakiś schemat jak jest lepiej to nie wiem..... ![]() a teraz kaszy w ogóle jej nie daję, przez to, że ją brzuszek bolał, holle nie chce jeść i nie wiem czy dobrze robię.... może szaja coś podpowie?
|
|
|
#1256 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak mi przykro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mała, super że chrzciny udane ![]() Maja też drapie oczka i łapie się za lewe ucho jak jest śpiąca. |
||||||
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, no bylismy, ale rano, jak wrocilismy to Ty pisalas, ze jedziesz
![]() No no, komoda Brusa Lee nie wiem, co w tym az tak smiesznego, ze ze smiechu sie prawie udusil, ale niech mu bedzie:PMarsi, Cala, no ja nigdy we Wrocku nie bylam takze zdaje sie na was jezeli chodzi o wybor miejscowy![]() Jaka miastowa jaka miastowa!!! Toz to ja na takiej wsi sie wychowalam nad morzem, ze zadna z was mnie nie przebije! ![]() Mala, brawa za chrzciny Ellmi, ale super, ze malz zostal podmieniony! Nie pamietam, co jeszcze mialam pisac ![]() Musimy kupic rolety do sypialni(firanki juz mamy dzisiaj 5.30 bylo ałuuuu...... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1258 |
|
Wtajemniczenie
|
meneq,
Ostatnio słyszałam, że w Chinach, czy to w Japonii było- nie pamiętam, ale, że jest tyle aut, że każdy ma zakaz jazdy w jakiś dzień tygodnia. A jak sie zda prawko, to później trzeba czekać w losowaniu na tablice rejestracyjne, żeby jeździć
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, wlasnie, kciuki za prawko!
![]() Ja chcialam sie brac po wakacjach, ale kurde.....z kasa ciezko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
hej laski
sory ze sie nie odnosze ale jestem jakas tak przybita w domu mam nerwowa atmosfere, teoretycznie nic zwiazanego ze mna moim rodzice gryza sie z wujkiem i ciocia ktorzy mieszkają nad nami a że to dom to nie da uniknąć się spotkań mamy jedno wejście dodatkowo jest jeszcze babcia .................. a ja jestem z osob które się bardzo wszystkim przejmują Bartusia przez 2 noce podrząd męczyły straszne bąki ale dzisiaj już było ok, nie mam pojęcia od czego to mogło być. Jakieś dwa tygodnie temu wziełam się za oglądanie Czasu honoru bo zawsze chciałam ogolądać ale jakoś nigdy mi nie pasowało jak było w tv. Jestem już na 35 odcinku wczoraj zobaczyłam 4
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

wydaje mi się, że nawet jak ktoś widzi na twojej tablicy taki link, to z lenistwa nie zawsze się tym zainteresuje i lepiej bezpośrednio

i taka mam nadzieje, ze do rana bede miala juz siostrzenice ...
Teraz brakuję ok. 130 głosów . Kurcze to jest do zrobienia

Nie widzę potrzeby prasowania jej. Wygląda normalnie. Jak już napisałam, materiał, z którego jest uszyta, nie gniecie się ani trochę. Przez wiele miesięcy leżała zrolowana w pudle i nie zaszkodziło jej to, więc po praniu (a raczej wymoczeniu) też będzie normalnie wyglądała. 
ten gościu już pewnie szampana otwiera, widze, że tam ze 4 osoby się dopisały ale co to jest...

za udane chrzciny
a potem czuję, że się przytula, ale dalej ani słowa, to ja dalej śpię; no i Filip nas wyratował, bo obudził się głodny i jakoś dalej poszło

I jak tam,jest juz dzieciatko po drugiej stronie brzucha?
Ostatnio słyszałam, że w Chinach, czy to w Japonii było- nie pamiętam, ale, że jest tyle aut, że każdy ma zakaz jazdy w jakiś dzień tygodnia. A jak sie zda prawko, to później trzeba czekać w losowaniu na tablice rejestracyjne, żeby jeździć