|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Cytat:
I zegarek też ![]() Cytat:
Kasia chyba pytała o jutrzejszy egzamin - tak, z cywila - zobowiązania(ogólna +umowy) i spadki ![]() Ale mam nerwy ![]() A Tż jaki milutki przyjechał
|
||
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Aneta to powodzenia życzę
, ja pisałam z tego w piątek i czekam na wyniki, miały być dziś wieczorem. Już prawie 22, a w USOSie nadal cisza
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam tylko 6 pytań opisowych i też nigdy nie wiadomo jak ocenia :/, ja jutro mam z teorii prawa i demokracji :/
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie w domu
![]() Samochód mamy, ale on dalej nie jest w pełni sprawny Protokół spisany Poszło gładko bardzo. Ksiądz powiedział do Tżta że co tak długo, już dawno mógł przyjść i rok temu brać ślub ze mną Spoko, że to długo jest Większość zaproszeń rozdane ![]() Zabrałabym ich wszystkich ze sobą W ogóle była rozmowa że kwiatów nie chcemy i co zamiast i kolega mówi, że spoko, ale on i tak przyjdzie z małą różyczką specjalnie dla mnie ![]() Tylko szkoda, bo Tż się dzisiaj rozchorował i to dość konkretnie
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
czarnulka to super, że część ślubnych rzeczy już za Wami
, ja koleżance na ślub też kupię jedną różyczkę . A co Tż?
|
#2348 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Co sie stalo TZ?
![]() Szukajcie auta. A co jest ze nie jest w pelni sprawne? I co chcecie zamiast kwiatow? Kurcze glowa mnie boli... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nas się wszyscy znajomi pytali czy dajemy rade tak cały czas razem? A jak mówiliśmy, że bez problemu to mieli mocno zdziwione miny
Nie wiem, no dla mnie to nic dziwnego, że jestem w stanie wytrzymać ze swoim facetem 24/dobe ![]() Cytat:
![]() Kinia ja Cię rozumiem Nie lubię takich bab ![]() Cytat:
Morelka zegarek ładny Arya mnie się suknia średnio podoba, nie widzi mi się tak góra, mimo że koronkę lubię. ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Pochorował się Boli go okropnie gardło, katar i się strasznie słabo czuje. Teraz się myje, wypił herbate ciepłą, przygotowałam mu worek różnych tabsów i go wygodnie do łóżka się grzać! Mojwa cały czas dzieje się to co wtedy tylko od czasu do czasu. Na trasie jest ok, w mieście gorzej. Do tego jeszcze są inne rzeczy, które już nie ma sensu naprawiać w tym samochodzie, a wiemy że działają na dobrych chęciach już chyba tylko i na prawdę byle dało rade pojeździć jeszcze tyle by nowe autko znaleźć ![]() A zamiast kwiatów chcemy gry planszowe. Dla dzieci z domu dziecka. Jeden kolega śmiał się że alko chińczyka nam przyniesie |
||
|
|
|
#2350 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Rozumiem. Uh. Macie jakies leki ktore go postawia na nogi?
A z grami planszowymi super pomysl! :tak: Moj TZ ma jutro wolne. Jego szefowi auto sie rozkraczylo 300km od domu i nawet nie ma jak wrocic ani nic... masakra. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa
Tak mnie ugryzł komar, że mam czerwony placek na pół nogi dopiero teraz zauwazyłam...---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
my się cieszymy, że nam się na niemieckiej autostradzie nigdzie to auto nie zepsuło, bo tam strach z samochodu wychodzić
|
|
|
|
|
#2352 | |
|
Pani żona :)
|
Cytat:
Ja się z Tżtem dogadałam Dostał troche po garach, ale potrzebne mu to było widocznie, żeby się ogarnął i zrozumiał jak to wyglądało co zrobił. Nauka mi jakoś nie idzie dzisiaj Mam nadzieję, że jutro trochę bardziej siąde nad tym wszystkim...
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
wyspałam się w samochodzie i mi się teraz spać nie chce
|
|
|
|
#2355 |
|
zuy mod
|
Czarnula - nam sie raz rozkraczylo. Z tego co pamietam - czesc do wymiany - 10 euro, robocizna - 20, a laweta 100 albo 200
najgorzej jak w piatek wieczorem Ci cos padnie... do poniedzialku jestes udupiona :/ Jak nam sie w Polsce rozkraczylo na A2 to nas sciagal na lince, patrol autostradowy chcial na nas doniesc policji ale ich opieprzylam i sie chyba wystraszyli wscieklej kobiety Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta zdasz na pewno, zdolna dziewczyna z Ciebie
![]() czarnulka to zdrówka dla Tż życzę
|
#2357 |
|
Wtajemniczenie
|
Anetka,
![]() Ja już w Wawie. Dziś jeszcze w przytulnym mieszkanku u brata, a jutro się melduję w akademiku ...Powiem Wam, że pojechaliśmy zobaczyć, jak to wszystko wygląda i okolica taka sobie...Pewnie będę się bała wracać sama wieczorami :P ja ogólnie to taki tchórz jestem i moja wyobraźnia zawsze intensywnie pracuje. Czarnula, życzę zdrówka dla Tż |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie jakieś tabletki takie na uspokojenie działające, ale nie otumaniające?
Ja jutro dzień na wariata: o 9 egzamin, potem: bank, policja, jak się mamie telefonicznie nie uda dogadać z koleżanką z urzędu gminu ws. unieważnienia dowodu to będę musiała do rodzinnej miejscowości podjechać i chcąc złożyć wniosek o nowy dowód od razu to gdzieś w międzyczasie jeszcze foto cyknąć, następnie do babci wpaść i na koniec Warszawa A tam też bym się chciała rozpatrzeć co i jak
|
|
|
|
#2359 |
|
zuy mod
|
Aneta - na policji sie dowiesz czy musisz wyrabiac nowy dowod. Imho nie bedzie takiej potrzeby. Uspokoj sie jeszcze.
A co do tabletek - persen ![]() W ogole dostalismy od mojego taty voucher na 2 dni w hotelu w Gdansku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Cytat:
Muszę zakupić ten Persen, bo za dużo nerwów ostatnio... To fajnie |
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzięki dziewczyny Mojwa fajnie z tym Gdańskiem ![]() Aneta powodzenia!
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta niestety, nie mogl spac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 20
Cytat:
Chory facet podobno gorszy niż wojna
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta
Dlatego teraz faktycznie musi mu cos byc skoro az sam mowi, ze sie koszmarnie czuje. Ale teraz juz wyglada znacznie lepiej, wiec miejmy nadzieje, ze szybko przejdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Większość facetów, których znam udaje 'twardzieli' w czasie choroby, że 'nie,nie, nic im nie jest'
Ale są też tacy co, aby ich lekkie przeziębienie złapie i jacy to oni umierający Mam nadzieję, że Twojemu Tż szybko przejdzie |
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz
Cytat:
Ja znam sporo takich, co kichna i juz umierajacy sa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 20
Hej.:
![]() Jak mi się nic nie chce!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Bede zagladac 

, ja pisałam z tego w piątek i czekam na wyniki, miały być dziś wieczorem. Już prawie 22, a w USOSie nadal cisza
06.12.2020
23.07.2022
Poszło gładko bardzo. Ksiądz powiedział do Tżta że co tak długo, już dawno mógł przyjść i rok temu brać ślub ze mną