|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dlaczego niestety że spała z Tobą?? znając życie ja też będę to praktykować, choć zapierałam się kiedyś że nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja właśnie zaraz idę sobie zrobić ![]() Wstawiłam już pranie więc coś tam zawsze zrobię ![]() Cytat:
Cytat:
współczuje, mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło trafić na nieuczciwego sprzedawcę i mam nadzieję że tak już zostanie![]() Kurcze ciekawe jak tam surka
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-07-01 o 10:12 |
|||||||
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
dzień dobry
![]() raptowna- dla Ciebie i córeczki! ale masz fajnie gratulacje!!! en- oby te wszystkie negatywne i ciężkie sprawy, które Was dotykają wzmocniły więź między Wami, wtedy będzie Was o niebo łatwiej przejść przez to ![]() Cytat:
![]() daj znać jak Ci się podobał/ nie podobał skylie Ty też!kooocur- za tydzień
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. To SUrka a nie Siurka tak sie usmiałam![]()
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko, że małego na razie, nic sie z nim nie dzieje, nie czuję z tego powodu żadnego dyskomfortu ani nic, ale boję się, że po porodzie jakbym rodziła sn to wylezie od wysiłku mega wielki![]() kallisto zdrówka kochana Anulka dawaj znać jak tam po ktg
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Rozeznanie
|
a tak w ogóle to dzień dobry
w weekend was troszkę podczytywałam, ale nie miałam zbytnio czasu na pisanie bo gotowałam i mroziłam co bysmy z głodu nie pomarli jak Fifi sie urodzi ![]() Plan na dziś: zakupy - juz wykonany biblioteka odkurzanie mopowanie podłóg jak zdąże to jeszcze karkówke duszoną zrobie i zamrożę
|
|
|
|
#1057 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja przed chwila wstałam noc spoko ![]() Surka chyba sie nie odzywala... pewnie walczy albo juz ma po wszystkim ![]() musze isc wyciagnac mieso na rosolek, jak mi sie nie chce ktora dzisiaj rodzi?? gratuluje Raptowna coreczki
|
|
|
|
#1059 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
wszystkie problemy są świeże i wydają się nie do pokonania, ale jak minie troche czasu to sie zacznie układac
|
|
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie kojarzę Twojego Tż, nawet gdy wcześniej oglądałam zdjęcia w klubie zresztą on kończył lo, a ja dziecina pewnie z nosem w książce gdzieś pod ścianą siedziałam ![]() A Wasza historia naprawdę jest urzekająca i zbieg tylu okoliczności i takie niewymuszone, naturalne, bo każde chciało odpocząć a tu bęc Bardzo lubię takie historie Cytat:
a co do wspominkowości - to ja czytałam gdzieś, że kobiety w ciąży często mają tak, że powracają przed rozwiązaniem do czasów swojej młodości, dzieciństwa, robią taką podróż sentymentalną także tego czarowniczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nieładnie tak zwodzić i kręcić ![]() Rocky to ja później wstawię Ci fotę psiaka i Ty mi powiesz czy to pod Kaukaza podchodzi czy nie ![]() bo moi rodzice mieli mieć niby małego owczarka niemieckiego ale coś się nie zapowiada i ktoś hasło rzucił, że to chyba jednak mieszaniec owczarka z kaukazem ale ja go tak koooocham ![]() Mam nadzieję, że nogi Ci tak nie dopieką z tą opuchlizną. Może przed tymi upałami zdążysz Laurkę wypchnąć ![]() Kallisto zdrówka |
||||
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tam machnij zreszta mysle, ze sie nie obrazi ale to smesznie brzmi i dlatego tak wyłapałam![]() Ja Wam mówię Surka juz pewnie ma dzidzię ![]() ![]() i odpoczywa
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zaczelam Was nadrabiac, ale mam problem z netem - ciekawe czy mi wysle ta wiadomosc. Ciagna u nas nowe kable telefoniczne i jets porblem, od godziny probuje te 5 stron ogarnac i ni chu chu. Na szybkosci Raptowna wielkie gartulacje!!!!!!!!!!!! Ghia jak znajdziesz chwile mozesz mi na priv lub na FB napisac jak bylo po cc na kosciuszki? ja ide w czwartek do szpitala a chcialam cos dopytac. plissss. ![]() :pr osi:Ponadto ze zlych rzeczy, obudzilam sie z bolem gardla i teraz kicham jak najeta - jeszcze mi kur... tego brakuje, zebym przed cc sie rozchorowala. Na 12 ide z TZ na Iluzje do kina -Marysia w zlobku, wiec musimy wykorzystac te bilety, bo jak sie Aleks urodzi to predko nie pojdziemy. i z dobrych rzeczy - serwis navingtona - rewelacja, w czwartek wyslalam paczke a juz dzis dostalam kola z powrotem - naprawione lece dziubki - pozniej postaram sie was ogarnac.
|
#1063 |
|
Rozeznanie
|
też mi się tak wydaje
planuje dzis spakować torbę, chyba codziennie Wam to piszę, bo jakoś odwlekam tę czynność, ale dziś to juz napewno, bo mąż wczoraj sie na mnie wkurzył
|
|
|
|
#1064 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
miałam problem z zaparciami w 6 mcu przez 2 tygodnie, a teraz super. Najważniejsze, że to końcówka, przynajmniej długo Cię nie wymęczy Cytat:
![]() Eveewe zdrówka |
|||
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
witam się w 34 tygodniu i zaraz znów uciekam
raptowna - gratulację En fajnie ze powoli zaczyna się układać uciekam bo dzisiaj sporo roboty mnie czeka ![]() 3majcie się zajrze wieczorkiem |
|
|
|
#1066 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że SURKA mi wybaczy ![]() I mam nadzieję, że faktycznie już tuli Małą a nie męczy się tam biedna na porodówce ![]() Cytat:
I brawa dla serwisu za szybką naprawę ![]() Dobra ide na ta kawkę. |
||
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Evewee- zdrówka kochana, niech to przeziębienie idzie precz!!
a ja wstałam i znowu mi niedobrze, co za masakra, jakbym w I trymestrze była Przed chwilą do mnie Babcia zadzwoniła z informacją, że jej się śniłam, że dziecko urodziłam zaczyna się
|
|
|
|
#1068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
a juz mi sie nie chciało jej odnosic w nocy bo zmeczona bylam
|
|
|
#1069 |
|
Zadomowienie
|
A teraz dla równowagi Wam pobębnię o sobie, co byście musiały poczytać troche, a nie że ja tylko nadrabiam
![]() To na początek mego monologu, chciałabym opisać Wam jaki szczęśliwy przyjazd z weekndu był dla mojego Tż. Najpierw przy parkowaniu pod blokiem pacnął tyłem auta w lampę co prawda nic się nie odgięło, zdarło etc ale jakas ryska jest. No ale mówie mu, że przeciez nic się nie stało (a wiecie, auto to świętość dla Tżta). Ok. Chwilę potem jak wyciągał walizkę z bagażnika wlazł w mega świeżą i mega śmierdzącą kupę idziemy dalej, poszłam przodem otworzyć drzwi od klatki, żeby mógł sobie wejść z pakunkami naszymi i zza żywopłotu słyszę po chwili "o kur.." wychodzę, patrzę, a na chodniku z jednego z dwóch pudeł wywalone pieluszki i ubranka dla małego - wszystkie poprane i poprasowane przeze mnie i moją mamę w domu mnie się chciało śmiać, bo w koło mnóstwo małych skarpeteczek, czapeczek itp, a wśród nich mój mąż roztargniony ale on już był na skraju wściekłości. Na koniec, żeby dzień nie zakończył się nijako, przewalił drążek, który stał oparty o ścianę i czekał na wyniesienie do piwnicy i tak nam zarysował i ubrudził ścianę w salonie, że trzeba będzie cos z tym zrobić ![]() No mówię Wam, pech za pechem. Śmiałam się w łóżku, że gdybym w ciąży nie była to pewnie dzisiaj zaliczylibyśmy wpadkę z ciążą
|
|
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do formy
Elfik nakarmiony o 8.30, podlogi i gary pomyte, pranie powieszone, zakupy spozywcze zrobione, kotlety z piersi sie smaza, laktator i butelki na gazie ![]() Ciekawe, w ktorym miejscu swojej drogi jest Surka z Lilianka?...
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w momencie kupy już bym się turlikała po chodniku ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Enle nie chcę nic mówić ale mi to wygląda ewidentnie na czyszczenie organizmu
![]() Ja zmykam na trochę, jakieś zakupy zrobię, może dżemy dzisiaj powkładam znowu do słoików muszę mieszkanie ogarnąć ale nie wiem czy mi sił starczy...
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Raptowna a ja Cię nie pamiętam
Hej dziewczyny z rana!! dopiero wstałam, po tej pobudce o 4 nad ranem. około 7-8 miałam bóle tak jak na okres jak jeszcze w łóżku leżałam, ale wstałam, wypiłam herbatę i nic, spokój. strasznie mi ręce drętwieją, wiecie co, aż myszki nie umiem trzymać za dlugo w jednej pozycji. |
|
|
|
#1075 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że chociaż u was lepiej, mówiłyśmy wszystkie, że się poukłada ![]() Cytat:
W ogóle przytula się często do brzucha. No ale jak najpierw jest brzuch, później ja, to nic dziwnego ![]() Aaa i leci nam dzisiaj 33 tydzień
|
|||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) hahahaja też właśnie myślę o Surce, co tam u niej i jak sobie radzi! |
|
|
|
|
#1077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czekamy na odparcie ataku
![]() Cytat:
![]() Tez mam nadzieje ze ją wypchne ![]() Cytat:
![]() Szacuneczek dla tego serwisu ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ale akcje
|
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

mała dziś pobudki miała o 2 i 5, teraz pojadła cycka i walczy w łóżeczku swoim. Noc niestety spędziła ze mną w łóżku 

w ogóle nie mogę na niego liczyć, niestety rozczarowuje mnie ostatnio na każdym kroku. Mam nadzieje że to chwilowe i nie długo wszystko wróci tak jak było dawniej.

dla Ciebie i córeczki! ale masz fajnie
Oby więcej takich inicjatyw powstawało:
skylie Ty też!

12.06.2010
zaczyna się