|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
isia rzeczywiscie
![]() ![]() ![]() ![]() za to lidka ma na pewno Twoje oczy ![]() ![]() hmm... wiecie co? z tym zmienianiem po slubie to pewnie tez zalezy od czlowieka. my jestesmy troche ponad rok i jakiejs duzej roznicy nie zauwazylam. wkurza mnie ten moj jak dawniej, ale w sumie i tak w naprawde niewielu kwestiach sie nie zgadzamy. moze u nas troche inaczej tez to wyglada, bo slub u nas byl dla nas. tzn: od 19rz z nim mieszkam i to nie przelotnie tylko juz tak na dobre, przez ten okres dotarlismy sie i znalismy sie jak lyse konie. wiec ten okres adaptacji mieszkaniowej po slubie nas ominal. jedyne co mnie wkurza to troche to, ze na urodziny sie nie stara:P tzn stara sie, bo w zeszlym roku i kazdego poprzedniego i w tym roku tez zawsze uszykuje jakies ciacho czy kupi torcik i kwiatki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
Zawsze go łagodziła, tumaczyłam ze jego gniew czy złośliowość wyjdzie tylko JEMU na złe. On sie wscieka,emocjonuje na kierowców,na ludzi..a oni i tak go nie słysza więc co mu to da? sa momenty sie łagodzi i przyznaje rację. Jakiś czas po powrocie z innego kraju miał taką poprawę ze wiedział ze nie ma co sie złosci , nie ma na to wpływu..ale tp trwało aż 2 tygodnie..i na tym sie kończył jego psokój. Teraz potrafi się drzeć do rzezy martych 5 min , podnieść sobie i mnie ciśnienie do 200 a ja nie potrafię i chyba nie chce go już łagodzić. Mnie sie kończy cierpliwość z takich momentach. A jest ich coraz to wiecej. Co tydzien moj mąz jest zły. W każdy weekend gdy jest w domu.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
ja nie mowię ze mam złego męża , jest fajny i mądry ale kurna ta jedna jedyna rzecz....ta jego nerwowość i wybuchy. Kurcze a jego siostra i nawet mama mowiły mi przed slubem " dobry facet tylko czasem wybucha nie wiedzieć po co w złych momentach" dopiero teraz wiem co miały na mysli..wczesniej miałam różowe okulary.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
to zrob mu terapie wstrzasowa, wyjedz na pare dni na urlop, jemu nic o nim nie mow, tylko zostaw mu karteczke, zeby sobie przemyslal co nieco, bo jeli nie to torby juz na niego w piwnicy czekaja:p chociaz jak to taki nerwus, to cholera wie jakby zareagowal...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kur* mam z☠☠☠* całą niedziele..miał być grill i wyjazd a jest płacz przed komputerem.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Zakorzenienie
|
wiesz, jak nie prosba to grozba...
mnie tez nigdy straszenie rozstaniem sie nie podobalo, nigdy tez w takiej sytuacji tez nie bylam, zeby tak sprawe stawiac. jesli masz sile to walcz, tylko, ze do tanga trzeba dwojga. ew, pogodzic sie z sytuacja i ignorowac... bo coz innego mozna zrobic... jesli juz rozmowy byly, a efektu brak.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3367 | |||
Zakorzenienie
|
Poprosze tżta po południu żeby mi zrobił.Byliśmy wczoraj na spacerze i tż powiedział że domek maleństwa się powiększył
![]() Plamień nie ma.Było tylko w środe jednorazowo.Potem jak wróciliśmy ze szpitala było czysto i tak jest do teraz.Mam nadzieje że już się nie powtórzą,bo straszny stres miałam w środe jak to zobaczyłam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-06-30 o 11:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wypadanie polecam joanna kuracja wzmacniająca ![]() A ja czuję się najnormalniej na świecie, jakby nigdy nic ![]() Cytat:
Nie będę Ci dawała rad, bo Ty znasz najlepiej TŻ i Wasz związek. Gdyby mój TŻ się tak zachowywał to bym to zignorowała, żeby widział, że jego złość nie robi na mnie wrażenia i czekała aż się raczy odezwać ![]() ![]()
![]() |
#3369 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Isia avatrka zmieniłam bo mi się mój już znudził po prostu. A córcie obie masz ślicznotki ![]() Linka nie wiem co Ci powiedzieć i doradzić Iza no właśnie pokazuj swoj brzuś z maluszkiem ![]() A ja dziś jakoś padnięta jestem i bezsilna nic mi się nie chce tylko spać |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Linka, mój tż jest taki sam. mam skosy w kuchni, często wali głową w ścianę i wtedy wrzeszczy i klnie
![]() do mnie czasem też ma dziwne teksty - jego zdanie, które mnie wyprowadza z równowagi to "nie takiego życia chciałem" a potrafi tak stwierdzić na przykład jak próbuję wyegzekwować żeby wstawił zmywarkę (jeden z niewielu jego obowiązków w domu) ![]() ![]() poza tym normalny człowiek nie mówi przykrych rzeczy bliskim a on zamiast się czasem zamknąć to plecie tym jęzorem bez opamiętania. wczoraj wieczorem: emocjonujący dzień, awantura z teściową, kładę się po północy (zwykle ok 22) on przychodzi i na przytulanie mu się zbiera. mówię, że padam na pysk, nie dam rady. a on? "super, to mogłem zostać w pokoju, pograć sobie a nie tu do ciebie przychodzić" pytam co on plecie, po co gada takie rzeczy "mówię co myślę, wolisz żebym kłamał?" ![]() przyznam, że często mi się zdarza myśleć, że ja z nim całego życia nie wytrzymam. jeszcze parę lat tak, bo się kochamy, bo on jest cudowny do dzieci, bo generalnie nam ze sobą dobrze. ale niestety poziom adrenaliny jaki mi regularnie serwuje to jest nie dla mnie. ja spokoju potrzebuję i za te 5-10 lat jeśli nic się nie zmieni to właśnie spokój wybiorę. druga jego wada to to, że wszystko jest na mojej głowie. od spraw remontowych (mój ojciec nauczył mnie więcej o malowaniu, wierceniu, remontowaniu i majsterkowaniu niż teść nauczył tżta. między bogiem a prawdą to tż nie umie zrobić w domu nic). trzymaj się Linka ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-06-30 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3371 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() poki na mnie nie lrzyczy jest ok. Wczoraj wydarł się na mnie bo chciałam z 1 słodzikiem a on dał 2 i uważa ze ja zawsze pije z 2...no tak..ale herbate a nie kawe. Czy to jest powód do nerwów i nieodzywania się 2 dni? do spartolenia wyjazdu nad jezioro???Nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Jeśli sie nie zmeni to niestety po raz trzeci zmienie nazwisko!!!! |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3372 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Oj Linka,widze, że jutro czeka nas poważna rozmowa :p
Współczuję cichych dni, nienawidzę tego najbardziej na świecie. Dobrej nocy kochana, śpij spokojnie. ![]()
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Cebuluś własnie mija 25 minuta trzymania Twojego sernika w wyłączonyn piekarniku..za 5 min wyciągam i jutro na smutki jem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
Linka mam nadzieję, że TŻ się jednak odezwie zanim wyjedzie.
Nie znosiłam jak się rozstawaliśmy na czas delegacji obrażeni. Potem cały tydzień nie ma jak się przytulić i pogadać w 4 oczy ![]()
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo dobrze rozumiem akcję ze słodzikiem... mój tż miał być chrzestnym, wybraliśmy na allegro srebrny smoczek z grawerem. przyszła przesyłka, wszystko fajnie. śpię, zbliża się północ a nagle on włącza światło w sypialni i zaczyna awanturę o ósemkę z daty bo to nie jest ósemka tylko jakiś zygzak, jeśli ja uważam że to ósemka to chyba jestem ślepa. ![]() ![]() mam nadzieję, że Twój tż się ogarnie w tej delegacji - zatęskni i przemyśli. wiem, że nam by się przydało odpocząć od siebie ale się nie zapowiada.. może na mazury na parę dni pojadę odsapnąć od wszystkiego. ale nie wiem, bo kicia operować chyba będziemy ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Smacznego sernika ![]()
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
moj Tż nie przeklina w sumie w ogole..może w pracy ale tego nie wiem. Ustaliliśmy na poczatku związku ze sie nie przeklina i sie faktycznie nie przeklina...trzyma się od 2 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczynki,
Wracam do starań, i będę częściej pojawiać się na forum. Ostatnio jak tu zajrzałam, okazało się ze dziewczyny które zobaczyły dwie kreseczki mniej więcej wtedy co ja, są już po połowie ciąży... i znowu zakręciło mi się w oczach... Strasznie dużo się pozmieniało, gratuluję nowym (dla mnie ![]() Widzę ze trafiłąm na trudny temat - moj TZ tez jest wybuchowy, bez sensu krzyczy na kierowców, czy na stół jak się w niego kopnie... Nie ma na to dobrej rady... Czasem rozmowa pomaga na trochę, czasem nie; ważne jak któraś z Was napisała - aby nie krzyczał na mnie. Linka, trzymam kciuki zebyscie nie rozstawali się w 'cichosci' i zeby obojgu Wam się jednak chcialo powalczyc. Pozdrawiam wieczorową porą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hej, witam się!
Szybko przelecialam ostatnie strony... ja nie mam takich akcji z tz, ale rozwiązaniem jest tylko rozmowa, na każde nieporozumienia, żadne straszenie i przypominanie,ja bo to daje skutki odwrotne i czasami jest jeszcze gorzej ![]() Linka mam nadzieję, że przed wyjazdem tz jednak sobie coś wyjasniliscie, czasami warto wyciągnąć rękę i pogadać, może jego męską dumą nie pozwala przełamać się i przeprosić i pogadać ![]() OBY WRÓCIŁO LOVE ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3383 |
Zadomowienie
|
Witam,
Melduję się po wizycie. Wszystko ok. Moje szczęście ma 18mm i serducho pika mu szybciutko. ![]() ![]()
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobre wieści z poniedziałku! Linka u Was jak? Może by seksik własnie pomógł? ![]()
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-07-01 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dziś jedziemy na zakupy pewnie pół dnia nas nie będzie.Tż chce kupić buty ja chce popatrzeć za jakimiś sukienkami dla siebie i jakimiś rzeczami dla maluszka ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam się i ja ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
15 tydzień
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zadomowienie
|
Ojeja ale śmieszny masz ten brzuszek
![]() ![]() Dziękuję Wam wszystkim! Ja również cieszę się bardzo. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. ![]()
#3390 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Witam się (jak na ciążę zborową przystało) na początku 3 tyg wg OM ![]() ![]() A tak serio to jest 15 dc, są piękne gluty, jest zjazd tempki w dół, szyja stoi otworem, więc się dzieje .. trzymajta kciukasy ![]() Co do TŻtów, to mój też jest nerwowy, ale nie aż tak, czasem się wkurzy na głupotę, ale nigdy nie doprowadzamy do awantury o głupotę, on ma nawet coś takiego, że lubi wyprowadzać innych ludzi z równowagi swoim spokojem, więc jak się z kimś kłóci to wręcz zniża głos, mówi powoli i udaje mega chillout .. I to kurde skutkuje, ludzie głupieją i się zamykają ...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.