Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 08:07   #391
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc
zdalam wszystkie egzaminy
było ciężko, bo jednego nie zdalam i czekala mnie poprawka
odwazylam sie pojechac do dziekana osobiscie na ustny
mialam 2 doby na pogarniecie materialu
zdalam

13 lipca mam obrone mgr

w firmie sie uspokoilo, rok szkolny zakonczony
mysle, ze bede miala chwile czasu na wizaz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:51   #392
kliwia
Zakorzenienie

agus zdolna jestes trzymam kciuki za obronę.

marta poka poka

Co do roweru suuuper. ciesze sie ze wzielam ten a nie inny. Mam rame 19 troche spora jest, ale wygodnei sie jedzie No i jakbym miala rower z trzeba przerzutkami, jak maja te podstawowe stylizowane modele, to chyba bym nie dala rady podcjechac pod gore taka jak jechałam wczoraj
Przejechałabym więcej, ale wiało
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:56   #393
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej.
jestem i znikam....

śliweńka nie jedź z młodą bez rezerwacji, oszczędź sobie niepotrzebnych nerwów, ja swoje przeżyłam w zeszłym roku, kasia może potwierdzić...

Aguś gratuluje egzaminó
Ana tobie też.

Kliwuś śliczny rower, zazdroszcze

więcej grzechów nie pamietam...

india piekne zakupy a co do sprzętów to podłogi nie porysowałas?? moja mam tak panele załatwiła,--- nowiutkie!!!! kanape przesuwała i porysowała okropnie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:02   #394
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc
zdalam wszystkie egzaminy
było ciężko, bo jednego nie zdalam i czekala mnie poprawka
odwazylam sie pojechac do dziekana osobiscie na ustny
mialam 2 doby na pogarniecie materialu
zdalam

13 lipca mam obrone mgr

w firmie sie uspokoilo, rok szkolny zakonczony
mysle, ze bede miala chwile czasu na wizaz
Dobrze, że wszystko tak się skończyło Gratuluje!!

Hej! Odznaczam pierwszy dzień urlopu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:03   #395
kliwia
Zakorzenienie

anika dlatego ja jak zakupie nowe meble to oblkejam filcem zeby wlasnie pw przypadku checi przesuniecia latwo pzresunac i nie rysowac
Stary 2013-07-01, 09:07   #396
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Martuś no pewnie, że widzę Twój trud A jak doceniam
Ja też nie pozostaję bierna w sprawie wychowania mojej córki, żeby nie było

Aguś
Stary 2013-07-01, 09:17   #397
martucha84
Zakorzenienie

SAMBA dumam mysl wybieraj w koncu to juz nie dlugo a wyprawkę zbierasz?

india upojna za to poranek za mocno bolał dziś natomiast syn spal do 8.37 więc wszystko sobie dobiłam miłej pracy

agus gratuluje!!!

kliwia pokaze jak tylko dostane od niego rzuty to pokaze.. uwielbiam jego meblem ma chlopak glowe bardzo mi sie podobaja zreszta wygrywa nagrody na targach budowniczych i wnetrzarskich.. pewnie tez dlatego jest troche drozszy no ale wiem ze jak zrobi to bedzie porzadne i ladne.. i nawet kolorem idealnie sie z nami wkomponowal a nic mu nie mowilismy i ta garderobe zrobil taka jak chcielismy.. tzn ta do wieszania.. juz sie nie moge doczekac.. tylko chyba jednak do wrzesnia poczekamy zeby od razu robic calosc.. acz tak mamy zawalony przedpokoj.. ze moze jednak.. ale rozdrabianc sie. ehs.. ma baba problem

anika pamietam twoje przeboje z noclegiem!! trzymam za ciebie kciuki!!

ktosia
wiem wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 09:20   #398
kliwia
Zakorzenienie

martucha a na platnosc w ratach nie zgodzi sie? mozecie spisac przeciez umowe ladna. ze np teraz placicie za materialy a we wrzesnieu za robocizne
Stary 2013-07-01, 09:24   #399
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Neska przykro mi ze wakacje sie nie udaly

mam pytanko...jaki kolor scian zrobilybyscie w bialej kuchni? kuchnie chcemy w tym stylu...tzn nie bedzie w litere L tylko na prosto ale chcemy biale meble i jasne blaty...
Blat zrobiłabym w kolorze podlogi, a ściany i kafle w jasnej szarośc/złamanej bieli, do tego dodatki w żywym kolorze.

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja bym zrobiła ściany jasnoszare
zgadzam sie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
sambus ja mam szara i ladnie wyglada, choc dosc chlodno. tylko ja mam ciemnoszare kafle na podlodze i prawie czarne blaty

do drewnianych blatow to jeszcze jasny zielony pasuje i wyglada slodko. i ja lubie to polaczenie, chyba teraz bym takie zorbila
pomaranczowy jak lubi ktos
i kawa z mlekiem
nawet rozowy - ale na malej powierzchni jednak
Kuchnia moich marzeń jest biała, do tego jasnoszare ściany i kafle, blat w kolorze jasnego drewna, a dodatki w kolorze jasnej zieleni . Mam już takie miseczki, kubeczki, ręczniczki . Wszystkie gadżety kuchenne kupuję w tym kolorze.

Cytat:
mam rower!!!!!!!!!!!!!

india tę bluzkę http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited

i zwykle garniturowe spodnie
Prezentuje się rewelacyjnie . Fotelik jaki wybrałaś?

kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:27   #400
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
martucha a na platnosc w ratach nie zgodzi sie? mozecie spisac przeciez umowe ladna. ze np teraz placicie za materialy a we wrzesnieu za robocizne
nie no nie bedziemy sie tak bawic.. wolimy zaplacic albo wszystko we wrzesniu (wu chce miec spokojna glowe mamy placimy robimy...) albo teraz polowe zaplacic i zrobic garderobe i ta szafke (wąska45cm) a potem koniec wrzesnia pazdziernik druga polowe i wtedy wielka szafe.. bo przez to ze ona nam pozmienial troche zeby wpuscic wiecej swiatla nie zastawiac tak wszytskiego etc to szafa nam se o 20 cm powiekszyla.. tzn bedzie 160cm dluga 3 m wysoka, i albo 55 cm gleboka (takbysmy woleli) albo 65 tak on nam proponuje bo wtedy wieszaki zrobimy.. ale my nie potrzebujemy takiej glebokiej bo na wieszki mamy jednak 3skrzydla w tamtej szafie a 10 cm ściąć z przedpokoju ktory i tak jest mega waski to nie bardzo..(wojtkowi nie lezy bo jakbysmy cos wnosili to moze byc potem na styk. a poco sie meczyc...)

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-07-01 o 09:29
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:36   #401
kliwia
Zakorzenienie

marta, pewnie ze jak nie potrzebujecie wieszakow tonie robcie glebokiej szafy w razie co mozna wieszaki zorbic na rzeczy uzywane aktualnie ale takie ze wisza przodem o tak:
No kwestia dogadania sie z fachowcem co do podzialu pracy i placy

kolanka hamax fotelik, odchylany - ale to odchylanie to wiesz do dupy troche jest. w sumie nie wiem czemu go wzielam
no w tym moim nei wiem czemu nie ma osobnych pasow jak w foteliku, ze kazda reka osobno, pas wklada sie przez glowe i zapina w kroku i dopiero reguluje
Ten fotelik co u koelzanki mierzylam normlanie mial zapiecie jakw foteliku samochodowym
Myslalam ze wszystkie tak maja, i nie patrzylam na to kupujac. Teraz bym olala, i kupila przez internet fotelik ale siedzac 2 h w sklepie juz nie myslalam racjponalnie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szafa-wieszaki-12812309.jpg (24,1 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-07-01 o 09:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 09:39   #402
Leine
Zakorzenienie

Kliwia fajny rower! A Zu musi się przyzwyczaić Fajnie wycieczki Was czekają
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:55   #403
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
marta, pewnie ze jak nie potrzebujecie wieszakow tonie robcie glebokiej szafy w razie co mozna wieszaki zorbic na rzeczy uzywane aktualnie ale takie ze wisza przodem o tak:

kolanka hamax fotelik, odchylany - ale to odchylanie to wiesz do dupy troche jest. w sumie nie wiem czemu go wzielam
no w tym moim nei wiem czemu nie ma osobnych pasow jak w foteliku, ze kazda reka osobno, pas wklada sie przez glowe i zapina w kroku i dopiero reguluje
Ten fotelik co u koelzanki mierzylam normlanie mial zapiecie jakw foteliku samochodowym
Myslalam ze wszystkie tak maja, i nie patrzylam na to kupujac. Teraz bym olala, i kupila przez internet fotelik ale siedzac 2 h w sklepie juz nie myslalam racjponalnie.
Kliwia, mi się wydaje, ze to jest wygodniejsze zapięcie. Ja miałam takie w foteliku 0-13 kg. Teraz mam już większy fotelik i wydaje mi się, ze ja wiecznie muszę Jakubowi rączki wykrzywiać, zeby go w te pasy zapiąć. W tym nie musisz nic robić z rączkami, tylko miedzy główkę wkładasz pasy i zapinasz.
Teraz obejrzałam je dokładniej i dziwię sie, że nie ma tam żadnej miękkiej osłony na ramiona. Mogą być niewygodne.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-07-01 o 10:01
Stary 2013-07-01, 10:02   #404
kliwia
Zakorzenienie

kolanka moze i racja, z raczkami, ale ten pas co jest przez raczki ma bezpieczniejsze zapiecie a ten pzrez glowe ma zwykly na klik, tylko ma to dodatkowe zabezpieczenie ze trzeba wdusic dodatkowy bolec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg seat.jpg (70,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2013-07-01, 10:28   #405
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

india upojna za to poranek za mocno bolał dziś natomiast syn spal do 8.37 więc wszystko sobie dobiłam miłej pracy

agus gratuluje!!!

kliwia pokaze jak tylko dostane od niego rzuty to pokaze.. uwielbiam jego meblem ma chlopak glowe bardzo mi sie podobaja zreszta wygrywa nagrody na targach budowniczych i wnetrzarskich.. pewnie tez dlatego jest troche drozszy no ale wiem ze jak zrobi to bedzie porzadne i ladne.. i nawet kolorem idealnie sie z nami wkomponowal a nic mu nie mowilismy i ta garderobe zrobil taka jak chcielismy.. tzn ta do wieszania.. juz sie nie moge doczekac.. tylko chyba jednak do wrzesnia poczekamy zeby od razu robic calosc.. acz tak mamy zawalony przedpokoj.. ze moze jednak.. ale rozdrabianc sie. ehs.. ma baba problem

ktosia
wiem wiem
wyprawka juz w wiekszosci zebrana na razie lezy w piwnicy i czeka musze kupic jeszcze komode na rzeczy malego i te wszystkie ☠☠☠☠☠☠☠y kosmetyczne...nio i zaczac prac i przygotowywac te rzeczy... ale troche powstrzymuje mnie fakt ze wypiore to, wyprasuje i trzeba bedzie to wszystko przewozic, wiec moze wybrudzic sie nie wybrudzi ale sie pomnie... noo i taka robota glupiego...ale innego wyjscia nie ma bo wrzesien tuz tuz a w sierpniu przeprowadzka i wszystkiego nie zrobie...

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
Blat zrobiłabym w kolorze podlogi, a ściany i kafle w jasnej szarośc/złamanej bieli, do tego dodatki w żywym kolorze.

zgadzam sie

Kuchnia moich marzeń jest biała, do tego jasnoszare ściany i kafle, blat w kolorze jasnego drewna, a dodatki w kolorze jasnej zieleni . Mam już takie miseczki, kubeczki, ręczniczki . Wszystkie gadżety kuchenne kupuję w tym kolorze.

Prezentuje się rewelacyjnie . Fotelik jaki wybrałaś?
blat w kolorze podlogi niestety odpada bo podloga mi sie niespecjalnie podoba jest jakas wykladzina... wprawdzie widac ze nowa i taka z porzadniejszych bo na pierwszy rzut oka wyglada jak parkiet czy panele no ale jednak... no ale nie bedziemy inwestowac w podlogi bo to nie nasze mieszkanie tylko wynajmowane, wiec musi tak zostac....
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 11:22   #406
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
wyprawka juz w wiekszosci zebrana na razie lezy w piwnicy i czeka musze kupic jeszcze komode na rzeczy malego i te wszystkie ☠☠☠☠☠☠☠y kosmetyczne...nio i zaczac prac i przygotowywac te rzeczy... ale troche powstrzymuje mnie fakt ze wypiore to, wyprasuje i trzeba bedzie to wszystko przewozic, wiec moze wybrudzic sie nie wybrudzi ale sie pomnie... noo i taka robota glupiego...ale innego wyjscia nie ma bo wrzesien tuz tuz a w sierpniu przeprowadzka i wszystkiego nie zrobie...

blat w kolorze podlogi niestety odpada bo podloga mi sie niespecjalnie podoba jest jakas wykladzina... wprawdzie widac ze nowa i taka z porzadniejszych bo na pierwszy rzut oka wyglada jak parkiet czy panele no ale jednak... no ale nie bedziemy inwestowac w podlogi bo to nie nasze mieszkanie tylko wynajmowane, wiec musi tak zostac....
No to wtedy proponuje nie przejmowac się podłogą, zrobić jasny blat, a kafelki i sciany niech są białe. Z dodtakami w każdym kolorze sie wtedy wpasujesz. Może być zieleń, fuksja, nawet neonowe kolory. Srebrne, lub czarne lampy. jak będą srebrne dodtaki, to fuga moze byc szara.

Tutaj jest połączenie jasnego drewna i ciemniejszej podłogi.
Ale jak to nie wasze mieszkanie, to zastanówcie się nad zmywalną tapetą przy szafkach. Po co kafelkować?

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-07-01 o 11:46
Stary 2013-07-01, 11:33   #407
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no takie cos to mozeby potem w ikei dokupic wiec luz
a tez o tym myslelismy

Cytat:
rozumiem.. no nie warto teraz tego robic.. mozesz tylko posegregowac rzeczy te male na juz do jednego pudla i jak sie przeniesiecie to je od azu wyprac a reszte pozniej..
Stary 2013-07-01, 12:17   #408
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:24   #409
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
No to wtedy proponuje nie przejmowac się podłogą, zrobić jasny blat, a kafelki i sciany niech są białe. Z dodtakami w każdym kolorze sie wtedy wpasujesz. Może być zieleń, fuksja, nawet neonowe kolory. Srebrne, lub czarne lampy. jak będą srebrne dodtaki, to fuga moze byc szara.

Tutaj jest połączenie jasnego drewna i ciemniejszej podłogi.
Ale jak to nie wasze mieszkanie, to zastanówcie się nad zmywalną tapetą przy szafkach. Po co kafelkować?
kafelki akurat juz sa taka mala biala kostka pomiedzy dolnymi a gornymi szafkami w przeciwnym razie tez bym myslala nad tanszym rozwiazaniem my tylko musimy sobie kupic kuchnie (bo w niemczech ciezko wynajac umeblowane mieszkanie, kuchnie sie zdarzaja ale raczej musisz miec swoja...w tym mieszkaniu co teraz mamy byla kuchnia i tylko musimy placic za jej uzytkowanie - sadze ze wlascicielowi juz daaaaawno sie zwrocila bo jakos super nowa nie jest chociaz nie narzekam) i walnac jakis kolor na sciane zeby nam sie podobalo

fajna ta kuchnia co wkleilas

Cytat:
no takie cos to mozeby potem w ikei dokupic wiec luz
a tez o tym myslelismy

rozumiem.. no nie warto teraz tego robic.. mozesz tylko posegregowac rzeczy te male na juz do jednego pudla i jak sie przeniesiecie to je od azu wyprac a reszte pozniej..
niooo tylko musze jakos meza przekonac ze pralka musi jechac 1 transportem... a maz to spycha na koniec listy bo do przewiezienia tych wiekszych rzeczy bedzie potrzebowal kogos pomocy, a nie chce co chwila kogos angazowac tylko hurtem wszystko przewiezc... wiec najwyzej wypiore teraz a potem bede przewozic z najwiekszym namaszczeniem

dzis mija mi rok na niemieckiej ziemi i zaczynam szkole rodzenia
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 12:54   #410
martucha84
Zakorzenienie

Śliweńko bo mi się będziesz śnić po nocach co gotowalam
zrobiłam
sałatkę - sałata karbowanapomidorki koktajlowe ogorek i ser mozzarella z sosem z cytryny oleju i przypraw.
muszle makaronowe z kurczakiem i warzywami - kurczaka pokroiłam na maleńkie kawalki na prawde na małe, przyprawilam przyprawą do kebaba żeby było ostrzejsze, podsmażyłam, dodalam do tego pokrojone na małą kostkę pieczarki, potem startą na tarce marchewkę, a potem tez pokrojone na malenką kostkę warzywa na patelnie. wszystko dobrze doprawiłam ziołami i jak sie zrobilo to nadzialam muszle. Makaron muszle wcześniej się gotuje i odcedza łyżką, jaukladam na ścierce żeby na leząco obciekło. Jak nadzieje muszle farszem to ukladam na blaszcze posmarowanej masłem i popsypuje tartym serem. Jeśli farsz jest ciepły bo robie to bezpośrednio przed podaniem(np nam na obiad) to piekę w 180stopniach z 5-7 minut, a jak farsz jest zimny bo muszle robie wcześniej - na koleacje etc.. (tylko przygotowaną blache owijam folią żeby makaron nie wysechl) to piekę z 15-18 minut.

podaję to z sałatką i sosem czosnkowym - jogurt grecki czosnek świeży i pieprz

a potem jeszcze zrobilam tortilki (tez przygotowalam wczesniej i zawinełam w folie) - na połowie placka tortilli rozsmarowuje serek topiony jaki chce. Na drugiej polowie układam pokrojona w paski szynkę i ser, posypuje to serem plesniowym pokrojonym w kostkę i ziolami prowansalskimi, zajwijam w rulon zaczynając od strony szynkowej tak by strona z serkiem topionym zakleila rurkę (wazne serek rozsmarować do samych brzegow)
przecinam na pół, piekę z 5-7 minut w 180 stopniach.

warzywa na patelnie zawsze kupuje te https://www.leclerc24.pl/?page=1&pagenum=1 - trzynaste (nie wiem jak ci sie otworza ale 12 i 13 sa z tej firmy- 3 rzad 3)) EDIT https://www.leclerc24.pl/images_item...0566749big.jpg
tzn tak, kupuje je zawsze w leclercu, to s ate z ich wiodacej marki, ale opakowania francuskie (polskim sie nie przygladalam) nie ma ich nigdy za wiele wiec jak je mam to kupuje na zapas.. a dlaczego dlatego ze :
1. sa pakowane po 400g ale w jednym opakowniu sa 2 paczuszki po 200 g, jak potrzebuje zrobic tylko warzywa dla 1 osoby (patryk ja czy moja iwi) to otwieram tylko jeden woreczek.. czasem potrzebuje 3.. wiec nie mamproblemu..
2. sa tanie
3. nie wiem dokladnie jak te na stronie ale sa rozne rodzaje ja kupuje dokladnie te 13 z napisem mediterranees bo - nie maja ziemniakow ani marchweki.. a 400g warzyw w stylu brokol papryki fasole cykinia..
jak widze warzywa na patelnie w których na 400 gram 50% zajmuja ziemniaki to mnie czysci.. nabijaja wage ziemniakami i marchewka, dorzuca dwie rozyczki brokula i sie ciesza.. a w tych tak nie jest..
ja nie lubie warzyw srodziemnomorskich czy jakis z fasolami mung etc wiec zostaje mi maly wybor a wszytskie ktore zostaja maja te nieszczesne ziemniaki.. a wychodze z zalozenia i i tak warzywa kupuje do makaronow albo ryzow a wtedy ziemniak nie bardzo.. a dwa jak chce zeobic warzywa na patelnie z miesem i ziemniakami to chce miec tam warzywa i rozne rodzeaje ich a nie dodatkowo ziemniaki.. ktore sa tanie i moge sobie ich obrac ile chce..

wiec tu mam pelen pakiet roznych warzyw pelne 400g, a jak potrzebuje marchewke to sobie jedna sztuke dokroje, czy sama dorzuce dwa ziemniaki.. a nie ze mam pelno ziemnikow i marchewki a innych warzyw ze 100g.

ale sie nagadalam

Czas edycji: 2013-07-01 o 15:27
Stary 2013-07-01, 13:36   #411
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-01, 14:10   #412
martucha84
Zakorzenienie

Właśnie jak weszłam na link na telefonie to tez mam czekoladki. Więc trzeba znaleźć dział mrożonki i lody potem doprecyzować ze chodzi o mrożonki i wtedy te moje ulubione to są 13
Ja jestem teraz z młodym w piaskownicy ale jak będę w domu to jeszcze zrobię zrzut ekranu i wrzucę bo niestety bezpośredniego linku nie ma.
Stary 2013-07-01, 14:22   #413
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-01, 15:26   #414
martucha84
Zakorzenienie

buahhaha rosi to tez nie to.. wlansie mnie to smieszy bo moj link na moim kompie otwiera sie ok
ale dziekuje za chęć pomocy

wiec wrzucam tu prt sc.
a do tamtego postu dorzucilam jeszcze jednej link moze tamten zadziala jak nie to obraz jest tu nizej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg warzywa.jpg (106,0 KB, 18 załadowań)

Czas edycji: 2013-07-01 o 15:28
Stary 2013-07-01, 15:37   #415
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-01, 17:45   #416
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
mi sie tez otwieraly i co
wiec wolalam wrzucic fotke

co nie zmienia faktu ze warzywa sa PYCHAAA

moze bym jakies ciasto upiekla...
obiad jest..
kurde w czwartek jade.. ciesze sie ale tak troche mi sie nie chce
wyslalam informacje na strone netowa centrum terapii ciekawe kiedy zawisne

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

chcialam zrobic ciasto czekoladowe, Rosi to twoje bo mnie naszlo.. ale Pat zrobil awanture i musialbyc jablecznik
Stary 2013-07-01, 18:37   #417
india83
Zakorzenienie

Cytat:
agus zdolna jestes trzymam kciuki za obronę.

marta poka poka

Co do roweru suuuper. ciesze sie ze wzielam ten a nie inny. Mam rame 19 troche spora jest, ale wygodnei sie jedzie No i jakbym miala rower z trzeba przerzutkami, jak maja te podstawowe stylizowane modele, to chyba bym nie dala rady podcjechac pod gore taka jak jechałam wczoraj
Przejechałabym więcej, ale wiało
ja też mam chyba taka ramę rower jest wysoki, ma duże koła i wygodnie się jeżdzi to potwierdzam. To mój zeszłoroczny nabytek http://www.rowerzysta.pl/components/...6c9a9c48d2.jpg ale niestety w tym roku jeszcze nie używany ;/
z budowy chyba mamy całkiem podobne

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

więcej grzechów nie pamietam...

india piekne zakupy a co do sprzętów to podłogi nie porysowałas?? moja mam tak panele załatwiła,--- nowiutkie!!!! kanape przesuwała i porysowała okropnie
Anika nie, bo po pierwsze narożnik rozłączyłam częsci wiec było mi troszkę lżej, a poza tym mam podklejone filcem

Cytat:

agus gratuluje!!!

ktosia
wiem wiem
cóż za minutowa dokładność

A ja dalej rozpracowuję aparat i stwerdzam, że sporo mi czasu zejdzie zanim go opanuje tak aby nie korzystac tylko z automatu przydałby się jakiś kurs - musze pomyślec.

U mnie znowu się jakieś "baboki" zbieraja na niebie buuuu....
Stary 2013-07-01, 18:41   #418
kliwia
Zakorzenienie

india ten rower co Ty masz tez ogladalam, ale cenowo juz troche moj przedzial przekraczaly te modele co byly

15 km dzis przejechalam. w ponad godzinke, zaliczylam jedna wywrotke, bo jechalam miedzy domkami uliczkami, i nie bylo chodnika, i auto za mna jechalo i jakos tak wmanewrowalam kierownica ze wpadlam w ten 'kanal' miedzy ulica i kraweznikiem, i mi kolo otarlo okraweznik i zaliczyalm glebe, tzn ladnie zeskoczylam i trzymalam nadal kierownice, i niczym nie zaliczylam gleby z czesci cial moich dobrze ze akurat byla luka z zaparkowanych aut :d nie wpadlam na nic hahahaha
No i musze kierownice ciut podwyzszyc, zeby sie tak nie pochylac, bo czuje juz lekiki bol nadgarstka

u mnie chmury takie byly jakby miala byc super burza ale przeszlo i znowu slonce swieci

a ja mam dziś wychodzne i zaraz wybywam na spotkanie z dwiema kolezankami

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-07-01 o 19:14
Stary 2013-07-01, 19:52   #419
śliweńka
Zakorzenienie

noclegi zaklepałam
zaliczkę przelałam właśnie
moja mama chce w dzień jechać wybiłam jej ten pomysł z głowy, Karolina ostatnio cała drogę, czytaj godzinę, bawiła się zabawkami, już widzę ją przez 8 godzin tak w foteliku, no way

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

kliwia czyli odchylany do spania fotelik daremny?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:24   #420
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Czesc

Jestem, czytam, staram sie nadrobic...
jeszcze troche i bedzie wiecej wolnego to Was pomecze swoja obecnosci

Jak na razie przygotowania do pikniku rodzinnego,dnia taty pochlonely wszystko a do tego sprawozdanie do awansu zawodowego, inne papiery pochlonely moje noce totalnie; spalam po 3 godz. ...

W srode rozmowa kwalifikacyjna stazysty na kontraktowego - kciuki sie przydadza

na szybko nadrobilam:

kliwia - super rower! ja na rowerze dziennie po kilka km robie,uwielbiam, teraz mamy jeszcze przyczepke do roweru dla Toma

sliwenka gdzie jedziecie ?

samba jak dla mnie do kuchni twojej zdecydowanie jakas kawa z mlekiem, bez, cos w odcienach jasnego brazu.

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2013-07-01 o 21:28
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości