Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 15:22   #1801
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
A da się? Bo jeśli tak to jak najbardziej!
Myślę, że warto się dowiedzieć chociażby telefonicznie. Minuta roboty.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:22   #1802
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Ja pisałam, że mam brązowe upławy. Plamieniem bym tego nie nazwała, bo plam nie ma, tylko parę tych brązowych kresek na wkładce.
Choroba, nie wiem co to może być, czy to normalne, czy nie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja nie wiem, na Twoim miejscu zadzwoniłabym do gina.

Cytat:
Ja mam już od hoho czasu jakieś takie gluty na wkładce, gęste to, bez zapachu, jakby kisiel albo budyń Wiem obleśne... już to wczoraj mamie pokazywałam Bo się boję co to może być...
Bleee jak to mamie pokazałaś?

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Też się tego boję Dla mnie oznaczałoby to poród w normalnym szpitalu... A przecież mam mieć cc

U mnie spaghetti
Dlaczego?Moja koleżanka w tej klinice była na ktg, okazało się,że coś jest nietak z tętnem dzidzi i od razu robili cc. Więc jak zaczniesz rodzić to raczej też

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:24   #1803
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
kapusniak mmmm...pyszotaMi osttanio tesciowa dala zamrozoną zupke.Okazalo sie ze jest to kapusniak z pomidorami-pierwszy raz w zyciu jadlam i musze przyznac ze mi niezle smakowalo.Jak wroci tesciowka z urlopu to musze podpytac jak ja zrobila
Moja mam zawsze z pomidorami robila.Ale ja ni, bo mąż uczulony
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:26   #1804
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dlaczego?Moja koleżanka w tej klinice była na ktg, okazało się,że coś jest nietak z tętnem dzidzi i od razu robili cc. Więc jak zaczniesz rodzić to raczej też
Tak, tylko oni przyjmują pacjentki od 37 tc., czyli z donoszoną ciążą...

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:26   #1805
policzanka
Wtajemniczenie

O u mnie zaczzeło grzmiec.Niech Tz szybko wraca bo ja chyba palpitacji serca dostane:/W ogole to dostałam skierowanie na badanie hiv i powiem Wam ze nie wiedzac czemu stresuje sie nim.. W zeszlym roku mialam juz robione te badanie i wszystko bylo okej.Od tamtego czasu mialam chyba tylko dwa kontakty z krwia i zadnych innych ryzykownych zdarzen a mimo wszystko sie lękam...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:27   #1806
shure
Zadomowienie

Inwersja zadzwon do gina u mnie tez zaczelo sie od brazawych plam.. dobrze ze skonsultowalm sie z ginem i sprawdzil co sie dzieje. Lepiej dmuchac na zimne

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:29   #1807
dirtymagic85
Zadomowienie

Inwersja czeeeeeść!! Mało cię tu ostatnio, pewnie przez te przeprowadzki, a zapamiętałaś pierwszy sen w nowym miejscu? Ponoć się sprawdza

Podoba mi się ta ciąża ogólnie, ale muszę drugi raz już dziś się zdrzemnąć, bo cos wymiękam....tż później dziś wraca, to za obiadek mogę się brać za godzinkę może, teraz komarek

a co do miast, gdzie bym chciała mieszkać? marzę o Trójmieście ogólnie, Gdańsk lub Gdynia, potem Sopot dopiero, ale ogólnie jak myślę o morzu i tym miejscu to mi lżej na sercu...może kiedyś?
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:29   #1808
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
cześć mamusie

Na początek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Małgosi, czyli Snow White!!! Kochana dużo zdrówka i miłości i co tam byś sobie życzyła jeszcze
Dziękuję za pamięć i życzenia!
Stary 2013-07-01, 15:29   #1809
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
O u mnie zaczzeło grzmiec.Niech Tz szybko wraca bo ja chyba palpitacji serca dostane:/W ogole to dostałam skierowanie na badanie hiv i powiem Wam ze nie wiedzac czemu stresuje sie nim.. W zeszlym roku mialam juz robione te badanie i wszystko bylo okej.Od tamtego czasu mialam chyba tylko dwa kontakty z krwia i zadnych innych ryzykownych zdarzen a mimo wszystko sie lękam...
Nie lękaj się HIV tak naprawdę trudno jest się zarazić. Ja zawsze i wszędzie bardziej boję się HCV.

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:29   #1810
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
A da się? Bo jeśli tak to jak najbardziej!
Musisz się w przychodni dowiedzieć

Weźcie, Wy mi tu o obiadach, a ja nic nie mam, oprócz lenia i nie chce mi się robić. Wymyśliłam, że jak Eda wstanie, to do mojej mamy pojedziemy, nawet jak nic nie ma, to mówili, że mają 3 łubianki truskawek, to się zje z kluskami i śmietaną

Ale mnie t-mobile zdenerwowało :/ Tż zmieniał sieć z tym samym numerem i nie dali mu nowej karty... No więc dzwonił, obiecywali, że wysyłają. Sratytaty. W punkcie załatwić się nie da i tak 2 tygodnie tż nie mógł używać telefonu :/

W końcu poszedł do punktu i mówi, że rozwiązuje umowę, skoro 2 tygodnie ma nieświadczoną usługę. I nagle się da! Dostał na miejscu i za darmo.
A teraz co? Usypiam Edę półtorej godziny, w końcu zasnął i dzwoni domofon. Eda się zrywa, śpij, śpij, śpi. Nikt nie przychodzi. Idę do pokoju, domofon znów dzwoni! Więc biegnąc, żeby mi Edy nie obudził zwaliłam
komputer, prawie się zabiłam, Eda pyta: "co to było?", mówię: "śpij, ćsiii, ćsii". Zasnął. Wiecie kto przyszedł?? Pan kurier z DWOMA KARTAMI T-MOBILE ZA POBRANIEM KAŻDA 20 zł!! :/

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:30   #1811
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
też kcę Mam nadzieję,że mi się szyjka nie skraca i dostanę pozwoleństwo .
Kurde ja mam pozwolenstwo ale za to zero checi. Tz chcial skladac reklamacje bo naczytal sie ze nie ktore kobiety w ciazy maja podwojna chcice . Biedny

[*]
Stary 2013-07-01, 15:31   #1812
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no tak-poniedziałek!
Snow wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, dużo miłości z mężem i zdrowego kochanego maluszka

Dziękuję

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

[QUOTE=Diorisha;41580484]Dirty jeśli pozwolisz to podepnę się pod Twoje piękne życzenia a od siebie dodam:

Śnieżna Małgosiu żyj nam w zdrowiu i szczęściu 100 lat

[QUOTE]

Dziękuję !
Stary 2013-07-01, 15:31   #1813
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tylko oni przyjmują pacjentki od 37 tc., czyli z donoszoną ciążą...
AAaa chyba,że tak...

Dzwoniłam na infolinię Zus i zrezygnowałam, bo 25 osób przede mną i 20 minut czekania. Zadzwonię z rana...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:33   #1814
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Mi się zdarzyło w ciągu 5lat pracy dwa razy się zakłuć niestety, raz od pijaka bez nogi nawet, ale nic nie wyszło na szczęście...też mam skierowanie teraz na hiv, hcv i hbs, ale nie dopuszczam nawet myśli, że miałoby być cos nie halo.
Stary 2013-07-01, 15:33   #1815
shure
Zadomowienie

Matal ja w play mialam podobnie ... do momentu kiedy nie zagrozisz im rozwiazaniem umowy to mozna sobie gadac i gadac.

Zlapalas zajaca ;> ?

[*]
Stary 2013-07-01, 15:38   #1816
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Dziękuję za pamięć i życzenia!
Cała przyjemność po mojej stronie, miłego dnia i wieczora i buziaki jeszcze raz
Stary 2013-07-01, 15:44   #1817
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Matal ja w play mialam podobnie ... do momentu kiedy nie zagrozisz im rozwiazaniem umowy to mozna sobie gadac i gadac.

Zlapalas zajaca ;> ?
No niestety teraz wszędzie tak jest...

5-10-15 - zwrócili kasę. Jak na tym wyszłam? Miesiąc nerwów, 7 razy dzwoniłam (kosztu nawet nie wspomnę), 15 zł wydane na przesyłkę. Żal.

Samsung - reklamowałam komputer, bo się zaczął sam wyłączać. Po 2 dniach odpowiedź odmowna - gwarancja utracona, bo komputer zalany. Czy był zalany? Nie, ma pół roku i był cały czas używany na podstawce na podwyższeniu, nie pił nad nim tż ani nie jadł. Ponowna reklamacja łączy się z pismami do Samsunga, łącznie chyba z sądzeniem się Naprawiamy sami, za własne pieniądze...

Goether - wnioskowaliśmy zwrot kosztów AC, bo sprzedaliśmy auto. Miały być 2 tygodnie, po 3 okazało się, że mail w ogóle nie został odebrany. Po kolejnym Pani zapewniała nas przez telefon, że dzwoniliśmy dopiero wczoraj, bo ona dobrze pamięta

Dalej mi się nawet nie chce wymieniać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-01, 15:46   #1818
bojatoja
Zakorzenienie

Matal mogłabyś mi dopisać wizyty?
15 lipca- USG III trymestr (nie wiem jak ono dokładnie się nazywa)- godz. 9.00,
i 29 lipca- to już normalna wizyta godzina 11.00
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:46   #1819
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ja mam pozwolenstwo ale za to zero checi. Tz chcial skladac reklamacje bo naczytal sie ze nie ktore kobiety w ciazy maja podwojna chcice . Biedny
Witaj w klubie

Matal, zapomniałam, po ostatniej wizycie poprosic o dospisanie następnej - 18 lipca godz 10:00. Dopiszesz?

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-07-01 o 15:49
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:51   #1820
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No niestety teraz wszędzie tak jest...

5-10-15 - zwrócili kasę. Jak na tym wyszłam? Miesiąc nerwów, 7 razy dzwoniłam (kosztu nawet nie wspomnę), 15 zł wydane na przesyłkę. Żal.

Samsung - reklamowałam komputer, bo się zaczął sam wyłączać. Po 2 dniach odpowiedź odmowna - gwarancja utracona, bo komputer zalany. Czy był zalany? Nie, ma pół roku i był cały czas używany na podstawce na podwyższeniu, nie pił nad nim tż ani nie jadł. Ponowna reklamacja łączy się z pismami do Samsunga, łącznie chyba z sądzeniem się Naprawiamy sami, za własne pieniądze...

Goether - wnioskowaliśmy zwrot kosztów AC, bo sprzedaliśmy auto. Miały być 2 tygodnie, po 3 okazało się, że mail w ogóle nie został odebrany. Po kolejnym Pani zapewniała nas przez telefon, że dzwoniliśmy dopiero wczoraj, bo ona dobrze pamięta

Dalej mi się nawet nie chce wymieniać
niestety bandyckie firmy niestety... z all tez mialam kilka razy rozne sytuacje a to paczka ubezpieczona zaginela a potem okazalo sie ze ktos nie wyslal. a to miala przyjsc w okreslonym czasie a przyszla po 3 miesiacach... szkoda gadac..
teraz wyczekuje czy malego dres przyjdzie caly i zdrowy bo jak nie to...

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Witaj w klubie
kurde to moze nie zwariowalam jesli nie tylko ja tak mam

Ochote to ochote ale od momentu jak dowiedzialam sie o ciazy to wgl nie mam przyjemnosci z tego normalnie jak by mi jakis kabel przecieli

[*]
Stary 2013-07-01, 15:51   #1821
Snow_White1
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Samba, Policzanka, Rusałka, Vea, Ladan, Maharet, Katee, Gorgulek, Motylek, Passion, Katarzyna, Agusia, ja-ika, teacherka, larysa, bojatoja, wiktom - dziękuję za życzenia, mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam...

Vea - właśnie dostałam na urodziny 2 maseczki biovax i jestem ciekawa rezultatów prócz tego zaczęłam regularnie olejować
Po za tym, moje auto jest już kompletne o sławetne dekielki

Ja dziś w sumie mam mało odświętny dzień. Rano byłam na pobraniu krwi (morfologia, tarczyca). Potem na chwilę w Tesco, a później w UM wymienić dowód - siedziałam tam godzinę jak ta lampa, następnym razem poproszę urzędniczkę, żeby mnie szybciej załatwili (czeka mnie jeszcze wymiana prawa jazdy i paszport).

Za to wczoraj mąż zrobił urodzinowy obiad - makaron z sosem śmietanowo-kurkowym z rukolą na puree z kurek pychota.

Inwersja - a może po przytulankach? Ja tak raz miałam.
Stary 2013-07-01, 15:52   #1822
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Matal mogłabyś mi dopisać wizyty?
15 lipca- USG III trymestr (nie wiem jak ono dokładnie się nazywa)- godz. 9.00,
i 29 lipca- to już normalna wizyta godzina 11.00
Done

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-01, 15:53   #1823
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

dłuższą chwile musiałam się zastanowić o jakich polonistów chodzi

ale byk
ja do teraz nie wiem co maja polonisci z bytomiem ale ja to budyn jestem hahahah

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Sukienka jak na mnie uszyta. Piękna jest. A pan powiedział, że nawet jak jestem teraz obcięta to slicznie w niej wyglądam.

jestem taka szczęsliwa
super nie moge sie doczekac zdjec

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Dzięki za wyjaśnienia Kurcze mam nadzieję, że i moja szyjka znów się wydłuży i ze z nów będę mogła wiecej chodzić. W sumie lekarz prosił żeby się oszczędzać i jak najwięcej leżeć ale całkowicie nie zabronił chodzenia. Z tym że sama przegięłam bo w poprzednim miesiącu nie odpoczywałam nic a nic a jednak miałam to robić. No ale cóż - taki mam glupi charakter że wszystko sama. Rety mam nadzieję, ze na kolekjnej wizycie szyjka będzie dłuższa a i mały się podniesie...

SNOW serdeczne życzenia dla Ciebie Miłego świętowania wyjątkowych, ciążowych urodzin
no ja tez sie troche martwie bo jak tylko sie dowiedzialam ze z szyjka lepiej to aktywnosc mi wzrosla dzis leze i odpoczywam...w sierpniu jeszcze musimy sie przeprowadzic wiec bartosz ma pozwolenie na wyjscie dopiero od 1 wrzesnia...

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Tylko na chwilę przybywam. Przyznam się, że nie nadrobiłam 5 ostatnich stron

Ja już po wizycie. Jest ok, nie muszę iść znów do szpitala Od ostatniej wizyty nic się nie zmieniło, dalej rozwarcie na pół centymetra, trochę skrócona szyjka. Spytałam o seksik i mi pozwolił A męża wkręciłam przez telefon, że zapomniałam zapytać i że dopiero na następnej wizycie popytam, i musimy się wstrzymać jeszcze te 4 tygodnie hehe nie był zadowolony
A Małemu sprawdził tylko tętno
I moja waga od ostatniego czasu się nie zmieniła

I chyba tyle. W nagrodę kupiłam kilka ciuszków dla mojego Bejbika
Teraz lece do nauki
super

Cytat:
No wracał z imprezy, jakąś banda nacpanych dresow szła i jeden tulipanem go w szyję uderzył. Tz ma blizne na pół twarzy i szyję. W ogóle to jeszcze miał pecha, bo szpitale strajkowaly i dopiero w drugim go pryzyjeli, chociaż karetka go wiezli ma szczęście, ze przeżył, bo tak się wykrwawil, ze go reanimowac musieli.
Ale to było rok.wcześniej niż go poznałam.
moze dobrze ze go nie znalas bo bys zeszla na zawal... w ogole mnie takie historie przerazaja...

Cytat:
Samba-swietne zdiecia
a w jakiej czesci Niemiec mieszkacie jesli mozna zapytac?
niedaleko Osnabrucku, ale juz w Nadrenii Polnocnej Westfalii
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:55   #1824
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
kurde to moze nie zwariowalam jesli nie tylko ja tak mam

Ochote to ochote ale od momentu jak dowiedzialam sie o ciazy to wgl nie mam przyjemnosci z tego normalnie jak by mi jakis kabel przecieli
Mam nadzieję, że nie zwariowałaś, bo jeśli Ty to ja też Może jakoś wszystko wróci do normy i formy przed ciążowej w którce - brakuje mi tego nie powiem
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:56   #1825
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
A co do szczepionek to tak:
Ostatnio temat ten był poruszony na moim kursie ze szkoły rodzenia... generalnie babeczka (wieloletnia położna) odradziła nam szczepienie na pneumokoki, rotawirusy i meningokoki- a to z prostej przyczyny - szczepi się przeciw dwóm, lub kilku szczepom, a przecież jak wiadomo szczepów i odmian tego cholerstwa jest wiele :/ Powiedziała, że dzieci jej znajomych nie były szczepione i żyją... zalecała szczepienie na meningokoki w wypadku, gdyby dziecko urodziło się chorowite i w przyszłości były by szanse spore na jego hospitalizację. Pneumokoki bodajże zaleca się w przypadku, gdy dziecko ma rodzeństwo, któreś z rodziców pracuje w aptece, albo dziecko pójdzie do żłobka.
Zaleciła szczepienie wieloskładnikowymi szczepionkami (5-cio lub 6-cio), bo wtedy oszczędzamy dziecku wkłuć i dodatkowo one zawierają mniej konserwantów, ale są to szczepienia płatne. W szpitalu szczepi się dziecko na gruźlicę i zapalenie wątroby, gdyż w pierwszych godzinach życia dziecku pobiera się krew z pięty. Chyba nic nie pomyliłam, jak coś to przepraszam.
wszystko identycznie jak u mnie mówiła położna... co do szczepień szpitalnych to też mozna nie wyrazić na nie zgody, zgode podpisuje sie przy przujęciu do szpitala, podobno jedni nie czytaja co podpisują, innym obojętnie, ale coraz wiecej osób nie szczepi lub szczepienia opóźnia w obawie min przed autyzmem

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Hej.
Pierwsza noc u sobie za mną, burdel na kółkach jest w tym mieszkaniu póki co..

Pisze głównie, bo mam pytanko. Zdarzyły Wam się brązowe uprawy? Tale kawa z mlekiem. Mnie parę kresek na wkladce wczoraj i dziś już jedna maleńka. Z początku myślałam, że to plamienie, ale to nie plamy, tylko takie cieniutenkie pojedyncze kreski, bardziej właśnie jak uplawy. Nie wiem czy to normalne... Mam w środę wizytę, to zapytam, ale może któraś coś wie też. Nic mnie nie boli, dzidziuś się rusza.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
helo myślałam że moze seksik, ale nie już doczytałam, może jakas infekcja się przypałetała? ja bym poczekała do środy chyba

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dzisiaj nic mi nie popsuje nastroju. Czuję się cudownie i wspaniale.
klask i:
miejmy nadzieje ze nie tylko dzisiaj, połowa sukcesu to pozytywne nastawienie

Cytat:
Moje miasto jest w woj. śląskim, choć ze śląskiem nie ma nic wspólnego. Kiedyś jak byliśmy w Wawie na parkingu STRZEŻONYM to przekłuto nam dwie opony...nasza rejestracja może być brana za Bytom... także w Wawie nie lubią ślązaków

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Dziewczyny a są już wyprzedaże w sklepach?Chcę mężowi bluzę kupić.
eh w Wawie 3/4 aut ma nie warszawskie numery, mojej mamie na warszawskich pod kościołem kołpaki zdjeli wiec nie bierz do siebie

Cytat:
Ja tam jestem rodowita warszawianka i ślązaków uwielbiam

Natomiast gdzie nie pojadę, to warszawiaków nigdzie nie lubią a najlepsze jest to, ze sama znam może 4 osoby z Warszawy, reszta przyjezdni oczywiście nie liczę rodziny, tylko znajomych

Co ta Elena wyprawia
u mnie w pracy na 11 osób w placówce tylko ja z warszawy (przez to zawsze pracowałam w wigilie )

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! pomocy! nie mam zielonego pojęcia jaki wózek kupic wiem wiem i przepraszam bo to było tu już z tysiąc razy poruszane, ale przez nauke i obrone ja nawet nic nie zanotowałam teraz już sobie troszkę pieniazkow mogę odlozyc wiec mysle ze może w sierpniu już kupimy wozek a później lozeczko i inne rzeczy żeby się wyrobić... wiem że wspominałyście o tako o xlanderze, ale ja szczerze to chciałabym wydac 1500 zł na wózek 3w1 w dodatku nowy, nie chcemy używanego wiec nie mam pojęcia jakie wózki jeszcze są dobre maja dobrą opinie itd.? proszę doradźcie!!

ps. moja malutka tak mi w brzuszku śmiga że to takie fajne uczucie i tylko patrze jak mój brzuch skacze
tutek grander

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No u mnie to zależy czy będę karmić czy nie.
Bo jak sobie myślę rok karmienia, potem dopiero zacznę się odchudzać to potrwa trochę
moze być też tak podobno że przez karmienie Ci samo zleci..

Snow - najlepszego !! STO LAT
Kaska87- spóźnione ale szczere STO LAT
Stary 2013-07-01, 15:57   #1826
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Done
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 15:57   #1827
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz? Kurde... i tu jest problem nr dwa. Mój gin ma urlop do 15 lipca... pytam się położnej skąd mam wziąć skierowanie na glukozę 75mg a ona mi mówi, że może tylko mi to wypisać ginekolog rejonowy I faktycznie lekarz rodzinny mi chciał dać na cukier tylko... I ja sobie tak czekam na wizytę za 2 tygodnie z wynikami z moczu i morfologii... Obdzwoniłam przychodnie w rejonie, ale oni mają też na zapisy :/ Najbliższy termin u nich to, żeby było śmiesznie 18 lipca :/
ale czy warto sie denerwować aż tak? to koszt tylko 28zł więc no

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
u nas nawet jak prywatnie to trzeba miec zlecenie od lekarza...
diagnostyka nie przyjmuje inaczej.
tzn karteczke z pieczatka lekarza ze 75g/ ze z przerwa 2h- w niektorych przypadkach podanie glukozy moze byc niebezpieczne i podobno dlatego taki przepis
aha, no ja nie miałam żadnej karteczki od gina, na miejscu chcieli ode mnie karty ciąży i sprawdzili tygodnie, dowód osobisty chyba też nie pamiętam.

to dlatego to sprawdzali a nie wiedziałam po co im to ;p
Stary 2013-07-01, 15:59   #1828
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
A prywatnie nie możesz zrobić?
właśnie u mnie kosztowało 22zł

Cytat:
Bleee jak to mamie pokazałaś?
też o tym pomyślałam
Stary 2013-07-01, 16:03   #1829
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Hejoł dziewczyny, chciałam powiedzieć, że już po obronie zdałam jakoś poszło a teraz zabieram się za nadrabianie
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 16:04   #1830
karolson
Zakorzenienie

dostałam 2 worki ubrań po chłopcu... o dziwno ani jednego pajaca
ide przebierac co sie nadaje, a co do wora
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02028.jpg (93,7 KB, 37 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości