|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oby dwie piękne ! (zauważyłam, że większość tych "pięknych" sukni jest projektu własnego kroooliczku u nas odbyło się to po zaręczynach, to zanczy zaręczyny były równoznaczne z tym, że chcemy zacząć planować ślub więc takiej sytuacji nie miałam, ale myślę, że najlepiej po prostu powiedzieć, że jesteście już długo zaręczeni i że chcecie zacząć planować ślub i rozglądać się za salą
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-07-01 o 19:04 |
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4865 |
|
perfumowe ADHD
|
boziu jak można założyć coś takiego na siebie -.-
|
|
#4866 |
|
Rozeznanie
|
wenedka
a teraz cos a propos pomponow... http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21 ( glowa )
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie mama wie że ciągle tam coś grzebie, oglądam. Ciągle jej jakieś sukienki pokazuje, widzi że ciągle przerzucam ulotki z Targów...
|
|
|
|
|
#4868 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do dziś mam z tego glebę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
więc to proszenie byłoby proforma Cytat:
a no !! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
to w końcu Was ślub a nie tylko Twój
|
|||||||||
|
|
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
KasiaK_080290
masz racje! zatem kochane PM 2014 lepiej nie projektujcie same, bo PM 2020 i 20xxx beda mialy z Was niezly ubaw ... |
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sexi flexi! http://komisslubny.pl/index.php?modu...=0&limit_do=21
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Winter is coming
|
Matko został mi mniej niż rok do ślubu ale dzisiaj zaliczam nerwy, bo powinnam wczoraj dostać okres a tu nie ma niby biorę tabsy i opóźnienie pewnie spowodowane jest wyjazdem i mega wysiłkiem fizycznym, który zafundowałam swojemu organizmowi (oj dostał, dostał...), ale i tak mam schizę
|
#4872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas ja powiedziałam moim, TŻ swoim ale tak jak mówię, dla nich i dla nas zaręczyny były równoznaczne z rozpoczęciem szukania sali możecie zrobić to wspólnie jak najbardziej ale jeśli nie będziecie mieć możliwości to moim zdaniem sami też możecie, w końcu rodzice Twoi zostali oficjalnie poproszeni o Twoją rękę
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4874 | ||||||
|
Konto usunięte
|
będziesz mogła na niego patrzeć i zachwycać się jak spi
![]() Cytat:
nie unikanie, nie udawanie, że czegoś się nie słyszy tylko rozmowa. Ustal pewne rzeczy z TŻtem a potem z nimi pogadajcie. Trzeba zaznaczyć swój teren i określić zasady, bo takim udawaniem, że się nie słyszy, pokazujesz, że się ich boisz tym bardziej, że razem mieszkacie ![]() Cytat:
pokazałam im pierścionek i oboje myśleli, że sama sobie kupiłam nie chcieli mi uwierzyć, że to zaręczynowy. Mam wrażenie, że byli troche zawiedzeni, że TŻ od razu z flaszką nie przyszedł ale przyszedł w weekend, oficjalnie poprosił o moją rękę. Od razu mówiliśmy, że śłub w 2014. Rodzice sami w okolicach lutego tego roku pytali się co z tym ślubem, my szukaliśmy sali i jak znaleźliśmy to powiedzieliśmy kiedy ślub i tyle ![]() Cytat:
z lodem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój tż uparł się, że zapyta czy mnie mu oddadzą ja tego chciałam uniknąć bo kurczę to moja decyzja była, no ale niech ma. ja chciałam żebyśmy oboje oświadczyli, że się zaręczyliśmy, ale wyszło jak wyszło.Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4875 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
śmieszna sytuacja ale ja nie jestem 'za' braniem ślubu bo w drodze dziecko
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie schizuj, bo jeszcze dłużej będziesz czekać na @ Zazdroszczę też Tatrów. Ostatnio, gdy bliśmy, kierowca busa do Palenicy był czerwony jak burak z przepicia. To był taki miły akcent
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Rozeznanie
|
kroooliczek89 a ja Cie rozumiem... Tez mielismy dylemat jak to powiedziec mamie TZ, bo ogolnie nie jest jak powszechnie wiadomo zbyt przychylna naszemu pomyslowi...
no ale mamy to za soba. Po prostu jej powiedzielismy, a iskry posypaly sie potem ale ja Ciebie bron Boze nie strasze! Wierze, ze u Ciebie sytuacja jest normalniejsza... |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie, mama Tżta sama cały czas wypytywała go o to, jak idą przygotowania i czy w ogóle robimy coś w tym kierunku, natomiast z moimi rodzicami sama próbowałam kilka razy rozmawiac na ten temat, ale ciężko było- albo mnie zbywali, albo raz niemal się pokłociliśmy, bo jak dla nich do przyszłego roku (do maja) jeszcze sporo czasu. Więc wkoncu doszło do spotkania obu stron i możemy wkońcu rozpocząć przygotowania
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
A kierowcom z busów na Palenicy życzę wszystkiego najgorszego dziady jedne. Kurna oby chłop chociaż skołował ze 3 dni urlopu, ja chcę na Kościelec, zakochałam się na amen
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie też się spóźnia, tyle, że już 2 tygodnie w ciąży na pewno nie jestem ! odstawiłam tabletki 2 miesiące temu i mój organizm szaleje, pierwszy okres po odstawieniu był po 29 dniach, teraz 2 miesiąc po i cykl trwa już 42 dzień
|
|
#4881 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oni są dowodem że nie warto, zdecydowane się nie wyszaleli, dziecko często podrzucają rodzicom P, a synowa potrafi po zwróceniu uwagi ( ostatnio przy upale cały dzień z nim siedzieli na dworze w słońcu) powiedziec że to ich dziecko i wiedzą co robić więc ostatnio musiała iśc i płacić kosmetyczce. szlag mnie trafia nooooCytat:
kilka dni ostepu nie zrobi chyba różnicy |
||
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, kiedy wybierzemy się znów w Tatry. W planach póki co Włochy za rok. Trzeba papieża pojechac zobaczyć, bo mi zwiał parę lat temu
|
|
|
|
|
#4884 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lange i Gąska biorą 250-300zł za makijaż. Z fryzjerek polecana jest też Rudnica, ale też nieźle ceny podniosła. Emilka z Atelier też pięknie czesze. Kiedyś do niej chodziłam, ale zraziła mnie swoją postawa do klientek, chyba za pewnie się poczuła no i ceny ekspresowo rosły. Cytat:
http://dekoracjeaida.com.pl Cytat:
![]() Cytat:
Głupotą jest polecanie SB dla ludzi, których się nie zna. SB można sobie nieźle podnieść cholesterol albo niebezpiecznie obniżyć poziom cukru. Spoko jeśli ktoś robi regularnie badania i mierzy cukier, ale raczej większość młodych ludzi tego nie kontroluje. Mało kto stosując SB łyka np.:suplementy z wapniem. U nas zaiks opłaca sala Cytat:
Cytat:
![]() U nas po zaręczynach od razu była rozmowa o ślubie i weselu, więc też inaczej rozmowa przebiegała ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie bo zbankurutuje :P jedna to dżonego sobie zażyczyła niebieskiego, to może Ty czarnego ?:P skromnie po mocnym piwie jak u Ferdka w kiepskich Wam moge wysłać :P
|
|
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
z tym mówieniem rodzicom o przygotowaniach chodzi o to, ze mają wyciągnąć kasiorę na sale, tak? Bo bez tego nie ruszycie?
U nas nie nie wiem jak było, nikt sie nie interesował, mówilismy ze bylismy obejrzeć jakąś sale, ale bez echa sie obeszło, zarezerwowalismy sale i zespół sami, nikt nawet nie chciał zobaczyc fotek sali, także mega chamsko, no ale trudno, o niczym im juz nie bedziemy mówić, dostaną zaproszenia na impreze i tyle. |
|
|
|
#4887 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nie chodziło o kasę a o to, że chcieliśmy żeby wiedzieli, że planujemy ślub po prosto, z obojgiem rodziców mamy dobry kontakt więc wspierają nas w przygotowaniach
|
|
#4890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale niestety tak sie zdarza podobnie u rodziny TZ ... dzis mam dzien perelek, tadaaam: http://szafa.pl/c11244468-suknia-slubna-papilio.html
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

to sie nazywa sexy PM 
(zauważyłam, że większość tych "pięknych" sukni jest projektu własnego 
)

Generalnie mama wie że ciągle tam coś grzebie, oglądam. Ciągle jej jakieś sukienki pokazuje, widzi że ciągle przerzucam ulotki z Targów...

Wrócił wczoraj z teściówką z wakacji i nawet się z nami normalnie nie przywitał, tylko wąty z progu 

Zaliczyliśmy też małą przygodę, bo spierdzielił nam ostatni bus z Palenicy do Zakopca, a jedyny który stał chciał 120 zł za naszą trójkę. Mieliśmy już wizję powrotu do Roztoki i spania na ziemi po grzanym winie (ze wszystkich schronów wino w Roztoce wygrywa!), ale spotkaliśmy jakieś dwie laski, które były w takiej samej desperacji i zorganizowały ratunkowy transport do Zakopca za darmo 

ale dzisiaj zaliczam nerwy, bo powinnam wczoraj dostać okres a tu nie ma
niby biorę tabsy i opóźnienie pewnie spowodowane jest wyjazdem i mega wysiłkiem fizycznym, który zafundowałam swojemu organizmowi (oj dostał, dostał...), ale i tak mam schizę