|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
|
#10352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo ja jakies 4 dni a pozniej nie dalam rady hehe Ale dawal w tylek masakrycznie Cytat:
No to mi teraz komplementa strzelilas ![]() A zawsze myslalam, ze pier*doly gadam Hehe i ciesze sie, ze uwazasz, ze nadaje sie na '89 bo nie wyobrazam sobie mojego zycia, jesli nie poszlabym wczesniej do szkoly Brr..az sie przerazilam Dobrze sie z Wami czuje..Cytat:
No jestem dumna z Ciebie! Witaj Oli!!! Czekam!!! Bo powiem dziewczynom!Wszystko! PS. dostalam 5 z hist ze spr
|
|
|
#10353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety strasznie mnie nudzil i robielam go w okolo 25 minut i jakos mnie nic wielce nie bolalo
|
|
#10354 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
blaque - wszystkiego naj
nie było mnie wczoraj, więc składam dzisiaj życzenia.
|
|
|
|
#10355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tam urodzinki?? Ja też jestem baran. Jesteśmy barany dwa ![]() A Różowiutka jest z tego samego miasta co ja Ines- z a6w mam dokładnie tak jak Ty Też po skończeniu brakowało mi jakiś regularnych ćwiczeń i sie wzięłam jeszcze raz.Teraz mam 20 dzień i jest coraz lepiej choć cudów sie nie spodziewam ![]() Nie umiem się tu nie udzielac, za fajnie mi z Wami
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2007-04-17 o 19:26 |
|
|
|
|
#10356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Pojawiaj sie czesciej Cytat:
Ale nie minie 5 lat a bdziemy chcialy wrocic do tych 18![]() Aa to swietnie No cos ty, jaka uraza? Aa spoko. Wysciskana przez kogo sie tylko dalo, od rodzicow dostalam 100zł Ale mama postawila mi warunek, ze musze sobie kupic bransoletke, bo ona nie wiedziala jaka i jest jej glupio, ze tak bez 'namacalnego' prezentu Fajnie ![]() Ja tez sie nie umiem nie udzielac tutaj.. Naprawde ciezko jest bez Was zyc..
|
|
|
#10357 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Popieram - bardzo tu fajnie na naszym wątku ![]() Chciałam powiedzieć, że wczoraj przegadałam na gg z M niemalże 3h xD Powiedział m.in., że jak będę więcej mówić to zaprosi mnie do siebie A chodziło o to, że napisałam, że jakbym miała kort to też bym grała w tenisa [uwielbiam] no a tak się składa że on ma No. To Tyle.
|
#10358 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Jestem Po cichu czasem wpadałam tutaj ale ak jakoś nie mogłam się zebrać i napisać... Czasu nie miałam chora byłam no i tyle nauki że szok ![]() Teraz właśnie szukam wiersza Kazimierza Przerwy- Tetmajera Pierwszy czerwca w górach i znależć nie moge ehh
|
#10359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisz kochana A tu są wiersze Tetmajera ale nie widzę tego o którym mówisz... może ma inną nazwę?? http://univ.gda.pl/~literat/tetmajer/index.htm
|
|
#10360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha! Śniłaś mi się dzisiaj Ty i ten Twój M.Zdziwiałam sie tylko, ze tak wyglądasz ![]() W ogóle to ja nie wiem, co mam z tymi snami
|
|
|
#10361 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Któraś z Was ogląda Magde M?
|
|
#10362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli już jakaś przepadnie to odrabiamy na religii ![]() Witamy Cytat:
Ale efekty były widoczne, właśnie bardzo fajne na boczki działało. Tylko też mi się znudził, w ogóle ja mało systematyczna w ćwiczeniach jestem. Ale przed latem się muszę za siebie zabrać ![]() A i gratuluję 5! ![]() Oli fajnie, że jesteś |
||
|
|
|
#10363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czyli że jak wyglądałam?![]() Jak miło czytać takie rzeczy
|
|
#10365 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Fotkami to się nie mam za bardzo co chwalić .Ale chyba następnym razem zrobię przed i po wtedy będzie widać efekt bardziej. Cytat:
.Udzielaj się Cytat:
|
||||
|
|
|
#10366 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystam z chwili że mogę wejść na wizaż w przerwie robienia ćwiczeń na inf.
Macie pozdrowienia od Agoska, pisała do mnie że jak znajdzie czas żeby nadrobić zaległości to przyjdzie i napisze
|
#10367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłaś taką drobniutką, delkitaną blondyneczką o długich włosach
![]() Ae Ty chyba tak nie wyglądasz ![]() Cytat:
Po pierwszym razie nie widziałam zbyt wiele, więc chyba i 3 raz zrobię ![]() Cytat:
![]() Ja przeglądam informator maturalny i sie tylko załamuje ![]() Aha! Zosatałam matką! na Grzendzie urodziła mi sie córeczka ![]() Ines-mialaś racje-zleciało jakoś
|
|
|
#10368 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam ze szkoły i znalazłam wiadomość naoisana przez mame na kartce na w moim pokoju " Ola jak wróce do domu i jak nie bedziesz miała posprzątane w biurku i na biurku to Ci wszystko wywale na podłoge"
Najgorsze jest to, że ja lubie swój bałagan i nie chce się z nim rozstać nie żartuje sobie ![]() Wybieram się dziś do na małe zakupy ale nie wiem co z tego wyjdzie chciałam sobie kupić jakaś bluze i marzą mi sie baletki Zooko ale w moim grajdole nie ma takich ![]() Pogoda się zepsuła kurcze...
|
#10369 | |
|
po prostu Em :)
|
Ha! A jednak!
Aa, kojarzę Cię. Swego czasu była na jednym wątku interesująca dyskusja na temat Twojego avatara. ![]() Gratuluję! Cytat:
A wczoraj z tego samego z odpowiedzi -4. Cudooownie. Gratuluję! Ja wczoraj pisałam ogromny sprawdzian. Ja oglądam. Wczoraj byłam u dentysty. Bolało strasznie. I na dodatek mam spokój tylko na tydzień. ![]() Potem poszłam do TŻa i zostałam na noc i było super! Eh eh.
|
|
|
#10370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiedzmy że jestem blondynką, ale włosy mam tak do ramion ![]() Dziś nie działo się nic ciekawego, więc się nie rozpisuję
|
|
#10371 | ||
|
Zadomowienie
|
Alatienka kort do tenisa
![]() Cytat:
na prawde. Dlaczego ja tak mowie co srode Cytat:
![]() spotkalam dzisiaj kolezanke z klasy maturalnej. Zdaje mature miedzynarodowa. W sumie fajna, ale teraz i tak mozna wszedzie studiowac z polska matura. Chociaz z drugiej strony jej kolezanki z klasy skladaja papiery na Oxfodr i Cambrige ladny stoj? Bo sie zastanawiam ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182912002
|
|
#10372 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczku Też nie mogłam uwierzyć w ten kort, dlatego idę się przekonać
![]() Ładny strój
|
#10373 | |
|
|
Cytat:
Strój śliczny. Jutro mam sprawdzian z fizyki, nie dam rady..
|
|
|
#10374 |
|
Zadomowienie
|
hmm... moze kupie ten stroj.
Chociaz troche sie boje przez Allegro ![]() zaraz spadam cwiczyc, kurcze, nie ma zmiluj.Wakacje sie zblizaja, mam 12 tygodni zeby wygladac tak jak chce! I dam rade! no i sobie pogadalam
|
#10375 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje;*
Alatienka-swieetnie em- sliamczek-fajny Marsz do cwiczen! Ale juz! A co do av Rozowiutkiej to zawsze mnie intrygowal hehe Jak czytalam gdzies twoje wypowiedzi itp ![]() A co to za watek? Bo ciekawia mnie opinie innych Do jutra musze wybrac telefon jaki chce;/ Do 200 zł ! Nie mam pojecia jaki!
|
|
#10376 |
|
Zadomowienie
|
blaque zaraz ide
pisalam dzisiaj sprawdzian z matmy. Nienawide tego przedmiotu. Jak mozna miec na pierwszy semestr 5, a teraz na 2 leciec? Nic nie kumam, ale na szczescie troche skumalam dzieki innemu podrecznikowi. Mam nadzieje, ze dobrze mi poszlo ![]() Mi tez sie wydawalo, ze różowiutka jest starsza
|
#10377 |
|
Zakorzenienie
|
Coś bym Wam napisała tu, ale... kurde, nie chce mi się...
Spałam pół popołudnia, jest już ósma, a mnie czeka nauka z historii BLE i nie tylko... Ślimaczku widzę, że powróciłaś z odwyku Miło Cię widzieć
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10378 |
|
|
Wiecie co.. Chyba jednak stchórzę i nie pójdę jutro do szkoły.
Ja naprawdę nic nie umiem i nie dam rady się nauczyć, a z tego są dwie oceny i to na dodatek chyba dwie jedyne w tym semestrze. Chyba bym się załamała, gdybym dostała dwie 1.Martwię się, co z laylą...?
|
|
#10379 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-pisz
![]() slimaczek-i jak po cw? ![]() Wlasnie, tez sie zastanawiam co z laylaaa? I z Martusia?
|
|
#10380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też nawet chyba nieźle poszło, bo nie było trudne ![]() Zawsze chciałam się nauczyć grać w tenisa Jeszce niestety nigdy nie miałam okazji ![]() Cytat:
I jak poćwiczyłaś? Ja ostatnio tak trochę jakieś tam brzuszki itp sobie robiłam Dziś może zrobię też Callentics, bo się na jutro dużo uczyć nie muszę ![]() Cytat:
Aż mnie też natchnęłyście i ide polukać po allegro za jakimś kostiumem
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.

Też jestem urodzona w 89roku 

Ja się chyba znowu zabiorę za Callentics
Możliwe, że pojawiłaś się tu wcześniej, niż ja, albo nie pamiętam Twojego pierwszego posta W każdym razie nadajesz się do 89', mądrze godosz
Zdziwiłam się
Brr..az sie przerazilam
No. To Tyle.

nie żartuje sobie