|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój pewnie też by ze mną poszedł, ale nie wiem, czy wytrzymałby rozmowy okołokosmetyczne
|
|
#993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Jak jeżdżę do TŻ to mnie pyta jaki olej do niego przywiozłam albo idziemy do Rossmana |
|
|
|
|
#995 |
|
Spaceroholiczka
|
Fałszywy alarm
Badania - jak na mnie dyskusyjne, choć w porządku. Jestem tylko strasznie odwodniona, ale już mnie ratują kroplówkami w domu. Wyszło mi także po raz kolejny straszny niedobór żelaza!Ja się pytam w takim razie, jakim cudem jestem odwodniona przy pochłanianiu ok. 3l płynów na dzień i co mi tak te żelazo wypłukuje?! Już drugi raz jestem grubo poniżej normy i szykuje mi się wizyta u onkologa, żeby dobrał mi odpowiednie tabletki |
|
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w weekend pokazałam TŻowi lakiery piaskowe które ostatnio kupiłam... oba miałam na paznokciach... opowiadam mu o nich a na koniec mówię: wiesz, nie mogłam nie zdecydować który kolor wziąć, więc wzięłam oba ![]() On oczy jak 5 zł i w śmiech a potem tylko powiedział mi, że po ślubie skończy się kupowanie kosmetyków
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad "tabletkową" zresztą też mocno bym się zastanowiła.
|
|
#998 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Mój się przyzwyczaił do tego, że dbam o siebie i lubię kosmetyki. Parę razy robił mi zakupy kosmetyczne. Zadzwonił do mnie i podczas rozmowy powiedział, że idzie do Rossmanna. Zapytałam czy przy okazji kupi mi kilka rzeczy, bo są w promocji. Poszedł i kupił. Nawet mam gdzieś zdjęcia jak kupił mi kilka kosmetyków bez okazji https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=141182. |
|
|
|
|
#999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówił to w żartach... znaczy mam taką nadzieję
|
|
|
#1000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Drożdże mogę pić? Czy też odpada? Apropos Tż, mój już zaakceptował wszystkie widzimisia, ale ostatnio nie mógł przeżyć stanika, który kosztował ok. 100 zł Nie chcę nic mu mówić, że zamierzam się przenieść na wyższą półkę |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny normalnie uj mnie strzeli. Net mi tak szwankuje, że ani porządnie nie idzie pytań na obronę opracować, ani złożyć zamówienia na e-naturalne. I tak może być do środy
![]() Cytować Was się bałam...
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy autoagresji ciężko kombinować, bo organizm może zareagować mocno alergicznie w najmniej spodziewanych momentach.
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Testuj, testuj... Ja właśnie zmyłam mega mixa a'la Ver z dodatkiem Twoich odżywek... A w zeszłym tygodniu skończyłam szampon od Ciebie...
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1006 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Toż człowiek szuka farb, kombinuje, czyta, męczy się.. a inni mają od tak... ![]() Cytat:
![]() Jakich? Jam ciekawska.Później, jak będę mieć wenę ![]() Cytat:
![]() Tylko nie wiem za co mam je właściwie trzymać ![]() Cytat:
![]() W TeleTygodniu znowu o włosach. Nawet o mojej sodzie
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Udzielałam się troszkę kilka wątków temu, a teraz jak wizażanka marnotrawna postanowiłam do was wrócić (za małą namową Viekki, żebym się nie wstydziła )
|
|
|
|
#1008 |
|
Wtajemniczenie
|
ee na razie tym samym jade...
czyli macerat z kawy na rzepakowym + migdałowy + arachidowy + sezamowy + rycynowy + jeszcze jakiś ale nie pamiętam już ![]() zaraz to zmywam, nakładam scandika kokosowego i myślę jaką płukankę by tu walnąć... ![]() mam ochotę na z mlekiem, robił ktoś? jakie proporcje?
|
#1009 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ekstra te lakiery ! nie miałam, ale mam nadzieję nie zapomnieć kupić ![]() ah, aż jestem ciekawa, co to za teżetowo męskie historie, ale ciężko kilkadziesiąt stron wątku nadrobić w każdym razie trzymam kciuki, by się poukładało wszystko! sama za siebie trzymam też... niech się w końcu dobrze podzieje ![]() doszłam do wniosku, że moja pielęgnacja już ma prawie roczek efekty jakieś widoczne są, w końcu miałam też dziś czas, by nałożyć maskę i na to oliwkę BD. musiałabym zanabyć jakiś zacny olej spożywczy, nie wiem, na co się zdecydować...kascysko - gratuluję )
16.07 - 37 11.11 - 41 Edytowane przez rozwydrzona Czas edycji: 2013-07-01 o 20:05 |
|
|
|
|
#1011 |
|
Raczkowanie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41589288]Jeee przyszłaś! Nie wstydaj się, nie ma czego
[/QUOTE]Przyszłam i nawet obczajałam już Twoje włosy Pięęękne! Ha, już nie wstydam
|
|
|
|
#1012 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do stapiza to dzielnie czeka aż go zastosuję przy następnym myciu ![]() Dzisiaj było: na skalp: olejek do włosów wypadających GP, olejek rycynowy na włosy: vatika mycie: elseve z arginą odżywka: joanna do włosów wypadających, która solo nie dała rady. Dodałam, więc maskę bingo spa z błotem karneliowym na końcówki: Jedwab GP ![]() Ech... Miałam pierwszy telefon w sprawie pracy. Ale jak powiedziałam, że mam mniej więcej 2 weekend-y w miesiącu szkołę to mi podziękowali |
|
|
|
|
#1013 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
a mi ciągle dziękują, bo nie jestem studentką, tudzież z orzeczeniem o niepełnosprawności
|
#1015 | |
|
Raczkowanie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41589406]Dziękuję, ale sporo jeszcze pracy przede mną
I dobrze, to zarzucaj pielęgnacją i fotami [/QUOTE]Obfociam je dopiero jak pofarbuję odrost, bo się przeraziłam ostatnim zdjęciem A co do pielęgnacji...dziś było jakoś tak ubogo, przed myciem na godzinkę krem Isana do rąk z mocznikiem, włosy umyłam BDFM i nałożyłam solo Garnier Oleo (strasznie dużo mi go idzie na jeden raz, muszę zacząć mieszać z bingaczem) i tyle właściwie. Zaniedbywane są z lekka ostatnio, muszę częściej olejować. Stylizować też mi się nie chce i biegam z takimi smętnymi falami ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
A taką miałam nadzieję, że będą mnie chcieli w księgarni i nic |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Zajrzałam na to forum, w którym pisałam, że TŻ pomaga mi nosić ubrania i dalej są na ten temat dyskusje |
|
|
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
ojej, dziewczyny, bardzo mi miło
skoro mamy offtop, to napiszę, że mam dosyć mojej rodziny i chyba będę odliczać dni do momentu, kiedy się od nich wyprowadze (tylko, AŻ 4 lata
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Znów się alkoholizuję, tym razem drinkami, z koleżanką przez skype.
Niedługo do AA się będę musiała zapisać. ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() Co do offtopa: mówiłam to samo. Kilka dni po 18nastce wyprułam i tyle mnie widzieli. Mama jak mama rozmawiam z nią, spotykamy się, ale ojca nawet do siebie do domu już nie wpuszczam, nie po tym, jakie piekło mi w tym " dobrym, spokojnym domu" zafundował. I po co im to ? Zmienili by podejście, nie traktowali jak ściery połączonej z darmową siłą roboczą, to byłoby inaczej.. |
|
|
|
|
#1019 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
![]() Widziałam tam kilka wypowiedzi dziewczyn, nawet nie warto tego komentować, skoro one uważają, że normalniej jest wtedy gdy TŻ stoi z kolegą przed sklepem o.O I to straszne oburzenie,że on ma nosić zakupy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1020 |
|
Spaceroholiczka
|
Kascysko, autoagresja autoagresją, ale nadal nie wiadomo czy ja TO na prwno mam. Z resztą, jak tak dalej będzie to przewrócę się szybciej, niż ktokolwiek wpadnie na jakąś diagnozę
![]() Skoro nie mogę nic brać, to szukam jakiejś wcierki. Jantar odpada, kawa mnie podrażniła, alkohol przesusza, a aloes i rumianek uczula. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

. Lepiej by siedział w domu z rodzicami, którzy by dopytywali co 5 minut gdzie jestem? 

.
Badania - jak na mnie dyskusyjne, choć w porządku. Jestem tylko strasznie odwodniona, ale już mnie ratują kroplówkami w domu. Wyszło mi także po raz kolejny straszny niedobór żelaza!

Jam ciekawska.

Co do stapiza to dzielnie czeka aż go zastosuję przy następnym myciu 
.