|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,33% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
3 | 6,98% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
23 | 53,49% |
| Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! |
|
5 | 11,63% |
| Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
11 | 25,58% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
BOD:
Patrzę na stronę BOD i w komentarzach jest,że większość ludu była za KiB. Nawet w jakiejś ankiecie na stronie oni mieli 44%. Dalej jest mi przykro z ich powodu
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
mnie tez w dniu przyjecia do szpitala mowili ze jesli szyjka bedzie sie skracala i ktg bedzie niepokojace to dostane zastrzyki na rozwoj pluc mlodego, to bylo w 25 tc...na szczescie sytuacja sie ustabilizowala i nie byly one konieczne...
|
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X
Cytat:
Hmm..ja nie wiem, o co chodzi z tym lekiem...na wszelki wypadek dostalas, jakbys przedwczesnie urodzila...? U mnie takie zagrozenie bylo, nadal biore leki, ktore maja temu przeciwdxialac, ale takiego leku nie dostalam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
08.09.2013 Adaś Edytowane przez Snow_White1 Czas edycji: 2013-07-01 o 21:28 |
|
|
|
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
bojatoja i t_89 -
za 8 miesiąc Misia - nie stresuj się bidulko gorgulek - gratki z 30 tydz snow_white - 1oo lat ![]() Inwersja - do temp. w mieszkaniu się przyzwyczaicie powodzenia i duzo sił w ogarnianiu haosu angelikada - zajrzyj na stronę tako, tutaj np http://wspb.home.pl/tako/index.php?o..._product_id=96 3w1 jest za 1590 zł - funkiel nówka wszystkie captivy w tej cenie są bojatoja - czyli Ty nie tęsknisz za sexem ![]() maharet - zlituj się...mi do 100 kg brakuje aż 3 kg i jakoś z tym żyję ![]() Lolaaaaaaa88 - i gratulacje tancerka - ja bym glukozy nie wypiła duszkiem, blleeeee bo to takie słodkie było....a co do czasu na wizaż to wcale tak nie jest, że na zwolnieniu jest więcej czasu na cokolwiek ![]() ewacia - nic tylko się cieszyć z takiej teściowej motyl - a byłaś w Krakowie? tak to dopiero jeżdżą jak chcą ![]() yourAngel - masakra co to za księgowa jak z koziej doopy trąbka co nie zna przepisów i powiedz TŻ, że już go lubię, bo ja też z takich ludzi co walą prosto z mostu i walczą o swoje ![]() MadziaOOO - duży dzieć już! gratuluję wizyty co do BOD - to już nie jest pierwszy program gdzie jestem zawiedziona wynikiem....min. Mastercheaf - ta cała Basia, niemka, moim zdaniem wcale nie była taka ah i oh....lepsza była Kinga Paruzel...a mój TŻ cały czas twierdzi, że to i tak z góry jest ustalone już kto wygra
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Madzia hmmmm musiał być jakiś powód że ginka dała Ci to skierowanie do szpitala, bo tak po prostu, każdej ciężarnej tego nie dają, przynajnniej ja nie słyszałam
![]() Cytat:
gratulacje!!!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
nie poradzę nic
|
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle to witam się z Wami
ostatnio mi się nic nie chce...nawet obiadu robić na szczęście nie rzygałam uffffa co do sporu o śląskich miastach to ja Wam powiem bardzo nieskromnie, że "moje" GLIWICE są najpiękniejsze! a co
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj na tylko ok poczułam, że pojechaliśmy z TŻ do Zielonej i kupilam piecyk do domku.
małemu kupiłam smoczki i pajaca polarowego. snow sto lat
|
#1928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ewacia uważaj na siebie i leż ile Ci tylko Adi pozwoli Ja już po wizycie. Maleńka zdrowa i wszystko w jak najlepszym porządku. Waży już 1200g więc już dobry kawałek dzidzi Szyjka długa i zamknięta i się nie skraca
|
||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Sambadijaneiro: ZASTRZYKI ??!! ;(;(;( łeeee wszystko tylko nie zastrzykii ;(;(
Sama pozniej myslalam na temat tego leku, ginka dzisiaj byla z nas zadowolona tzn i z wynikow i z szyjki i ogolnego rozwoju... Takze nie jest tak ze jest zle, no ale pewnie jestem w jakiejs grupie ryzyka. noi musze do okulisty isc bo mam -3.75 i -3.5 wade wzroku... mam nadzieje ze nie bede sie na ciecie nadawac (Jasio ma 27 cm obwodu glowki i 7,5 cm dluga kosc udowa bedzie gigancik po mamusi ))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, najgorzej to jeżdżą a Neapolu. I u Arabów ![]() Ooo ja też byłam za Kingą, ale jednak jak mówię-to też był program, który nie grał tak na emocjach jak ten. Soł... nie przejęłam się tak jak teraz. A ja w ciąży jestem bardzo płaczliwa i jak jest nie po mojemu to jest źle ![]() Cytat:
|
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że tż ma gadane ![]() Ja mam nadzieję, że u mnie problemów nie będzie, jeszcze miesiąc mam umowę A bardzo nie chcę z Edą sama jechać całe miasto, żeby coś załątwiać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam od rodziców z całą łubianką czereśni ![]() W ogóle najedzona jestem za trzech Tak się kończą wizyty u mamy
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
To nie jest wysoka krótkowzroczność. Jeśli masz wszystko ok z oczkami oprócz wady to powinno być ok ![]() Co mi przypomniało,że ja w środę idę do oku po zaświadczenie na cc...
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 29 tc, prawda?
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zadomowienie
|
Czarna prawidłowa odpowiedź!
jedziemy na jednym wózku wagowo, to mi raźniej, bo tu same rakiety![]() Motylek no sprawdziłam i odebrac osobiście byłoby głupotą, bo w lubelskim nie ma punktu, ale i tak taniej chyba wychodzi niż zamawiać na all ![]() Madziaooo no ta moja Ania też miała ten lek w formie zastrzyków domięśniowych, to jakiś lek z grupy sterydów, tyle wiem. Co tam jeszcze...zapomniałam:rol leyes: |
|
|
|
#1939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eh te programy to chyba faktycznie pic na wodę, fotomontaż ![]() matall wczoraj wdooopczyłam prawie 2 kg czereśni
Edytowane przez kropla_deszczu Czas edycji: 2013-07-01 o 22:01 |
||
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się w ogóle pochwalić-jestem dzielna dla mej dzidzi.
Jem te kapsułki z DHA. No i Żurawit. Mąż mnie pilnuje i połykam zawsze przy nim, bo wtedy się mniej boję. I zawsze tylko jest "M. chodź tutaj, bo będę połykać" ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj agrest
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
aaaa, juz wiem: Brydziu ja mam ostry ból taki kolkowy, rzadziej tępy, jakby jakieś uwieranie w prawym podżebrzu właśnie, może nie tyle problem z wątrobą, co z pęcherzykiem żółciowym (potocznie woreczek ehh), dolegliwośći mogą się nasilać w ciąży, jak u mnie, przy niewłaściwej diecie też, no i ogólnie jak masz jakieś złogi tam...w badaniach nie musi ci nic wyjść, tym bardziej próby wątrobowe, bo to wyjdzie już raczej przy konkretnym podrażnieniu i jakiejś tam niewydolności. Jak coś ci z opisu ten ból podchodzi pod twój, to zrób sobie usg brzucha, ale jak jest coś drobnego to też nie na każdym aparacie wyjdzie. A jak opisujesz to jako mrowienie to ja nie wiem, bo w moim mniemaniu z mrowieniem można wytrzymać, a ból o którym pisałam, zwłaszcza ostry jest ciężki do zniesienia, czasem muszę na szybko ratować się nospą. Ale wywód
![]() Dorisha ale twoja Ewunia juz jest duuuża!
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
jak kto woli
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
kuzwa a mi sasiadka stolowke zamyka do konca tygodnia
i bede musiala sama gotowac ![]() moi rodzice sa na poludniu Francji, cos tam mamuska sie mnie pyta czy wole swieze zapachy perfum... no to pytam a co, kupic mi chcesz na urodziny? no to oczywiscie odpowiedz ze juz kupila... wiec nie czaje po co pyta po fakcie tym bardziej ze ja mecze wszelkie perfumy niesamowicie, mam jeszcze 3 flaszki ledwo napoczete i bede je meczyc w nieskonczonosc prawie 80 euro za 100 ml flaszke no ale nic tam, powiedzieli najpierw ze 57 to mowie kupcie, a teraz dzwonia i mowia ze jednak wlasnie 80, ale ze sie umowilismy ze zaplace polowe to deala zrobilam i zaplace tylko 20 cos hyhy takie zakupy to ja lubie
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Diorisha też gratuluję badań, malutka już dużutka
![]() Cytat:
Ja mam taki ból, ale boli cały dół brzucha. Zapalenie pęcherza i piasek w nerce.W jednej nerce więc nie wiem czemu boli cały brzuch,chyba,że od pęcherza tak pulsuje ![]() A nie PĘDZIKIEM?
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kurna chyba znowu mam atak kolki nerkowej
robiłam małżowi kanapki do pracy i jak mnie zaczęła prawa nerka napierniczać - ni z gruchy ni z pietruchy. Przestała boleć jak poszłam się kąpać ale teraz znów boli. Nie jest to jeszcze ten ból który miałam ostatnio przez całą noc ale zastanawiam się czy czekać aż się rozwinie czy już teraz jechać na IP?!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Jas wazy juz 1650 g w 29 tc
za 8 miesiąc

powodzenia i duzo sił w ogarnianiu haosu
wszystkie captivy w tej cenie są 
co to za księgowa jak z koziej doopy trąbka co nie zna przepisów
i powiedz TŻ, że już go lubię, bo ja też z takich ludzi co walą prosto z mostu i walczą o swoje

ostatnio mi się nic nie chce...nawet obiadu robić

A bardzo nie chcę z Edą sama jechać całe miasto, żeby coś załątwiać