Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 20:55   #1531
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Rocky nalej sobie jakiegoś olejku do wanny i się relaksuj i odpręż.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
właśnie wyszłam zwanny - zastosowałam sie do Twojej rady
czuje sie jak nowo narodzona i taka wymyta
i teraz problem- co tu sobie jeszcze zjesc
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:00   #1532
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Tak parsknęłam śmiechem, że Młody kopnął kota a ten zerwał się na równe łapy
Ale "zabłyszczałam" nawet kot mnie popamięta

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
u nas za ścianą mieszka para studentów.. on kiedyś wyszedł uwaga- w klapkach "KUBOTA", skarpetkach białych i białym szlafroku
Czasami słyszę przez ścianę jak się na siebie drą, a laska w pewnym momencie: "NIE TAK MOCNO TY JEŁOPIE, TO BOLI"
Więc zazdroszczę Ci sąsiadów
.. chociaż niedługo moimi sąsiadami będzie pole z jednej i pole z drugiej, więc nie wiem czy nie lepszy dżolo w białym szlafroku i kłakami na klacie wystającymi
To u nas za ścianą z jednej strony też studenci, ale są głośno tylko gdy są mecze większych klubów. Nawet gdy śpimy, leżymy to wiemy, że był goooooool

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Mnie można rano zobaczyc przed domem w zielonym żabim szlafroku mam poblemy z zasięgiem i najlepszy jest z boku domu wiec chodze tam A ze szalfrokowe rano trwa do 12-13 h???
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:05   #1533
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
No to chwal się

Surka
ja jeszcze chciałam napisać, że jesteś fest, bo tak sobie z nami piszesz z tej porodówki, jakbyś w domu siedziała a malutkiej szkoda, nie wyobrażam sobie takiego malutka pod kroplówą

Ja idę się kąpać
Ja też tak właśnie myśle, surka jest po porodzie kilka godzin a gada z nami jakby w domu była ... a może ona tylko udaje, ze urodziła

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Surka a co się działo ze miałaś wywoływany poród przed terminem?
czytaj spam

Byłam z tż-tem na spacerku, przeszliśmy 2 km
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:08   #1534
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja też tak właśnie myśle, surka jest po porodzie kilka godzin a gada z nami jakby w domu była ... a może ona tylko udaje, ze urodziła
A zdjęcie małej sobie ściągnęła od majówek

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Byłam z tż-tem na spacerku, przeszliśmy 2 km
Stary 2013-07-01, 21:09   #1535
fiazo
Zakorzenienie

Rockyyy tak dalej swędzi, ale wczoraj znacznie mniej i w nocy też się mniej drapałam, chyba puszcza na mnie dobrze wpływa
znajoma radziła mi jeszcze zrobić testy ASTAT i ALAT bo u niej sama bilirubina dobrze wyszła, a te dwa znacznie ponad normę
jeszcze wyeliminuję parę rzeczy i jak nie pomoże to idę do gina po skierowanie na te badania

kooocur za tc

eveewe zdrówka

kiss12550 za tc

domciatko za tc

Ewusia709 współczuję przeżyć, najważniejsze że są już za Tobą
za możliwość wyjścia do domu

Kathe za tc

katarzynkajg ja biorę herbatniki do jedzenia

Neni1984 za tc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:10   #1536
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Rocky nalej sobie jakiegoś olejku do wanny i się relaksuj i odpręż.

Chyba tak zrobie jeszcze do wanny nie dostarłam,na razie zaniosłam pidzamke i żabi szlafrok do łazienki
Cytat:
Ja też lecę pod prysznic. Jutro wizyta i trzeba się wycacać
szykuj kape bo...nie znasz dnia ani godziny
Cytat:
A zdjęcie małej sobie ściągnęła od majówek [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

:
Stary 2013-07-01, 21:11   #1537
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dwie rzeczy

Primo, wlasnie przyszly moje biustonosze do karmienia Alles MaMa model II/B i są rewelacyjne!!! mocne ramiaczka, latwe odpinanie, super trzyma (mam biust jak hoza szynkareczka, pod broda niemal ), no po prostu ideal. Ja wzielam swoj zwykly rozmiar miseczki i widze, ze moglam ciut wiekszy - ale luzik, ten tez ok, a jeszcze bede miala na normalne chodzenie nawet, kiedy skoncze karmic

Secundo, uwaga, bedzie truizm i banal - DZIECI TAK SZYBKO DORASTAJĄ!
Dopiero co Iza byla malenka jak Lilo, a tu juz koniec pierwszej klasy LO (swiadectwo z paskiem, srednia ponad 5 , jedno z 3 najlepszych LO we Wrocku - ja tez je skonczylam ) i na pytanie dzis rano, jakie ma plany na pierwszy dzien wakacji, dziecko odpowiada: Idę szukac pracy ...

Bosz, jestem z niej taka dumna, ze zaraz pęknę nadęta jak żaba.

Oczywiscie bywa wredna, zlosliwa, uparta i ma zawsze totalny burdel w pokoju, ale no musialam Wam napisac, jaką mam super cudowną córkę najstarsza
Ale fajnie Też bym chciała dziecko na takiego ambitnego i poukładanego wychować A które LO? Też chodziłam do jednego z najlepszych we wro

Cytat:
Oliath to pracowitą masz córę, pewnie ma to po mamie

Mela
ale słodko

ROCKY
i co, obstawiasz, że to po kaukazie dziecko może być????
Cytat:
Sammi specjalnie dla Ciebie mój Dzidziuś pieskowy
moze ten Wasz piesek ma troszke cech Kaukazia...sama nie wiem ale jest śliczny i słodki
Ale macie śliczne psie niuńki Jak ja kocham pieski

Dzisiaj na SR było o karmieniu cycem, babka całkiem konkretnie gadała i pokazywała jak cisnąć suty, żeby mleko leciało Oczywiście na sztucznym cycu. A później ćwiczenia na materacu, masakra, jutro chyba nie wstanę, tak forsować babę w ciąży uuh
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:11   #1538
sammi24
Zadomowienie

Dziewczyny ja zmykam spać, dobranoc
Stary 2013-07-01, 21:11   #1539
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Iwonka no to jak miałaś super kąpiel to teraz musisz zjeść coś ekstra
.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:12   #1540
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Rockyyy tak dalej swędzi, ale wczoraj znacznie mniej i w nocy też się mniej drapałam, chyba puszcza na mnie dobrze wpływa
znajoma radziła mi jeszcze zrobić testy ASTAT i ALAT bo u niej sama bilirubina dobrze wyszła, a te dwa znacznie ponad normę
jeszcze wyeliminuję parę rzeczy i jak nie pomoże to idę do gina po skierowanie na te badania
O kurde a ja myślałam ze tez je zrobiłaś,nie tylko bilirubine Bo ja robiłam te 3 rzeczy za jednym zamachem.Prywatnie wyszło mnie 18 zł.
Kurde jak nie minie to zrób koniecznie.
Stary 2013-07-01, 21:14   #1541
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc dziolchymisze Was nadrobic ale jak tyleeee stron?)

alez mialam intensywny dzien...ale kupilam buty he za 24zl w galeri szok wszedzie takie przeceny ze az milo)pozalatwialismy jakies tam sprawy ostrzyglam tz i malego K:p ogolnie to padam na ryjale jesscze robie miesko i ziemniaczki najem sie i polozymy,lozeczko znow musi poczekac...

wogolee bylam w urzedzie skarbowym i pani wogole niewie po co zyje chyba hahah kazala jechac do urzedu miasta i sie dowiedziec..no ale mam zaswoadczenie tyllo wypelnic i dowiesc..

Powiedzcie mi...czy czop moze wygladac jak uplawy tylko jest troche bardziej gesty?taki bialo zolty?bez krwi?

pewnie usiade i poczytam co u was za jakas godzinke...

surka ale obczailam Twoje bejbe taaakaaaa sliczna..:-*kto nastepny?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:17   #1542
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
a oto moja kluska
cudeńko

Cytat:
Ja swojemu zawsze mówię, że ja nie plotkuję-ja zdobywam wiedzę No i przecież nie kłamię
padłam

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
jak myślicie- czy jak mam zamiar karmic mm od samego początku to mam wziąć mm juz do szpitala czy tam karmią ichniejszym ze tak powiem?
u nas na oddziale jak trzeba było dokarmiać maluszka to zalecano podawanie wyłącznie takich mleczek jak poniżej - może się zaopatrz w kilka (nie trzeba cudować, mieszać itp. wkładasz na chwilkę do gorącej wody - nawet z kranu, otwierasz, do butli i do dzioba )

http://imgx.☠☠☠☠☠☠☠/image/preparaty_zdjecie/139456
http://www.aptekainternetowa.co/medi.../n/a/nan12.jpg

Cytat:

TŻ mnie dziś rozwalił Pyta mnie:
- A ty mówisz do naszego syna?
- Yyy no czasem w sumie rzadko tak specjalnie do niego Ale on mnie słyszy przecież cały czas, np. jak rozmawiamy
- No dobrze, ale jak jestem w pracy to mam rozumieć, że NIC do niego nie mówisz?? I on tak w ciszy 8 godzin siedzi??
-
- Zobaczysz, że on się smutny przez to urodzi!!
- Z całą pewnością. I z tego smutku to się rozpłacze zaraz po urodzeniu

Po czym oburzony zagadał do syna "Halo! Kubuś! Tu tata!"
Chciałam tylko podkreślić, że on NIC innego jeszcze do brzucha nie powiedział

Cytat:
Dzieki za odp. Na to mowią ,,mydelniczka"
mówią na to różnie - mydelniczka, kuweta, wanna - ja mówiłam, że młody w akwarium śpi a noramlnie to się nazywa wózek jakiegośtam (od nazwiska) aaaaa wózek Kwapisza chyba

szczerze... nie mój styl - kompletnie, wolę coś czarno-seledynowego, energetycznego

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Myszolka i mi naciska na kosć łonową teraz jakby mniej odczuwam ból, ale też czułam pprzy przekrecaniu się. I nadal boli jak dziś np chciałam nogą odsunać dywan to jakaś siła nie duza ale byłai bolało w kroczu
ja mam dokładnie to samo - nie mogę nogą pufy przesunąć nawet, bo boli, jakby mi miało pipę urwać...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:19   #1543
Anulka_p
Zakorzenienie

Cynamonowej to chyba kurcze cały weekend i dzisiejszy dzień nie było. Pominęłam coś w gąszczu spamu? Może miała jakieś plany wyjazdowe czy coś?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:20   #1544
jakierka
Zadomowienie

O matko, jestem wykonczona

Po pracy zakupy na obiad i nieco slodyczy na jutrzejsze roczne pozegnanie sie z kolegami w pracy, wstapilam tez do lumpeksu gdzie upolowalam niebieska bluze z kapturkiem (0-3mce) oraz szare rajstopki (9-12mcy). W domu zrobilam obiadek, wstawilam pranie i poprasowalam kolejna ture ciuszkow i tetrowek. Od tego wszystkiego plecy mnie rozbolaly niemilosierdnie

Do tego mamy kolejny problem, rozwalil nam sie amortyzator na jednym kole w aucie, naprawa moze nie bedzie drastycznie kosztowna, ale 70£ moglibysmy spokojnie przeznaczyc na materacyk do lozeczka i laktator!! Dlaczego jak sa jakies wieksze wydatki, to ciagle sie one kumuluja???

Ide poczytac co naskrobalyscie...
Stary 2013-07-01, 21:22   #1545
fiazo
Zakorzenienie

Oliath dla córy za poważne podejście do życia

mela1234 śliczny obrazek od córy

Kathe ładnie się prezentuje, ale materiał czy nie będzie się do skóry przyklejał

surka gratulacje , dałaś radę , zdrówka i szybkiego powrotu do formy

b a r b a r a oby jednak te leukocyty nie spowodowały wcześniejszego porodu

GHIA za powrót do domu

dzoan za tc

Synek
Stary 2013-07-01, 21:25   #1546
tysia222
Raczkowanie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:

TŻ mnie dziś rozwalił Pyta mnie:
- A ty mówisz do naszego syna?
- Yyy no czasem w sumie rzadko tak specjalnie do niego Ale on mnie słyszy przecież cały czas, np. jak rozmawiamy
- No dobrze, ale jak jestem w pracy to mam rozumieć, że NIC do niego nie mówisz?? I on tak w ciszy 8 godzin siedzi??
-
- Zobaczysz, że on się smutny przez to urodzi!!
- Z całą pewnością. I z tego smutku to się rozpłacze zaraz po urodzeniu

Po czym oburzony zagadał do syna "Halo! Kubuś! Tu tata!"
Chciałam tylko podkreślić, że on NIC innego jeszcze do brzucha nie powiedział
Słodki ten Twój TZ
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:26   #1547
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Cynamonowej to chyba kurcze cały weekend i dzisiejszy dzień nie było. Pominęłam coś w gąszczu spamu? Może miała jakieś plany wyjazdowe czy coś?
ta ona topewnie miała wyjazd ale na porodówke
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:26   #1548
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
iwonkaaa i elaine a ja mam pytanko: a ile dni po terminie jesli nic Was nie ruszy (oczywiscie zycze zeby porodzik nastąpił po dobroci) macie sie zgłosic na oddział?
7 dni po terminie czyli u mnie wychodzi następny Pt. Skierowanie juz dostałam jakby jakieś skurcze się pojawiły..

Cytat:
Mnie można rano zobaczyc przed domem w zielonym żabim szlafroku mam poblemy z zasięgiem i najlepszy jest z boku domu wiec chodze tam A ze szalfrokowe rano trwa do 12-13 h???
ja w samej koszulce po ogródku a mieszkam w bloku. Generalnie zlewka

Cynamonkowej nie było juz za długo...

Anulka: coś chciałam i zapomniałam)

Idę szukać bulki, zjem z serem żółtym i ketchupemchociaz jest mi niedobrze..ale też glodna jestem. A mały chyba widelcem mi grzebie od wczoraj..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:26   #1549
magolina
Wtajemniczenie

Jestem cały dzień na bieżąco ale mimo mojej wrodzonej, wysokiej inteligencji nie mam nic ciekawego do powiedzenia

Cały dzień żarłam, gęba mi się nie zamykała i po tym jak En napisała o nalanej twarzy pobiegłam do lustra i twierdzę, że moja jest nalana do tego zaczyna mi wisieć już chyba trzeci podbródek, chwilę czułam się blleee ale za chwilę znów poczułam głód i zaczęłam ruszać buzią

Z konstruktywnych rzeczy to wyprałam dużą torbę do szpitala i powrzucałam już troche rzeczy, posegregowałam ciuchy Małego i niestety okazało się, że na 56 mam po jednej sztuce a na 62 tylko trochę więcej. Większość moich łupów lumpkowych jest na 68 i wyżej czyli czekają mnie jeszcze zakupy.

Egoistycznie nie odniosłam się do innych postów, zrobię to jutro, a teraz dziękuję za uwagę, życzę dobrej nocy i do jutra

Madi pisała dzisiaj esa do Cynamonowej i chyba się nie odezwała, ale to jeszcze Madi musi potwierdzić...

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2013-07-01 o 21:28
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:29   #1550
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cześć Mamusie.
Ja znowu na chwilkę, dodałam fotki Antoniego do klubu. Napiszcie mi jeszcze, jak się robi te pojedyncze wiadomości żeby opis poroda dała. Napiszcie proszę na priva bo przyznaję, że na razie logistyka dnia codziennego i wygospodarowanie u mnie czasu to mega wyzwanie

SURKA gratulacje !!!!
Oliath jaka Czarnulka śliczna
Stary 2013-07-01, 21:34   #1551
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie.
Ja znowu na chwilkę, dodałam fotki Antoniego do klubu. Napiszcie mi jeszcze, jak się robi te pojedyncze wiadomości żeby opis poroda dała. Napiszcie proszę na priva bo przyznaję, że na razie logistyka dnia codziennego i wygospodarowanie u mnie czasu to mega wyzwanie
Słodkie minki robi przez sen Antonio.
Stary 2013-07-01, 21:37   #1552
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
to Ty nie zrobilas ich jeszcze Pytałam Cie kiedys czy robilas próby watrobowe Ja Ci dobrze radzę Ty nie czekaj czy Ci przejdzie tylko goń po skierowanie na badania lub zrób szybko prywatnie.

Jaką miałaś bilirubinę?

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
no też sie o nia martwie ... zeby chociaz napisala szybko w jednym zdaniu cos

hallo ! co tu taka cisza? 42 os. przeglada, z czego 30 uzytkowników ...

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-01 o 21:46
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:48   #1553
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ghia: ))

czytam książkę ipopatruje na telefonie..dlatego widzę na pasku..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:50   #1554
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
hallo ! co tu taka cisza? 42 os. przeglada, z czego 30 uzytkowników ...
Wcinałam płatki z mlekiem, więc miałam zajęte ręce i brak możliwości na pisanie.
Stary 2013-07-01, 21:52   #1555
misiaczka555
Wtajemniczenie

Wróciłam
U endo ok. Wyniki dobre, wizyta następna za rok wkurzył mnie na koniec bo skasowal mnie tyle co zawsze czyli wizyta i USG 150zl, a dzis byłam tylko 5 min w gabinecie, spisał moje wyniki do karty i nie robił usg i 150 wrrrr. Mam pozwolenie na poród sn

Polazilam po galerii, kupiłam w smyku cuuuudne polspiochy i leginsy dla Mai (6szt), w empiku kolejna książkę dla naszej krolewny. I sobie stojak na biżu. Miałam w planach jakiś ciuch ale...za dużo mnie a za mało materiału

od wczoraj stoi w sypialni złożone łóżeczko wrzuce foty jak dokupie ochraniacz i przewijak

A teraz do klubu oglądać maluchy

Cytat:
pochwałę się tylko , że Lilka jest już z nami. poród sn i waży 2300. ją jeszcze jestem na sali porodowej, a mała zabrali na lampy, bo jest jeszcze za malutka

witaj Lileńko na świecie

Cytat:
She warto było wygrać tę "feralną" aukcję

misiaczka misia, misiaaaaa, misiaaaaaczka, zaraz dam Ci buziaaaaczka nanananana
a za co to?

Cytat:
Sammi specjalnie dla Ciebie mój Dzidziuś pieskowy
moze ten Wasz piesek ma troszke cech Kaukazia...sama nie wiem ale jest śliczny i słodki
Zakochalam sie w twoim psim synku
Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
my juz po wizycie maly wazy 2900kg wiec niewiele przybral. Odebralam wyniki i mocz jest ok tylko hemoglobina spadla do 11,2 i mam brac zelazo. Cisnienie mam ok ale puls za wysoki 110 ale to przez anemie po tabletkach z zelazem sie unormuje. Adas ma glowke bardzo nisko i termin porodu mamy na 19lipca.
brawa za wizytę

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 21:53   #1556
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wróciłam
U endo ok. Wyniki dobre, wizyta następna za rok wkurzył mnie na koniec bo skasowal mnie tyle co zawsze czyli wizyta i USG 150zl, a dzis byłam tylko 5 min w gabinecie, spisał moje wyniki do karty i nie robił usg i 150 wrrrr. Mam pozwolenie na poród sn
Stary 2013-07-01, 21:56   #1557
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie.
Cudnego masz synka
Też chciałabym tulić już swojego

A opis napisz normalnie tu, a Enlevee ogarnie resztę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 22:00   #1558
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja mialam ten wozeczek przed Roycem i nie polecam jesli zalezy Ci na lekkim czyms. Dla mnie byl zbyt toporny ciut, choc normalnie lubie takie traktorki za to swietny na wertepy, terenowka normalnie
dzieki oliath przynajmniej teraz wiem, że szkoda na niego czasu, bo ja potrzebuje lekkiego wózka, na dobre chodniki, takze jak zwykle zostaje tylko navington
Cytat:
Tweed przecież Ty niedawno już oglądałaś te filmiki i przyrzekałaś, że nigdy więcej

A ja teraz poproszę o brawa, ponieważ dzisiaj:

a) zrobiłam porządne zakupy lodówkowe
b) zrobiłam 2 prania
c) poprzesadzałam kwiaty a po inwentaryzacji ogólnej wypieprz.y.l.a.m te które uznałam za paskudne
d) zasiałam bazylię i melisę
e) zrobiłam drugie danie
TADAM!!!!
f) bym zapomniała - i spamowałam cały dzień, chyba wyrobiłam sobie normę za cały tydzień
wiem teraz na prawde obiecuję, że nigdy więcej

i wielkie za taaaki pracowity dzień

Ja się właśnie wykąpałam, dzisiaj miałam wielki dzień intensywnego odkrzaczania
I kurcze pochwalę wam się, że poradziłam sobie z małą zupełnie sama wcześniej uprzedziłam tżta, że w razie czego niech będzie w pogotowiu, to mnie nieco wspomoże, ale jak pomyślałam, że ma mi tam gmera maszynką to to jednak nie dla mnie

Ale kochany jest, bo i tak przyszedł, umył mi plecki, całą spłukał, wyszuszył ręcznikiem i pomógł wyjś z wanny czułam się jak niepełnosprawna, ale faktem jest, że bez niego trwałoby to wszystko 3 razy dłużej A no i stwierdził, że od dzisiaj codziennie mnie będzie askurował, bo się mnie boi w tej wannie taki kochany i jak tu mu pedi nie serwowac?

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Ghia boski antonio!!! Jaka słodka dziurka w bródce

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

magolina nie przejmuj się, ja ostatnio coraz mniej ogarniam spam, więc dużo częściej piszę tylko o sobie Mówię ci, pewnego dnia będziemy chciały kuknąc do klubu, a już dostępu nie będzie
Stary 2013-07-01, 22:00   #1559
paulinka777
Raczkowanie

Dobry wieczór Spamiary!

Cytat:
pochwałę się tylko , że Lilka jest już z nami. poród sn i waży 2300. ją jeszcze jestem na sali porodowej, a mała zabrali na lampy, bo jest jeszcze za malutka

Gratulujemy!!

Tanioszka

Ale Wy produkujecie spamu!! No wiecie co Ja się boję co to będzie jak jutro zajrzę dopiero popołudniu...
Stary 2013-07-01, 22:00   #1560
fiazo
Zakorzenienie

sammi24 super kołyska

sarna405 prześliczna masz pościel zakochałam się w niej

Asiunia1230 za tc

Neni1984 co do sąsiadów to ja przez 2 lata tylko raz słyszałam uniesienia, szybciej nas usłyszą inni
za ścianą mam takich, których słyszę i widzę tylko na balkonie lub na klatce w mieszkaniu jakby ich nie było
za to sąsiadów z dołu dziecko wiszczy nie wiadomo czego, ale już się przyzwyczailiśmy, że ono tak ma

Synek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości