|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zamknięte!!!
Cytat:
![]() WITAJ SERDECZNIE ![]() ![]() zdjęcie pyszne ![]() Dziś kolejny dzień na zakupach. Bilans: - dresowe szorty na plażę, - sandały, - jeansowa koszula ![]()
![]() |
#1322 | |
Zadomowienie
|
Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zamknięte!!!
Ciasto robię z tego przepisu: http://www.mojewypieki.com/przepis/w...rzechami-pekan tylko w formie bułeczek/rogalików - co mi się tam umyśli
![]() ![]() Dziękuję za miłe przyjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyprzedażowe łupy? ![]()
![]() |
#1323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S Twoje drożdżowki pewnie tak samo smaczne jak na to wyglądają ![]()
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też IV rok skończyłam właśnie. I też nie wiem, kiedy ten czas zleciał. Pamiętam siebie - przestraszonego pierwszaka gubiącego się na kampusie ![]() PWr, a Ty ? ![]() Zgadza się - wyprzedaże ![]()
![]() |
#1325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Drożdżowe to moje ulubione ciasto, nieeezaprzeczalnie! ![]() edit: girl99 - Ja PRz ![]() ![]() ![]()
tak. ![]() Edytowane przez flawless2903 Czas edycji: 2013-07-01 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow ![]() ![]() Do Rz mam tylko 60 km ![]() Jesteś z Podkarpacia? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1328 | |
Zadomowienie
|
a mówią że młode dziewczyny teraz nie pieką...
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
Ten semestr był tragiczny. Pełno wejściówek, sprawozdania, projekt. Dziwne kolokwia. Nie mam siły na nic
![]() ![]() Jestem zadowolona ze studiów - lubię to co robię ![]() ![]() Ale chyba nie widzę siebie na innym kierunku ![]() ![]() Rzeszów - oj, to sporo od Wrocławia ![]()
#1330 |
Zadomowienie
|
Oj tam
![]() ![]() Autostradą po Tarnów i później zaczynają się schody dopiero ![]()
#1331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przez dwa ostatnie semestry miałam same projekty niemalże, a na 6 semestrze to już w ogóle mnie wykończyli. 8 projektów, w tym większość taaaaakie kobyły, oddałam wszystko, odetchnęłam z ulgą a tu jeszcze sesja i egzaminy. ![]() ![]() ![]() Łoł, rozpisałam się ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się, że projekty są takie z życia wzięte
![]() Ja na tym semestrze miałam gospodarkę odpadami, wodociągi, chemię środowiska, oczyszczanie wody, automatyzację w IŚ, statystykę ![]()
#1333 |
Zadomowienie
|
No to ja na 5 semestrze miałam: gospodarkę odpadami, technologię i urządzenia do oczyszczania ścieków, wodociągi, kanalizację, ogrzewnictwo i ciepłownictwo i ochronę powietrza
![]() a na 6 kontynuację kanalizacji, wodociągów i ogrzewnictwa - z tego miałam egzaminy, no i dodatkowo wentylację i klimatyzację, instalacje sanitarne (taaaakiego miałam prowadzącego ![]() ![]() Z czego piszesz inżynierkę? ![]()
#1334 |
Zakorzenienie
|
Inżyniera zrobiłam z ochrony środowiska
![]() ![]() ![]() Pracę pisałam z zakresu technologii oczyszczania wody i ścieków ![]() A Ty z czego piszesz? ![]() ![]() (Czyli wynika z tego, że skończyłaś III rok i na IV będziesz ? ![]() Z tego, co napisałaś wynika, że nasze uczelnie bardzo podobną siatkę zajęć mają ![]()
#1335 |
Zadomowienie
|
U Nas na uczelni też teraz coś takiego zrobili, że po inżynierze z ochrony można iść na magisterkę na IŚ, ale nie na wszystkie specjalizacje
![]() Ja mam (śmieje się z tego) trochę 'gówniany' temat, bo Projekt sieci kanalizacji ogólnospławnej dla miasta ![]() ![]() ![]() Ja teraz na IV rok idę, w zimie bronię inżyniera ![]()
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kanalizacja - fajny projekt ![]() U nas też się śmiejemy, że skończymy po 5 latach w szambie ![]() Nie ma co się bać egzaminu ![]() ![]()
![]() |
#1337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystko na piechotę z nomogramów, niestety... Tyle co się nawkurzałam na tą kanalizacje, to masakra, bo w dwóch semestrach miałam dwóch rożnych prowadzących - czyt. dwa projekty z tego samego, ale robione całkowicie inaczej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1338 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Coś ktoś wspominał o odcinaniu się od ludzi dla faceta. Moim zdaniem to błąd. Jeśli związek się kończy człowiek zostaje sam i niektórych relacji ze znajomymi nie naprawi. Teraz jest ciężko o dobrych przyjaciół. Ja mam dwie przyjaciółki - mało, ale mogę na nich polegać. Wcześniej myślałam, że mam trzy, ale ona mówiła mi, że mi to więcej powiedziałaby niż innym dziewczynom, a tak nie robiła. Na dodatek rzucała czasem chamskie teksty... - nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, umiem się śmiać z siebie, a jak mi ktoś mówi sekrety to buzia na kłódkę. ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Z tej strony robiłam pychotkę i wyszła masakryczna, a nie dałam do przepisu nic od siebie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zadomowienie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;41589459]
Hej nasza nowa Lady ![]() Z tej strony robiłam pychotkę i wyszła masakryczna, a nie dałam do przepisu nic od siebie...[/QUOTE] Cooo Ty mówisz?! ![]() Pychotkę robiłyśmy z mamą, z tego przepisu, miliony raz i zawsze Nam wychodziła... Moja mama dodatkowo do kruchego ciasta dodaje trochę amoniaku, przez to jest bardziej kruche i trochę bardziej wyrasta, no ale nawet bez tego nigdy nie zdarzyło się tak, że Nam nei wyszła... Dziwne ![]()
![]() |
#1340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Zadomowienie
|
[1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;41589733]A bezę dawałyście od razu? Ja tak dałam i mi się z deczka przypaliła...[/QUOTE]
Powiem Ci, że u mnie w domu to pychotka to taki placek awaryjny, jak nie ma co upiec, a trzeba coś takiego 'bardziej' i bez większej pracy. My pieczemy na termoobiegu, od razu dwie blaszki i bezę od razu. Kwestia piekarnika może, nie wiem...
#1342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jeden nam nie tłumaczył, bo się obraził, bo kazał zrobić jakąś tabelę, inna prowadząca powiedziała, że jej grupa nie musi czegoś tam liczyć. Przez całe zajęcia siedział obrażony ![]() U nas też z normogramami niestety. Chociaż jak pisali inż. z wodociągów, to pozwalali im mieć program, który liczył Crossa, co znacznie ułatwiało ![]() [1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;41589459]Byłam ostatnio na weselu sama i wybawiłam się porządnie. Do tego poznałam nowych ludzi. Nawet byłam śmiała! ![]() ![]() Coś ktoś wspominał o odcinaniu się od ludzi dla faceta. Moim zdaniem to błąd. Jeśli związek się kończy człowiek zostaje sam i niektórych relacji ze znajomymi nie naprawi. Teraz jest ciężko o dobrych przyjaciół. Ja mam dwie przyjaciółki - mało, ale mogę na nich polegać. Wcześniej myślałam, że mam trzy, ale ona mówiła mi, że mi to więcej powiedziałaby niż innym dziewczynom, a tak nie robiła. Na dodatek rzucała czasem chamskie teksty... - nie jestem przewrażliwiona na swoim punkcie, umiem się śmiać z siebie, a jak mi ktoś mówi sekrety to buzia na kłódkę. ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Hej nasza nowa Lady ![]() Z tej strony robiłam pychotkę i wyszła masakryczna, a nie dałam do przepisu nic od siebie...[/QUOTE] Haha ![]() ![]() Zgodzę się, że bardzo trudno o prawdziwą przyjaźń. Ludzie uwielbiają wbijać nóż w plecy i są strasznie interesowni. Jak kolega nie wiedział, jak coś liczyć na zajęcia to co 5 min. dzwonił jak to trzeba zrobić. A na korytarzu nie raczył powiedzieć cześć ![]() Jeżeli masz takie prawdziwe przyjaciółki, to dbaj o nie ![]() ![]()
![]() |
#1343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to samo, baaardzo mało jest prowadzących, którzy naprawdę chcą coś wytłumaczyć. Większość tak po łebkach, że gdyby nie to, że mieszkam w akademiku i mam jakieś tam projekty z poprzednich lat to bym nic nie wiedziała jak zrobić...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0efbae24da12a699834954c027e5d090e58ae2c3_63d9ab944c685 Czas edycji: 2013-07-01 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko ok, gdyby nie ten normogram na którym nic nie widać. A pomyl się przy odczytywaniu o 0,2 to koniec świata ![]() ![]() Mój hit. Musieliśmy odczytać z załączonych mapek długości odcinków. Koleżanka przy odczytywaniu pomyliła się 0 - 0,5 mm. Ale pani 0,5 mm nie odczytała. To jest poważny błąd ![]() Zgodzę się. Żadnemu nie zależy, zeby wytłumaczyć. Masz to umieć, zrobić. I nie obchodzi ich skąd mamy to wiedzieć. Jak jedna grupa poprosiła prowadzacą czy mogłaby jeszcze raz wytłumaczyć, bo nie ogarniają - ,,nie, jestem zmęczona" ![]() [1=0efbae24da12a699834954c 027e5d090e58ae2c3_63d9ab9 44c685;41590119]Oj znam takie przypadki - "póki jesteś mi potrzebna to jestem dla Ciebie w :dupa: uprzejma/y". Czasem zadziwia mnie ludzka interesowność. Przyjaciółkom mówię duuuuuużo rzeczy, ale niekótre wolę zatrzymać dla siebie. O przyjaciółki dbam ![]() ![]() Takie przypadki niestety są bardzo częste ![]() Ja Wam kiedyś pisałam, że powiedziałam pewną rzecz ,,przyjaciółce" i później można powiedzieć wykorzystała to przeciwko mnie. Niestety więcej jej nie zaufam i teraz bardzo uważam, co komu mówię. Dbaj, dbaj ![]()
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2013-07-01 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale, jak tak sobie poprzegladam niektóre projekty, szczególnie z tych dwóch ostatnich semestrów, to tak trochę jestem z siebie dumna ![]() A ile łeeeez popłynęło w momentach kryzysu to nie zliczę ![]() Chociaż, mimo że bywało tak mega ciężko, to były takie śmieszne chwile, jak wstawałysmy z moją wspollokatorką 6:30 codziennie, nawet w sobotę i niedzielę i puszczałyśmy sobie rano 'Jak dobrze wstać skoro świt' i z przyklejonym uśmiechem na twarzy zamiast 'dzien dobry' mówiłyśmy sobie 'nienawidzę tych studiów' ![]()
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() I ten tekst też u nas bywa ![]() Mówią - IŚ, phi. Przecież nic się tam nie robi. Jasne. Co tydzień 3-4 wejściówki (bywały takie, że na kartkówkę musiałam ogarnąć 30-40 stron), licz projekt, sprawozdania, jakieś koło po drodze, seminaria. U nas obowiązuje hasło - ,,po co mi nogi skoro mam projekty" ![]() Ale nadeszły wakacje, trzeba się zrelaksować i nabrać energii ![]()
#1348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No, wakacje, wakacje, wróciłam do domu w środę, a w czwartek wracam na staż, na 3 miesiące wakacji ![]() ![]()
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Ja staram się wszystko na bieżąco robić, a potem i tak panika w oczach na koniec semestru
![]() Gdzie masz staż ? ![]()
#1350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z takim wejściem to trudno nie przyjąć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj miałam ostatnie wykłady z prawka (teraz tylko czekam na telefon od instruktora i zacznę jazdy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.