|
|
#61 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
za ząbki!Cytat:
![]() Igunia jest bardzo pilna! ![]() Cytat:
za ząbki i za nowe umiejętności!No i za dobre wyniki badań!Cytat:
Współczuję |
||||
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
|
|
|
#63 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A same buty mierzyliśmy oba, w akcji i wspólnymi siłami - małż z Zosią latał po sklepie a ja obserwowałam, jak się mała w nich zachowuje.Chyba zrobiliśmy, co mogliśmy ![]() Cytat:
Nic bym już do niej nie doszywała ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
melduje się z postanowieniem, że będę zaglądała czesciej, ale ostatanie dni to u mnie do góry nogami. Sarze spanie się wymieszało, była marudna... aż matka dostrzegła że czwóreczka wychodzi i dziecku wysmarowała dziąsła i ulżyła
dziś poszła grzecznie spac o swojej porze, ale nie dziwie się... dziś mieliśmy duuużo wrażeń. Moja siostra na urlopie i cały dzień mala spedziła z jej chłopakami szkoda że to takie szalone i jeszcze nie ma zmysłu że może jej krzywne zrobić, bo bym sobie mogla odpoczac, a tak oczy dookoła głowy![]() idę spać, bo padam
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Tz uspal młodego w lozeczku, jestem pod wrażeniem
ciekawe do której tam pospi
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się
I od razu uciekam spać, dobranoc |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pisać notkę na bloga, ale wolę pooglądać film na tvn7
![]() W ogóle odkryłam w Lidlu dżem... agrestowy
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Moja córeczka zasnęła 20 minut temu!
Ktoś pisał o tym, jak jeszcze wszystkie byłyśmy w ciąży: http://allegro.pl/dostawka-do-wozka-...353420345.html |
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
100 lat dla Antosia!
My nie spimy od dobrej godziny.... Nie bylo opcji zeby mala poszla dalej spac - ciekawe o ktorej padnie na drzemke. Blue tak sobie przypomnialam ze M. zaczela wstawac - super! |
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
witam z rana
my nie śpimy od 5 co najmniej i ten stan trwa już od min 3 miesięcy, a może więcej, tracę już rachubę w łóżeczku też jej się odwidziało spać i od północy mniej więcej sypia z nami, i tak sobie chodzimy z mężem permanentnie niewyspani ![]() achhhh Antosiu, sto lat!!! |
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
u Nas standard 10h snu, pobudka ok.6.40 w cudownym humorze ![]() dzięki Dziewczynki za komplementy odnośnie kiecki lilkowej.....niestety Małż uznał, że jest ona "taka sobie" wg niego za mało elegancka i zrobiona z obrusu ![]() no fakt ma strukturę kratki, jakby obrusowej.... no więc sobie wczoraj już inną upatrzyłam na stronie Zary z wyprzedaży, ale do rana mi ją wykupili Depoison nie widziałaś też białej u siebie?? została jeszcze jedna opcja i wklejam porównanie: co myślicie?ta beżowa ładniejsza? widziałam ją na żywo-owszem ładna i elegancka....
Edytowane przez karolka110 Czas edycji: 2013-07-02 o 08:07 |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Mała dzisiaj spała całą noc, do prawie 7. Jednak ja się nie wyspałam, bo całą noc śniły mi się koszmary Dzisiaj jadę do mojej mamy, więc będę podczytywać Was na telefonie. Miłego dnia A jeszcze co do telefonu. Haniu jak Ci się korzysta z wizaża na komórce? ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Karolka beżowa podoba mi się bardziej, tylko czy na żywo też jest ładniejsza od zielonej ? |
|
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trochę grubsza, tkana jakby z lnu, ale takiego fajnego niegniotliwego..... ehh pójdę dziś oddać zieloną, to przymierzymy beżową i przyniesiemy do domu, zawsze można oddać-tylko czy znajdę rozmiar
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za życzenia
:dzieku je:![]() A z okazji roczku stawiamy torta. ![]() Ale zleciało
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie to wygląda tak, że snu nocnego jest ok 8 godzin, max 9 w dzień ma łącznie ok 3 godz drzemki, więc tak standardowo najgorsze jest to, że ona usypia całkiem ładnie, problemem są pobudki nie wiem skąd się to bierze i brak mi już pomysłów jak z tym walczyć...
|
||
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Olcia co do tiramisu to nie daje bialek ale zauwazylam ze jak sie zrobi z mascarpone polskiej firmy to robii sie lejace. Takze zawsze robie z prawdziwego mascarpone i zawsze wychodzi. Mojej mamie kiedys sie zwazylo gdy jajka i serek byly w innych temperaturach jedno cieple drugie bardzo zimne. Mi sie nigdy tak nie zrobilo.
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Młoda jeszcze śpi ![]() Super, super! Wchodzi na stół, a jak jej zabraniam, to krzyczy! Cytat:
Karolka, wszystkie mi się podobają Beżowa bardziej niż zielona
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Antosia!!!
Cytat:
na sobotę zrobię z innego serka![]() Karolka beżowa jest cudna |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z pisaniem, ale po prostu nie jestem jeszcze przyzwyczajona do klawiatury w tel I denerwuje mnie, że nie mam polskich znaków a jeszcze nie udało mi się pl klawiatury zainstalować ![]() Moje dziewczyny jeszcze śpią
|
|
|
|
|
#81 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do fotelików to, na dzień dziecka u męża w pracy było spotkanie rodzinne,jako że znajomi mają VANa to zaproponowali ,że po nas zajadą . Zapakowaliśmy się - nasza trójka + ich trójka i pies i 2 wózki .Koleżanka prowadziła,mój małż siedział w środku a między nim Patryk i córka znajomych, w 3 rzędzie siedział mąż koleżanki + wózki. Po paru minutach jazdy , mój A. mówi do męża koleżanki,że ich mała rączke wyjmuje i trzeba pasy lepiej naciągnąć , na co usłyszał że oni nie lubią jak ich uciskają pasy bezpieczeństwa więc nie będą męczyć małej ![]() Mąż dzisiaj do 18 w pracy , powoli szykujemy się do impry roczkowej
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Nas pobudka chwilkę przed 7, czyli nie najgorzej. Alex zaczął przesypiać mi całe nocki, od kiedy nie ma już cyca Dziewczyny, które też nie dawno zakończyły karmienie - tęsknicie za tym? Mi się zdarza... Karolka, beżowa chyba faktycznie ładniejsza, ale obie są cudne
|
|
|
|
|
#83 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
u nas też małą od rana w dobrym humorze, ja nieco mniej ale pogoda ładna to może mi maruda przejdzie
|
|||
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My dopiero co wstalismy ![]() Karolcia fajne te sukienki, nie wiem który bardziej mi sie podoba ![]() U nas miesiąc do roczku a ja nie wiem co młody ubierze, ma tyle ciuchów, ze nawet zastanawiam sie czy cokolwiek nowego kupować ![]() Haniu a co masz za telefon, ze nie masz polskiej klawiatury? Wydaje mi sie, ze telefony maja prawie wszystkie języki w sobie, wystarczy tylko w ustawie iach sprawdzic. Kasiu współczuje tych nocy, mój tez sie budzi ale za to daje mi pospac rano Wszystkiego naj dla Antosia
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
100 lat dla Antosia
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Przyszłam zobaczyć, co u Was i u Waszych roczniaków. Najlepszego dla dzieci, które już roczek miały Widzę już nowy wątek, więc nieśmiało się w nim zamelduję . Choć z pisaniem kiepsko będzie. A chciałabym zaglądać i popisać czasem, no ale wychodzi, jak wychodzi, że jestem tu raz na parę tygodni .Pozdrawiam .
|
|
|
|
#87 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
100 lat dla Antosia!
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej!jestem sobie z malym na spacerku, troche pochodzilismy i teraz zasnal a ja od razu tablecik i wizazek;-) glodna jestem jak diabli ale nie mam co przekasic wiec zapija, primaverka
bylam w deichmanie onczaic pelne buciki dla Jasia ale bida z nedza w wyborze.Kurde jakis babsztyl sie dosiadl do lawki i obudzil mi Jasia
|
|
|
|
#90 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć,
Dziś pospałyśmy do 9 Cytat:
za ząbek!Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

za ząbki!
Mam nadzieję, że stężeje

Przyznam, że się nie spodziewałam, bo byłam pewna, że poproszą siostrę jego żony. Cieszę się bardzo 
A same buty mierzyliśmy oba, w akcji i wspólnymi siłami - małż z Zosią latał po sklepie a ja obserwowałam, jak się mała w nich zachowuje.
myślałam, że problem butów dla Jasia mam z głowy, ostatnio dostał sandałki,a teraz założyłam mu półbuciki bo się ochłodziło i sa już przymaławe

:dzieku je: