Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 08:19   #1651
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Dobrze, że u Cynamonkowej wszystko dobrze.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:19   #1652
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Teso: będzie wszystko dobrze, 3mam kciuki. Mały tak juz od dłuzszego czasu?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:19   #1653
rasha90
Raczkowanie

Dziś mamy o wiele ładniejszy dzień

Witamy się w 36 tygodniu
Obudził mnie skurcz prawej łydki, ja nie wiem, Wy też je macie tak jak w szwajcarskim zegarku? Bo u mnie to zawsze parę minut po 5 rano - budzę się, ruszam bezwiednie palcami od stóp i na momencie siedzę wyprostowana z bólu no i ostatnio co noc budzę się o 3 i tak po 4 dopiero mogę zasnąć. Dziwne to takie...

Los mi chociaż dziwnych snów ostatnio oszczędził, bo te Wasze...

Surka, malutka jest śliczna, niech szybciutko wyskakuje z tego inkubatora prosto do swojego ślicznego łóżeczka

Chcę fasolki!
Stary 2013-07-02, 08:22   #1654
sarna405
Zadomowienie

elaine-blath raczej mały nie mała ale liczę ze moze bedzie mała hihi. Ale czy to syn czy córeczka i tak KOCHAM
Co do wagi to nie wiem taki sprzęt mają w przychodni
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:22   #1655
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Teso: będzie wszystko dobrze, 3mam kciuki. Mały tak juz od dłuzszego czasu?
Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ...
Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:25   #1656
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595464]Aloha!!!

Już po śniadaniu i kawce
Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć ..
Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ...
No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ...

Kciuki zacisniete

Super ze spróbowała... Będzie coraz lepiej, teraz pewnie nie ma siły
I nie martw się wypluwaniem wód, mój starszak tez tak miał jeszcze ponad dobę po porodzie i spoko.

Oooo czyżby.

Biednas ty z przeziebieniem.. A skurcze... Może przepowiadajace...
Ja teraz nie mam żadnych ani twardnienia brzucha a nie pamietam jak to było

Trzymam trzymam !!!

Za tydzień

Za ostatni dzień pracy i WOLNE

Szkoda ze zdjęć nie zrobiłas malemu

Trzymajcie kciuki żeby nic u mnie nie wyszło ...[/QUOTE]

lepiej to sprawdzić, ale pewnie wszystko ok tylko Leoś
śpiący

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość

Witamy się w 36 tygodniu
Obudził mnie skurcz prawej łydki, ja nie wiem, Wy też je macie tak jak w szwajcarskim zegarku? Bo u mnie to zawsze parę minut po 5 rano - budzę się, ruszam bezwiednie palcami od stóp i na momencie siedzę wyprostowana z bólu no i ostatnio co noc budzę się o 3 i tak po 4 dopiero mogę zasnąć. Dziwne to takie...

Los mi chociaż dziwnych snów ostatnio oszczędził, bo te Wasze...

Surka, malutka jest śliczna, niech szybciutko wyskakuje z tego inkubatora prosto do swojego ślicznego łóżeczka

Chcę fasolki!
za tc. ją miałam tylko w2 skurcze podczas ciąży, więc nic nie mogę powiedzieć o ich regularności

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:27   #1657
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
elaine-blath raczej mały nie mała ale liczę ze moze bedzie mała hihi. Ale czy to syn czy córeczka i tak KOCHAM
Co do wagi to nie wiem taki sprzęt mają w przychodni
oojej,, przepraszam.. nie wiem dlaczego, ale jakoś tak mi się pomyślało, że będziesz miała dziewczynkę

Cytat:

Witamy się w 36 tygodniu
Obudził mnie skurcz prawej łydki, ja nie wiem, Wy też je macie tak jak w szwajcarskim zegarku? Bo u mnie to zawsze parę minut po 5 rano - budzę się, ruszam bezwiednie palcami od stóp i na momencie siedzę wyprostowana z bólu
brawa za tygodnie..!
Niestety, nie połączę się w bólu ze skurczami łydek, bo nie mam. miałam może w całej ciąży z 3-4 razy.

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ...
Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... [/QUOTE]

hm.. no to może lepiej sprawdź. Chociaż wiesz, mój Mały genrealnieprzez cały czas był mega aktywny.. a ok 3 tyg też jakoś się uspokoił.. i 2 tygodni był dość senny itd... ale ktg wyszło ok, usg też..i tak od tygodnia znowu wrócił na swoje tory.. tyle że te ruchy są inne... wypinanie, przepychanie.. strasznie mało takiego typowego walenia..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 08:28   #1658
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ...
Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... [/QUOTE]

Moja była mała, ale przez ostatni miesiąc to tylko czasami mi plecy wypychała innych ruchów nie miała
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:33   #1659
sarna405
Zadomowienie

elaine-blath nic nie szkodzi no co ty...bo ja cały czas piszę dzidziuś mamy kłopot z wyborem imienia
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:35   #1660
jakierka
Zadomowienie

Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Ale macie sny dziewczyny

Magdalenne, duzo zdrowka zycze

Anulka, no chyba nie ma wyjscia, urodzic w koncu musisz

Teso, moze Leos ma juz za ciasno Dobrze, ze jednak wybierasz sie do lekarza, lepiej dmuchac na zimne

Cynamonowa, super, ze u Was ok, bo juz sie martwilismy

Ciekawi mnie czy rzeczywiscie Domciatko urodzi, bo z tym inieni tak Idzia trafila, wiec kto wie, kto wie

Stary 2013-07-02, 08:35   #1661
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Daj Boże.

Moja wczorajsza rozmowa z z Panią doktor po KTG:
D: Zapis KTG prawidłowy. Nic się nie dzieje. A jak się Pani czuje? Coś Panią "bierze"?
Ja: No, właśnie nic. Jakieś tam przepowiadacze, ból jak ten miesiączkowy w dole brzucha, ale mało intensywny, zawsze krótki.
D: Tak, to przepowiadacze.
Ja: Więc ja nie urodzę.
D; Urodzi Pani.
Ja: Nie urodzę.
D: Zapewniam, urodzi Pani.
Ja: No nie wiem. Chyba jednak nie urodzę
D: (śmiech.) No widzę po Pani, że Pani w końcu urodzi.

No cóż, nie pozostało mi nic innego jak jej zaufać.
to ja Ci też mówie ,,urodzi Pani" ... wczesniej czy później, ale urodzi
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 08:36   #1662
Rockyyy
Zakorzenienie

Siemka żabeczki

Pospałam do 9,wstawałam tylko 3 razy na siku
Moze bym jeszcze spała ale natrętna mucha nade mną skutecznie krążyła az mnie zbudziła
Plany na dzis: jakis obiados,pospedzam czas w ogrodku z Tzem i futrzakami no i sie zobaczy.......
Stary 2013-07-02, 08:36   #1663
jakierka
Zadomowienie

Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!

Aha, Sarna, nie forsuj sie!!

Stary 2013-07-02, 08:36   #1664
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
hm.. no to może lepiej sprawdź. Chociaż wiesz, mój Mały genrealnieprzez cały czas był mega aktywny.. a ok 3 tyg też jakoś się uspokoił.. i 2 tygodni był dość senny itd... ale ktg wyszło ok, usg też..i tak od tygodnia znowu wrócił na swoje tory.. tyle że te ruchy są inne... wypinanie, przepychanie.. strasznie mało takiego typowego walenia..
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Moja była mała, ale przez ostatni miesiąc to tylko czasami mi plecy wypychała innych ruchów nie miała
No dokładnie to jest takie bardziej wypychanie cialka raz po raz po bokach brzucha... Ale i tak rzadko... Czasem jak wypije kawę... W sumie nie ma określonych pór kiedy się rusza..
Dzwonili, mam wizytę dzisiaj więc się zbieram i jadę..
Dziękuje dziewczyny
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:39   #1665
enlevee
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim
Kciuki za wizyty i za tygodnie!

Paulinka- jesteś niczym moja babcia, jej również śnił się mój poród

Anulka- w koncu musisz urodzić, nie masz wyboru

Magdalennne- oj biedaku zdrówka!

Myszolka- z tego co pamiętam to jak Cię badano miałaś zgładzoną szyjkę, a Ty śmigasz to tu to tam.. nic dziwnego, że masz skurcze tylko szkoda, że nas nie posłuchałaś i nie odpoczywasz, bo dla dzidzi każdy tydzien jest wazny, a obecnie jest jeszcze trochę dla Adasia za wcześnie na poród. Może warto by było nas posłuchać?

Dziewczyny, wczoraj w koncu tak męczyłam Tżta, ze się zdecydował na przytulanki zeby mi pomóc wykurzyć Tomka, no ale jak już doszło co do czego to chyba źle coś sobie trafił i mi poleciała krew od razu i to taka żywa jakby, potem jeszcze było jej trochę, a dzisiaj rano już taka brązowawa.. oczywiście natychmiast przerwaliśmy i trochę mnie piekło przy sikaniu, więc myślę, że właśnie coś tam jakby uszkodził lekko, no ale się martwię.. ehhhh i tak to jest prosić chłopa o przysługę, zapomniał czy co jak się to robi
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:41   #1666
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Spac nie moge!!! Chyba oszaleje. A mam od rana ambitnty plan jechac na rynek po truskawki i dzemy porobic swojskie. Myslicie ze sa na tyle slodkie ze bez cukru sie uda? W zeszlym roku tak ale ten rok raczej chlodny. Moze ewetualnie z xylitolem?

Zalezy od tego u kogo kupisz.Nam sie ostatnio udało zdobyc mega słodkie a na drugi dzien Tz kupił takie jałowe.....
Cytat:
wczoraj przynieśli mi mała , żeby dać cyca, ale nawet usteczek nie chciała otworzyć. ale za to mogłyśmy się trochę poprzytulać

Dziś już też była u mnie i jest poprawa raz dała sobie wsadzić pierś, zassała i koniec. Potem jeszcze ulała.

.
faaajniee słodko przytulac takiego kurczaczka tez czujesz ten specyficzny cudowny zapach? Taki jak dziewczyny opisywały?
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Dzis moj ostatni dzien w pracy i z tego powodu chyba zwariuje ze szczescia

)

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzien dobry,

Dziewczynki nie odpisuje, nie komentuje - jestem po wczorajszym dniu wypluta, po nocy niewyspana a dziś od rana mam do zrobienia kilka rzeczy a potem wizytacja.

Proszę o kciuki

ostatnia wizytacja przed urlopem gina, biorę torbę na wszelki wypadek gdyby mu się coś nie podobało. Liczę, że wszystko ok i dotrwam do poniedziałku
Lece się szykować, dopakować i kierunek stolica...
Prosze Czarowniczko
Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
[
Wizytę mam jutro, ale pójdę dzisiaj, nie będę się zamartwiać do jutra.

En En Kochana zmień mi wizytę na dzisiaj, a nie na jutro.

Także o 13:00 idę na wizytę, więc bardzo proszę o kciuki, bo na poród za wcześniej.
i dla Ciebie
Cytat:
Z masażem brzucha to akurat ma rację, że może powodować to skurcze. Mi jak twardniał brzuch w 20 tc to miałam zakaz dotykania brzucha.
to ja bd intensywniej masowac
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć

trzymam kciuki za wizytujące bo widzę że sporo dziś idzie
my zaczynamy 38 tc więc ciąża donoszona

surka, albo ktoś kto nadrabiał () jak Ci wody odeszły to dużo tego było? W sensie nie idzie się pomylić?

mela, zależy jakie trafisz, ja wczoraj miałam słodziuteńkie i bez niczego zeżarłam
za tc
Stary 2013-07-02, 08:41   #1667
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się śniło, że bardzo pokłóciłam się z mężem. Płakałam, biłam go pięściami, wrzeszczałam. Obudziłam się ze łzami w oczach i taka wściekła na niego, że szok. Musiałam sobie wytłumaczyć, że to był tylko sen, bo miałam takie nerwy, że już miałam do niego dzwonić z awanturą.
Cytat:
Daj Boże.

D: Zapis KTG prawidłowy. Nic się nie dzieje. A jak się Pani czuje? Coś Panią "bierze"?
Ja: No, właśnie nic. Jakieś tam przepowiadacze, ból jak ten miesiączkowy w dole brzucha, ale mało intensywny, zawsze krótki.
D; Urodzi Pani.

Anulka, kochana, skwiczalam sie do lez

TESO, pchaj sie do lekarza, przynajmniej Cie uspokoi
Ja bym jechala na Brochow na Twoim miejscu, sobie oblookasz przy okazji.
Powiem Ci, ze mi sie stres zminimalizowal porodowy wlasnie dlatego, ze jechalam rodzic dzien po tym, jak mnie wypisali z pato
I przyjmowal mnie lekarz, ktory mnie wypisal - i mowi: Pania drzwiami wyprosic, to Pani Z DRZWIAMI powraca
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:44   #1668
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
ją poproszę kawę choć mi nie wolno

Delikatna chyba wolno

Jak się czujesz fizycznie??

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ja poprosze kawe i czereśnie też mozesz dorzucic jeszcze w tym roku nie jadłam
To zapraszam

Jedz czereśnie bo zaraz nie bedzie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jestem z wami na bieżąco, ale będę się żalić na swój marny los Otóż rozłożyło mnie kompletnie W środku nocy robiłam sobie inhalacje, bo nie mogłam oddychać, tak mnie zatkało TŻ biedny siedział ze mną... Jak się w końcu położyłam, to mały zaczął zapinkalać mi po brzuchu i walił po jakiś narządach tak, że mnie skręcało
Oj tak znam to uczucie...boli jak cholerka. Madzia, ale my zaraz rodzimy i będzie po wszytskim

Cytat:
Daj Boże.

D; Urodzi Pani.

To ja też mam przepowiadacze

Już za chwileczkę, już za momencik...bądźmy cierpliwe

Cytat:
Hejka dziewczyny
Właśnie wróciłam od ginekologa miałam pobierany wymaz GBS to chyba na paciorka co mówiłyscie.
Przebadała mnie bo mam upławy straszne zrobiła mi zasypkę jutro mam isć jeszcze raz.
Powiedziałam o bólu krocza i więć mówi ze dziecko jest ustawione głowką i napiera. Głowka nisko ale nad ujsciem nie w ujściu kanał zamkniety szyjka miekka wsumie jakby gotowa do porodu no ale niech poczeka jeszcze chociaż do połowy sirpnia ta moja dzidzia. Juz nie dokładnie pamietam ale 2,5 cm od kosci biodrowej czy coś mam głowke czy jakos tak nie wiem juz zapomniałam cos jeszcze tam pisala o 1 cm ale nie wiem ...Kazała wiecej leżeć wypoczywać, no a ja poszłam po chleb a wryciłam z tobołami...kupiłam kg jabłek, czeresni, ogórki, rzodkiew, seler, ziemniaki itd
Nie dziwgaj

Niech dzieć jeszcze trochę posiedzi w brzuszku

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
dokładnie, choć mi tż zabronił bo niby "jeszcze nie jest gotowy" hehe nawet za 100 lat nie będzie

Ja też nie jestem gotowa

Już po śniadaniu i kawce
Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć ..
Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ...
[/QUOTE]

Koniecznie wszystko trzeba sprawdzić. Zwłaszcza przepływy

Cytat:
Dobrze, że u Cynamonkowej wszystko dobrze.

Ale Ancymonek daje Jej popalić

Cytat:

Witamy się w 36 tygodniu
klask i: za tygodnie!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:45   #1669
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Daj Boże.

D; Urodzi Pani.

kiedys urodzimy ,spokoo luzzz
Cytat:
Hejka dziewczyny
Właśnie wróciłam od ginekologa miałam pobierany wymaz GBS to chyba na paciorka co mówiłyscie.
Przebadała mnie bo mam upławy straszne zrobiła mi zasypkę jutro mam isć jeszcze raz.
Powiedziałam o bólu krocza i więć mówi ze dziecko jest ustawione głowką i napiera. Głowka nisko ale nad ujsciem nie w ujściu kanał zamkniety szyjka miekka wsumie jakby gotowa do porodu no ale niech poczeka jeszcze chociaż do połowy sirpnia ta moja dzidzia. Juz nie dokładnie pamietam ale 2,5 cm od kosci biodrowej czy coś mam głowke czy jakos tak nie wiem juz zapomniałam cos jeszcze tam pisala o 1 cm ale nie wiem ...Kazała wiecej leżeć wypoczywać, no a ja poszłam po chleb a wryciłam z tobołami...kupiłam kg jabłek, czeresni, ogórki, rzodkiew, seler, ziemniaki itd
Kochana odpoczywaj a po jakbłak itp. niech ktos inny sie pofatyguje
Stary 2013-07-02, 08:47   #1670
idzia111
Zakorzenienie

co do ruchow to moj maly mial przed pobytem w szpitalu taki czas wypychania, az nie protestowalam przed pobytem w szpitalu, bo bylam z lekka zmartwiona ... w szpitalu sie uaktywnil znowu ... czasami tak fika, ze wszystko boli. Wczoraj na ktg znowu szalał

W ogóle juz znowu nie jest głowa w kanale rodnym, tylko lezy w poprzek brzucha Gin mówi, ze skrecone dziecko mam

Teraz to juz na serio nic nie wiem, teoretycznie szanse na ponowne prawidlowe ulozenie sa marne, no ale z moim Michasiem juz lepiej takich sadów nie wyciągać, u niego wszystko jest mozliwe.

Wczesniej miał główke w kanale, bardzo nisko i na usg bylo widac jak nia kreci i ,,próbuje sie wydostac", jak zwierzatko w potrzasku ... no i sie udalo, teraz glowa jest z lewej strony, a nogi z prawej
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:47   #1671
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:

Witamy się w 36 tygodniu

Chcę fasolki!

Teso sprawdzic nie zaszkodzi
Stary 2013-07-02, 08:48   #1672
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
co można kupić tacie na dzień ojca i na urodziny za jednym razem? nadal nie dostał prezentu, bo nie mam pomysłu..
karnet na basen,
bilet do kina,
bon do jakiegoś sklepu z narzędziami,
hmmmm....

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:48   #1673
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wczoraj w koncu tak męczyłam Tżta, ze się zdecydował na przytulanki zeby mi pomóc wykurzyć Tomka, no ale jak już doszło co do czego to chyba źle coś sobie trafił i mi poleciała krew od razu i to taka żywa jakby, potem jeszcze było jej trochę, a dzisiaj rano już taka brązowawa.. oczywiście natychmiast przerwaliśmy i trochę mnie piekło przy sikaniu, więc myślę, że właśnie coś tam jakby uszkodził lekko, no ale się martwię.. ehhhh i tak to jest prosić chłopa o przysługę, zapomniał czy co jak się to robi
Przypomniałam sobie nasze pierwsze przytulanki po dłuuuugiej przerwie. Musiałam męża instruować. Biedaczek też zapomniał jak się to robi. I tylko moje: Niżej, wyżej, nie tutaj, dalej troszkę...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:49   #1674
Rockyyy
Zakorzenienie

Ide na śniadanko i kawe bo mnie głowa boli i zamulona jestem......
Stary 2013-07-02, 08:53   #1675
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień dobry witam się w dwupaku
U mnie ładnie świeci słońce co oznacza że dzień spędzę w domu , zjadam śniadanko i muszę nadrobić wasze ploty .
Enleve twój kryzys chyba przeszedł na mnie , wczoraj już miałam serdecznie dosyć ciąży, zresztą dziś jest niewiele lepiej, dolegliwości dają już mi nieźle do wiwatu

A tym czasem ide poczytać was

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:54   #1676
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Ale macie sny dziewczyny

fajnie, ze masz ost. dzień pracy

Ja się zastanawiam gdzie jest ONA....może nam robi niespodziankę?

hmmm mój to od początku do dzieci z ADHD nie należy, ale teraz się nawet przeciąga co jakiś czas...ale też nie jest to czeste...

Już po śniadaniu i kawce

..[/QUOTE]

myślę, że wsio jest ok, ale lepiej to sprawdzić trzymaj się!

ja chyba muszę lekko przystopować z wizazem, bo cały dzien tylko komp i od kilku dni mi tak oczy łzawia...chyba za dużo komputera

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 08:56   #1677
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

W ogóle juz znowu nie jest głowa w kanale rodnym, tylko lezy w poprzek brzucha Gin mówi, ze skrecone dziecko mam

Teraz to juz na serio nic nie wiem, teoretycznie szanse na ponowne prawidlowe ulozenie sa marne, no ale z moim Michasiem juz lepiej takich sadów nie wyciągać, u niego wszystko jest mozliwe.

Wczesniej miał główke w kanale, bardzo nisko i na usg bylo widac jak nia kreci i ,,próbuje sie wydostac", jak zwierzatko w potrzasku ... no i sie udalo, teraz glowa jest z lewej strony, a nogi z prawej
Co na to lekarz? Bo mój właśnie leży tak samo

Czekam na poniedziałek na USG bo póki co cos wbija mi w biodro i pod żebro..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 08:57   #1678
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim
Kciuki za wizyty i za tygodnie!

ewidentnie jakieś naczynko poszło..od zastoju
Skoro już dziś brąz więc spoko luz...obserwuj...w razie czego jakby znó krewka to dzwon do gina, ale jestem przekonana, ze nie ma co się obawiać!

Echhh z chłopami, teraz to się pewno wystraszył i juz nie bedzie wykurzał Tomcia

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 08:58   #1679
Oliath
Zakorzenienie

O tak, Rocky, kofiiii tajm!!!

Ja jeszcze nie przywyklam do takiego poszatkowanego rytmu dnia, wieczorami jesli sie nie ruszam, zasypiam natychmiast - siedzac, lezac, stojac, wszystko jedno

Dziewczyny, czy ja MUSZE przyjac w domu polozna z przychodni, do ktorej bedzie zapisana Lilo???
Bo nie chce, niepotrzebna mi ona, nie lubie obcych w domu
A dzwonil do mnie na kom. nieznany numer stacjonarny i jak potem sprawdzilam z ciekawosci w necie, to to byla przychodnia wlasnie

No to musze?...
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 08:58   #1680
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Anulka, kochana, skwiczalam sie do lez

TESO, pchaj sie do lekarza, przynajmniej Cie uspokoi
Ja bym jechala na Brochow na Twoim miejscu, sobie oblookasz przy okazji.
Powiem Ci, ze mi sie stres zminimalizowal porodowy wlasnie dlatego, ze jechalam rodzic dzien po tym, jak mnie wypisali z pato
I przyjmowal mnie lekarz, ktory mnie wypisal - i mowi: Pania drzwiami wyprosic, to Pani Z DRZWIAMI powraca
Ola miałam pytać, Ty cały czas mówiłaś o Kamieńskim..co Cię przekonało by jechać na Brochów???

28.07.2013r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości