|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Dobrze, że u Cynamonkowej wszystko dobrze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Teso: będzie wszystko dobrze, 3mam kciuki. Mały tak juz od dłuzszego czasu?
#1653 |
Raczkowanie
|
Dziś mamy o wiele ładniejszy dzień
![]() Witamy się w 36 tygodniu ![]() Obudził mnie skurcz prawej łydki, ja nie wiem, Wy też je macie tak jak w szwajcarskim zegarku? Bo u mnie to zawsze parę minut po 5 rano - budzę się, ruszam bezwiednie palcami od stóp i na momencie siedzę wyprostowana z bólu ![]() Los mi chociaż dziwnych snów ostatnio oszczędził, bo te Wasze... ![]() Surka, malutka jest śliczna, niech szybciutko wyskakuje z tego inkubatora prosto do swojego ślicznego łóżeczka ![]() Chcę fasolki!
#1654 |
Zadomowienie
|
elaine-blath raczej mały nie mała
![]() Co do wagi to nie wiem taki sprzęt mają w przychodni ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595464]Aloha!!!
Już po śniadaniu i kawce ![]() Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć .. Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ... No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ... Kciuki zacisniete ![]() Super ze spróbowała... Będzie coraz lepiej, teraz pewnie nie ma siły ![]() I nie martw się wypluwaniem wód, mój starszak tez tak miał jeszcze ponad dobę po porodzie i spoko. ![]() Oooo czyżby. ![]() Biednas ty z przeziebieniem.. A skurcze... Może przepowiadajace... Ja teraz nie mam żadnych ani twardnienia brzucha a nie pamietam jak to było ![]() ![]() Trzymam trzymam !!! Za tydzień ![]() Za ostatni dzień pracy i WOLNE ![]() Szkoda ze zdjęć nie zrobiłas malemu ![]() Trzymajcie kciuki żeby nic u mnie nie wyszło ...[/QUOTE] lepiej to sprawdzić, ale pewnie wszystko ok tylko Leoś śpiący ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Niestety, nie połączę się w bólu ze skurczami łydek, bo nie mam. ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ... Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... ![]() hm.. no to może lepiej sprawdź. Chociaż wiesz, mój Mały genrealnieprzez cały czas był mega aktywny.. a ok 3 tyg też jakoś się uspokoił.. i 2 tygodni był dość senny itd... ale ktg wyszło ok, usg też..i tak od tygodnia znowu wrócił na swoje tory.. tyle że te ruchy są inne... wypinanie, przepychanie.. strasznie mało takiego typowego walenia..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ...
Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... ![]() Moja była mała, ale przez ostatni miesiąc to tylko czasami mi plecy wypychała innych ruchów nie miała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
elaine-blath nic nie szkodzi no co ty...bo ja cały czas piszę dzidziuś mamy kłopot z wyborem imienia
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zadomowienie
|
Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Ale macie sny dziewczyny
![]() Magdalenne, duzo zdrowka zycze ![]() Anulka, no chyba nie ma wyjscia, urodzic w koncu musisz ![]() Teso, moze Leos ma juz za ciasno ![]() ![]() Cynamonowa, super, ze u Was ok, bo juz sie martwilismy ![]() Ciekawi mnie czy rzeczywiscie Domciatko urodzi, bo z tym inieni tak Idzia trafila, wiec kto wie, kto wie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
Siemka żabeczki
![]() Pospałam do 9,wstawałam tylko 3 razy na siku ![]() Moze bym jeszcze spała ale natrętna mucha nade mną skutecznie krążyła az mnie zbudziła ![]() Plany na dzis: jakis obiados,pospedzam czas w ogrodku z Tzem i futrzakami no i sie zobaczy.......
#1664 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzwonili, mam wizytę dzisiaj więc się zbieram i jadę.. Dziękuje dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Kciuki za wizyty i ![]() ![]() Paulinka- jesteś niczym moja babcia, jej również śnił się mój poród ![]() ![]() Anulka- w koncu musisz urodzić, nie masz wyboru ![]() Magdalennne- oj biedaku ![]() Myszolka- z tego co pamiętam to jak Cię badano miałaś zgładzoną szyjkę, a Ty śmigasz to tu to tam.. nic dziwnego, że masz skurcze tylko szkoda, że nas nie posłuchałaś i nie odpoczywasz, bo dla dzidzi każdy tydzien jest wazny, a obecnie jest jeszcze trochę dla Adasia za wcześnie na poród. Może warto by było nas posłuchać? ![]() Dziewczyny, wczoraj w koncu tak męczyłam Tżta, ze się zdecydował na przytulanki zeby mi pomóc wykurzyć Tomka, no ale jak już doszło co do czego to chyba źle coś sobie trafił i mi poleciała krew od razu i to taka żywa jakby, potem jeszcze było jej trochę, a dzisiaj rano już taka brązowawa.. oczywiście natychmiast przerwaliśmy i trochę mnie piekło przy sikaniu, więc myślę, że właśnie coś tam jakby uszkodził lekko, no ale się martwię.. ehhhh i tak to jest prosić chłopa o przysługę, zapomniał czy co jak się to robi ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1667 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() TESO, pchaj sie do lekarza, przynajmniej Cie uspokoi ![]() Ja bym jechala na Brochow na Twoim miejscu, sobie oblookasz przy okazji. Powiem Ci, ze mi sie stres zminimalizowal porodowy wlasnie dlatego, ze jechalam rodzic dzien po tym, jak mnie wypisali z pato ![]() I przyjmowal mnie lekarz, ktory mnie wypisal - i mowi: Pania drzwiami wyprosic, to Pani Z DRZWIAMI powraca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1668 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się czujesz fizycznie?? Cytat:
![]() Jedz czereśnie bo zaraz nie bedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już za chwileczkę, już za momencik...bądźmy cierpliwe ![]() Cytat:
![]() Niech dzieć jeszcze trochę posiedzi w brzuszku ![]() Cytat:
Ja też nie jestem gotowa ![]() ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595464]Aloha!!! Już po śniadaniu i kawce ![]() Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć .. Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ... No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ... [/QUOTE] Koniecznie wszystko trzeba sprawdzić. Zwłaszcza przepływy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Ancymonek daje Jej popalić ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
co do ruchow to moj maly mial przed pobytem w szpitalu taki czas wypychania, az nie protestowalam przed pobytem w szpitalu, bo bylam z lekka zmartwiona ... w szpitalu sie uaktywnil znowu ... czasami tak fika, ze wszystko boli. Wczoraj na ktg znowu szalał
![]() W ogóle juz znowu nie jest głowa w kanale rodnym, tylko lezy w poprzek brzucha ![]() ![]() Teraz to juz na serio nic nie wiem, teoretycznie szanse na ponowne prawidlowe ulozenie sa marne, no ale z moim Michasiem juz lepiej takich sadów nie wyciągać, u niego wszystko jest mozliwe. Wczesniej miał główke w kanale, bardzo nisko i na usg bylo widac jak nia kreci i ,,próbuje sie wydostac", jak zwierzatko w potrzasku ... no i sie udalo, teraz glowa jest z lewej strony, a nogi z prawej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ... Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... ![]() Teso sprawdzic nie zaszkodzi ![]() ![]()
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bilet do kina, bon do jakiegoś sklepu z narzędziami, hmmmm.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Ide na śniadanko i kawe bo mnie głowa boli i zamulona jestem......
#1675 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie ładnie świeci słońce co oznacza że dzień spędzę w domu ![]() ![]() Enleve twój kryzys chyba przeszedł na mnie ![]() ![]() A tym czasem ide poczytać was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
fajnie, ze masz ost. dzień pracy
![]() Ja się zastanawiam gdzie jest ONA....może nam robi niespodziankę? ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595554]Aha ... Czasem się przeciagnie ale tak wolno i nie ma tego za dużo... Nie wiem czy to kwestia jego wagi czy czego ... Ja się do tego przyzwyczailiśmy i nie zwracaliśmy zbytnio na to uwagi ale teraz już nie wiem... ![]() hmmm mój to od początku do dzieci z ADHD nie należy, ale teraz się nawet przeciąga co jakiś czas...ale też nie jest to czeste... [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41595464]Aloha!!! Już po śniadaniu i kawce ![]() Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć .. Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ... No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ... ..[/QUOTE] myślę, że wsio jest ok, ale lepiej to sprawdzić ![]() ja chyba muszę lekko przystopować z wizazem, bo cały dzien tylko komp i od kilku dni mi tak oczy łzawia...chyba za dużo komputera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na poniedziałek na USG bo póki co cos wbija mi w biodro i pod żebro.. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro już dziś brąz więc spoko luz...obserwuj...w razie czego jakby znó krewka to dzwon do gina, ale jestem przekonana, ze nie ma co się obawiać! Echhh z chłopami, teraz to się pewno wystraszył i juz nie bedzie wykurzał Tomcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
O tak, Rocky, kofiiii tajm!!!
Ja jeszcze nie przywyklam do takiego poszatkowanego rytmu dnia, wieczorami jesli sie nie ruszam, zasypiam natychmiast - siedzac, lezac, stojac, wszystko jedno ![]() Dziewczyny, czy ja MUSZE przyjac w domu polozna z przychodni, do ktorej bedzie zapisana Lilo??? Bo nie chce, niepotrzebna mi ona, nie lubie obcych w domu ![]() A dzwonil do mnie na kom. nieznany numer stacjonarny i jak potem sprawdzilam z ciekawosci w necie, to to byla przychodnia wlasnie ![]() No to musze?...
#1680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.