|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
kupiłam pieczarki do sosu na obiad i tak głośno do mnie wołają, że po prostu MUSZĘ zjeść kilka tostów. Tylko muszę najpierw skoczyć po chlebuś
![]() dokończę nadrabianie jak wrócę ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
mykam na pakupki
![]()
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja jestem już w 38 tygodniu ![]() Oby do poniedziałku, zacznę 39 t.c. i będzie USG i oby cos postanowił ![]() Cytat:
![]() Trochę zamieszania zrobię na wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Jakierka: hahah dobre... z tym patrzeniem na brzuch:PP
kocuurek:dziecko na kilka dni przed porodem może się jeszcze wstawić odpowiednio w kanał
#1807 |
Zadomowienie
|
Heej
Omg, nie wiem czy nadrobię tyle spamu ![]() Też miałam dzisiaj dziwne sny- ze karmiłam cycem mojego pieska, przewijałam go i w ogóle że to był mój dzidziuś ![]() A po wczorajszych zajęciach z panią laktatorką postanowiłam ścisnąć suta tak jak pokazywała, czy czasami siara nie poleci, wcześniej mi się to nie udawało. Ale widocznie źle to robiłam, bo teraz mi się udało! Aż się przestraszyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
rasha: smacznego
![]() też sobie zapodam tosty, do tego dicoflor i spadam... a może jeszcze ta kawa...
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak się nie wstawi a będą mnie męczyć n porodówce 20 godzin a synek ma pępowinę na szyi...wyobraźnia mi pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Hey dziewczyny.
U mnie 4:30 w nocy i ledwo juz widze na oczy ,ale muszę Wam odpisać. Surka - gratuluje slicznej Lilki ![]() ![]() Raptowna - gratulacje malutkiej ![]() Ja chyba dziewczyny będę następna bo brzuch to mam na kolanach juz i mi twardnieje jak skala. Dzis zrobiłam masę rzeczy tzn.juz wczoraj ![]() W niedziele miałam baby shower. Było super. Tyle, ze ludzie mi nie kupili tego co chciałam tylko kazdy dał $$$ wiec ja panika i pojechałam do sklepów bo nie miałam wielu rzeczy , niby takie drobiazgi, a potrzebne np.przescieradla. Wypralam je wysuszylam w suszarce i sa tak wymiete jak psu w d.wyjete ![]() ![]() ![]() ![]() W sklepie babka gada o matko ona wykupila nam cała sekcje dziecięca , a ja gadam do niej No prawie ![]() Jeszcze musiałam kupić nowa koldre bo kot mi ta stara porwał. No i musimy iść z kotem do dentysty w końcu i bedzie uspiona miała operacje. Ma usta spuchniete i podchodzą ropa juz bardzo bo jej kiel sie złamał, drugi w ogóle wypadł, a zeby w kącie sa czarne. Bedzie nas to kosztować ze $700 ,ale co zrobic jakoś sie spłacić to. Moja mama by zapewne powiedziała, ze jestem stuknieta. Margos - podziwiam Cie za kąpiel w wiaderku. Kąpiel to moja zmora. Nie wiem jak to bedzie ![]() Piotruś ![]() ![]() Dostałam od babci mydelka bambino i bobas i nie wiem czy myć mydelkami czy kupić jakis zel 2w1 ? Nie lubie mydel,ale szkoda chyba wyrzucić. Sama nie wiem ![]() Uciekam spać bo juz 5rano dochodzi. Ledwo żyje tak mało śpię ostatnio. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ![]()
#1811 |
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Dzień dobry brzuszki
![]() Ale macie sny, nie mogę ![]() ![]() Wczoraj przespałam prawie cały dzień, nadrobiłam was w nocy ale już nie miałam siły odpisywać. Teraz nadrobiłam co tam od rana naskrobałyście. EVEEWE, MAGDALLENE widzę, że nie jestem sama z choróbskiem ![]() ![]() TESO, CZAROWNICA, MAŁA CZARNA KEJT ![]() ![]() Gratuluję nowych tc! ![]() OLIATH może tak jak dziewczyny piszą dla świętego spokoju przyjmij tą położną ![]() ![]() Kurka nie pocytowałam i teraz nie pamiętam co tam miałam napisać jeszcze:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki,
ja was podczytuję od rana ( no dobra, od 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margoś taki przesłodki jest ten twój Pietruś ![]() ![]() ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
kocuurku: no wiem wiem, ale jestem pewna że będzie dobrze!
Kallisto: jak się czujesz? SAmanta: dobrej nocki! tweed: za wyniki!
#1814 |
Zadomowienie
|
W ogóle to właśnie poczułam silną potrzebę poprania ciuszków małego i idę się za to wziąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Po trochu mi się przypomina co tam jeszcze chciałam napisać
![]() EN nie strasz, my od czwartku chcemy zacząć działać, TŻ już się nastawił na dziabanko a ja teraz jak przed pierwszym razem będę się cykać ![]() MARGO wrzuć foty do klubu bo na apce nie widzę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
8,5 cm
![]() Ale śmiechowy ![]() Podziwiam za mycie w wiaderku, do mnie ta metoda nie przemawia ![]() Wróciłam ze szpitala, po rozmowie z prof. powiedział, że musimy zrobić wszystko, żebym urodziła naturalnie ![]() Później zapoznał mnie z położną oddziałową, ona zaprowadziła mnie na KTG, dała mi nr telefonu i za 2 tyg. mam umówić się na kolejne. I mam dzwonić jakby coś się działo. Super kobieta! No i powiedziałam, że mam obawy, czy uda mi się urodzić sn, to powiedziała, że przecież nie będą mnie na siłę katować, bo jak się nie da, to się po prostu nie da ![]() Zbadała mi brzuch, powiedziała, że Filip nie będzie duży, więc może się uda, jak go wcześniej wykurzę ![]() Dziękuję za kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zadomowienie
|
Margos ale Piotruś juz fajniusi, miałam zadać pytanie jak sie kompie ale widziałam gdzieś opisałaś ze nie ma co sie bać
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykonczona. Bylam na rynku, kupilam 3 kg truskawek, 1kg czeresni ( ale jakos chemia jada w smaku) i fasolke. Bylam w sprawie routera bo wczoraj mieli do mnie dzwonic a byla cisza. Okazuje sie ze nie udalo im sie sciagnac i mam czekac. Na spokojnie ale zlosliwie wytlumaczylam panu kierownikowi jak zostalam w pt potraktowana, i ze sobie nie zycze, i ze maja mi go sciagnac bo 4 raz jak do nich przyjade to bede bardzo niemila! I ze nie wroze im przyszlosci w sprzedazy bo spychologia tu nie powinna byc stosowana!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-02 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
ale skrobiecie...poszlam tylko kwiatki przesadzić i pokułam się kaktusem
![]() Strach się bać WAS dziewczyny, obiecuję ze już bede odpoczywała...muszę dla dzidziusia...mąż chodzi na zakupy a ze wracałam z przychodni zaszlam do sklepu a ja tak mam ze idę i zawsze nabiore wszystkiego ![]() Ale wczoraj byłam najlepsza. Poszłam po chleb a wróciłam ze śmietaną i piciem i bez chleba. Wieczorem chce szykować kolację i mówię a to co kto zjadł cały chleb a maż a kupiłaś ![]() ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 | ||||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Co mydełek, to ja zamierzam na początku używać właśnie takich a później przejść na płyn. No chyba, że w między czasie wyjdą jakieś problemy ze skórą czy coś no to pójdą w ruch jakieś specjalistyczne kosmetyki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to zaczynam 37tydzien dzis!
Kupilam jeszcze smoczek, szczotke do wlosow dla malej i gruszke. Oliath lepiej przyjmij babke raz i da ci spokoj. Ide sie zdrzemnac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1822 |
Zadomowienie
|
a wiec idę poleżeć...pa
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mimo wszystko trzymam kciuki zeby twój kruszynek sprawnie i szybko sie urodzil ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
Kejt
![]() rasha smacznych tostów ![]() Samantha czyli były szybkie zakupy ![]() Margos ale czad z tym Piotrusiem w wiaderku ![]() ![]() Elaine fajny pomysł z teatrem ![]() mela ![]() ![]() Jakierka haha, świetne to z tym podobieństwem ![]() koocur ale ta Twoja kawka pysznie wyglądała. Moja była całkiem zwyczajna ![]() anulka ja wczoraj upatrzyłam, a dzisiaj kupuję bluzkę na po ciąży, w rozmiarze s/m ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
Wtajemniczenie
|
Samantha nie dziwne, że brzuch twardnieje jak Ty tyle robisz i tak późno spać chodzisz
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
A ja podczytujd z telefonu bo siedzę sobie na ogrodzie. nie mam dziś na nic sily a roboty dużo by się znalazło. Wczoraj ostatecznie pozwijalam i pochowalam ubranka malego więc choć to mam już gotowe. Wybczcie ale jakoś nie mam weny dziś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
no niestety, ale trudno, damy radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z opowieści rodzinnych (tym razem z gatunku podnoszących na duchu) - jak moja mama miała mnie urodzić i była już w szpitalu, to wszyscy lekarze jak jeden powtarzali - a)Pani za szczupła żeby naturalnie urodzić, nie ma takiej opcji (mama - 48 kg normalna waga, mówi 'jedno już przecież urodziłam'); b) przecież dziecko w poprzek jest ułożone nie ma możliwości żeby się naturalnie samo urodziło (na co mama - 'spokojnie, jeszcze się obróci') no i się obróciłam, mimo że niedziela była i udało się lekarzy w zdumienie wprawić morał - nie ma co się nakręcać, zawsze bobas może się zakręcić lub odkręcić ![]()
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
No i po wizycie - 3050 gram nasz synek waży i miewa się dobrze
![]() Mam krótką szyjkę, rozwarcie na palec i doktor nakazał wywoływanie ![]() Kolejną wizytę mamy 18 lipca, ale ponoć nie doczekamy ![]() ![]() Mój TŻ się zestresował i spocił, ale mam z niego ubaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.