|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
I ja się witam serdecznie w nowym wątku.
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
tak mi się was fajnie czyta, że czas leci jak szalony
już 13 godzina więc lecę się szykować na 16 mam usg odezwę się jak wrócę papa laseczki za pozostałe wizyty
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Witam i ja
![]() W pracy trochę luźniej ale ostatnio cos mnie boli w podbrzuszu i zaczynam się martwić. Trochę sie nadźwigałam syna w niedzielę, więc może sie przeforsowałam. Oby nie... 11.07 mam wizyte u lekarz i wezmę parę dni zwolnienia bo od msc pracuje na takich obrotach, że nie mam siły. Musze odpocząć. Fajna jest nazwa nowego wątku Widziałam, że kilka z nas poznało płeć! Super gratuluję wszystkim Wam!Dzidzia co się stało? ps. dzieki za wyrozumiałość ... |
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę ![]() jak ja nie lubię dodawać ogłoszeń
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#37 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczneCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jestem głodna.. a tu nie ma nic ciekawego do jedzenia.!! kiedy ten mąż moj przyjedzie
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Pocytowałam a tu nowy wątek
Wiittaaaam![]() Z tego co pamiętam, to gratuluję poznanych płci, udanych wizyt, kolejnych tygodni ![]() ![]() Miki- gratuluję obrony.Wróciłam od fryzjera w pełni zadowolona ![]() Jestem troszkę zabiegana obowiązkami domowymi więc zajrzę później
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
beata- moja mama wyrzucila mi dwie reklamowki z rzeczami za drzwi w wieku 18 lat i tyle
od tego czasu radze sobie sama.kyte-wspolczuje.Ale u mnie by sie pewnie tez tak skonczylo. Niestety, ale lubila zagladac do kieliszka. Ale przykro mi bylo, gdy cala rodzina tzeta byla a ode mnie nikomu nie chcialo sie przyjechac. Bo moja wina, ze mieszkam teraz w Niemczech.Zaden z braci ani siostry tez nie bylo. Ciagle te pytania:a twojej rodziny nie ma? Jeden z moich braci do tej pory nie widzial mojego syna. W sumie nikt nie wie, ze jestem znow ciazy.
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam ostatnią 13 stycznia
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#42 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
No, poszłam się ogarnąć bo ile można w końcu w szlafroku siedzieć i nowy wąteczek już jest
Także melduję się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kyte jaka to jest zupa koperkowa ?
|
||
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
i ja sie witam w nowej części
motylek trzymam kciuki za wizyte gratuluje wszystkich poznanych plci
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to jestem pod wrażeniem, i jak sobie radziłaś potem? skorow wieku 18 lat to szkołą jeszcze conajmniej rok? gdzie mieszkałaś? nie rozumiem, skoro moim zdaniem Cie krzywdziła( typ zimnej matki) to czemu szukasz z nią kontaktu? skoro kolejne rozczarowania bolą |
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
Moja babcia robiła jeszcze i z makaronem świderki, i z kluseczkami lanymi.de ja się ze swoją mamą w miarę pogodziłam, ale żal do niej został ogrmny kilka miesięcy się nie odzywałam.Ale że wnuczka w drodze, to jakoś tak postanowiłam stosunki utrzymywać. Z domu uciekłam szybciutko na studia do innego miasta, studiowałam dziennie i pracowałam, później mgr. tak samo, ale już ze stypendium naukowym, więc sama sobie zafundowałam laptopa, prawo jazdy, i jestem z siebie dumna, bo nikt mi nie jest w stanie powiedzieć że cokolwiek komuś zawdzięczam Pamiętajcie dziewczyny, kto z nas nie potrafi iść do przodu, twardo stąpać po ziemi i spełniać swoje marzenia, jak nie my?![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- zapomnialam chyba dodac linka do zupki: http://trufla3gotuje.blox.pl/2011/05...niaczkami.html ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Dzidzia Dzidzia gdzie jesteś?Pisz co się dzieje? |
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale numer, Ryba ma 2 mostki! Albo i więcej! Prawy, lewy i ... środkowy???? ![]() ![]() A ja się znowu objadam... kalafioooorek
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam!! i wiem że jak mały się urodzi to w domu mojej mamusi zawitają z powrotem zupki :P
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlaczego szukam?Bo nie zawsze tak bylo.Miala swoje 2-3 tygodniowe ciagi,pila, ale do 11 roku zycia oprocz zagladania do kieliszka bylo dobrze. A potem pojawila sie siostra i nagle zaczela wydzielac, lepsze gorsze jedzenie i mnostwo innych rzeczy. Kontaktu nie mialam chyba 3-4 lata. Teraz jest w sumie tylko emailowy i tyle. |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem głupia... no widzicie co ze mną sie dzieje. Masakra jakaś ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- W OGÓLE DOMII przebiłaś mnie w gadułach jednym postem ![]()
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku.
Dzidzia co się dzieje? Mam nadzieje, że tylko ktoś cie wkurzył i stąd taki wpis. Ja dzisiaj odpoczywam sobie przed jutrzejszą wycieczką do Łodzi. Wyjeżdżamy z samego rana, żeby zahaczyć jeszcze o mój ulubiony sklep ikea, 0 15.30 punkt kulminacyjny dnia czyli usg połówkowe, a później jeszcze pojedziemy odwiedzić rodzinkę. Są tu jakieś dziewczyn z Łodzi? Co by mnie poinstruować jak tam trafić
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
tak poza tym to mówiłam Wam co mi się wczoraj śniło?
że urodziłam Kacpra w 6 miesiącu i był taki malutki i słodziutki... leżał sobie w inkubatorku i czekal aż bedzie mógł wyjść.. a ja chodziłam do pracy. Odwiedzialy go moje siostrzenice 4 i 6 lat. i cały czas mówiły : ciotka ale on jest śliczny
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
De wniosek jest jeden-silne z nas babki
![]() mmmm...miałam ochotę na takie ciepłe kakao..pyszności
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym jest dziwna
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-02 o 14:26 |
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
O ja Cię, nowy wątek
![]() Czesc ![]() Zaraz jedziemy nba usg bioderek z cora i potem usg tarczycy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mają już dwoch synkow, więc nawet nie pytaj jak ich ubiera...nie dba poprostu, jest syfiarą a ja tego nie nawidze.. A teraz to jest obrazona nie wiadomo o co i sie nie odzywa ;D |
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
To i ja witam się z Wami już w nowym wątku- bardzo podoba mi się tytuł
![]() Wiecie co? Teraz czuję się już prawdziwą mamą ) Tzn. mamą tego malucha.Żyłam w niepewności (chociaż czułam przecież od początku, że to sunio) i ciągle mi wszyscy mówili żeby jeszcze nic nie szykować i jakoś mi tak smutno było... A dziś jak pooooszłam na strych, jak zwlokłam te wszystkie worki z ciuchami to WRESZCIE CZUJĘ, ŻE ŻYJĘ! ![]() Zniosłam 15 worków z ciuchami Olci i przebrałam- uzbierałam 1 wielki wór ubranek chłopięcych (bo córcia miała sporo ubranek po kuzynie). Znalazłam niedaleko mnie fajny fotelik-nosidełko i wyślę męża żeby kupił ![]() Ach! Nareszcie przygotowania!!! Wkurza mnie tylko, że moja mama ciągle gada, że jeszcze jest czas, że powariowałam, żeby nic nie szykować. Taaaak a potem będę szykować w 8 czy 9 miesiącu??? Jak będę ledwo chodziła? Ach te jej gadki... Z Olą też mi tak gadała... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

już 13 godzina więc lecę się szykować
za pozostałe wizyty 

śliczne

od tego czasu radze sobie sama.

Ślub 25.08.2012 
.