|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
chciałabym zobaczyć wszystkie Twoje dzieci kiedyś.. ![]() czekam aż pokażesz ![]() Cytat:
generalnie ja jestem jak kot, bo chodzę własnymi ścieżkami, więc pod względem osobowości ciemne włosy też mam, bo farbuję, oczy prawie czarne, tylko karnacja się nie zgadza
|
|
#3002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie same oczy jak Malinka - widziałam jej makijaże na blogu i zobaczyłam swoje oczy
|
|
|
#3003 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() nie dam, bo Smoo już chciała
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Jestem i mam nowa klawiaturę Wstawiam mani i lecę nadrabiać ![]() No to tadam Gr+ flejki
|
|
#3005 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
każde oczy są ładne, na swój sposób ![]() no pewnie ![]() Cytat:
ale delikates
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale po powiększeniu ![]() genialne kolory i te Twoje paznokcie a co to za gr i co za flejksy bo ja to dociekliwa jestem |
||
|
|
|
#3007 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę te Wiedźminkowe ![]() Cytat:
![]() O mamo potrzebuję ten lakier na już jaki ???Piękne pazurki i manie dupęurywające [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4157835 7] O matko, to się po kablach rozchodzi??? Albo zakochane albo zapracowane ![]() ![]() Pięknie ![]() ![]() Tez chcem ten kiwowy na już ![]() Cytat:
Cdn.....
|
|
|
#3008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41603237]
![]() Nom
|
|
|
|
#3010 |
|
Lwiątko z Cintry
|
wrzucam mojego piaska, bo Yen prosiła
![]() zmyłam go i pomalowałam innym.. *przepraszam za jedno zdjęcie na tle wygniecionej pościeli
|
#3011 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepiekne! Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4159647 5] Mam holosia ![]() Ależ to jest niefotogeniczny lakier... I czasem na zdjęciach wygląda jakbym za mało warstw dała, ale na żywo jest super, zero prześwitów. Kształt pomału wraca do normy, ale jeszcze z tydzień co najmniej, żeby spiłować na ostre kwadraty. Teraz jest zaokrąglone nie wiem co spiłowane na zero Przyrost mi od spodu szaleje i świruje, oczywiście na niektórych tylko paznokciach, ale żeby były równe to trzymam się tych najdłuższych.[/QUOTE]Do ksztaltu nie ma co sie czepiac, ale faktycznie widac, ze dodatkowa warstwa by nie zaszkodzila ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41597434]Mówiłam mamie wczoraj że jestem na odwyku lakierowym i że nie kupuje lakierów,a ona mi dziś jak na złość przynosi prezent-MaxFactor Fantasy Fire.Wzrusz...[/QUOTE] Lakierowe prezenty to jedyne co nas teraz moze utrzymac przy zyciu ![]() Cytat:
Masz kota z haemu, teraz przydalby Ci sie jeszcze pies z zary ![]() Cytat:
Kolor chyba nie jest do konca Twoj, przynajmniej mi sie z Toba zupelnie nie kojarzy. Ale paznokcie piekne
|
|||||
|
|
|
#3012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41585278]Kanapka [/QUOTE]Piękne paznokcie praszam O matko sam szyk i elegancja ![]() ![]() Amelko czy T choć raz możesz jakies mani słabe wstawić ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4159484 1] Za dużo guziczków? Jejku, miałam kiedyś taką myszkę, co jak kombajn wyglądała i z każdej strony miała coś do kliknięcia. Wkurzałą mnie niesamowicie [/QUOTE]Jakaś specjalna do gier, pierdyliard ,,skrolów" guziczków, przycisków i innych ów - wygląda jak maszyna rolnicza ( a i do tego zmienia kolory ) ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4159647 5] Mam holosia ![]() Ależ to jest niefotogeniczny lakier... I czasem na zdjęciach wygląda jakbym za mało warstw dała, ale na żywo jest super, zero prześwitów. Kształt pomału wraca do normy, ale jeszcze z tydzień co najmniej, żeby spiłować na ostre kwadraty. Teraz jest zaokrąglone nie wiem co spiłowane na zero Przyrost mi od spodu szaleje i świruje, oczywiście na niektórych tylko paznokciach, ale żeby były równe to trzymam się tych najdłuższych.[/QUOTE]O mamo jakie pazurki ![]() Holoś fajny ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41597434]Mówiłam mamie wczoraj że jestem na odwyku lakierowym i że nie kupuje lakierów,a ona mi dziś jak na złość przynosi prezent-MaxFactor Fantasy Fire.Wzrusz...[/QUOTE] Ale fajna mama ![]() Cytat:
A pazurki dużo dłuższe niż pamiętam ![]() Cdn....
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Racja, sałatek się dzięki temu właśnie nauczyłam
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41601458]Moje poukładane dzieciaki [/QUOTE]Ładne dzieci, a jaki porządek ![]() Cytat:
![]() Tutaj też widzę piękne dzieciaczki Cytat:
ja chcę flejki jeszcze została mi jedna drogeria do sprawdzenia, jeśli tam nie znajdę to pozostaje mi allegro ![]() Też go mam jest przepiękny Kwadraty ![]() Dobry pomysł
|
||
|
|
|
#3014 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41598948]
Ja Wam podrzucam prezencik.[/QUOTE] FF jest cudny! Sprobuj go rzucic na ciemna zielen. Cytat:
Bo pomysly masz genialne i cierpliwosc tez niebagatelna ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41601458]Moje poukładane dzieciaki [/QUOTE]Jaka slodka malutka kolekcja Czasami sie zastanawiam czy nie wolalabym - zamiast tego, co mam - miec 50 lakierow, ale takich ulubionych must have.Oooo, taka kolekcje bym chciala. Ale juz za pozno ![]() hahahahahahah Cytat:
Nie kupilam, dostalam Ale jest kupiona w NYX w Warszawie w Blue City.Cytat:
Takie troche nawet jakby slubne ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3015 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
no tam tylko same piękne stoją no jakoś na zdjęciach bardziej mi się podoba niż na żywo, nie wiem co się ze mną stało ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
masz o wiele większą, ale na pewno masz tam niezwykłe perełki, więc nie marudź ![]() dziękuję
|
|
#3016 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już wszystko dobrze? niestety nie miałam jeszcze jak klubu nadrobić ![]() mani boskie, a i Wiedźmolinkowe skórki jakie ładne! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jeju, ja nadal nie umiem tego przeczytać ![]() to na UMCSie czy gdzie? ![]() Cytat:
pomyślę jeszcze, przeglądnę kolekcję moją i jak znajdę coś jeszcze to dam znać ![]() i dziękuję muszę właśnie kwadraciaki skrócić, rosną jak szalone, a i przy okazji wyrównać złamaną wskazówkę ![]() a Twoje... jak zawsze idealne pamiętam jak Skyfall wchodził do kin, strasznie się jarałaś Bondem... teraz już rozumiem dlaczego a lakier.. cudny! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4157875 1] Ale super. Fajnie się mieszka? ![]() [/QUOTE] taaak ![]() ON?! ![]() jak już wcześniej pisałam, mam 99,9% pewności, że to ten lakier |
||||
|
|
|
#3017 | ||
|
Konto usunięte
|
Niestety
Cytat:
Dzięki Cytat:
Powiem Ci,że z mojej kolekcji to może ze 4 lakierów nie darze wybitną sympatią
|
||
|
|
|
#3018 | |||
|
Zakorzenienie
|
widziałam na blogu wcześniej
pięknyy, chcę go [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41585278]Kanapka [/QUOTE]ale pazurki Ci urosły ![]() Cytat:
![]() bu, lakier mi się jakoś tak średnio widzi ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4159647 5]Hej Smutuś Wracaj szybko Mam holosia ![]() Ależ to jest niefotogeniczny lakier... I czasem na zdjęciach wygląda jakbym za mało warstw dała, ale na żywo jest super, zero prześwitów. Kształt pomału wraca do normy, ale jeszcze z tydzień co najmniej, żeby spiłować na ostre kwadraty. Teraz jest zaokrąglone nie wiem co spiłowane na zero Przyrost mi od spodu szaleje i świruje, oczywiście na niektórych tylko paznokciach, ale żeby były równe to trzymam się tych najdłuższych.[/QUOTE]tak jest ![]() ale holooooooooo ![]() już jutro wracam do domu, więc spam będzie w postaci SMU! Cytat:
![]() może dzisiaj, ewentualnie jutro coś wrzucę fajnie wyglądają ![]() na jasne kolorki coś Cię wzięło lubim to! ![]() Cytat:
![]() Loliś, obłęd w czystej postaci! |
|||
|
|
|
#3019 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdobienie... wow! ihihihihi! Cytat:
![]() co to za GR? Cytat:
![]() jesteście cudowne |
|||
|
|
|
#3020 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o pazurkach nie wspomnę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest świetnie i pomysł fajny Cytat:
![]() Miał ano czułam się jak w nie swoich i poszły do zmycia Niżej wstawiam aktualne - przekonałyście mnie do Lovelków ![]() Cytat:
![]() Jednak stwierdzam że ja się źle czuję w takich delikatesach wolę ciemniejsze kolory Uff pare lakierów mnie ominie Dziękuję Nadrobiłam Niżej Lovelek i brokat z Sb i jako ponus zdjęcie postępów budowlanych- został do postawienia dach ale to w sobotę ![]() Zdolnego mam Małża nie??
|
|
|
#3021 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
dziekuję Cytat:
ja bym tak nie mogła mama by mnie pogoniła tak myślałam, że to zrobisz podoba mi się tak, masz zdolnego Małża
|
|
#3022 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajnie! Cytat:
No przecież czasem wstawiam badziew ![]() Spoczko ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
![]() A małżonek zdolniacha I w ogóle piękna i zadbana trawa i te iglaczki |
||||
|
|
|
#3023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny ten piasek Pokazuj nowe mani, zmywaj i maluj jeszcze raz Cytat:
Małż dziękuje ![]() Cytat:
![]() Taaa kiedy badziew wstawiłaś ????? Poka ja nie pamiętam ![]() Iglaki mają tylko 3 lata. Jak je sadziliśmy miały 110cm, teraz dochodzą do 2 metrów. Pod nami jest garaż więc zima im nie straszna
|
|
|
#3024 | ||||||
|
leśny stwór
|
Cytat:
pięknie Twoim pazurkom w takim jasnym Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, kolor nie mój, ale troszkę jestem zmuszona na takie jasne malować...Cytat:
![]() aaaaa..! wybacz Smoo ![]() ![]() Ja wiem, że Ty jesteś ONA i na dodatek taka piękna ![]() ![]() Cytat:
![]() dzięki no muszę. Dress code :/ wczoraj miałam czarne i lakier trochę zbomblił ![]() pamiętam o Tobie ![]() Cytat:
i budowa idzie nieźle
|
||||||
|
|
|
#3025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na żywo muszę go obadać i brokat cudny ![]() a Męża masz baaardzo zdolnego dla niego ![]() ![]() Cytat:
będę pić na gołą pupkę za to... ON ![]() a jak będziesz mi wmawiać że piękna i te sprawy to jeszcze w samouwielbienie wpadnę i co wtedy? Cytat:
![]() pamiętaj... Żono moja |
|||
|
|
|
#3026 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nic Ci nie będzie :P jak pomalowałam topem to pojawiły się bąble - czarny. On ma tendencje...
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym jeszcze troszkę pożyć
![]() Cytat:
Altanka również zapowiada się bardzo dobrze ![]() Normalnie moje paznokcie szaleją z przyrostem w czwartek wieczorem zrobiłam mani marmurkowe, o dziwo do dziś nic nie odprysnęło ale gdzieś tak mi urosły, że musiałam je zmyć bo aż brzydko to wyglądało No nic jutro coś zmaluję
|
|
|
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małż dziękuje ![]() I bardzo dobrze ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() Łykasz jakies suplementy ??
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja Miał śliczny piasek pasuje Ci królewna to to na pewno nie jest, bo charakterek diabelski ale dziękuję hihihi ![]() ale i tak się nie dostałam na to, więc ten drugi kierunek łatwiejszy do wypowiedzenia (i przeczytania) na KULu Cytat:
Edytowane przez Hanan26 Czas edycji: 2013-07-02 o 20:22 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

ciemne włosy też mam, bo farbuję, oczy prawie czarne, tylko karnacja się nie zgadza 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wczoraj na pogrzebie byliśmy na dodatek :/ masakra. Ale może później, jak internet zacznie współpracować to wszystko nadrobie
I czasem na zdjęciach wygląda jakbym za mało warstw dała, ale na żywo jest super, zero prześwitów. Kształt pomału wraca do normy, ale jeszcze z tydzień co najmniej, żeby spiłować na ostre kwadraty. Teraz jest zaokrąglone nie wiem co spiłowane na zero 
praszam