|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
początki zawsze są ciężkie ja zwijam kucyk w kulkę a i tak mi przeszkadza i zawsze ćwiczę w butach bo na boso jest mi niewygodnie no i jednak stabilniej dla stawów - przynajmniej tak mi się wydaje
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj przechodzę rekonwalescencję..jednak mnie rozłożyło bardziej niż myślałam.. szukam za to teraz tanich połączeń lotniczych..i zastanawiam się czy do paryża nie lecieć, bo w sumie najbardziej mi datami pasuje..Frezi na którym lotnisku lądowaliście? bo nie wiem jeszcze jak się dostać z tego dalej położonego do centrum, bo z tego co widzę to metro tam już nie dociera.. tak mi się marzy Bolonia albo Barcelona, ale teraz jest nieziemsko drogo..a ja mam tylko 4-5 dni..a szkoda.. peach ja Cię uduszę za tego linka do mango..wczoraj ze 2 godziny siedziałam na tej stronie dodając różne pierdoły do koszyka.. ![]() co do ćwiczeń w domu to ja w samych skarpetkach miałam problem z równowagą..jednak stabilna podeszwa jest u mnie ważna..co do włosów to ja je bardzo wysoko w kucyk wiążę.. ![]() By współczuję sytuacji..nie znoszę jak ktoś miesza a poźniej nie poczuwa się do winy i udaje, że nic się nie stało ![]() w ogóle dzisiaj rano jak się obudziłam i spojrzałam na telefon to stwierdziłam, że chyba mi się kalendarz przestawił, no bo jak to? 2 lipca? i mówię do Cz. że coś mi się z telefonem popsuło..po czym dowiedziałam się, że jednak mamy już lipiec przespałam czerwiec
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wiążę wysoko ale przy brzuszkach mi wyłażą ze spodu kłaki a później przy podskokach mi się to już zupełnie rozwala i doprowadza do szału muszę spróbować związać kucyk zaraz nad karkiem może to da radę ![]() a to śpioch z Ciebie
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja za dwa tygodnie jadę w Twoje strony rodzinne na festiwal Ciekawa jestem jak będzie, bo mnie jakoś specjalnie to nie zachwyca, ale skoro znajomi jadą i chcą mnie wziąć, to jadę
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Mój horoskop na dziś: dieta potrzebuje stanowczości
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś "szansę na namiętny związek"
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Podobno dla bykow druga polowa roku ma byc super ekstra, pelna sukcesow itd. Wiec w sumie fajnie ze juz lipiec
mimo ze dopiero bylo boze narodzenie i sylwester![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
noo, czas gna jak porypany...
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to, że jest lipiec to jakaś abstrakcja
![]() W ogóle nie czuję, że to WAKACJE
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
nie? aż by się chciało wrócić do czasów szkolnych..
w ogóle odkąd pracuję mam wrażenie, że czas mi przez palce ucieka..dopiero co studia skończyłam, a to już ponad 2 lata temu było..bliżej mi już do 30stki niż do do 20stki
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmmm... Co to są wakacje... To normalny czas... Chodzę do pracy tak samo jak i zimą, jesienią, czy wiosną... Dni mijają tak samo szybko i monotonnie... Wakacje mają tylko dzieci szkolne i studenci dzienni (jeśli nie pracują ).A my, ludzie dorośli... Echh...
|
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poczułam tylko dlatego, że w dzień poprzedzający zakończenie roku szkolnego miałam taki zapiernicz w kwiaciarni, że klienci byli nawet po tym jak teoretycznie zamknęłam interes ![]() Mój Mąż za to odnotował ten fakt dlatego, że w tramwaju , którym jeździ do pracy zrobiło się dużo luźniej ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
![]() I Arrakis też ma wakacje, sama się chwaliła
|
||
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Coś nie mogłam się dzisiaj zwlec z łóżka...Jutro mamy w pracy pizza day, bo jeden znajomy świętuje urodziny a ja z drugim znajomym świętujemy 10cio miesięcznicę pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- W ogóle mnie tam w tej pracy tuczą! Nie dość, że zmiana nocna, to non stop ktoś przynosi jakieś słodkości i przekąski... Rozpusta
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie czytam, że autobusy podwożą pod stację metra..muszę przemyśleć i przedyskutować..zazdroszczę Wam tych wakacji ![]() zresztą ostatnio mam jakiś taki czas, że wszystko analizuję i chcę już się ustatkować..chcę zaręczyn, ślubu, rodziny..ehh..nawet ostatnio stwierdziłam, że może bym tak wesele na ogrodzie urządziła skoro i tak mało osób by przyszło..
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ćwiczę bez butów, bo nie chcę hałasować, skacząc na panelach, a mata się niszczy od takich wygibasów w butach ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- notka niby nie o nas, ale wspomina się o naszym wątku: http://niemodnepolki.blogspot.com/20...zareczyny.html jesteśmy fejmos nawet poza wizażem swoją drogą pudełko zaręczynowe rox |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę w butach, gdyż w skarpetkach ślizgam się strasznie
![]() Cytat:
Jedna z nich aktualnie wystawia gębę do słońca w ogródku rodziców i jest to jej plan aż do września. Z przerwą na wakacje nad morzem Dodatkowo dziecko me starsze ma mnie u dziadków w duszy i gania za babcią tylko, a młodsze od czasu do czasu nakarmić tylko muszę ![]() Mąż przynosi do domu hajs i daje na fatałaszki i inne zachcianki Zazdroście mi
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kup sobie skarpetki z abs-em
|
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdak, Ty to masz sytuację idealną
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
A ja się wcale.nie czuję.spełniona.
jak.sie tak poczuje, to bedzie.znak,.ze.czas umierac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3563 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ja chyba też wpadnę w wir tej strony
wypłata dziś wpłynęła, więc.... ![]() nieeee nie mogę!!! trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam Cytat:
dobre ![]() Cytat:
fajnie taka kolacja ale domyślam się, że nie czułaś się tak w 100% komfortowo?czyżby sympatyczna koleżanka o której myślę? ![]() Cytat:
oby szybko przeszło ze słodyczami to ja się o Ciebie nie boję, jestem przekonana, że dasz radę Cytat:
![]() ale jestem monotematyczna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
gwizdak żaloszczę
fajne takie roczne "wakacje"![]() aaa przepraszam za podanie linku do outletu
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-07-02 o 17:31 |
|
|
|
#3565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Ognia i wody
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Do tej ostatniej grupy jak bym się uparła to mogłabym się dostać i znów mieć wakacje - pomyślę o tym
|
|
#3566 |
|
MBZ♥
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Magda to lepiej zostawcie sobie auto w centrum albo na parkingu obok cmentarza i dojdźcie nad jezioro piechotą bo potem powrót masakra-no chyba że wynajmujecie nocleg w Skorochowie-:/takie korki. Teraz jeszcze przejazd przez tamę zamknięty
![]() Swoją drogą to bedzie pierwszy festwial, który opuścimy
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
nie. nawet kostka mnie nie boli już jak chodzę, więc jutro normalnie będę ćwiczyć. mi jest wygodniej na boso (bez skarpetek
). wydawało mi się to nawet zdrowsze, wszak boso to najnaturalniej i od zarania dziejów człowiek tak się poruszał. ale teraz czytam, że to szkodliwe dla stawów, więc chyba będę tupać sąsiadom, a chciałam tego uniknąć ![]() edit: nie znalazłam profesjonalnej opinii, ale mam to: http://www.we-dwoje.pl/cwiczenia;na;...kul,29983.html no i nie wiem teraz
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-07-02 o 18:03 |
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
szczególnie, że w sierpniu miną mi już takie dwa lata
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyślimy ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

dzisiaj dzień 2 i już po ćwiczeniach. 
początki zawsze są ciężkie

01.08.2013
15.08.2014

Ciekawa jestem jak będzie, bo mnie jakoś specjalnie to nie zachwyca, ale skoro znajomi jadą i chcą mnie wziąć, to jadę 

Coś nie mogłam się dzisiaj zwlec z łóżka...
no własnie czytam, że autobusy podwożą pod stację metra..muszę przemyśleć i przedyskutować..