|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
strasznie mi tego sklepu brakuje
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Też miałam takiego nerwa dziś do południa ![]() A jak jechaliśmy z TŻ na wizytę to popłakałam się ... ze śmiechu a ten biedny nie wiedział co mi odbiło, bo nie potrafiłam słowa wykrztusić ![]() A śmiałam się z tego, że w uchu miał malutką kulkę styropianową i wyglądało to przekomiczne
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Jeszcze napisze ze jak sie maly k urodzil(w uk) i chrumkal noskiem i mial mega sucha skore szwagierka byla tam u 3lekarzy i kazdy mowil ze "tak ma byc,jest wszystko wporzadku chrumkanie przejdzie a skore trzeba nawilzac i tez przejdzie"po czym przyjechala do pl poszla do lekarki i okazalo sie ze maly ma mega skaze bialkowa...i to od tego...i co dszybko nowe mleko,kosmetyki specjalne i chrumkanie przeszlo (brzuszek nadety tez)a skore nadal ma sucha,ale walczymy z tym i jest lepiej o wiele.
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Rocky
no staram się jak mogę hahaha )w sobotę ide do szkoły i będę ćwiczyć z dziećmi poloneza i krakowiaka na zakończenie roku, a to już myśle, że MUSI podziałać i zagwarantuje mi poród w terminie!! |
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie rzecz biorac padam na ryj i ide pod prysznic
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
z głowy, jedynie nie mogłam sobie przypomnieć daty 3 szczepienia przeciwko żółtaczki i potem na bloku swojego wieku ![]() hahaha [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41605684]Przeczytałam po lepkach... I tylko dlatego ze tak nie odniose się do tematu żarliwej dyskusji .. Podsumowując dzisiejszy dzien - skutecznie zniechęcili mnie do przyjazdu raz jeszcze na ktg na brochow... Czekalam ponad 4 godziny żeby zrobili mi pól godzinne ktg i w dodatku z łaską bo lekarz oznajmił ze do luxmedu mogłam jechać to mu odpowiedizlam ze chetnie i nawet rano bylam ale nie maja wiec zaczął ze mną dyskutować ze powinni itd itp... Ehhh Pierdzielenie... Tak czy siak dopielam swego. z małym wszystko ok, a zaczął kopać dopiero pod Ktg cały czas nic nie zapowiada porodu, szybka cała, skurczów brak Spotkałam na IP znajoma z pracy, jest przeterminowana ponad tydzień i od trzech dni odsyłaja ja z Kamienskiego bo nie maja miejsc niezłe, co?[/QUOTE]super że wszystko dobrze, szkoda że tyle czasu musiała czekać. Cytat:
za prezenty.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mniejsza z tym, oczywiscie ze w polsce najlepsi specjalisci, a Ci w niemczech, anglii, holandi to konowały i mordercy i się na niczym nie znają. to już ustaliłyś my kilka wątków temu . |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Malgos dostala juz nurofen, nakarmilam ja kolacja w lozku i ogolnie rozpieszczam. Teraz wien czemu ona taka marudna byla. A najgorsze ze jutro ma wycieczke z przedszkolem do zoo safari, przejazdzke na kucyku u figloraj i nie puszcze jej! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-07-02 o 20:04 |
|
|
|
|
#2200 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A takie drobiazgi (chociaż nie wiem czy matę edukacyjną można nazwać takim drobiazgiem ![]() ![]() Cytat:
Ten Twój Synek to musi być Mały Aniołek ![]()
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalisto dzięki Teso super, ze z małym wszystko dobrze Damciotko wiem co to za strach z rzadkimi ruchami, mój od dwóch dni mniej się rusza, dzisiaj też zamulony, nawet dawno czkawki nie miał Misiaczka baw się dobrze nas morzem, zazdroszczę wyjazdu
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Elaine- ale fajnie z tymi prezentami się Wam udało
Jakierka- za ostatni dzien w pracy no i dla współpracowników za podarunki ![]() Dotka- ale Ci się udało z tymi butami, duża przecena
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marionette- Ale nikt nie krytykował służby zdrowia w Niemczech. Nie wiem czy dokładnie przeczytałaś wszystkie wpisy Myszolki i nasze. My nie radziłyśmy w kwestiach medycznych. Nie zalecałyśmy tego, czy tego, bo u nas w Polsce tak się robi. My doradziłyśmy wypoczynek zamiast biegania po sklepach w poszukiwaniu staników skoro ma silne skurcze i skróconą szyjkę. W zamian zostałyśmy obrażone, szczególnie En, której Myszolka zasugerowała, że dając rady robi innym krzywdę. En zareagowała na jej, nie ma co oszukiwać, chamskie odzywki, ripostą o składce. Ja wcale nie uważam żeby przesadziła skoro Myszolka nie miała zahamowań, pisała z ironią i nie ma co ukrywać dość bezczelnie na kilka uwag o tym, że powinna zwolnić tempo. Przecież troska i chęć uświadomienia, że warto czasem odpuścić i nie robić czegoś w domu dla własnego i dziecka dobra nie jest krytykowaniem systemu zdrowia, lekarzy itd.
Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2013-07-02 o 20:11 |
||
|
|
|
#2205 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Cie nie kocham! Cytat:
nie materialistki, a biznesmenki :P Cytat:
zastanawiam się, czy się od Was nie wypisać, normalnie otworzyły mi się oczy...
|
|||
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
stokrotka
)) ja wiem ze mała nie ma teraz miejsca i nie bezie mnie kopac jak szalona, zdaje sobie sprawe, rozumiem itp, ale chociaz moglaby tak co godzine raz puknąć hahaale wmawiam sobie, ze bede miala takie spokojne dziecko jak sie urodzi, ze bede dziekowac niebiosom! |
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
Mela- zdrówka dla Małgosi w takim razie!!
Tz poszedł na siłownię i mam mu przygotować jedzenie na 21:30, a ja do tego czasu chyba pół lodówki zjem, a nie lubię jeść sama więc czekam na niego a będą młode ziemniaczki+ mięso gulaszowe+ mizeria ![]() Tz powiedział, zebym piła sobie 2litrową colę bo to ostatnie dni kiedy pozwala mi tyle cukru w siebie ładować
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Ostro lecimy z tym wątkiem...i zaczynam mieć przeczucie ze nie zdążę w nim urodzić
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
bo po północy poszła w kime.Masakrator zaczął ataki
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zdecydowanie się uspokoił. Ma swoje stałe pory, w których się zawsze "odezwie" więc jestem spokojna, ale to już nie taka aktywność jak kiedyś. Musza się te nasze bobasy wyciszyć przed porodem. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
a mój to oprócz parunastu razy jest dzieckiem tak spokojnym nawet w brzuchu, że aż czasami szok
np. wczoraj wieczorem go nie czułam juz od 21 i obudził się Panicz dopiero dzisiaj koło 12 ale ja juz przyzwyczajona do jego "aktywności"
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie- zapomniałam Wam napisać. Juz dawno się zapisałam na stronie bebilonu, ale nie dostałam od nich misia tak jak Wy, widocznie mnie jakoś ominęli.. za to pare dni temu przyszły kołysanki o których juz któraś z dziewczyn tu pisała w takim jakby pudełeczku gdzie pisze ze jest ono na wyniki badan i na zdjecia z usg
miło
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba o misia pisałam w styczniu,przyszedł pod koniec lutego.A ja mam pytanie z trudnych spraw: lewatywa w szpitalu boli???? Jakie to uczucie?
|
|
#2218 | |
|
Raczkowanie
|
Piotrus i Tymus buziaczki do zacalowania
Ghia dzieki za opis porodu Jakierka super ze wreszcie zaczynasz urlop ![]() Elaine ja czytalam Lackberg. Mysle, ze mozesz ominac Ja czytalam nie pokolei- to co akurat mialam. A zaczelam od najnowszej czesci![]() Cytat:
A u mnie dzisiaj dzien lenistwa
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzątam jednak w domku, więc jestem z doskoku |
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

strasznie mi tego sklepu brakuje

) zaczęłam uporządkowywać dokumenty na porodówkę 
za prezenty.

Już Cie nie kocham! 
Jakie to uczucie?