Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 18:05   #1831
pewnaKa
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
sadlive nad czym ty sie w ogole zastanawiasz dziewczyno, koleś cię uderzył, ja bym chyba z tym na policję poszła od razu.

Ciekawa jestem,czy eks zadzwoni do mnie z życzeniami urodzinowymi...
masz dziś urodziny?
Sto lat!sto lat! neich żyje zyje nam!!!!!!!
wszystkiego najlepszego! miłości, spełnienia marzeń!!!

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 18:12   #1832
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
masz dziś urodziny?
Sto lat!sto lat! neich żyje zyje nam!!!!!!!
wszystkiego najlepszego! miłości, spełnienia marzeń!!!
Ha, nie dzisiaj, to jeszcze kilka dni! Ale dziękuję
Stary 2013-07-02, 19:03   #1833
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
Ha, nie dzisiaj, to jeszcze kilka dni! Ale dziękuję
mhhmm.. no to przekładamy imprezę

Stary 2013-07-02, 19:32   #1834
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sadlive Pokaż wiadomość
Dziewczyny , potrzebuje pomocy jestem w kropce nie mam pojęcia co mam zrobić.

Otóż w niedziele zostawił mnie chłopak. Zarzucił mi ze stroje jakieś fochy, mimo ze tak naprawdę nie miałam żadnego problemu do niego , a on widział coś po prostu czego nie było . Wiec ja nie odzywałam się do niego przez parę chwil to pytał się czemu nic nie mowie, wiec powiedziałam mu żeby zaczął jakiś temat a on nic . PO paru chwilach zaczął wyganiać mnie do domu mówiąc ze on z niemowa nie będzie czasu spędzał . Ja nie chciałam iść i zaczęliśmy się kłócić on powiedział mi dużo przykrych słów wynikła z tego szarpania , uderzyłam go w klatę piersiowa . On oczywiście musiał mi się odziedziczy i walną mnie w brzuch tak mocno ze upadłam kolana i na parę sekund straciłam oddech , a on jedynie odwrócił sie i poszedł nawet mi nie pomógł. Przyszedł po paru minutach i kiedy ja zaczęłam płakać i mówić ze nawet mi nie pomógł to odparł ; ''widocznie nic dla mnie nie znaczysz '' . I od tej pory nie miałam z nim kontaktu.

Dodam ze byliśmy razem ponad 3 lata, on jest starszy o 5. Było dużo wzlotów i upadków . Przez prawie rok było miedzy nami prawie jak w bajce potem zaczął być wobec mnie coraz częściej agresywny , zaczęło się od przepychanek . Później było coraz gorzej ; wyzwiska , bicie popychanie , szydzenie ze mnie i wgl ale tylko podczas kłótni. Kiedy się nie kłóciliśmy był chłopakiem z moich marzeń ; kochany , opiekuńczy , dawał mi do odczucia ze mnie kocha i naprawdę dobrze i bezpiecznie czułam się w jego towarzystwie.W tych dobrych chwilach daje mi naprawdę dużo szczęścia.Wiem ze to jest toksyczna relacja. Ale nie umiem odejść od niego.Zawsze wracam i mam nadzieje ze się zmieni i będzie zawsze dobrze.On obiecuje mi ze nigdy mnie nie uderzy po czym podczas kłótni wstępuje coś w niego i zachowuje się okropnie.Bardzo go kocham i strasznie jestem do niego przywiązana.

Nie wiem co mam zrobić , możne gdybym podczas ostatniej kłótni zachowała się inaczej to nie doszło by do rozstania.? A możne po prostu powinnam dać sobie z nim spokój skoro mnie krzywdzi? Sama już nie wiem ,napiszcie i co o tym sądzicie.
dla mnie sprawa jest jasna! jak najdalej od niego.
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 20:19   #1835
sadlive
Przyczajenie

Z jednej strony wiem , ze powinnam trzymac sie od niego z daleka. Od ostatniej klotni wogole sie nie kontaktuje z nim i wiem ze pierwsza tego nie zrobie , ale jesli on bedzie chcial do mnie wrocic to boje sie ze ulegne, sprobujcie mnie chociaz troche zrozumiec on naprawde potrafi byc kochany i tak trudno mi zrezygnowac z wspaniałych chwil , ktore przezylismy razem mimo wszystko . dlatego nie wiem co mam zrobic,
sadlive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 20:32   #1836
mychamycha
Zakorzenienie

Dziewczyny, a co z naszym wypisywaniem miłych rzeczy, które nas spotkały?
Ja byłam dzisiaj miła dla samej siebie i kupiłam tusz do rzęs, bronzer i rozświetlacz Uwielbiam kosmetykowe zakupy
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 20:33   #1837
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj miła dla samej siebie i kupiłam tusz do rzęs, bronzer i rozświetlacz Uwielbiam kosmetykowe zakupy
kurna własnie, sama dąłam pomysł a zaniedbałam Tak więc, kupilam sobie czaderskie trampki, pyszne lody w parku z koleżanką i generalnie było dobry dzien dla mojej psychiki, troche sie tez dowartościowalam
Stary 2013-07-02, 20:34   #1838
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Z jednej strony wiem , ze powinnam trzymac sie od niego z daleka. Od ostatniej klotni wogole sie nie kontaktuje z nim i wiem ze pierwsza tego nie zrobie , ale jesli on bedzie chcial do mnie wrocic to boje sie ze ulegne, sprobujcie mnie chociaz troche zrozumiec on naprawde potrafi byc kochany i tak trudno mi zrezygnowac z wspaniałych chwil , ktore przezylismy razem mimo wszystko . dlatego nie wiem co mam zrobic,
On Cię uderzył, a Ty jeszcze dopuszczasz myśl o powrocie do niego?
Stary 2013-07-02, 20:35   #1839
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
rozumiemy, ale potrafi byc brutalny a tego raczej sie nie pozbędzie. Kobietom cieżko odhcodzic od swoich katow, wiele bylo takich przypadkow. Oczywiscie nie mowie ze on Cie leje ale moze zacząc skoro tak latwo mu przychodzi Cie uderzyc. Chcesz miec przerąbane to idz w to, a jesli nie to pocierpisz troche i przejdzie
Stary 2013-07-02, 20:39   #1840
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Wiesz co,miałam bardzo podobną sytuacje,z tymże u mnie nie doszło do uderzenia a do "szarpaniny"...Też zawsze mu ulegałam bo miałam nadzieję,że się zmieni,bo gdy nie kłóciliśmy się było cudownie,facet bardzo kochający i opiekuńczy,ale nie na długo...Faceci nigdy się nie zmieniają.Także najlepsza rada,taka sama jaką ja uzyskałam od Wizażanek to zostawić go.Ja tak zrobiłam i nie żałuję mimo tego,że kocham go.Teraz musze widywac sie z nim codziennie bo jestem z nim na kursie prawa jazdy i rozmawiam z nim normalnie,jak z kolega.Powoli zapominam.Jesli masz do siebie szacunek to go zostaw.Gdyby mnie moj ex uderzyl-nie mialabym zludzen.Wiem,ze to trudne i doskonale Cie rozumiem bo bylam w prawie identycznej sytuacji,ale zrob to dla siebie.To na pewno się opłaci!A uwierz,jest bardzo dużo kochających facetów,którzy za nic w świecie Cie nie uderza,do Ciebie należy wybór Ja zrozumiałam w porę.Momentami jest bardzo ciężko,bo uczucie jest silniejsze,ale gdy myślę o tym jaki jest naprawdę,odechciewa się.
Stary 2013-07-02, 20:55   #1841
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Wiesz co,miałam bardzo podobną sytuacje,z tymże u mnie nie doszło do uderzenia a do "szarpaniny"...Też zawsze mu ulegałam bo miałam nadzieję,że się zmieni,bo gdy nie kłóciliśmy się było cudownie,facet bardzo kochający i opiekuńczy,ale nie na długo...Faceci nigdy się nie zmieniają.Także najlepsza rada,taka sama jaką ja uzyskałam od Wizażanek to zostawić go.Ja tak zrobiłam i nie żałuję mimo tego,że kocham go.Teraz musze widywac sie z nim codziennie bo jestem z nim na kursie prawa jazdy i rozmawiam z nim normalnie,jak z kolega.Powoli zapominam.Jesli masz do siebie szacunek to go zostaw.Gdyby mnie moj ex uderzyl-nie mialabym zludzen.Wiem,ze to trudne i doskonale Cie rozumiem bo bylam w prawie identycznej sytuacji,ale zrob to dla siebie.To na pewno się opłaci!A uwierz,jest bardzo dużo kochających facetów,którzy za nic w świecie Cie nie uderza,do Ciebie należy wybór Ja zrozumiałam w porę.Momentami jest bardzo ciężko,bo uczucie jest silniejsze,ale gdy myślę o tym jaki jest naprawdę,odechciewa się.
jestem z Ciebie dumna że dajesz rade!
Stary 2013-07-02, 21:05   #1842
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
jestem z Ciebie dumna że dajesz rade!
Dziękuje Ja z siebie również,ale nie do końca, bo rozmawiam z nim ,aczkolwiek normalnie,koleżeńsko...Dz iś na niego patrzyłam,nie widzę już tego człowieka co wcześniej..Oczywiście chciał mnie pocałować itd,ale powiedziałam wprost,że mną się bawi,a ten wielce obrażony i z tekstem "daj mi spokój" mam nadzieję, że jutro zero odezwu na kursie
Stary 2013-07-02, 21:17   #1843
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Dziękuje Ja z siebie również,ale nie do końca, bo rozmawiam z nim ,aczkolwiek normalnie,koleżeńsko...Dz iś na niego patrzyłam,nie widzę już tego człowieka co wcześniej..Oczywiście chciał mnie pocałować itd,ale powiedziałam wprost,że mną się bawi,a ten wielce obrażony i z tekstem "daj mi spokój" mam nadzieję, że jutro zero odezwu na kursie
twardym trzeba być a nie "mietkim"
Stary 2013-07-02, 21:26   #1844
CheriCheriLady
Raczkowanie

Cytat:
twardym trzeba być a nie "mietkim"
Dokładnie tak A pisałam,że dam radę i tak się stało
Stary 2013-07-02, 21:31   #1845
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
jaaa też!!! ja dziś sobie kupiłam sandały na koturnie, trzy rożne zapachowe i w ogóle full wypas żele pod prysznic które taaaak pięknie pachną! i przyśpieszacz opalania, a co tam!
a za chwilę będę wpierdzielała pizze hahah

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
ale Ty musisz dać rade i od niego jak najdalej! nie mozesz ulec!!
musisz mieć jasno określoną granice. nie i kropkA1 pamiętaj-nie robisz tego dla nas,dla mamy,czy babci,tylko dla SWOJEGO SZCZĘŚCIA!
walcz o nie i nie daj się tak traktować,choćby serce Ci pękało-to minie.

Stary 2013-07-02, 21:38   #1846
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
jaaa też!!! ja dziś sobie kupiłam sandały na koturnie, trzy rożne zapachowe i w ogóle full wypas żele pod prysznic które taaaak pięknie pachną! i przyśpieszacz opalania, a co tam!
a za chwilę będę wpierdzielała pizze hahah

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

ale Ty musisz dać rade i od niego jak najdalej! nie mozesz ulec!!
musisz mieć jasno określoną granice. nie i kropkA1 pamiętaj-nie robisz tego dla nas,dla mamy,czy babci,tylko dla SWOJEGO SZCZĘŚCIA!
walcz o nie i nie daj się tak traktować,choćby serce Ci pękało-to minie.
no weeez z tą pizza to mnie powaliłaś bo siedze głodna a lodówka prezentuje tylko światło
Stary 2013-07-02, 21:44   #1847
sadlive
Przyczajenie

Dziekuje wam dziewczyny , poczułam sie lepiej Planuje nawet wyjechać gdzies na troche , zeby zmienić otoczenie . Wydaje mi sie ze to pomoże .
sadlive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 21:45   #1848
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Dziekuje wam dziewczyny , poczułam sie lepiej Planuje nawet wyjechać gdzies na troche , zeby zmienić otoczenie . Wydaje mi sie ze to pomoże .
powinno pomóc, a moze cos sie ciekawego wydarzy jak wyjedziesz? Trzym się mocno
Stary 2013-07-02, 21:54   #1849
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
no weeez z tą pizza to mnie powaliłaś bo siedze głodna a lodówka prezentuje tylko światło
hahah przepraszam
chetnie bym kawałek dała

Stary 2013-07-02, 22:22   #1850
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Też mam ciężki dzień i popłakałam sobie Mój eks był moją jedyną odskocznią od problemów rodzinnych, które teraz mnie po prostu przytłaczają. Mam dzień pt. "czemu muszę mieć takie ciężkie życie, do jasnej cholery" Oby szybko przeszło, nie lubię czuć się bezradna.
Dobrze Cię rozumiem. Oglądałam dzisiaj na facebook'u profil koleżanki. Jest tylko rok starsza ode mnie, ma świetnego męża, którego poznała na studiach, dobrą pracę, niedawno kupili śliczne mieszkanie... Jednym słowem życie, jakie sobie wymarzyłam. Aż mi się przykro zrobiło, że ja nie mam nic
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:53   #1851
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Dobrze Cię rozumiem. Oglądałam dzisiaj na facebook'u profil koleżanki. Jest tylko rok starsza ode mnie, ma świetnego męża, którego poznała na studiach, dobrą pracę, niedawno kupili śliczne mieszkanie... Jednym słowem życie, jakie sobie wymarzyłam. Aż mi się przykro zrobiło, że ja nie mam nic
jak to nic?!
masz wieele,tylko trzeba to zauważyć...
co by było gdybyś jutro została tylko z tym,za co dziś podziękowałaś?
doceniaj życie takim jakim jest.

Stary 2013-07-02, 23:16   #1852
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Dziewczyny , potrzebuje pomocy jestem w kropce nie mam pojęcia co mam zrobić.

Otóż w niedziele zostawił mnie chłopak. Zarzucił mi ze stroje jakieś fochy, mimo ze tak naprawdę nie miałam żadnego problemu do niego , a on widział coś po prostu czego nie było . Wiec ja nie odzywałam się do niego przez parę chwil to pytał się czemu nic nie mowie, wiec powiedziałam mu żeby zaczął jakiś temat a on nic . PO paru chwilach zaczął wyganiać mnie do domu mówiąc ze on z niemowa nie będzie czasu spędzał . Ja nie chciałam iść i zaczęliśmy się kłócić on powiedział mi dużo przykrych słów wynikła z tego szarpania , uderzyłam go w klatę piersiowa . On oczywiście musiał mi się odziedziczy i walną mnie w brzuch tak mocno ze upadłam kolana i na parę sekund straciłam oddech , a on jedynie odwrócił sie i poszedł nawet mi nie pomógł. Przyszedł po paru minutach i kiedy ja zaczęłam płakać i mówić ze nawet mi nie pomógł to odparł ; ''widocznie nic dla mnie nie znaczysz '' . I od tej pory nie miałam z nim kontaktu.

Dodam ze byliśmy razem ponad 3 lata, on jest starszy o 5. Było dużo wzlotów i upadków . Przez prawie rok było miedzy nami prawie jak w bajce potem zaczął być wobec mnie coraz częściej agresywny , zaczęło się od przepychanek . Później było coraz gorzej ; wyzwiska , bicie popychanie , szydzenie ze mnie i wgl ale tylko podczas kłótni. Kiedy się nie kłóciliśmy był chłopakiem z moich marzeń ; kochany , opiekuńczy , dawał mi do odczucia ze mnie kocha i naprawdę dobrze i bezpiecznie czułam się w jego towarzystwie.W tych dobrych chwilach daje mi naprawdę dużo szczęścia.Wiem ze to jest toksyczna relacja. Ale nie umiem odejść od niego.Zawsze wracam i mam nadzieje ze się zmieni i będzie zawsze dobrze.On obiecuje mi ze nigdy mnie nie uderzy po czym podczas kłótni wstępuje coś w niego i zachowuje się okropnie.Bardzo go kocham i strasznie jestem do niego przywiązana.

Nie wiem co mam zrobić , możne gdybym podczas ostatniej kłótni zachowała się inaczej to nie doszło by do rozstania.? A możne po prostu powinnam dać sobie z nim spokój skoro mnie krzywdzi? Sama już nie wiem ,napiszcie i co o tym sądzicie.
Kobieto na policję powinnas iść, to już jest przestępstwo i ty go jeszcze kochasz..za to że ciebie bije. Nie zastanawiaj się uciekaj od niego.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
I tak zrób ..bez niego bo to nie facet tylko potwór.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Oni też pewnie mają problemy, na fejsie to wszyscy idealni haha
Stary 2013-07-02, 23:17   #1853
Kwiatuszek133
Zadomowienie

czesc dziewczyny
Stary 2013-07-02, 23:41   #1854
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
cześć
Stary 2013-07-03, 07:44   #1855
Usmiechnietazakrecona
Rozeznanie

Kurczę...

Miałam ciekawą rozmowę z Nim, po czym pożegnaliśmy się tak wiecie - nie po kumpelsku Chyba się przestraszył że tak poleciał do przodu zbytnio i teraz się wycofał nieco.

Stwierdziłam, że są wakacje to dam mu czas, ale od końca września nie ma opcji
Stary 2013-07-03, 08:16   #1856
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek133 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
hej

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
wiesz nie zawsze jest tak różowo jak to na FB wygląda. czasem pewne rzeczy sa na pokaz a w srdoku dzieje sie roznie, wiec nie ma co zazdroscic i patrzec na innych, ale isc do przodu i wyznaczac sobie nowe cele

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Usmiechnietazakrecona Pokaż wiadomość
Kurczę...

Miałam ciekawą rozmowę z Nim, po czym pożegnaliśmy się tak wiecie - nie po kumpelsku Chyba się przestraszył że tak poleciał do przodu zbytnio i teraz się wycofał nieco.

Stwierdziłam, że są wakacje to dam mu czas, ale od końca września nie ma opcji
podsyć go troche to znów pojdzie do przodu
Stary 2013-07-03, 08:36   #1857
wisienka_8
Raczkowanie

Hej dziewczyny, mogę się przyłączyc?

Kilka dni temu rozpadł się mój ponad 3-letni związek. Nadal jestem w szoku i nie wierzę. Byliśmy dobrą parą, kłótnie bywały raz na kilka miesięcy. Pomimo sporej odległości widywaliśmy się w każdy weekend, spędzaliśmy każdą wolną chwilę razem. W ostatnim tygodniu pokłóciliśmy się dwa razy, co u nas nie jest normalne. Byłam dla niego trochę niemiła, ale bez przesady. Po ostatniej sprzeczce, w której oboje zawiniliśmy, nie odzywałam się do niego przez dwa dni. Po tym jak zadzwonił okazało się, że ma wątpliwości co do naszego związku, nie wie czy potrafimy się dogadac skoro tak się kłócimy (co jest absurdem). Problemem jest też to, że od sierpnia mieliśmy razem zamieszkac w mojej lub jego miejscowości studenckiej. Padło na moją z czego TZ nie był zadowolony bo nie lubi tego miasta. Wczoraj powiedziałam mu, że ok, ja przeprowadzę się do niego, na co usłyszałam, że nie chce żebym się poświęcała bo nam nie wyjdzie, nie widzi naszej przyszłości. Napisał, że wypalił się (nie widziałam nic takiego przez ostatni czas, zachowywał się normalnie). Jutro mamy się spotkac, ma mi powiedziec to w oczy. Nie wiem, ciężko mi, tym bardziej że miałam wizję wspólnego mieszkania a teraz.... nie ma to sensu
wisienka_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 09:20   #1858
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wisienka_8 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę się przyłączyc?

Kilka dni temu rozpadł się mój ponad 3-letni związek. Nadal jestem w szoku i nie wierzę. Byliśmy dobrą parą, kłótnie bywały raz na kilka miesięcy. Pomimo sporej odległości widywaliśmy się w każdy weekend, spędzaliśmy każdą wolną chwilę razem. W ostatnim tygodniu pokłóciliśmy się dwa razy, co u nas nie jest normalne. Byłam dla niego trochę niemiła, ale bez przesady. Po ostatniej sprzeczce, w której oboje zawiniliśmy, nie odzywałam się do niego przez dwa dni. Po tym jak zadzwonił okazało się, że ma wątpliwości co do naszego związku, nie wie czy potrafimy się dogadac skoro tak się kłócimy (co jest absurdem). Problemem jest też to, że od sierpnia mieliśmy razem zamieszkac w mojej lub jego miejscowości studenckiej. Padło na moją z czego TZ nie był zadowolony bo nie lubi tego miasta. Wczoraj powiedziałam mu, że ok, ja przeprowadzę się do niego, na co usłyszałam, że nie chce żebym się poświęcała bo nam nie wyjdzie, nie widzi naszej przyszłości. Napisał, że wypalił się (nie widziałam nic takiego przez ostatni czas, zachowywał się normalnie). Jutro mamy się spotkac, ma mi powiedziec to w oczy. Nie wiem, ciężko mi, tym bardziej że miałam wizję wspólnego mieszkania a teraz.... nie ma to sensu
taaa kolejny wypalony.wiesz mam wrazenie ze sie znudzil i poznal kogos nowego i tyle. Normalny facet przyznalby sie ze sie zakochal i musi odejsc bo to sie zdarza najlepszym , a nawet kobietom. Ludzie sie rozchodzą i to wcale nie znaczy ze to koniec swiata, bo to wlasnie poczatek czegos innego. W zyciu nie ma nic stałego ani pewnego oprocz smierci i podatkow, tak wiec musimy byc gotowi na zmiany w naszym zyciu i nie przyswajac takiej mysli ze cos lub ktos jest na zawsze.
Stary 2013-07-03, 10:47   #1859
Usmiechnietazakrecona
Rozeznanie

Cytat:
podsyć go troche to znów pojdzie do przodu
Kurcze odezwał się rano Podsycić - no ale jak, mam mętlik w głowie

Cytat:
taaa kolejny wypalony.wiesz mam wrazenie ze sie znudzil i poznal kogos nowego i tyle. Normalny facet przyznalby sie ze sie zakochal i musi odejsc bo to sie zdarza najlepszym , a nawet kobietom. Ludzie sie rozchodzą i to wcale nie znaczy ze to koniec swiata, bo to wlasnie poczatek czegos innego. W zyciu nie ma nic stałego ani pewnego oprocz smierci i podatkow, tak wiec musimy byc gotowi na zmiany w naszym zyciu i nie przyswajac takiej mysli ze cos lub ktos jest na zawsze.
Zgadzam się w 100%
Stary 2013-07-03, 11:44   #1860
wisienka_8
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o inną, to wątpie bo mieszkaliśmy u siebie przez 3-4 dni w tygodniu, poza tym codziennie pisaliśmy non stop smsy i dzwoniliśmy. Możliwe, że sie znudził, ale nic na to wskazywało, poza tym nasz związek do nudnych nie należał.
Wiem, że to nie koniec świata i dam rade, ale przeraża mnie wizja szukania mieszkania samej, wiedząc że jeszcze tydzień temu ustalaliśmy szczegóły co do wspólnego mieszkania
wisienka_8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości