|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - c
Cześć Dziewczyny!
Żeby wpadać w rozpacz z powodu braku nowej oferty na stronie? Koczować dniami i nocami w oczekiwaniu na zmianę prezentów? Ukrywać się z paczkami? Po raz kolejny w miesiącu dobijać do stówki, żeby w gratisie otrzymać kolejny krem? Ach i to racjonalizowanie i tłumaczenie sobie za każdym razem, że to wielka oszczędność. Bo przecież tak czy siak trzeba kupić, tak czy siak się zużyje, tak czy siak będzie gratis, tak czy siak rodzina potrzebuje, tak czy siak w stacjonarce jest drożej, tak czy siak mąż lubi żel kawowy- a jeśli nie, to polubi, tak czy siak chcę mieć kolejny flakon perfum, zanim je wycofają, tak czy siak chcę spróbować wszystkiego, tak czy siak bez wieczornego peelingu stóp nie zasnę, tak czy siak koleżanka ma urodziny, tak czy siak szafa jest pojemna. ![]() Czy nie wydaje się Wam, że to zaszło za daleko? No proszę Was! Trochę kolorowej chemii i kilka promocji a człowiek szaleje Ja, po ilości kosmetyków jakie mam , stwierdziłam, że tak dalej już być nie może. Spokojnie zużyję produkty które zalegają mi w łazience, szufladach i... kartonach. , żeby uzupełnić bieżące braki, a nie dokładać do magazynu. Przyznam, że a i owszem rabaty są super, ale jak korzysta się z nich od czasu do czasu, a nie permanentnie..bo taka okazja nie może minąć i...taka okazja się już nie powtórzy. Mądrze to Brzydal wymyślił co nie? ![]() Mój portfel aż piszczy, szafy pękają , facet marudzi a ja nie nadążam tego wszystkiego zużywać, obsesyjnie myśląc tylko o tym, aby termin ważności nie dobiegł za szybko do końca. O nie, nigdy więcej! Moja gorączka spadła. ![]()
Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2013-07-02 o 16:40 |
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Co jest drugim prezentem dla przyjaciółki przy zamówieniu za min. 39zł z magazynu urody wiosna-lato 2013? Wartość prezentu 95zł.
Pozdrawiam
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Mam pytanie, chciałabym zrobić zamówienie z koleżanką takich najpotrzebniejszych rzeczy ale nie wiem jak zrobić , żeby wyszło jak najtaniej. Poradzicie coś?
|
|
|
|
#1084 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - c
Cytat:
e |
|
|
|
|
#1085 | ||||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Chodzi mi o to, że one są jakiś czas zablokowane. I jak długi jest ten czas, czy miesiąc czy więcej?eternitymoment - udanych wakacji! Dostałam Ode a l'Amour ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
).Średnio podoba mi się to "na szaro", ale skoro komuś to przeszkadza to nie będę się panoszyć. Nudziło nam się, bo YR nie dało nowych gratisów, to sobie poplotkowałyśmy, nic w tym złego nie widzę, w końcu to plotkowy A że dziewczyny w wątku są fajne i nie monotematyczne to mi się podoba. Jest tutaj po prostu swojsko i sympatycznie.Cytat:
Na każdym zdj. wyglądam inaczej Na tym z awatara jestem chudsza i mam inny makijaż.Ale nie można dopłacać gotówką, przynajmniej w Multikinie. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Ja też bardzo lubię kawowy, ale najpiękniejszy był kakaowy (czemu go wycofali?). A pamiętacie kilka lat temu żel Palma Malezyjska? Uwielbiałam go Cytat:
I też boję się o datę. Masakra
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-07-02 o 17:15 |
||||
|
|
|
#1086 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja gorączka też. Ale w kupowaniu perfum, które są wycofywane (ja robię zapas Yrii) nie wiedzę nic złego ![]() A na zmianę prezentów czekam z ciekawości i tak zazwyczaj chodzę spać dość późno (między 12, a pierwszą), więc to dla mnie żadne poświęcenie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest tylko info "Zablokowane punkty (Punkty zostaną odblokowane po weryfikacji transakcji przez Partnera PAYBACK. Po odblokowaniu punkty staną się dostępne. Punkty zablokowane są oznaczone poniżej gwiazdką "*")". Nie ma napisane ile trwa ta weryfikacja Najlepiej napisz do BOK i zapytaj![]() Cytat:
![]() Cytat:
), który też jest tu na plotkowym poleciały ostrzeżenia dla off topujących i dziewczyny nawet założyły nowy wątek tylko na Biedronkowe ploty.Na Rossmannowym wątku też się pojawiają na szaro wpisy ![]() Chociaż przyznam, że to nieco uciążliwe, bo jak odpisuję teraz Tobie, to trwa to wieki, bo rozbijam Twoje posty i koloruję na szaro Twoje i moje. Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1087 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nieźle.Cytat:
Wysłałam Ci PW odnośnie cieni.---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- No to testuję właśnie Ode a l'amour. I o dziwo, na mojej skórze to nie jest taki typowy słodziak czy owocek. Dziwię się recenzjom. Popsikałam się globalnie i w pierwszej nucie jest porzeczka. Kojarzy mi się troszkę na początku z Moon Sparkle Escady zmieszaną z Niną Niny Ricci, ale po chwili robi się jakiś taki... niebanalny. Nie pachnie jak zwykłe tanie perfumy. Bardzo fajny zapach, trafiłam. Czuję też drewienko, takie bliskoskórne. Ładny zapach. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2013-07-02 o 17:50 |
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny gazetki ostatnio wrzucały i pisały o biedronkowych smakołykach![]() A na fotkach wyglądasz jak dwie różne osoby, no naprawdę Ale mi się ciśnienie podniosło, słysze z pokoju dochodzą odgłosy jakiejś patoli, zaglądam tam, a tam w TV baba 50-letnia co własnie rodzi, a nie wiedziała całą ciążę że jest w ciąży Jakoś mi się skojarzyło z Hallie Berry, o której czytałam, że w obecnej ciąży myślała, że ma kamienie nerkowe, a tu cud nad Wisłą i to dziecko. To nie na moje nerwy |
|
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Roch
Cytat:
Ale przecież nie mam jej w internetowym... Przysłali mi krem którego nie miałam w paczce. Mój brat dostał ofertę z owalnym zegarkiem i z prezentem za 119 zł czyli reduktor zmarszczek... Nie postarali się. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Roch
|
|
|
|
#1091 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Mi się kojarzą z MS tylko te początkowe nuty, bo MS jest takie porzeczkowe Potem już bardziej Nina + drewienko.
|
||
|
|
|
#1092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Hallie, to niby się wypowiadała, że się nie zabezpieczali, bo pragnęli dziecka, no ale żeby kobieta, która już ma jedno dziecko pomyliła objawy ciąży z kamicą nerkową Ja jestem na NIE, kasa kasą, ale zw. na zdrowie dziecka
|
|
|
|
|
#1093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko zapachów mam sporo, ale szybko schodzą
|
|
|
|
|
#1094 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie Kochane!
Dawno mnie tu nie było. Nadal czekam na Dzidziusia, także trzymajcie kciuki! ![]() Weszłam żeby sprawdzić nowe gratisy na stronie, a tu taka ,,niespodzianka" . No nic, poczekamy, zobaczymy! ![]() Pozdrawiam Was, będę tu oczywiście zaglądać. |
|
|
|
#1095 | |||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Mam bardzo podobne odczucia jakiś nałóg normalnie... ja i tak kontroluję się z zapasami, najwięcej mam (ogólnie) - maseł do ciała i kremów do twarzy... ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Co my zrobimy, że się tu przyjaźnimy?!
|
|
#1096 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No właśnie
![]() Ale mogliby już dać te nowe prezenty
|
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
ja tylko się teraz boję, że będą fajne gratisy
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm, zastanawiam się jaki kosmetyk wybrać gratis z kodem payback...
Jak myślicie co się najbardziej opłaca? |
|
|
|
#1100 |
|
Irenosława Pierwsza
|
a może weź coś co ci się najbardziej przyda, albo coś co zawsze chciałaś mieć...
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ja generalnie nie kupuję jakichś drogich rzeczy, i potrzebne mi są jakieś drobiazgi, a jak jest taka oferta to warto wybrać coś drogiego - wszystko się przyda, i właśnie tak się zastanawiam na co na pewno nie będzie jakiejś większej promocji, bądź ta rzecz raczej nigdy nie będzie gratisem....
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
A o co chodzi z tym payback?
|
|
|
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro bede w CH gdzie jest YR wiec wejde i powącham jakieś różne zapachy moze sobie wtedy zamowie jako gratis. Jeszcze do niedawna miałam na polce tylko Lacoste Pour Femme i Rare Pearls z Avonu, a teraz jeszcze doszly 4 zapachy z Avonu i dwa z YR ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Google ....
jakby pomogło to bym nie pisała... |
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Wpisujesz kod i od 129 zł masz do wyboru dodatkowy, wybrany prezent. Ot, tyle w temacie. Kod gdzieś wyżej dziewczyny linkowały.
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

No proszę Was!
, żeby uzupełnić bieżące braki, a nie dokładać do magazynu. 
, facet marudzi a ja nie nadążam tego wszystkiego zużywać, obsesyjnie myśląc tylko o tym, aby termin ważności nie dobiegł za szybko do końca.

A że dziewczyny w wątku są fajne i nie monotematyczne to mi się podoba. Jest tutaj po prostu swojsko i sympatycznie.

Jakoś mi się skojarzyło z Hallie Berry, o której czytałam, że w obecnej ciąży myślała, że ma kamienie nerkowe, a tu cud nad Wisłą i to dziecko. To nie na moje nerwy

Ja jestem na NIE, kasa kasą, ale zw. na zdrowie dziecka