Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 21:36   #1621
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Fewciu,naprawde jestes podobna do tej aktorki Bardzo ladna
Meneq,hmmm nooo nie zazdroszcze tesciowej,wrecz bardzo jej wspolczuje... ale 4 rano
Bokeh,ahhh a mi dzis dzien zlecial nawet nie wiem kiedy Zrobilam tylko pierogi (mniam) i wyprasowalam,poszlam na zakupy i juz byla 17 nagle. Nie lubie tak nic nie zrobic i miec borute zasiana na chacie. A Hania cudna-jak zwykle
Hejooo Illkas
Nawijko,juz wczesniej pisalam,ale nie wiem,czy mi wyslalo-gratuluje,zdolna bestia
Obejrzelismy dzisiejszy czas honoru. Czekam az TZ wylezie z kajbelosa i ide myciu myciu i w kimono Do jutera,ewentualnie do zobaczenia w nocy(yellow,meneq)
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 21:42   #1622
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Z tego co mi wpadło w oko:

Nawijko widzę że zdałaś
G R A T U L A C J E!!!!!!

Bokeh, Hania przecudna na zdjęciu!! W tych oczkach można się zakochać

Ale mi net zamula....

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-07-02 o 21:45
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 21:42   #1623
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
ja mam vintage flower : http://www.babytula.pl/products/vint...onomiczne-tula

Zdjęcie 1: "oho, zamieniamy się w słup soli, zdjęcie nam robią"

2: znowu?
jakie ona ma duze oczy, cala sliczna jest
Stary 2013-07-02, 21:42   #1624
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zdaaaaaaaaaaaaaaalaaaam!! !!!!!
I to jako jedyna z 40 osob na 4+

Uff, koniec egzaminow.
Teraz tylko dokonczyc prace i obrona we wrzesniu.
Zdolniacha z Ciebie Gratulacje

Deli Tobie też na pewno pójdzie świetnie
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 21:46   #1625
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Hej Piękne!
Yellow czasem też czuję się niekochana U nas jest bardziej tak jakbym była kumpelą, siostrą nie jego kobietą W każdym razie trzymam za Was kciuki!

Black fryzura TŻ perfecto

Laurka, Marsi co za ludzie niepoważni 'obrażać się' a ile oni mają lat? 7?

Marsi, Cała zazdraszczam spotkania- Leonsjo i Julas przeuroczy!

Lenova, Fewcia oby szybciutko przestało męczyć wasze Blanki to przez co tak płaczą

Pstryniu ja kupiłam łososiowe lakierki, super są

Blogerko jakoś te obwodowe ćwiczenia mnie nudzą-lubię wiedzieć nad czym pracuje. A polecasz coś? Oprócz Ewki Bo ta doprowadza mnie do szewskiej pasji

Mam do Was pytanie-ile razy byłyście na kontroli u ortopedy?
Ale głupia pogoda-wychodzę jest deszczowo a zaraz słonko wyłazi a ja w tych dżinsach jak debil się topię.
Zaraz będę nadrabiać dalej tylko naczynia pozmywam

Ja tez Ewki nie lubie - jako osoby (wiem, nie znam jej, ale chodzi mi o sposob w jaki sie kreuje, jak traktuje ludzi, ktorzy nie "sraja endorfinami" i nie wiierza slepo w kazde jej slowo), nie uwazam rowniez ze jest swietna trenerka - bardziej wyglada mi na samouka. Mniejsza o to, ale na jej treningach udalo mi sie swojego czasu zrzucic pare kg i wypracowac cialo, ktore mi sie podobalo, probowalam roznych innych zestawow, ale ostatecznia za bardzo mi miesnie sie rozrastaly, albo nie bylo zadnych efektow, wiec tak jakos wyszlo ze zostaje przy niej ..
ale mam zamiar ograniczyc trenigi z nia, a dolaczyc bieganie
bo wiesz co, cwiczenia w domu mnie stresuja, bo cwicze z Borysem wiec to jest dla mnie stres, ze nie zdaze bo sie obudzi, albo zacznie plakac marudzic, albo czasu mi braknie, a jak wychodze z domu pobiegac wieczorem, to NIC MNIE NIE INTERSUJE, nie mysle o niczym tylko o tym ze biegne, nigdy nie lubilam biegac, ale chyba zaczynam rozumiec o co w tym chodzi, nie wiem czy da mi to jakies efekty jesli chodzi o moje cialo ale jesli chodzi o umysl / psychike to tego mi brakowalo

a co Ci moge polecic? Mi sie dobrze cwiczylo z Mel B, Zuzka mysle ze tez jest ok, ale cwiczylam krotko - pracowalam przy tym glownie ramionami albo udami a to nie bylo dla mnie nie.
Czytalam tez ostatnio o Insanity - moze sprawdz to, i keidys widzialam efekty p90x albo px90? juz nie pamietam, ale to chyba trenig silow

DEBRAH - Udalo Ci sie cos zalatwic w sprawie o ktorej pisalas w klubiue? Czy to juz kompletnie przegrane ?

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Gratulacje dla koleżanki

Blogerko, czy mi się zdaje czy jeszcze nie pochwaliłaś się nam malutką Lilianką?

Patrzcie Fewcia dwa :
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....cat=artpicture
pochwale sie, tylkko ja mam telefon z epoki kamienia lupanego, mms - ow nie odbiera, jade z aparatem w odwiedziny to obfoce malenka i pochwale sie tutaj wszytskim
Stary 2013-07-02, 21:51   #1626
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość

Illusion
, gartuluję ząbala a do domu się nie wybieram, no może jak moi przylecą i pojadą tam sprawy załatwiać to się z nimi zabiorę na dzien lub dwa, ale nie wiem
to pomyśl, pomyśl
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Proszę bardzo, specjalnie dla wizażowych cioć spamuję fotkami. Macie w pakiecie kilka, za to że mnie długo nie było
śliczna jest no i ma oballa
Cytat:
przed chwilą
Julka "miszcz"
Cytat:

Uff, koniec egzaminow.
Ale się cieszę! Podejrzewałam że się uczysz pilnie dlatego się nie odzywasz. I warto było
Cytat:
ja mam vintage flower : http://www.babytula.pl/products/vint...onomiczne-tula

Zdjęcie 1: "oho, zamieniamy się w słup soli, zdjęcie nam robią"

2: znowu?
Naprawdę jest BAAARDZO do Ciebie podobna!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41601786]Cała, Debrah, kapitalne fotki a tu mój krzykacz krzyczący dzisiaj:

http://www.youtube.com/watch?v=_2yfM...ature=youtu.be
[/QUOTE]
Oho

Cytat:
suuuper. Mojego tak łatwo się nie rozśmieszy, trzeba się napajacować trochę
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Illusion

dla Igusia duzo zdrowka i specjalne
za pół roczku
Dziękujemy
i oczywiście dla Nataszki ogromne buziaki od nas
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

I dla Igorka też za 6 miesięcy

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
za pół roczku
i dla Igunia też wielkie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Dla Igorka buziak za pół roczku

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Tz przywalil wlasnie z grubej rury - okazuje sie, ze masakre w pracy bedzie mial nie przez 1,5 miesiaca a przez 3. Nie zdazylam go zapytac, jak on to sobie wyobraza, bo Yae sie przebudzila i rozplakala. Jest mi tak przykro, ze nawet sobie nie wyobrazacie...
Bardzo mi przykro...nawet sobie nie wyobrażam takiej sytuacji
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Natusi i Igorka!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
pozdro ciotki !

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Sarah,Illusion- za skończone pół roczku
Dziękujemy
a co do chrzcin to przykre że żarcie było ważniejsze niż sakrament wnuka a co do ojca to też bym się wściekła...
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Illusion, przytulasek dla Igorka za pół roczku

No tak...kończymy dziś pół roczku kiedy to zleciało...już taki duży ten mój Igi...kocham tego szkraba mojego najmocniej na świecie i te pół roku kiedy jest z nami to najwspanialsze pół roku w moim życiu!
Jutro dam do k. zdjęcie tego mojego półroczniaka a teraz idę spać bo mi powieki lecą
Stary 2013-07-02, 21:55   #1627
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa zapomniałam się pochwalić Jako że u mnie był remont biedronki, to na nowe otwarcie była specjalna gazetka i różne promocje. Mięszy innymi pieluszki dada za 22,99 No i co mój kochany tatuś zrobił? Pojechał przed otwarciem i przywiózł nam .... 6 paczek
Twój tata jest niesamowity Nie znam go a uwielbiam

meduzza pytałaś o bioderka - my byliśmy 3 razy,teraz niedawno trzeci raz i lekarz powiedział że to już była ostatnia wizyta, chyba że zauważymy coś niepokojącego jak młody zacznie chodzić.
Stary 2013-07-02, 22:09   #1628
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Wolę mieć zdrowe, najedzone i szczęśliwe dziecko. Wiem, że robię co mogę aby wygrać kp, al. jak się nie da, to przecież się nie powieszę. Owszem, szkoda mi, bo chciałam karmić do pół roku, ale Dziecko najważniejsze!
mądrze gada, polać jej

Cytat:

Szaja, ale Dorka cudaśnie sobie rozmawia a jak szarpie te zabawki
ona cały dzień tak dzisiaj

Cytat:
parknęłam

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
hej

Natusia ma dziś pół roczku

i jest 2 rocznica naszego ślubu
najlepszego z obu powodów

Cytat:
Tz przywalil wlasnie z grubej rury - okazuje sie, ze masakre w pracy bedzie mial nie przez 1,5 miesiaca a przez 3. Nie zdazylam go zapytac, jak on to sobie wyobraza, bo Yae sie przebudzila i rozplakala. Jest mi tak przykro, ze nawet sobie nie wyobrazacie...
oż cholera... :/ strasznie mi przykro

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Szaja, próbowałam, na razie nie czai, o co chodzi z tą siateczką.

Debrah
, bardzo trudne! A co do kaszek, to próbowałam też dawać, nie smakują jej, ale ona jest z tych większych dzieci, na samej górze siatek centylowych, więc chyba powinnam ostrożnie z kaszkami postępować...
gorzej, jak Dorka zwyczajnie leci do kaszki jak nie wiem co, bo lubi pojeść

Cytat:

Wiecie..taki kamień ze mnie spadł jak Tż mnie wsparł wczoraj z tymi studiami..usiadł, rozpiskę zrobił - ile mamy, ile potrzebujemy i nie jest tak tragicznie. Troszkę braknie, ale nie aż tak jak sądziłam.
a widzisz, niepotrzebnie się zamartwiałaś

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Byłam w Biedrze i Maja dorobiła się swojego oballa za całe 7,99 zł dorwała pomarańczowego i nie chciała oddać a mi się bardziej zielony podobał

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

bardzo się cieszę że znajdziecie wyjście ale i tak przykro ze tak Cię na szaro zrobili
dziwisz się? ja sama go macać lubię

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

mt bedzie gotowe Pani wrocila z urlopu, ja glupia jestem, juz zdazylam w dola wpasc, ze prezent dla mojego malza poszedl w krzaki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a nie mówiłam?

Cytat:
Silver pojechła, to cisza tu.... dobrze że na resztę gaduł można liczyć
Powiem Wam że nie wiem jak ja dziś to zrobiłam, ale mam ogrnięte jako tako w mieszkaniu, ugotowany obiad dzieć śpi.... jeszcze w IKEI zdąrzyłam być nakupić co trzeba i se siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić
co kupiłaś?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:10   #1629
calawdeszczu
Wtajemniczenie

robię odmeldunek, kolorowych snów, udanego bunga bunga itepe itede

marsi, a Tyś gdzieś się zapodziała, niema Cię od popołudnia?

jeszcze raz dzięki za śmiechowe komplementy Juliusza

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:18   #1630
litllesweetangel
Lurker ;)

Nomen tak mi sie przypomnialo jak pisalas o menelikach wozacych sie Maritami u mnie menelik Mareczek popyla z koszykiem na kolkach z biedry

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:22   #1631
Kija80
Zadomowienie

A my dziś mamy 8 rocznicę ślubu, kto da więcej?
Stary 2013-07-02, 22:31   #1632
Lenova
Wtajemniczenie

Witam
Przyszłam tylko powiedzieć że jeszcze żyje,ale już resztkami sił.
Jęczydło jęczy dalej z dnia na dzień coraz bardziej, dziś oddałam siuśki do labu ciekawe co tam wyniknie.
Mam pytanie -jaki jest najsilniejszy środek na ząbkowanie?? Blance chyba wychodzą wszystkie na raz a przynajmniej do 3, bo takie ma pocharatane dziąsła że szok.

Z tego co was przeleciałam:
Nawijko gratuluję !!!

Ilkas witaj, wracaj do nas

Śliczne dzieciaki macie piszczące i śmiejące )

Blogerko gratulacje dla siostry i Lili

Deli super że mieszkanie macie ,trzymam kciuki za obronę

Sarah najlepszego z okazji rocznicy i półroczku Nataszki

hmmm i zapomniałam co jeszcze ;/

Chciałabym do Was wrócić "na pełen etat" i żeby moje jęczydło przestało być jęczydłem
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:34   #1633
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
pozdro ciotki ! :P:

Cytat:
Silver pojechła, to cisza tu.... dobrze że na resztę gaduł można liczyć
Powiem Wam że nie wiem jak ja dziś to zrobiłam, ale mam ogrnięte jako tako w mieszkaniu, ugotowany obiad dzieć śpi.... jeszcze w IKEI zdąrzyłam być nakupić co trzeba i se siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić
ale Ci dobrze
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Weź nic nie mów bo zzielenieje z zazdrości

W domu mam dość czysto ale kolację przydałoby się zrobić-dzieć nie chce spać

Powiedzcie mi jak go przestawić z 22 na 20? Albo przynajmniej na początek 21? Przecież 22 to stanowczo za późno dla takiego malucha.
może kąp wcześniej?
Cytat:
moja zasnęla (tfu,tfu)- ide ogarniać całodzienny rozpiździaj, bede dążyć do bałaganu fewci
życzę powodzenia
Cytat:
Jak tak to może się zastanowię

No nie? Szok! My jakoś szybko zdecydowaliśmy się na ślub, w lutym pomyśleliśmy że fajnie by było i na czerwiec już wszystko mieliśmy załatwione. Niestety t narobiła rabanu, że kuzynka tż ma w czerwcu, że Robuś jedzie na wakacje, że chrzestna jedzie i ona nie przyjdzie i nikt nie przyjdzie z rodziny i co my sobie wyobrażamy. Szkoda gadać Pierwszy i ostatni raz mąż się ugiął. To taki typ człowieka, który we wszystko się musi wtrącić, do wszystkiego doczepić, z wszystkimi pokłócić. Ona z wszystkimi sąsiadami jest skłócona!
Po tym co teraz zrobiła, u mnie jest przegrana. Wreszcie bez wyrzutów sumienia mogę zerwać z nią wszelkie stosunki.

Aaa zapomniałam się pochwalić Jako że u mnie był remont biedronki, to na nowe otwarcie była specjalna gazetka i różne promocje. Mięszy innymi pieluszki dada za 22,99 No i co mój kochany tatuś zrobił? Pojechał przed otwarciem i przywiózł nam .... 6 paczek
dla tatka
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej. Ja tylko na chwilunię. Byliśmy dziś cały dzień na basenie. Plecy tak mi zjarało że masakra
Daria padła spać.
Dziś myszka moja jechała pierwszy raz w spacerówce. Któraś z Was ma ten wózek co ja i chciała zobaczyć Darię w spacerówce (wybaczcie , nie pamiętam która). Dwie fotki ze spacerówką dałam do klubu (na jednej fotce jestem ja :P ).
Inetrnet w tej dziurze chodzi w zastraszająco wolnym tempie a więc nie dam rady Wad nadrobić
Kurde, naprawdę się od Was uzależniłam....

Cytat:
mój zasypia, ale do 15 minut się budzi żeby dojeść z drugiego cyca i wtedy pada na kilka godzin
mój identycznie
Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
piękna rocznica gratuluję

wpadłam się pochwalić, dziś pierwszy raz sama samiutka wykąpałam Kubusia
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:39   #1634
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Jak tak to może się zastanowię

No nie? Szok! My jakoś szybko zdecydowaliśmy się na ślub, w lutym pomyśleliśmy że fajnie by było i na czerwiec już wszystko mieliśmy załatwione. Niestety t narobiła rabanu, że kuzynka tż ma w czerwcu, że Robuś jedzie na wakacje, że chrzestna jedzie i ona nie przyjdzie i nikt nie przyjdzie z rodziny i co my sobie wyobrażamy. Szkoda gadać Pierwszy i ostatni raz mąż się ugiął. To taki typ człowieka, który we wszystko się musi wtrącić, do wszystkiego doczepić, z wszystkimi pokłócić. Ona z wszystkimi sąsiadami jest skłócona!
Po tym co teraz zrobiła, u mnie jest przegrana. Wreszcie bez wyrzutów sumienia mogę zerwać z nią wszelkie stosunki.

Kochany Tata dla Niego

smutno mi niby diwe kuzynki u mnie sa teraz ale maz daleko na chrzciny przyjedzie tylko na 3 dni i wraca pracuje teraz od rana do 21,22 wiem, ze zmeczony, zyczenia mi przyslal, a teraz zadzwonil zeby my klamke do auta kupic bo sie zepsula, i do mnie czemu zla jestem ja mowie ze nie zla tylko zemczona a On czym
ale mnie wkurzyl ja ze caly dzien z dzieckiem, a on do mie chcesz sie zamienic

aaa do d..... z takim zyciem, nie chce tak zyc,

i jeszcze dzis korzystajac z okazji ze ma kto zostac z dzidzi pojechalam poszukac torta na chrzest i co dupa blada albo z oplatkiem na wierzchy albo ta masa zelowa byl jeden na wierzchu ta modelina jadalna taki gladki ale kwiatki jak kupa nie widac co to a buki jakbu im nie wyszly
co za dziura zakichana
i pomyslalam ze wezme bialy tort taki tylko oblany ta biala jadalna modelina i kupie na allegro buciki i takie rozowe stokrotki i sama ozdobie
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:41   #1635
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Słonko ładnie świeci. Pijemy kawkę na tarasie, ptaszki ćwierkają, wiewiórki skaczą sobie po choinkach sosnowych Żyć nie umierać.
Tylko już tęsknię okropnie za Wami i nie umiem tego przeżyć że nie mam czasu Wa nadrobić i nie wiem co się dzieje u Was Serio jest mi z tym ciężko buuu
Coś mi się wydaje że jak wrócę z wczasów to meduzza mi streści co się u Was działo
ehhh odpoczywaj sobie zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
hahaha, bosko

Proszę bardzo, specjalnie dla wizażowych cioć spamuję fotkami. Macie w pakiecie kilka, za to że mnie długo nie było
słodka i oball jest

Ilkas
Deli super, że znaleźliście mieszkanko czyli tamta babka sie nie odezwała
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:42   #1636
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego

my dzis 2 rocznica slubu
a razem jestesmy 16 lat

tylko ja juz przestaje widziec sens tego zwiazku,
Stary 2013-07-02, 22:57   #1637
hope01
Zakorzenienie

Jadę jutro z Dadim do lekarza. Nie mam na co czekać, bo coś mu na rączce też się pojawiło. Wykąpałam w krochmalu.

A co do Hektora, to nie róbcie proszę ze mnie wyrodnej suczy, bo ja kocham psy, ale to nie ja go do domu przytachałam, tylko istota odmienna, która nie przemyślała jak to z dzieciem będzie. Dawid potrzebuje uwagi mojej teraz i w końcu to do łba dotarło. Rodzice się zastanowią - chociaż tyle, bo by został ze swoimi. Już nawet nie chodzi o mozolną naukę czystości, tylko o to że za chwilę Dawid będzie raczkował, a to franczesko podgryza, chce się bawić, a nie rozumie. Tyle.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 22:58   #1638
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Uff, koniec egzaminow.

Cytat:
boska

Cytat:
O kurczę to nie fajnie ....... tulę

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Onaella - lekarz odradzał dawanie, bo pytał mnie, czy daję już kaszki - mówiłam, że czasem, rzadko, bo mała nie chce, to powiedział, że póki co nie ma nawet potrzeby dawania jej tego, bo jest wystarczająco duża. I innym dziewczynom chyba to samo lekarze mówili przy dużym dziecku...

Tak mi tak samo powiedział. Daję codziennie 1 łyżeczkę kaszki tylko by gluten wprowadzić.

Illusion za pół roczku
Sarah za rocznicę i pół roczku kl aski:
Debrah Amelka słodka i podobna do Ciebie
Szaja macie fajnego krzykacza a raczej krzykaczkę
Stary 2013-07-02, 22:58   #1639
hope01
Zakorzenienie

Brawo dla Igusia za pół roczku

I gratuluję rocznic

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 23:00   #1640
Kija80
Zadomowienie

Lady to kiedy w końcu będzie to mt bo się nie mogę doczekać, prawie jakby dla nas miało być?
Stary 2013-07-02, 23:01   #1641
ilkas
BAN stały

Omg, ale padam na pyszczek.
Nadrobiłam Was, ale już nie mam siły cytować.
Milcia już śpi, idę jej dać kaszkę na śpiocha i sama się kładę.
Do jutra dziewczynki
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 23:07   #1642
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Nadrobiłam, pocytowałam uffff

A co u nas ?
DO południa zleciało, zakupy, spacerek. Potem robiliśmy obiad, po pojechaliśmy po szczepionkę, potem na działkę. Narwałam czerwonej i czarnej porzeczki, troszke malin. Wykąpaliśmy Zuzię, uspałam ją i zrobiliśmy sok z tych porzeczek. I dzień zleciał !:0
A jutro na szczepienie na pneumokoki , na szczęście już ostatnie

aaa i ścięłam włosy, ale nie mam kiedy zdjęcia wrzucić

Edytowane przez Aga8484
Czas edycji: 2013-07-02 o 23:14
Stary 2013-07-02, 23:13   #1643
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hope, ja się z Tobą zgadzam - to nie czas na psa, masz dziecko na głowie i co? Jak masz się podzielić? Tu dziecko będzie płakało, tam pies będzie piszczał, że chce wyjść i będzie chaos... Ja też się powstrzymuję z kotem, który jest dużo bardziej samodzielny, bo nie chcę mieć go na głowie przy małej. A co dopiero pies! Więc ja Cię rozumiem i nie jesteś żadną wyrodną suczą!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 23:20   #1644
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Kija, no Alcia jest niesamowita bo napisala, ze termin aktualny i wlasnie siada do szycia takze jutro lub pojutrze bedzie redi. Ajjjj stresuje sie, czy wyjdzie tak jak sobie zamarzylam

Illusion gratulacje za pol roczku! Buziak dla Igiego!

Ilkas, Ty nie pitu pitu tylko w srode za tydz z nami marsz na spotkanie
Blogerko a Ty? Chetna? bo Ty tez Wro prawda?
Moj malz jest przerazony powiedzial, ze chyba tego nie przezyje

Cala, Julasek fantastyczna, az normalnie sie poplulam ze smiechu.

Szaja, nasz robi identycznie!!!

Silver, odpoczywaj. I do piatku!

Przytylam 4kg, qrwa!!!!! Mowilam, ze gruba jestem jutro kupuje skakanke i ide pobiegac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 23:21   #1645
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
na który targ??
Koło mnie jest jeden, nie, żeby jakiś super, ale zawsze targ

Meduzza my byliśmy na razie dwa razy na USG bioderek, a między 7 a 8 miesiącem idziemy trzeci.

Debrah kamień z serca z tymi studiami! Nie mogłam przestać o tym myśleć, cieszę się i ciągle trzymam kciuki!

Insolito ja bym poczekała do tej sierpniowej wizyty. Na tej pierwszej było wszystko w porządku?

E_vel cieszę się, że Karinka się nie dała chorobie

Eff moja się budzi szybko jak uśnie, mniej więcej do 40 minut, potem śpi "dłużej" (ok. 1,5h)
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 23:46   #1646
elllmi
Zakorzenienie

hej
zepsuła mi się myszka i muszę tego drugiego cholerstwa w laptopie używać i własnie wyłączyłam sobie przeglądarkę niechcący i wszystkie cytaty poszły się ☠☠☠.....
z tego co pamiętam:
nawijko, gratuluję zdawki
ilkas
i nie wiem więcej

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

jeszcze mi się przypomniało
Deli, super, że mieszkanie się znalazło
Illusion, Sarah - brawa za pół roczku

bokeh, szkoda, że dopiero teraz doczytałam, że w ikei będziesz, bo miałabym do Ciebie prośbę, a tak, to

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2013-07-02 o 23:48
elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 00:05   #1647
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Jadę jutro z Dadim do lekarza. Nie mam na co czekać, bo coś mu na rączce też się pojawiło. Wykąpałam w krochmalu.

A co do Hektora, to nie róbcie proszę ze mnie wyrodnej suczy, bo ja kocham psy, ale to nie ja go do domu przytachałam, tylko istota odmienna, która nie przemyślała jak to z dzieciem będzie. Dawid potrzebuje uwagi mojej teraz i w końcu to do łba dotarło. Rodzice się zastanowią - chociaż tyle, bo by został ze swoimi. Już nawet nie chodzi o mozolną naukę czystości, tylko o to że za chwilę Dawid będzie raczkował, a to franczesko podgryza, chce się bawić, a nie rozumie. Tyle.
u nas też coś wyskoczyło na rączkch na łokciu tkie czerwone suche plamy... dzwoniłm dziś do dermatologa (bo jak byłm u pediatry to powiedziała że to pewnie od ubrań...) bo musze skontrolować tego pieprzyk hni na nóżce, no i okazało się że w weekend mają akcje badania znamion, przy okazji popatrzy mi na te rączki... więc j czekam do soboty

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41609483]

co kupiłaś?[/QUOTE]

Nie kupiłam Ci ręczników

Ale w castoramie kupiłam farbe, bo musimy jeda ściane przemalować, a w ikei dwie posciele (takie same bo mamy dwie kołdry) nrzute i mały dywanik przez dział ramek szłm już z zamkniętymi oczami co by mnie nie kusiło

Ellmi a co byś chciała? może jeszce keidyś przypadkiem będę?

Kurcze zasiedziałam się ale jest nowy sezon dextera !!!! i oglądałam pierwszy odcinek

jeszcze lece do lubu zdjęcia pooglądać

dobranoc;*
Stary 2013-07-03, 00:18   #1648
sarah67
Zadomowienie

/
Stary 2013-07-03, 00:51   #1649
elllmi
Zakorzenienie

młody przesikał pieluchę i udało mi się zmienić mu pampera, body i prześcieradło w łóżeczku na śpiocha
idę spać, bo obsikaniec pewnie się przebudzi na jedzonko niedługo, bo ostatnio odwidziało mu się spanie całą noc

Cytat:
Ellmi a co byś chciała? może jeszce keidyś przypadkiem będę?
pościel do łóżeczka, Hania taką też ma o ile się nie mylę
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60161325/
mój brat był ostatnio i zapomniał mi kupić patafian jeden, a na allegro nie ma, więc jakby Cię kiedyś jeszcze tam pognało, to pamiętaj o mnie

aha, i jutro jadę na szoping jak znów nic nie kupię, to mnie trafi

dobranocki

Edytowane przez elllmi
Czas edycji: 2013-07-03 o 00:53
elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 03:41   #1650
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Hej!
Nocka nieco lepsza, wiec dzis sprobuje znowu spokojnie spedzic dzien.
Jednoczesnie mialyscie racje. Yae za tz teskni. Wczoraj zadzwonil, kiedy uslyszala jego glos, to byl szal.
Z kilkoma przerwami Yae pospala do 7. Zjadla i przyszla po nia t. Ja jeszcze pospalam do 10.

Dzieki, ze wszystkie mnie wspieracie. Mnie chyba juz jest obojetne, czy to bedzie miesiac, 3, pol roku albo i dluzej; zaczynam sie godzic z tym, ze mimo obietnic, iz nigdy tak nie bedzie, pacjenci i system sa wazniejsi.
W tym wszystkim jedno jest dobre, mniej wiecej za niecale 4 lata powinno nam sie zycie unormowac.

debrah trzymam kciuki w wiadomej sprawie
delicjanko doskonale, ze udalo sie znalezc mieszkanie
lenova oby badnia wskazaly jak pomoc Blance
fewciu jak spalyscie?
nancy samodzielna kapiel to nic strasznego a jaka satysfakcja.
szaja Dorotka ma sile w rekach, myslalam, ze zabawke urwie
cala Juliusz jest przezabawny
lady doczekac sie mt nie moge
Dla Natki i Igiego brawa za pol roczku
sarah, kija gratulacje pieknych rocznic
marsi z Leo smakosz rosnie. Na tym etapie takie rarytasy skosztowac, to chyba dobrze. Nie bedzie problemu z wybrzydzaniem w starszym wieku.

...to chyba byloby tyle

Edytowane przez meneq
Czas edycji: 2013-07-03 o 03:55
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości