|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Fewciu,naprawde jestes podobna do tej aktorki
Meneq,hmmm nooo nie zazdroszcze tesciowej,wrecz bardzo jej wspolczuje... ale 4 rano Bokeh,ahhh a mi dzis dzien zlecial nawet nie wiem kiedy Zrobilam tylko pierogi (mniam) i wyprasowalam,poszlam na zakupy i juz byla 17 nagle. Nie lubie tak nic nie zrobic i miec borute zasiana na chacie. A Hania cudna-jak zwykle Hejooo Illkas Nawijko,juz wczesniej pisalam,ale nie wiem,czy mi wyslalo-gratuluje,zdolna bestia Obejrzelismy dzisiejszy czas honoru. Czekam az TZ wylezie z kajbelosa i ide myciu myciu i w kimono |
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Z tego co mi wpadło w oko:
Nawijko widzę że zdałaś G R A T U L A C J E!!!!!! ![]() Bokeh, Hania przecudna na zdjęciu!! W tych oczkach można się zakochać ![]() Ale mi net zamula....
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-07-02 o 21:45 |
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1624 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Ja tez Ewki nie lubie - jako osoby (wiem, nie znam jej, ale chodzi mi o sposob w jaki sie kreuje, jak traktuje ludzi, ktorzy nie "sraja endorfinami" i nie wiierza slepo w kazde jej slowo), nie uwazam rowniez ze jest swietna trenerka - bardziej wyglada mi na samouka. Mniejsza o to, ale na jej treningach udalo mi sie swojego czasu zrzucic pare kg i wypracowac cialo, ktore mi sie podobalo, probowalam roznych innych zestawow, ale ostatecznia za bardzo mi miesnie sie rozrastaly, albo nie bylo zadnych efektow, wiec tak jakos wyszlo ze zostaje przy niej .. ale mam zamiar ograniczyc trenigi z nia, a dolaczyc bieganie bo wiesz co, cwiczenia w domu mnie stresuja, bo cwicze z Borysem wiec to jest dla mnie stres, ze nie zdaze bo sie obudzi, albo zacznie plakac marudzic, albo czasu mi braknie, a jak wychodze z domu pobiegac wieczorem, to NIC MNIE NIE INTERSUJE, nie mysle o niczym tylko o tym ze biegne, nigdy nie lubilam biegac, ale chyba zaczynam rozumiec o co w tym chodzi, nie wiem czy da mi to jakies efekty jesli chodzi o moje cialo ale jesli chodzi o umysl / psychike to tego mi brakowalo ![]() a co Ci moge polecic? Mi sie dobrze cwiczylo z Mel B, Zuzka mysle ze tez jest ok, ale cwiczylam krotko - pracowalam przy tym glownie ramionami albo udami a to nie bylo dla mnie nie. Czytalam tez ostatnio o Insanity - moze sprawdz to, i keidys widzialam efekty p90x albo px90? juz nie pamietam, ale to chyba trenig silow DEBRAH - Udalo Ci sie cos zalatwic w sprawie o ktorej pisalas w klubiue? Czy to juz kompletnie przegrane ?---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
i pochwale sie tutaj wszytskim
|
|
#1626 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Julka "miszcz" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41601786]Cała, Debrah, kapitalne fotki a tu mój krzykacz krzyczący dzisiaj:http://www.youtube.com/watch?v=_2yfM...ature=youtu.be [/QUOTE] Oho ![]() Cytat:
suuuper. Mojego tak łatwo się nie rozśmieszy, trzeba się napajacować trochę ![]() Dziękujemy i oczywiście dla Nataszki ogromne buziaki od nas Cytat:
![]() Dziękujemy a co do chrzcin to przykre że żarcie było ważniejsze niż sakrament wnuka a co do ojca to też bym się wściekła... No tak...kończymy dziś pół roczku kiedy to zleciało...już taki duży ten mój Igi...kocham tego szkraba mojego najmocniej na świecie i te pół roku kiedy jest z nami to najwspanialsze pół roku w moim życiu! Jutro dam do k. zdjęcie tego mojego półroczniaka a teraz idę spać bo mi powieki lecą
|
|
#1627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie znam go a uwielbiam ![]() meduzza pytałaś o bioderka - my byliśmy 3 razy,teraz niedawno trzeci raz i lekarz powiedział że to już była ostatnia wizyta, chyba że zauważymy coś niepokojącego jak młody zacznie chodzić.
|
|
#1628 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() najlepszego z obu powodów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
robię odmeldunek, kolorowych snów, udanego bunga bunga itepe itede
![]() marsi, a Tyś gdzieś się zapodziała, niema Cię od popołudnia? ![]() jeszcze raz dzięki za śmiechowe komplementy Juliusza
|
|
#1630 |
|
Lurker ;)
|
Nomen tak mi sie przypomnialo jak pisalas o menelikach wozacych sie Maritami
u mnie menelik Mareczek popyla z koszykiem na kolkach z biedry
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
A my dziś mamy 8 rocznicę ślubu, kto da więcej?
|
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Przyszłam tylko powiedzieć że jeszcze żyje,ale już resztkami sił. Jęczydło jęczy dalej z dnia na dzień coraz bardziej, dziś oddałam siuśki do labu ciekawe co tam wyniknie. Mam pytanie -jaki jest najsilniejszy środek na ząbkowanie?? Blance chyba wychodzą wszystkie na raz a przynajmniej do 3, bo takie ma pocharatane dziąsła że szok. ![]() Z tego co was przeleciałam: Nawijko gratuluję !!! ![]() Ilkas witaj, wracaj do nas ![]() Śliczne dzieciaki macie piszczące i śmiejące )Blogerko gratulacje dla siostry i Lili Deli super że mieszkanie macie ,trzymam kciuki za obronę ![]() Sarah najlepszego z okazji rocznicy i półroczku Nataszki hmmm i zapomniałam co jeszcze ;/ Chciałabym do Was wrócić "na pełen etat" i żeby moje jęczydło przestało być jęczydłem
|
|
|
|
#1633 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla tatka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() piękna rocznica gratuluję wpadłam się pochwalić, dziś pierwszy raz sama samiutka wykąpałam Kubusia |
||||||
|
|
|
#1634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Niegosmutno mi niby diwe kuzynki u mnie sa teraz ale maz daleko na chrzciny przyjedzie tylko na 3 dni i wraca pracuje teraz od rana do 21,22 wiem, ze zmeczony, zyczenia mi przyslal, a teraz zadzwonil zeby my klamke do auta kupic bo sie zepsula, i do mnie czemu zla jestem ja mowie ze nie zla tylko zemczona a On czym ale mnie wkurzyl ja ze caly dzien z dzieckiem, a on do mie chcesz sie zamienic aaa do d..... z takim zyciem, nie chce tak zyc, i jeszcze dzis korzystajac z okazji ze ma kto zostac z dzidzi pojechalam poszukac torta na chrzest i co dupa blada albo z oplatkiem na wierzchy albo ta masa zelowa byl jeden na wierzchu ta modelina jadalna taki gladki ale kwiatki jak kupa nie widac co to a buki jakbu im nie wyszly co za dziura zakichana i pomyslalam ze wezme bialy tort taki tylko oblany ta biala jadalna modelina i kupie na allegro buciki i takie rozowe stokrotki i sama ozdobie |
|
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę Cytat:
i oball jest Ilkas Deli super, że znaleźliście mieszkanko
|
||
|
|
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro z Dadim do lekarza. Nie mam na co czekać, bo coś mu na rączce też się pojawiło. Wykąpałam w krochmalu.
A co do Hektora, to nie róbcie proszę ze mnie wyrodnej suczy, bo ja kocham psy, ale to nie ja go do domu przytachałam, tylko istota odmienna, która nie przemyślała jak to z dzieciem będzie. Dawid potrzebuje uwagi mojej teraz i w końcu to do łba dotarło. Rodzice się zastanowią - chociaż tyle, bo by został ze swoimi. Już nawet nie chodzi o mozolną naukę czystości, tylko o to że za chwilę Dawid będzie raczkował, a to franczesko podgryza, chce się bawić, a nie rozumie. Tyle. |
|
|
|
#1638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to nie fajnie ....... tulę Cytat:
Tak mi tak samo powiedział. Daję codziennie 1 łyżeczkę kaszki tylko by gluten wprowadzić. Illusion za pół roczku ![]() ![]() Sarah za rocznicę i pół roczku ![]() kl aski:Debrah Amelka słodka ![]() Szaja macie fajnego krzykacza a raczej krzykaczkę |
||||
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo dla Igusia za pół roczku
![]() I gratuluję rocznic
|
|
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
Lady to kiedy w końcu będzie to mt bo się nie mogę doczekać, prawie jakby dla nas miało być?
|
|
|
|
#1641 |
|
BAN stały
|
Omg, ale padam na pyszczek.
Nadrobiłam Was, ale już nie mam siły cytować. Milcia już śpi, idę jej dać kaszkę na śpiocha i sama się kładę. Do jutra dziewczynki |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, pocytowałam uffff
![]() ![]() A co u nas ? DO południa zleciało, zakupy, spacerek. Potem robiliśmy obiad, po pojechaliśmy po szczepionkę, potem na działkę. Narwałam czerwonej i czarnej porzeczki, troszke malin. Wykąpaliśmy Zuzię, uspałam ją i zrobiliśmy sok z tych porzeczek. I dzień zleciał !:0 A jutro na szczepienie na pneumokoki , na szczęście już ostatnie aaa i ścięłam włosy, ale nie mam kiedy zdjęcia wrzucić Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-07-02 o 23:14 |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, ja się z Tobą zgadzam - to nie czas na psa, masz dziecko na głowie i co? Jak masz się podzielić? Tu dziecko będzie płakało, tam pies będzie piszczał, że chce wyjść i będzie chaos... Ja też się powstrzymuję z kotem, który jest dużo bardziej samodzielny, bo nie chcę mieć go na głowie przy małej. A co dopiero pies! Więc ja Cię rozumiem i nie jesteś żadną wyrodną suczą!
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Kija, no Alcia jest niesamowita bo napisala, ze termin aktualny i wlasnie siada do szycia
takze jutro lub pojutrze bedzie redi. Ajjjj stresuje sie, czy wyjdzie tak jak sobie zamarzylam Illusion gratulacje za pol roczku! Buziak dla Igiego! Ilkas, Ty nie pitu pitu tylko w srode za tydz z nami marsz na spotkanie ![]() Blogerko a Ty? Chetna? bo Ty tez Wro prawda?Moj malz jest przerazony powiedzial, ze chyba tego nie przezyje ![]() Cala, Julasek fantastyczna, az normalnie sie poplulam ze smiechu. Szaja, nasz robi identycznie!!! Silver, odpoczywaj. I do piatku! ![]() Przytylam 4kg, qrwa!!!!! Mowilam, ze gruba jestem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1645 |
|
Zadomowienie
|
Koło mnie jest jeden, nie, żeby jakiś super, ale zawsze targ
![]() Meduzza my byliśmy na razie dwa razy na USG bioderek, a między 7 a 8 miesiącem idziemy trzeci. Debrah kamień z serca z tymi studiami! Nie mogłam przestać o tym myśleć, cieszę się i ciągle trzymam kciuki! Insolito ja bym poczekała do tej sierpniowej wizyty. Na tej pierwszej było wszystko w porządku? E_vel cieszę się, że Karinka się nie dała chorobie ![]() Eff moja się budzi szybko jak uśnie, mniej więcej do 40 minut, potem śpi "dłużej" (ok. 1,5h) |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zepsuła mi się myszka i muszę tego drugiego cholerstwa w laptopie używać i własnie wyłączyłam sobie przeglądarkę niechcący i wszystkie cytaty poszły się ☠☠☠.....z tego co pamiętam: nawijko, gratuluję zdawki ![]() ilkas i nie wiem więcej ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- jeszcze mi się przypomniało ![]() Deli, super, że mieszkanie się znalazło Illusion, Sarah - brawa za pół roczku ![]() bokeh, szkoda, że dopiero teraz doczytałam, że w ikei będziesz, bo miałabym do Ciebie prośbę, a tak, to
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-07-02 o 23:48 |
|
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41609483] co kupiłaś?[/QUOTE] Nie kupiłam Ci ręczników ![]() Ale w castoramie kupiłam farbe, bo musimy jeda ściane przemalować, a w ikei dwie posciele (takie same bo mamy dwie kołdry) nrzute i mały dywanik przez dział ramek szłm już z zamkniętymi oczami co by mnie nie kusiłoEllmi a co byś chciała? może jeszce keidyś przypadkiem będę? Kurcze zasiedziałam się ale jest nowy sezon dextera !!!! i oglądałam pierwszy odcinek ![]() jeszcze lece do lubu zdjęcia pooglądać dobranoc;*
|
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
/
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
młody przesikał pieluchę i udało mi się zmienić mu pampera, body i prześcieradło w łóżeczku na śpiocha
![]() idę spać, bo obsikaniec pewnie się przebudzi na jedzonko niedługo, bo ostatnio odwidziało mu się spanie całą noc ![]() pościel do łóżeczka, Hania taką też ma o ile się nie mylę ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60161325/ mój brat był ostatnio i zapomniał mi kupić patafian jeden, a na allegro nie ma, więc jakby Cię kiedyś jeszcze tam pognało, to pamiętaj o mnie ![]() aha, i jutro jadę na szoping dobranocki
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-07-03 o 00:53 |
|
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej!
Nocka nieco lepsza, wiec dzis sprobuje znowu spokojnie spedzic dzien. Jednoczesnie mialyscie racje. Yae za tz teskni. Wczoraj zadzwonil, kiedy uslyszala jego glos, to byl szal. Z kilkoma przerwami Yae pospala do 7. Zjadla i przyszla po nia t. Ja jeszcze pospalam do 10. Dzieki, ze wszystkie mnie wspieracie. Mnie chyba juz jest obojetne, czy to bedzie miesiac, 3, pol roku albo i dluzej; zaczynam sie godzic z tym, ze mimo obietnic, iz nigdy tak nie bedzie, pacjenci i system sa wazniejsi. W tym wszystkim jedno jest dobre, mniej wiecej za niecale 4 lata powinno nam sie zycie unormowac. debrah trzymam kciuki w wiadomej sprawie delicjanko doskonale, ze udalo sie znalezc mieszkanie lenova oby badnia wskazaly jak pomoc Blance fewciu jak spalyscie? nancy samodzielna kapiel to nic strasznego a jaka satysfakcja. szaja Dorotka ma sile w rekach, myslalam, ze zabawke urwie cala Juliusz jest przezabawny lady doczekac sie mt nie moge Dla Natki i Igiego brawa za pol roczku sarah, kija gratulacje pieknych rocznic marsi z Leo smakosz rosnie. Na tym etapie takie rarytasy skosztowac, to chyba dobrze. Nie bedzie problemu z wybrzydzaniem w starszym wieku. ...to chyba byloby tyle Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-07-03 o 03:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Zrobilam tylko pierogi (mniam) i wyprasowalam,poszlam na zakupy i juz byla 17 nagle. Nie lubie tak nic nie zrobic i miec borute zasiana na chacie. A Hania cudna-jak zwykle

przed chwilą
kiedy to zleciało...już taki duży ten mój Igi...kocham tego szkraba mojego najmocniej na świecie i te pół roku kiedy jest z nami to najwspanialsze pół roku w moim życiu!

kl aski:
takze jutro lub pojutrze bedzie redi. Ajjjj stresuje sie, czy wyjdzie tak jak sobie zamarzylam
bo Ty tez Wro prawda?
i własnie wyłączyłam sobie przeglądarkę niechcący i wszystkie cytaty poszły się ☠☠☠.....
ale jest nowy sezon dextera !!!! i oglądałam pierwszy odcinek