|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Pstryku-a weź i mi wypluj to słowo ![]() Nawet nie ma takiej opcji i koniec Zrzucam na stres i nerwy
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Bo jezeli problemem jest na przyklad przesuszenie, to wyleczysz skutek a na przyczyne jest inny sposob. Dzieki temu leczenie bedzie znacznie latwiejsze
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mleko czy w ogóle picie ciepłe nie przechodziło ale zimnego nie tknął wcale-dawałam przez sen. To co my z nim przeszliśmy przez te zęby to masakra jakaś i jeden wylazł i impreza zaczyna się od nowa. Czasami brak już sił i nerwów. Mam nadzieję że Oliwka przejdzie w miarę spokojnie
|
|
#1744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prywatnie jest, ale w wakacje nie przyjmuje. Po innych miastach muszę podzwonić i popytać. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Moja też prawie nie pije. Nie chce ani wody ani soków ani herbatek. Najlepiej mleko ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Mała, ale ciekawie by było, gdyby jednak...
|
||
|
|
|
#1746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A juz na pewno jakby coś było nie tak to lekarz by zauważył
|
||
|
|
|
#1747 |
|
BAN stały
|
Hm, czyli z tym piciem widzę, że nie tylko my mamy problem. I co robicie? Wmuszacie choć trochę żeby piły czy odpuściłyście?
Ja póki co odpuściłam i nie podaję wcale. Teraz pewnie jak wróciły upały to znowu spróbuję. |
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41614976]
ok, spadam na reh [/QUOTE]opisz proszę ćwiczenia jak wrócisz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() powodzenia!!! |
|||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekarz nic nie mowil a nic nie wzbudza moich podejrzen - jedynie ta rozbieznosc w centylach mnie zastanawia. |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku, ona od początku 3 centyl i nikt sie nie czepiał az raz przy szczepieniu gdy w 3tyg tylko 300g to alarm i dokarmianie, a ja nie chciałam i zaczęłąm sie edukować, mała nadrobiła w nastepnym, ale pozniej walczylismy z kolkami i ta sama pediatra kazała robic ok 3h przerwy między karmieniami a ja głupia posłuchałam i znowu przybrała mniej niz powinna i znowu kazali dokarmiać. Poszłam po rozum do glowy, zmieniłam pediatre, skonsultowałam sie z doradca lakt., usunełam smoczek, wymyslone przerwy między karmieniami i jest ok. Dokarmiac próbowałam, ale nie chciała wiec wiem, ze sie najada. Cały czas 3 centyl,ale widac tak ma być, po mamusi chudzina
Cytat:
Ale jak bede rozszerzała dietę to i na soczki i in. 'napoje przyjdzie czas
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-07-03 o 12:42 |
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Powodzenia Szajus na reh
pierwszy raz dzisiaj?Moj tez nie pije, masakra jest, jabluszko probowalam dac, krzywil sie okropnie, kaszke dzisiaj sprobowalismy - no way, zrobil bezzebny szczekoscisk i nic jestem podlamana, probowalismy chyba 20 smoczkow do butli, od 0+ do 6+, kilkuprzeplywowe do kaszek X, Y, nic, kompletnie nic, nie zassa sie i koniec. Lyzeczka ladnie jadl na samym poczatku, teraz szczekoscisk nie mam na niego pomyslu..... Za to cyca ubostwia miloscia absolutna. najlepsze, ze jak jemy to zainteresowany, wyciaga raczki, zuje jezorka swojego, ale zeby zjadl cokolwiek poza cycem - to niet..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Niekapka tez niet ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1753 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do kaszek to chętnie wcina. |
|
|
|
|
#1754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)
|
||
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widze, ze Yae urodzila sie z waga polska a wzrostem japonskim. Teraz jest na odwrot waga jest wg miar japonskich a wzrost polskich. Trzeba tez w jej przypadku chyba brac poprawke na mix bardzo roznych genow |
|
|
|
|
#1756 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) to nie będę się wydurniać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dla Yae Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale czika u nas, cała przyznaj się, wysłałaś wczoraj do mnie swoją czikę?
|
||||||||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
widocznie za wczesnie na niego. tak jak u Black... daj mu chwile przerwy |
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Mazowszanki może zorganizujemy jakieś spotkanie...?
|
|
|
|
#1759 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czekam na tą tulę..i czekam..a kuriera nie ma.. i nie ma... ![]() A dzieć mi smacznie śpi Mleko mi się skończyło...fuuuj...nie lubię kawy bez mleka
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
I jak ci sie w piernikowym grodzie zylo?
Uff u mnie tez niezla czika, siedze sobie na laweczce pod drzewkiem, mlody spi...jeszcze spi bo coraz bardziej mi sie kreci. Ale sie dzisiaj wpienilam, pisalam, ze podlogi w mieszkaniu klada, mam tam wszystkie okna do podlogi, wiec jest tylko maly prog i ci fachowcy za dyche stwierdzili, ze tego wykanczac nie beda postraszylam rzeczoznawca i sie okazalo, ze jednak sie da i nie trzeba bedzie dodatkowo placic, tyle, ze wykoncza dopiero za tydzien ![]() Moj dziec tez nie bardzo chce pic, max wypije ok. 50 ml herbatki na dobe, bardzo upieralam sie, zeby nauczyc go pic wode, ale ta plul ech |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie ciesze ze chociaz z cyca sie napije bo tak to rzeczywiscie kiepsciuchno by bylo
![]() ehh, u mnie z Wawa bedzie ciezko, raz ze troche daleko na dziecia, szczegolnie jak taka czika a dwa ze nie bardzo mam jak dotrzec
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny patrzcie jak mała pływa
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
|
#1764 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Prędzej baty dla Twojego Tż, bo on sobie pójdzie do pracy i jego opieka nad dzieckiem czy pieskiem ograniczy się do wieczornej kąpieli czy spacerku z psiakiem. A cale obowiązki spadną na Ciebie. Przy dzieciaczku który jest coraz bardziej mobilny, lada moment zacznie wszystko z podłogi zjadać..szczeniaczek który potrzebuje bardzo dużo u wagi i cierpliwości..to ciężka mieszanka. Gdybyś miała pomoc to rozumiem, ale ty jej nie masz. I nie raz z samym Dadim jest Ci ciężko ![]() Wielką głupotę Twój Tż zrobł biorąc teraz pieska... Ale wierzę, że znajdziecie rozwiązanie, żeby piesek miał szczęśliwy domek. Cytat:
Cytat:
Moja dopiero teraz zaczęła ładnie jeść z łyżeczki, aczkolwiek z tym rozszerzaniem to też raz lepiej raz gorzej. Aktualnie nie wie w ogóle do czego służy siatka do owoców. Dziewczyny!! Dostałam odroczenie terminu płatności przez kanclerza uczelni! Mogę odebrać kartę i podejść do sesji! na biało oczywiście problem dalej istnieje, ale już chociaż nie mam aż tak mało czasu i mogę do sesji podejść! ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzę zabawy w tym, ale pływa faktycznie imponująco
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co poza praca dobrze mi utkwilo, to knajpa wloska na Mostowej, zaraz na poczatku za brama, po lewej stronie idac od Wisly. Napolitano czy jakos podobnie. |
|
|
|
|
#1769 |
|
Zadomowienie
|
Czy którejś z Was podobał się może Dom nad rozlewiskiem? Kupiłam sobie kiedyś wszystkie trzy tomy i nie mogę przebrnąć, strasznie mi te książki nie leżą. Nie chce mi się bawić z wystawianiem na all, jeśli jest tu jakaś fanka tego całego rozlewiska to oddam w dobre ręce za free bo te książki są grube i mi dużo miejsca na półce zajmują
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Ani woda jej nie wchodzi ani soczki. Najgorzej to się boję właśnie w upały..że mi się odwodni czy coś. 

Ale nie szkodzi, już mamy Dentinox, babka w aptece nam poleciła i moja siostra też polecała ten właśnie lek. Mam nadzieję, że będzie dobry... 

pierwszy raz dzisiaj?
)
dla Yae