Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-25, 10:26   #961
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Hej kobiety

mamuśki jak się czujecie?? Ja jednego dnia lepiej drugiego gorzej, dobrze, że upały trochę zelżały bo myślałam, że zejdę przez te temperatury.

W ten weekend mamy pierwszą rocznicę ślubu nie dociera do mnie, że ten czas tak szybko zleciał. Miałam takie plany wyjazdowe, a na razie nie mam na nic siły i chęci bo co wsiadam do samochodu to od razu mam mdłości i wymioty.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:29   #962
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

w niedzielę stuknie nam równe 2 miesiące do ślubu i z tej okazji dużo się dzieje W sobotę zamówiliśmy obrączki będą proste, płaskie, błyszczące, niefazowane, z żółtego złota, z soczewką, moja 4 mm, TŻtowa 5 mm. Chyba nawet identyczne jak TE Odbiór 20 lipca. Jutro jedziemy spisać protokół i zajrzeć na salę. Poza tym ciągle zapraszamy gości, TŻtowa strona już prawie cała ogarnięta, zaraz bierzemy się za moją rodzinę i za znajomych, chcemy skończyć tak za 3-4 tygodnie. A no i news miesiąca - TŻ zmienił front o 180 stopni i jednak chce wziąć kilka lekcji tańca

Z kwestii mniej ślubnych - meblujemy się Sypialnia już praktycznie gotowa dopieszczam ją dodatkami W sobotę ustawiliśmy też kuchnię ale jeszcze nie jest skręcona, trzeba dograć kilka rzeczy, póki co stoi "na słowo honoru", poglądowo Za 2 tygodnie powinniśmy mieć też meble do salonu

Czy u Was też w nocy przeszła taka koszmarna burza? O 1:30 myślałam, że świat się kończy

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 11:08   #963
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobiety

mamuśki jak się czujecie?? Ja jednego dnia lepiej drugiego gorzej, dobrze, że upały trochę zelżały bo myślałam, że zejdę przez te temperatury.

W ten weekend mamy pierwszą rocznicę ślubu nie dociera do mnie, że ten czas tak szybko zleciał. Miałam takie plany wyjazdowe, a na razie nie mam na nic siły i chęci bo co wsiadam do samochodu to od razu mam mdłości i wymioty.

hej właśnie myślałam dziś o Tobie- nie słuchać Cię dawno i martwiłam się że coś niedobrego się stało ale widzę że ok wszystko

Ja jestem chora mam zwolnienie do końca tygodnia, rozłożyło mnie jakieś przeziębienie i w niedzielę miałam 39 stopni gorączki Wczoraaj byłam u lekarza, dostałam syropki, witaminki i siedzę w chałupie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

w niedzielę stuknie nam równe 2 miesiące do ślubu i z tej okazji dużo się dzieje W sobotę zamówiliśmy obrączki będą proste, płaskie, błyszczące, niefazowane, z żółtego złota, z soczewką, moja 4 mm, TŻtowa 5 mm. Chyba nawet identyczne jak TE Odbiór 20 lipca. Jutro jedziemy spisać protokół i zajrzeć na salę. Poza tym ciągle zapraszamy gości, TŻtowa strona już prawie cała ogarnięta, zaraz bierzemy się za moją rodzinę i za znajomych, chcemy skończyć tak za 3-4 tygodnie. A no i news miesiąca - TŻ zmienił front o 180 stopni i jednak chce wziąć kilka lekcji tańca

Z kwestii mniej ślubnych - meblujemy się Sypialnia już praktycznie gotowa dopieszczam ją dodatkami W sobotę ustawiliśmy też kuchnię ale jeszcze nie jest skręcona, trzeba dograć kilka rzeczy, póki co stoi "na słowo honoru", poglądowo Za 2 tygodnie powinniśmy mieć też meble do salonu

Czy u Was też w nocy przeszła taka koszmarna burza? O 1:30 myślałam, że świat się kończy

bardzo ładne obrączki- klasyka jest najładniejsza i ponadczasowa
Fajnie, że masz 2 m-ce ale teraz to najbardziej gorący okres w przygotowaniach ale jaki przyjemny .
Czekamy na fotki po urządzeniu.
Co do burzy- u mnie była ale tak około 5 rano- waliło niemiłosiernie
Stary 2013-06-25, 11:23   #964
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Czekamy na fotki po urządzeniu.
Póki co mogę Wam wrzucić zdjęcia sypialni i przedsmak kuchni

kuruj się, dużo zdrowia utnij sobie drzemkę w moim imieniu, bo zaraz zasnę za tym biurkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00480.jpg (52,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00489.jpg (53,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00491.jpg (58,2 KB, 26 załadowań)

310813
Stary 2013-06-25, 13:58   #965
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witajcie, znów mnie dawno u Was nie było, ale to przez to że ostatnio mam sporo na głowie, jakoś czas szybciej leci, pracy dużo i w ogóle.

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

i jak poszukiwania autka?

trzymam kciuki za starania
Z autkiem ciężko... Na podkarpaciu jest niewielki wybór... A z komisu nie chcemy kupować. Myślimy coś nad passatem, może golfem, ewentualnie jakąś toyotą. Ale jak narazie szukamy.

Starania narazie bezowocne. A co najgorsze w lipcu dni płodne wypadną mi właśnie wtedy gdy będziemy w Anglii u mojego brata a tam raczej nie będzie możliwości na prokreację... No ale zobaczymy )

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:

Przedstawiam wam jeszcze bezimienną nową członkinię naszej rodziny

Kicia przecudna... Uwielbiam koty i psy...

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Cześć

Ale piękna koteczka! Słodka, taka malutka

Dziewczynyyy, ale mam piękne meble! Wczoraj zmontowaliśmy sypialnię, kuchnia stoi w rozsypce ale i tak widać, że jest boska tak się tym jaram, że zerwałam się w niedzielę przed ósmą (co nie jest normalne) żeby szybko pójść je czyścić

Byłam wczoraj na mega-osobliwym panieńskim. Była Panna Młoda (dziewczyna kumpla TŻ, z naszej paczki, ale akurat z nią słabo się trzymam), jej dwie koleżanki, ja, dziewczyna jej brata ... z jej bratem i ... jej rodzice Czujecie klimat? Panieński polegał na tym, że urządzili grilla za domem - zero muzyki, tańców czy innych rozrywek. Było jedzenie i gadanie, na dodatek trochę na siłę bo np. ja znałam tam tylko Młodą. Umęczyłam się, żeby robić dobrą minę do złej gry ale chyba się udało, bo Młoda zadowolona. O północy byłam już w drodze do domu. Masakra
wow panieński robi wrażenie... Ale każdy robi tak jak lubi. Mam tylko nadzieje że zbyt dużo energii cię ten panieński nie kosztował...

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
W sypialni będą turkusowe (narzuta na łóżko, misa na bransoletki itp.). Naprzeciwko biurka przy regale z książkami kiedyś stanie fotel do czytania w jakimś energetycznym kolorze, marzy mi się fuksjowy W kuchni dodatki będą różnokolorowe - już mam np. serwetki w barwne kropki i różowy durszlak (nieważne, że nie będzie stał na widoku, zawartość mebli też będzie kolorowa ). Wiem, że na razie to wygląda strasznie biało i mdło, ale jak dojdą te wszystkie duperele to biel stanie się ładnym tłem i wyeksponuje kolorowe detale
A moim zdaniem będzie to wyglądało wszystko super, jak dołożysz kilka drobiazgów, własnych rzeczy... Będzie tak jak sobie wymarzyłaś, a to najważniejsze.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Wróciłam z koncertu Bon Jovi- było cudownie, wspaniale, megaza☠☠☠iście fantastyczny koncert i wspaniały występ całego zespołu no i Jon
25 lat czekałam na to wydarzenie- opłacało się . Jestem zachwycona.
mam zakwasy nawet w palcach u rąk po tym koncercie
O proszę fanka jona.
Słyszałam same superlatywy o koncercie i faktycznie następna osoba je potwierdza. Fajnie że się dobrze bawiłaś

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Wróciłam z koncertu Bon Jovi- było cudownie, wspaniale, megaza☠☠☠iście fantastyczny koncert i wspaniały występ całego zespołu no i Jon
25 lat czekałam na to wydarzenie- opłacało się . Jestem zachwycona.
mam zakwasy nawet w palcach u rąk po tym koncercie
O proszę fanka jona.
Słyszałam same superlatywy o koncercie i faktycznie następna osoba je potwierdza. Fajnie że się dobrze bawiłaś

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Ja jestem chora mam zwolnienie do końca tygodnia, rozłożyło mnie jakieś przeziębienie i w niedzielę miałam 39 stopni gorączki Wczoraaj byłam u lekarza, dostałam syropki, witaminki i siedzę w chałupie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Kuruj sie... Dbaj o siebie i dużo wypoczywaj

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 19:50   #966
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - Ja czuję się też różnie, apetytu brak, najgorzej bo nie chcę wychodzić bez śniadania do pracy, a na myśl o jedzeniu mam mdłości ... ale czekam do końca tego trymestru i mam nadzieję, że wraz z nim przejdą te dolegliwości jeszcze 3 tygodnie !! jupiiii mi brzuszek troszkę się powiększył i zaokrąglił, ale na razie w sumie schudłam więc to takie dziwne, ale podobno często się zdarza

Niki - a ty masz już jakieś objawy czy dobrze się czujesz?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Viollet - super zapowiada się wasze mieszkanko, a i obrączki bardzo mi się podobają
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 20:35   #967
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

obrączki super

super wygląda mieszkanko z tymi dodatkami

nooo, ta burza była straszna

Cytat:
zdrówka

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Z autkiem ciężko... Na podkarpaciu jest niewielki wybór... A z komisu nie chcemy kupować. Myślimy coś nad passatem, może golfem, ewentualnie jakąś toyotą. Ale jak narazie szukamy.

Starania narazie bezowocne. A co najgorsze w lipcu dni płodne wypadną mi właśnie wtedy gdy będziemy w Anglii u mojego brata a tam raczej nie będzie możliwości na prokreację... No ale zobaczymy )
w takim razie trzymam kciuki za poszukiwania autka

a co do starań, to Ty wiesz przy PCOS kiedy masz dni płodne? Pytam z ciekawości, bo u mnie okazało się ostatnio, że ostatnie cykle wszystkie były bezowulacyjne... tak więc ja poza tym, że ostatnio dni płodnych w ogóle nie miałam nie wiem czy przy tak rozregulowanym organizmie byłabym w stanie stwierdzić kiedy mam dni płodne (zakładając, że by wystąpiły).
Trzymam za starania bardzo mocno kciuki

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 21:18   #968
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
hej właśnie myślałam dziś o Tobie- nie słuchać Cię dawno i martwiłam się że coś niedobrego się stało ale widzę że ok wszystko
Oj bidulo to Cię rozłożyło:/ Wysmaruj sobie stopy amolem włóż skarpetki na noc i pod kołderkę, mi takie domowe sposoby zawsze pomagają i od razu stawiają na nogi. Dużo zdrówka Wam życzę

Ja dziś byłam na kolejnej wizycie no i Nasz maluch ma 22 mm bije mu/jej serduszko i jak na razie wszystko jest dobrze Licząc od @ to zaczął Nam się 10 tc, ale z wielkości malucha wychodzi na 9 tc. Termin porodu mamy na 24.01.2014 Kolejna wizyta 15.07 i wtedy mam USG 3d/4d genetyczne.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:

kuruj się, dużo zdrowia utnij sobie drzemkę w moim imieniu, bo zaraz zasnę za tym biurkiem
Dodatki od razu ocieplają sypialnie i wygląda super
a kuchnia
Stary 2013-06-26, 08:30   #969
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Oj to super, że TŻ przekonał się do lekcji tańca zaszkodzić nie zaszkodzi a na pewno pomoże choć troszkę
2 miesiace, kiedy to zleciało... Teraz najgorętszy okres, ale Ci zazdroszczę

Kuchnia kreuje się super! Bardzo podobają mi się proste, białe fronty
a sypialnia nabrała przytulności przez te dodatki, jest śliczna

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - Ja czuję się też różnie, apetytu brak, najgorzej bo nie chcę wychodzić bez śniadania do pracy, a na myśl o jedzeniu mam mdłości ... ale czekam do końca tego trymestru i mam nadzieję, że wraz z nim przejdą te dolegliwości jeszcze 3 tygodnie !! jupiiii mi brzuszek troszkę się powiększył i zaokrąglił, ale na razie w sumie schudłam więc to takie dziwne, ale podobno często się zdarza
W 'mądrych' ksiażkach faktycznie pisze, że te nieprzyjemne dolegliwości typu np mdłości powinny minąć wraz z końcem 1szego trymestru
Ja też na poczatku schudłam, ale teraz juz przybieram na wadze- w końcu powinnam bo to już 4 miesiac Wszyscy mówią, że jeszcze nic po mnie nie widac, a ja już bym chciała mieć okrąglutki brzusio

Cytat:
hej

Ja jestem chora mam zwolnienie do końca tygodnia, rozłożyło mnie jakieś przeziębienie i w niedzielę miałam 39 stopni gorączki Wczoraaj byłam u lekarza, dostałam syropki, witaminki i siedzę w chałupie[COLOR="Silver"]
Chorubsko, coś okropnego. Najgorsze, ze bardzo trzeba uważać z tym co się ewentualnie zażywa... No ale mam nadzieję, że domowe sposoby, syropki i kuracja w łóżku szybko postawią Cię na nogi

Ja przeżywam mały remont- własnie wymieniają nam okna w domku i trochę zamieszania, kuszu i gruzu tu mamy. No ale trzeba to przecierpieć żeby potem mieć ładniejszy widok na świat

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-26, 12:31   #970
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:

Viollet - super zapowiada się wasze mieszkanko, a i obrączki bardzo mi się podobają
Cytat:
obrączki super

super wygląda mieszkanko z tymi dodatkami
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dodatki od razu ocieplają sypialnie i wygląda super
a kuchnia
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Oj to super, że TŻ przekonał się do lekcji tańca zaszkodzić nie zaszkodzi a na pewno pomoże choć troszkę
2 miesiace, kiedy to zleciało... Teraz najgorętszy okres, ale Ci zazdroszczę

Kuchnia kreuje się super! Bardzo podobają mi się proste, białe fronty
a sypialnia nabrała przytulności przez te dodatki, jest śliczna
Dziękuję

Dzisiaj jedziemy z TŻ do księdza spisywać protokół

310813
Stary 2013-06-26, 20:49   #971
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - czasem mdłości mijają, a czasem nie.... moja szefowa miała wymioty do 6tego miesiąca... ale jednak najczęściej na szczęście mijają

Ja po raz pierwszy od 3 tygodni zjadłam dziś normalne śniadanie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-27, 06:22   #972
niki19
Zadomowienie

Heej

Cytat:
Ślicznie bardzo bardzo mi się podoba

Cytat:
Niki - a ty masz już jakieś objawy czy dobrze się czujesz?
Ja z objawów na razie mam tylko wzmożoną senność ,chodzę spać o 20,30 aa i jeszcze straciłam całkowicie ochotę na igraszki

Jutro mam wizytę u gina

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 07:02   #973
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

Ja z objawów na razie mam tylko wzmożoną senność ,chodzę spać o 20,30 aa i jeszcze straciłam całkowicie ochotę na igraszki

Jutro mam wizytę u gina
To będzie pierwsza wizyta?
Moim pierwszym objawem tez była senność. Potrafiłam zasnąć siedząc na fotelu, co wcześniej nigdy się nie zdarzyło

Ja niestety mam zakaz od gina na igraszki bo biorę luteinę i przy tym nie można podobno/choć w sumie to może też mam mniejszą ochotę na to/ W tym wszystkim najbiedniejszy jednak jest mąż

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2013-06-27 o 07:03
Stary 2013-06-27, 09:27   #974
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam wizytę u gina

no to czekamy na relację
Stary 2013-06-27, 10:31   #975
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:

w takim razie trzymam kciuki za poszukiwania autka

a co do starań, to Ty wiesz przy PCOS kiedy masz dni płodne? Pytam z ciekawości, bo u mnie okazało się ostatnio, że ostatnie cykle wszystkie były bezowulacyjne... tak więc ja poza tym, że ostatnio dni płodnych w ogóle nie miałam nie wiem czy przy tak rozregulowanym organizmie byłabym w stanie stwierdzić kiedy mam dni płodne (zakładając, że by wystąpiły).
Trzymam za starania bardzo mocno kciuki
Szczerze to jestem na duphastonie (wywołuje u mnie okres) i dzięki temu mniej więcej wiem kiedy zaczynają mi się dni płodne. Ale prawdę powiedzaiwszy bez duphastonu nic u mnie nie widomo. Ponadto jestem na clostybegyt zobaczymy za jakiś czas jaki będzie rezultat

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Heej

Jutro mam wizytę u gina
Niki napisałam do ciebie widomość w klubie.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

A z nowin to najprawdopodobniej mamy już nowe autko. VW passat b5 fl 1,9 tdi podobno autka bardzo mało awaryjne i ekonomiczne. Zobaczymy... Rocznikowo to nie jest to co bym chciała ale nie można mieć wszystkiego.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 11:24   #976
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
To będzie pierwsza wizyta?
Moim pierwszym objawem tez była senność. Potrafiłam zasnąć siedząc na fotelu, co wcześniej nigdy się nie zdarzyło

Ja niestety mam zakaz od gina na igraszki bo biorę luteinę i przy tym nie można podobno/choć w sumie to może też mam mniejszą ochotę na to/ W tym wszystkim najbiedniejszy jednak jest mąż
U mnie też senność była pierwszym objawem, ale ja zwalałam senność na naukę bo po nocach się uczyłam no obrony. wracałam o 15.30 z pracy i spałam do 19, ale na wszystko miałam wytłumaczenie
Stary 2013-06-27, 12:15   #977
niki19
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

A z nowin to najprawdopodobniej mamy już nowe autko. VW passat b5 fl 1,9 tdi podobno autka bardzo mało awaryjne i ekonomiczne. Zobaczymy... Rocznikowo to nie jest to co bym chciała ale nie można mieć wszystkiego.

Odpisałam w k. , sory , że dopiero dziś ale wcześniej nie zauważyłam tej wiadomości

Super , że macie już auto

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:26   #978
jojla
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Szczerze to jestem na duphastonie (wywołuje u mnie okres) i dzięki temu mniej więcej wiem kiedy zaczynają mi się dni płodne. Ale prawdę powiedzaiwszy bez duphastonu nic u mnie nie widomo. Ponadto jestem na clostybegyt zobaczymy za jakiś czas jaki będzie rezultat

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Tez bralam duphaston i owszem mialam okres jak w zegarku ale dni plodnych jak sie okazalo nie bylo, dlatego pytalam. A co to za lek ten drugi, ktory bierzesz?
Ja teraz biore juz tylko metformine i zobaczymy co z tego bedzie
A i to chyba mnie pomylilas z niki

Trzymam kciuki

Super, ze macie juz autko wazne zeby bylo dobre i najlepiej bezawaryjne, rocznik wtedy to mniej wazna sprawa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 06:47   #979
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Super, że znaleźliście coś godnego kupna My tez się wyjeździliśmy za autkiem i naprawdę rzadko można coś ciekawego trafić... My mielismy tego Passata b5 fl w tym silniku w kombi ale go sprzedaliśmy bo chyba trafił sie nam felerny model, wymieniliśmy przy nim prawie wszystko (turbina, pompowtryski, przeguby, sprzęgło itd...) Aż nauczyłam się fachowego języka mechaników tak, że jak dla mnie droga studnia bez dna, ale tak jak mówie inni mają przez lata i sobie chwalą. Plusem faktycznie było małe spalanie. My zawsze pecha mamy do samochodów

Szczęśliwa żonka
Stary 2013-06-30, 12:27   #980
Malgos_12
Zakorzenienie

My zaczynamy się zastanawiać nad jakąś Corollą Verso (choć bardzo chciałabym Mazdę 5, albo jeszcze lepiej cx5, ale nas na nią nie stać, albo Hondę CRV)...
Stary 2013-07-03, 09:06   #981
magnusia
Zakorzenienie

ale cisza.....

Niki- jak było u lekarza? opowiadaj

Co tm u Was słychać Dziewczynki?
Ja drugi tydzień na zwolnieniu bo przeziębienie nie przeszło do końca no trudno, tak to jest jak nie można "normalnych" leków brać a że ja mam bardzo niską odporność to już jest totalna masakra.
U mnie pogoda ładna- słoneczko świeci, cieplutko

Miłego dzionka
Stary 2013-07-03, 10:24   #982
Malgos_12
Zakorzenienie

U mnie pogoda średnia, choć ni mogę narzekać, bo mimo wszystko dość ciepło. Zastanawiam się co zrobić na obiad... muszę przemyśleć, czy jest coś od czego mnie nie odrzuca.

Magnusia - przytyłaś już coś?
Stary 2013-07-03, 11:38   #983
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Magnusia - przytyłaś już coś?

jakieś 2 kg i nie poszło wszystko w cycki a Ty Małgoś masz coś na plusie czy nie?
Stary 2013-07-04, 00:33   #984
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - u mnie nadal na minusie jakieś 2 kg. Z jednej strony chciałabym, żeby apetyt jakoś super mi nie wracał, ale z drugiej chciałabym móc patrzeć na jedzenie i jeść wszystko, żeby dzidziusiowi dostarczyć to co najlepsze.
Mi waga poszła w dół ale cycki mam większe - choć na serio nie potrzebuję
Stary 2013-07-04, 21:41   #985
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś 2 kg i nie poszło wszystko w cycki a Ty Małgoś masz coś na plusie czy nie?
Cytat:
Magnusia - u mnie nadal na minusie jakieś 2 kg. Z jednej strony chciałabym, żeby apetyt jakoś super mi nie wracał, ale z drugiej chciałabym móc patrzeć na jedzenie i jeść wszystko, żeby dzidziusiowi dostarczyć to co najlepsze.
Mi waga poszła w dół ale cycki mam większe - choć na serio nie potrzebuję
czyli waga bywa złośliwa u mnie w cycki nigdy nie idzie, zawsze w biodra, nawet w ciąży tak było
Dziewczyny, które to już tygodnie ciąży u Was?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:35   #986
Malgos_12
Zakorzenienie

Wiki - ja jestem w 11 tc i nie mogę się doczekać końca pierwszego trymestru, żeby choć troszkę być spokojniejsza, mimo tego że na co dzień nie panikuję
Stary 2013-07-05, 10:49   #987
magnusia
Zakorzenienie

ja też jestem w 11 tc- mamy z Małgoś 2 dni różnicy w TP

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 08:05   #988
katie99kasia
Rozeznanie

A ja jestem w 16 tc
Teraz przeżywam stres, bo moje siostrzenice są chore na rumień- zakaźna choroba wirusowa a mieszkają w tym samym domu co ja i przebywały ze mną dopóki nie wyszły im wysypki... Im nic nie jest a ja drżę o to czy mnie nie zaraziły (u kobiet w ciąży może wywołać koplikacje a nawet poronienie). Wirus rozwija się 2 tyg i teraz jest 'czekanie' Mam jednak nadzieję, że mnie nie złapie.
Mi przybyło jakieś 3 kg. Trochę poszło w cycki a reszta się rozeszła po całości. Tylko jeszcze w brzuch chyba nic, bo jeszcze mi nic nie widać oprócz małym zgrubieniem na dole Codziennie patrzę w lustro i sprawdzam czy aby już mi nie urósł choć trochę brzusio

Wybieramy się z mężem i jego siostrą na Węgry w przyszły weekend. Mamy w planach Balaton i Budapeszt. Mam nadzieję, że pogoda dopisze

A jak tam u Was ciążówki? Jak samopoczucie i zdrówko?

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2013-07-06 o 08:09
Stary 2013-07-06, 14:40   #989
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Wiki - ja jestem w 11 tc i nie mogę się doczekać końca pierwszego trymestru, żeby choć troszkę być spokojniejsza, mimo tego że na co dzień nie panikuję
Cytat:
ja też jestem w 11 tc- mamy z Małgoś 2 dni różnicy w TP
umówiłyście się? to już koniec I trymestru - jeszcze tydzień, dwa i wchodzicie w II

Cytat:
A ja jestem w 16 tc
Teraz przeżywam stres, bo moje siostrzenice są chore na rumień- zakaźna choroba wirusowa a mieszkają w tym samym domu co ja i przebywały ze mną dopóki nie wyszły im wysypki... Im nic nie jest a ja drżę o to czy mnie nie zaraziły (u kobiet w ciąży może wywołać koplikacje a nawet poronienie). Wirus rozwija się 2 tyg i teraz jest 'czekanie' Mam jednak nadzieję, że mnie nie złapie.
Mi przybyło jakieś 3 kg. Trochę poszło w cycki a reszta się rozeszła po całości. Tylko jeszcze w brzuch chyba nic, bo jeszcze mi nic nie widać oprócz małym zgrubieniem na dole Codziennie patrzę w lustro i sprawdzam czy aby już mi nie urósł choć trochę brzusio

Wybieramy się z mężem i jego siostrą na Węgry w przyszły weekend. Mamy w planach Balaton i Budapeszt. Mam nadzieję, że pogoda dopisze

A jak tam u Was ciążówki? Jak samopoczucie i zdrówko?
Kasiu, ale najgorzej chyba z takimi wirusówkami w I trymestrze, później już dziecko jest silniejsze. Miejmy jednak nadzieję, ze nic nie złapałaś a brzuch podobno od 20 tygodnia rośnie na potęgę
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 19:27   #990
Malgos_12
Zakorzenienie

Wika - z nami prawie łeb w łeb idzie jeszcze Justii heheh

Kate- mam nadzieję, że tego nie złapałaś.... Może jesteś silna i odporna i cię ominie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości