![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: SGGW- Wątek zbiorczy
No
![]() ![]() a jeżeli nie dostanę się w pierwszej rekrutacji, ani w drugiej, tylko dopiero w trzeciej, to wtedy zanoszę wszystkie dokumenty, tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Czyli... wychodzi na to, że jeśli się nie dostanę w 1 rekrutacji, już się nie dostanę wcale xd OK, jeszcze większy stres. :/
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Prog wzrasta, bo SGGW jest uczelnia (chyba jedyna, a na pewno jedyna mi znana) w ktorej mozna sie dopisywac do kolejnych etapow rekrutacji
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
no to teraz już w ogóle logistyko żegnaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
No i wszystko jasne :/ Kurcze, nie przypuszczałam, że będę aż tak panikować. ;/
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
chlip, ja również :c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ooooj nie łamcie się ;p
Będziecie się martwić, jak wam się nie uda. A jak jest jeszcze nadzieja, to tej nadziei trzeba się trzymać ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Siemka
![]() Od października Żywienie Człowieka i Ocena Żywności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Że tak się głupkowato zapytam: od października 2012, czy 13 ;p
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
a jak to jest, że np Marty kierunek ma chemię i mój też ma chemię. To co możemy mieć jedne zajęcia czy tak tego nie łączą?
![]() Jak by tak było to by bylo zbyt pięknie co?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim Wasze kierunki mogą mieć inny zakres materiału i na czymś innym mogą się skupić, więc łączenie mogłoby być niekorzystne. Poza tym i tak na jednym kierunku jest kilka grup i mają inny plan zajęć, więc trafienie na siebie nie zawsze jest łatwe. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Nadzieję zawsze można mieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, może któraś z Was się orientuje jak to wygląda: gdybym się dostała na bezpieczeństwo żywności na dzienne, to mogłabym sobie jeszcze studiować zaocznie logistykę? Czy niestety, ale tak nie można?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
a może ktoś wie, czy bardzo ciężko jest się przenieść z zaocznych na dzienne? :c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
ale to wtedy jest uważane jako rezygnacja z tamtego i jak by się w 2 noga powineła to wtedy odpada i udana 1 rekrutacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Przez przypadek weszłam na ten wątek. Akurat nigdy się nie udzielam na wizażu, ewentualnie coś czytam, ale tutaj chciałabym się dołączyć! Planuję studiować logistykę. Patrząc na progi z zeszłego roku to dostałabym się, jednak przeczuwam,że progi pójdą w górę i pożegnam się z moją ukochaną uczelnią ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
1. kandydatka
2. finanse i rachunkowość na maturze zdawałam rozszerzoną matematykę i podstawowy ang i niestety ten ang sprawił, że nie jestem pewna czy się dostanę.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Jak najbardziej 2013
![]() Papiery juz zawiezione, teraz muszę zrobić badania lekarskie i dowieść ![]() Jak widziałam, to juz z 20 osób złożyło papiery (mowie o laureatach olimpiad), wiec niektórzy pewnie wybierają się na ta wymarzona logistykę lub finanse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
A ja nadal zastanawiam się, czy liczba kandydatów podana na stronie dotyczy osób, które już zapłaciły opłatę rekrutacyjną, czy też tych, którzy tylko się zapisali, a może niekoniecznie teraz chcą startować na tą uczelnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że kiedyś czytałam na jakiś forach, że osoby które nawet nie opłaciły rekrutacji, podostawały maile o przyjęciu na studia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Hmmm... czyli wychodzi na to, że Ci co nie zapłacili są brani normalnie pod uwagę w rekrutacji. ;/ A miałam małą nadzieję, że choć kilka osób da się "przeskoczyć"
![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
To już by było nie fair wobec osób które zapłaciły. Jak by tak było to nikt by nie płacił
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Z tego co się orientuję, to faktycznie osoby które nie płaciły są brane pod uwagę przy rekrutacji, i co więcej mogą się dostać, ale gdy przyjdzie do zawiezienia dokumentów i okaże się, że nie jet wpłacone i nie mają potwierdzenia wpłaty (zawsze przelew mógł jeszcze nie dojść...), albo mają, ale data jest zbyt późna, wówczas nie mają prawa do złożenia papierów. A później właśnie takie osoby zwalniają miejsca w kolejnych rekrutacjach ;p
MonaiseC- ale Ci dobrze! Już masz spokój, nie musisz się martwić o to, czy cię przyjmą ![]() Tylko pozazdrościć ![]()
“ Ona była z rodzaju tych, co w pierwszej chwili są bardzo twarde, ale miękną, kiedy się je podrapie pod brodą i powie, ze trochę się je lubi. Wtedy gotowe są zrobić dla Ciebie wszystko. ” Edytowane przez Marcioch_ Czas edycji: 2013-07-03 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
nooo mam nadzieję, że to nie jest prawda z tym że przyjmują osoby, które nie zapłaciły!!
![]() cały czas żyję nadzieją że organizacja itd. na studiach będzie w porządku, nie to co w LO -.- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
"2.8. Co się stanie, jeśli nie wniosę opłaty rekrutacyjnej w wymaganym terminie (nie będzie ona zaksięgowana w wymaganym terminie)? Jeśli ostatniego dnia rejestracji podstawowej (4 lipca 2013) opłata rekrutacyjna nie będzie zaksięgowana na koncie kandydata, bierze on warunkowo udział w kwalifikacji tak jak każdy inny kandydat. Przy składaniu dokumentów poproszony jednak zostanie o okazanie dowodu wpłaty. Jeśli data na dowodzie wpłaty będzie późniejsza niż 4 lipca, ze względu na niedopełnienie formalności rekrutacyjnych kandydat nie zostanie przyjęty. Może on w ramach już wniesionej opłaty ubiegać się o przyjęcie w kwalifikacji uzupełniającej (w następnym etapie).
Ostateczny termin wniesienia opłaty rekrutacyjnej na rok akademicki 2013/14 dla pierwszego etapu kwalifikacji upływa 4 lipca 2013. Kandydaci rozpoczynający rekrutację od rekrutacji uzupełniającej (drugi etap i kolejne) muszą wnieść opłatę do ostatniego dnia rejestracji w danym etapie. " !!!!! ![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim, od 2012r. jestem studentką informatyki i ekonometrii na SGGW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.