|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co się stało? Zwarzyły się? Wczorajszy problem.
Caly czas mnie meczy sytuacja w czoraj - jestem chora (dzis lepiej) ale wczoraj umieralam, potworny bol glowy, temperatura, o katarze, ktory mam 3 miesiace nie wspominam
![]() Wybralam moje ulubione Ode de L'amour YR (sa swieze bo niedawno kupilam ten flakonik) zaaplikowalam sobie tak jak zawsze za uszy. Po pewnym czasie czuje cos dziwnego - jakis upierdliwy zapaszek - myslalam ze ciuchy mi czyms przeszly, ze cos w pokoju... Chwile zajelo mi wywachanie ze to ja!! Perfumy nie rozwinely sie normalnie - dominowala jedna nuta - w sumie ktora nigdy nie byla ta dominujaca. Przestraszylam sie ze final z tym falkonikiem - ze sie zepsuly - wiec kropelka na nadgarstek - i wszytsko z nimi w porzadku - rozwinely sie jaik trzeba, jak tzreba slodko pachnialy. Juz nie wiem - moj katar? temepratura? schizofrenia? Mialyscie kiedys podobny z czyms przypadek? Dodam ze nie rozcieralam perfum! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co sie stalo? Zwazyly sie? wczorajszy problem
Moze miałaś akurat gorączke. Na gorącej skorze niektore perfumy się kwaszą ...i dzieje się to samo co upalnym latem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czyli beda 'zyly' nastepnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko się moze kwasic, zalezne od skory ![]() ![]() Kiedys namiętnie uzywałam rożowego i zółtego YR ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Perfumy rozwijają się w zależości od skóry, a PH skóry też się zmienia. Wystarczy zmiana diety, np. przejście na wegetarianizm, albo inne czynniki, typu gorączka, żeby łądny zapah rozwinął się w masakrę. Skoro do tej pory perfumy "działały" jak należy, a próba nadgarstkowa wypadła pomyślnie, to widocznie z powodu gorączki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bardzo lubię różowe Ode ![]() Niebieskie zresztą też oraz Yrię, te trzy zapachy YR lubię od czasu do czasu na sobie. Od lat.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.