|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
Co do ćwiczeń - chodzi mi tylko o to żebyć nie robiła całego programu na raz... ile Tamilee ma części: ciało, brzuch, ramiona, pośladki, nogi? Każdy po ok. 15min x 5. Jednego dnia rób sobie dwie części, kolejny to aeroby i trzeci dzień dwie kolejne częsci Tamilee... 70min. to za długo... więcej nie oznacza lepiej. GŁOWA DO GÓRY!!! I uśmiech poproszę
|
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Genialne stworzenie Nie wykręcaj się deszczem
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
No dobra Italiaanko już nie becze
Z tego co wiem to Tamiilee ma tylko cztery części. Chce miec takie: ramiona, brzuch, pupe i ciało. A ja robie tylko trzy z nich: ramiona, brzuch i pupe. No i tak jak pisałam wcześniej pół godzinki niecałe na ramiona, 15 min brzuch i 15 pupa no i do tego jescze rozgrzewka i wychodzi gdzieś tak godzine 10 minut. Bo ja wiem czy to tak dużo? W końcu za każdym razem ćwicze inne partie mięśni i wogóle inne części ciała. Chyba musze to sobie jescze jakoś inaczej rozłożyć skoro mówisz ze jest źle
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... Ja też miałam suczkę mieszańca z wlikiem. Też bardzo mądry zwierzak. Wabiła się Małpa (z racji tego ze wszystkich małpowała żeby nie byłop na poczatku nazywała się normalnie Diana). Jejku jak ja ją kochałam. Rok temu odeszła. Była bardzo stara i schorowana. Oj już mi się zbiera na płacz...
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
|
|
|
#395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozgrzewka + 30 min ramiom + 15 brzuch + 15 pupa - no dobrze... niech będzie Obserwuj orgaznim... i pamiętaj o urozmaiceniu po jakimś czasie...
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
No sobote mam wolno. A jak się już w miare nie będę męczyć przy pierwszych poziomach Tamilee to przejde do następnego. Jakaś odmiana już tam będzie
![]() Sieweczka zapomnialam dopisać ze masz śliczną sunie Też bym chciała mieć znowu pieska zebym mogła z nim wychodzić na dwór i zebym miała kogo pogłaskać. Ehhh... już zaczynam podkarmiać koty na podwórku bo brakuje mi zwierzaka. Dziwaczeje chyba na starość...
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
pyziutek ciesze sie ze nie jestem sama z cwiczeniami Tamiilee, babka daje wycisk. Pierwsze dni byly ciezkie, normalnie wszystko mnie bolalo, ale jak tak na nia patrze ile ma sily to nie potrafie zrezygnowac, chyba bym sobie tego nie wybaczyla, ja tez chce tak wygladac
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Pyziutek xenna tylko rozleniwai Twoje jelita i będzie coraz gorzej
wprowadź do diety więcej błonnika: mielone siemię lniane, otręby, dużo warzyw i dużo pij Italianka napisał ci jak powinno sie komponować posiłki, więc nie widze powodu żeby się powtarzać
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
A ja uzywam czopkow glicerynowych
wiem, wiem, zle robie, ale czesto mam taka blokade, ze nie moge, zawsze mialam z tym problem. Siemie lniane i otreby naprawde pomoga? Tak zapytam jak je spozywacie? Moi rodzice miela siemie lniane i zapazaja jakby herbate, wypijaja codziennie jedna szklanke, bleee, to jest paskudne... |
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
OK ja ide sobie poćwiczyć. Juz się przyzwycziłam ze o 13.30 sobie ćwicze potem trochę odsampuje i oglądam serial kolumbijski (wiem wiem... wstyd i hańba ale bardziej oglądam go dla zwały i jednego z aktorów: Mario Cimarro
)Ok spadam. Papatki do zobaczenia wieczorkiem
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Abi81 jak nie chcesz pić tak jak rodzice to poprostu dosyp do twarogu posyp salatkę itp
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#403 |
|
Raczkowanie
|
ach jak dużo ludzi napisalo przez ten czas jak mnie nie bylo
. teraz musze isc sie pouczyc . Ale wieczorkiem będę. ! I dziewczyny bez żadnych dołów tylko glowa do góry!
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
italiaanka- dziękuje ślicznie za rady
Jak wróce z korepetycji to wejde w te linki co podałaś. Ja w sumie znam te wszystkie zasady... bo od 1 klasy podstawówki jeździłam po dietetykach, na kursy żywieniowe itp ale nie przestrzegam ich za bardzo w obawie, że będe tyła eh |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Ile nowych wiadomosci - az milo Ale przeczytalam wszystko ![]() I w sumie napisze tylko: sieweczka - sliczny piesek ![]() A co u mnie? Hmm.. w sumie to jesli chodzi o dietke to jest ok
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale uwierz... warto zrobić krok do tułu, by po chwili zrobić dwa do przodu Zostań z nami Miłego czytania linków. Pytaj jak coś ![]() Mam nadzieję, że Pingwinek nas jeszcze odwiedzi i tutaj też coś pomoże ![]() NoLQa - dzień dobry pisz, pisz i komentuj. Nie wiem co się dzieje, ale pamiętaj, że po deszczu wychodzi słoneczko... się wszsytko ułoży
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
* Własnie wróciłam ze szkoły, niestety mam zła wiadomość Nie mogłam się oprzeć czekoladzie![]() ehh a już 5 dni nie jadłam nic słodkiego, aż tu nagle nie wytrzymałam![]() następnym razem nie wchodze do sklepu w dział słodyczy![]()
|
|
|
|
#409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś zgrzeszyłam kromką białego pieczywa z serem żółtym i ketchupem
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
italiaanka - ja po prostu slicznie dziekuje
![]() monicka - oj jesli zjadlas to nie zalamuj sie lecz idz do przodu
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
italiaanka masz racę, czasami trzeba sobie poprawić humor, ale obiecuje juz sobie że jak narazie NIE DAM SIĘ i wszystko co słodkie precz z mojego zycia;P jejQ jeszcze dzisiaj wieczorkiem czekaja na mnie ćwiczonka...hmmm no ale przecież to sama przyjemnośc
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
ja też już się melduję po szkole
troszkę zła jestem... bo dzisiaj na obiad zjadłam makaron z bigosem ;/ denerwuje mnie to gotowanie mojej mamy... ciągle się z nią o to kłóce i już nie mam siły nie wiem co robić ;/no ale koniec pesymizmu ;p co do piesków to ja mam shi-tzu ... suczka o imieniu Wiki kochana jest ale biegać to za długo się z nią nie da ;p
|
|
#413 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj ja mam doła
Sprawdziłam te wszystkie dziwne liczniki na LBM, bf i jeszcze jakieś tam i po prostu tragedia... jeszcze trochę to bym była jedną wielką kulką tłuszczu Wyszło mi, że mam go ok 35%=28,2 kg!, a z tego co mi wiadomo kobieta powinna mieć 10-15%. Załamka Trzeba zabrać się za ćwiczenia i to ostro! Mam zatem kilka pytań. Wg tego kalkulatora powinnam jeść ok 1760kcal - czyli mogę dalej jeść ok 1200-1400? Pytanie numer dwa - robię a6w + ćwiczenia z serii 8 minute (brzuch, pośladki, nogi, ramiona, stretch) + 2-3 razy w tygodniu bieganie. Jak ułożyć najrozsądniej te ćwiczenia? codziennie wszystkie, na zmiany?? Dołożyć coś do tego zestawu??
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mówię nie ma za co i lecę ćwiczyć... wyjdzie na to, że jestem największym leniem
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do ćwiczeń to najlepiej pon-śr-pt - ćwiczenia z 8 min. wt-czw-sb- bieganie... oczywiście nie musi to być dokładnie tak.. po prostu przeplataj ze sobą te ćwiczenia i bieganie.
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam spac, bo jestem piekielnie zmeczona <chociaz nie wiem czym
> a pozniej czeka mnie NAUKA.. uffa! ![]() no i oczywiscie jeszcze cwiczonka..
|
#417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
italiaanka własnie mialam cos takiego wkleic
![]() Znalazlam stronke gdzie mozna szybko i fajnie zmierzyc sobie bf ![]() http://members.chello.pl/j.polaczyk/kalk.swf |
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
Abi81 - ja dokładam płaską łyżkę zmielonego siemienia lnianego do porannej owsianki - mi tak smakuje dużo lepiej, niż na sucho, z sałatką albo twarogiem.
Italiaanka - podpisuję się pod wszystkimi Twoimi radami (ze szczególnym uwzględnieniem SFD); jestem żywym przykładem na ich skuteczność - w ciągu 9 tygodni schudłam 6 kg (od 9 marca, wliczając Wielkanoc, nadrobiłam 1 kg, więc bilans i tak wychodzi super )) Pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

Ale mimo wszystko dziekuję za pomoc i fatyge

Genialne stworzenie 

)Ok spadam. Papatki do zobaczenia wieczorkiem
. teraz musze isc sie pouczyc 
* Własnie wróciłam ze szkoły, niestety mam zła wiadomość
> a pozniej czeka mnie NAUKA.. uffa!