Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 304 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 17:20   #9091
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
U mnie zaraz stuknie pół roku , a fiszbiny nosze okazjonalnie. Tak to smigam cały czas w sportowcach.

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Polecam zamiast wody wsypać ryż
Bardziej wiarygodny niz woda ?
Stary 2013-07-03, 17:39   #9092
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Papillon_ Pokaż wiadomość
selena06 czyli to, że implanty są zawsze takie fajne, sterczące i na miejscu to ściem a telewizji?
to nie ściema Sa sterczące, twarde i na miejscu. Tylko to działa w przypadku dziewczyn, które wogóle nie mają biustu albo mały, lub biust klapnięty i pusty po ciąży, natomiast w przypadku dużego biustu lub dużych zwisków należy zrobić plastyke i tzw. podwieszenie/podniesienie. Usuwa się nadmiar skóry, zszywa szwem pionowym od sutka w dół i poprzecznym (jak jest konieczność) pod spodem piersi. Jeśli pierś jest pusta to wypełnia się implantem a jeśli jest gruczoł to formuuje się z niego nową pierś. Poszukaj fotek na stronach klinik w zakładkach piersi ale podniesienie lub zmniejszenie (nie powiększenie)

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Bardziej wiarygodny niz woda ?
nie wylewa się Ja robiłam z woda i miałam problem ze szczelnością ale za to fajnie w staniku te woreczki falowały i nie były kanciaste jak ryż

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiek78 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Kiedy Wy to wszystko piszecie? Kurcze dopiero nadrobiłam zaległości w czytaniu.
Mam pytanko do tych, które już po- kiedy wg Was można wrócić do pracy biurowej?
2 tyg dobrze by było odczekać ideałem jest 3 tyg.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-07-03 o 17:36
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 17:44   #9093
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Belseno no wlasnie moj byl tak szczelny ze bylam cala mokra a w koncu pękł hehe zrobie z ryzem
Stary 2013-07-03, 17:49   #9094
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze to już było 1000 razy walkowane, ale ja w zaleceniach pooperacyjnych mam 6 tyg staniki pooperacyjne nosić( ew.Sportowe po 3 tyg ale tak nie robię nie ryzykuje) a po tym czasie moja dr mówi ze już wszystkie moge nosić. Pytanie czy kupić już z fiszbina?? Nie będzie za wcześnie? A może ponosić 3 miechy jeszcze ten operacyjny na zmianę ze sportowym? Jak myślicie?
w ulotce mentora jest napisane tak: "Większość lekarzy zaleca swoim pacjentkom unikanie biustonoszy z fiszbinami przez okres 3 miesięcy od zabiegu. Twoje ciało będzie przez ten okres budowało bliznę wokół implantu zwaną torebką łącznotkankową. W tym okresie ucisk fiszbinów może spowodować zniekształcenie tworzącej się blizny. Po okresie gojenia, biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu. "

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Belseno no wlasnie moj byl tak szczelny ze bylam cala mokra a w koncu pękł hehe zrobie z ryzem
któraś z dziewczynek wlewała wodę do prezerwatywy i zawiązywała na końcu supeł, ale o tym dowiedziałam się już po op. a sama jakoś nie wpadłam na taki pomysł
Stary 2013-07-03, 17:59   #9095
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
w ulotce mentora jest napisane tak: "Większość lekarzy zaleca swoim pacjentkom unikanie biustonoszy z fiszbinami przez okres 3 miesięcy od zabiegu. Twoje ciało będzie przez ten okres budowało bliznę wokół implantu zwaną torebką łącznotkankową. W tym okresie ucisk fiszbinów może spowodować zniekształcenie tworzącej się blizny. Po okresie gojenia, biustonosze z fiszbinami powinny być noszone sporadycznie, aby uniknąć możliwości odgniecenia implantu. "

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

któraś z dziewczynek wlewała wodę do prezerwatywy i zawiązywała na końcu supeł, ale o tym dowiedziałam się już po op. a sama jakoś nie wpadłam na taki pomysł
Hehehe kurde że nie mam prezerwatywy w domu no
Stary 2013-07-03, 18:14   #9096
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Papillon_ Pokaż wiadomość
selena06 czyli to, że implanty są zawsze takie fajne, sterczące i na miejscu to ściem a telewizji?
Implanty po pierwsze są zupełnie inne niż naturalne piersi. Są sterczące, ale trzeba o nie chyba dbać jeszcze bardziej niż o naturalne. Poza tym, powiększając piersi, zwiększasz ich ciężar, przez co grawitacja jeszcze bardziej na nie działa No i są DUŻO mniej "plastyczne" niż naturalne Generalnie życie i telewizja mają niewiele wspólnego, bo w TV prawie nic nie mówi się o konsekwencjach itp.
I m.in. dlatego uważam, że pewien popularny program jest niezbyt dobry, bo przedstawia operację piersi jako coś zbliżonego do zakupu nowej bluzki, tylko droższej

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:

I tak ja marudzaca ze za duże sa oswiadczam, ze stanik 75c sportowy jest odrobine ...za duży. Zmiekly i zmalały o pól rozmiaru przez to juuupi
No tak, moje też zmalały po jakimś czasie, tylko ja z tego powodu rozpaczałam

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-07-03 o 18:17
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 18:45   #9097
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Dziękuję Kochana ja czuję się dobrze,nie biorę leków od dni i nocy
Jutro jadę na 13.45
Prowadzę już nawet autko
A co u Ciebie?

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Z pewnością zostaje...napiszę na pewno.miłej nocki
Tysiaczku, Ty to silna kobieta jesteś Ja nawet teraz nie wsiadłabym za kierownicę Od poniedziałku wróciłam do pracy, dlatego coraz mniej czasu dla forum niestety Rano budzę się cała zesztywniała, a przy każdym ruchu boli jak cholera, po rozruszaniu jest już lepiej ale jeszcze nie czuję się komfortowo. Ciekawa jestem jak długo to potrwa...
Ty już po zdjęciu szwów, jak się czujesz?

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny! Kiedy Wy to wszystko piszecie? Kurcze dopiero nadrobiłam zaległości w czytaniu.
Mam pytanko do tych, które już po- kiedy wg Was można wrócić do pracy biurowej?
Ja wróciłam dopiero po 3 tygodniach, ale ja to jestem ciężki przypadek
Stary 2013-07-03, 19:12   #9098
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Kurcze ja po 2 tyg chcialabym wrocic do pracy nawet jak sie da to wczesniej,siedze za biurkiem wiec nie jest zle tylko podnoszenie segregatorow nie wchodzi w gre
Stary 2013-07-03, 19:31   #9099
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Kurcze ja po 2 tyg chcialabym wrocic do pracy nawet jak sie da to wczesniej,siedze za biurkiem wiec nie jest zle tylko podnoszenie segregatorow nie wchodzi w gre
Większość dziewczyn tutaj wracała chyba właśnie po 2 tygodniach, więc pewnie i Ty dasz radę
Stary 2013-07-03, 19:31   #9100
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Rano budzę się cała zesztywniała, a przy każdym ruchu boli jak cholera, po rozruszaniu jest już lepiej ale jeszcze nie czuję się komfortowo. Ciekawa jestem jak długo to potrwa...
Ty już po zdjęciu szwów, jak się czujesz?

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Ja wróciłam dopiero po 3 tygodniach, ale ja to jestem ciężki przypadek
Nie jesteś ciężki przypadek, każdy na swój sposób przechodzi okres pooperacyjny. Nie ma co się śpieszyć do normalnych czynności, to zawsze jest jakiś wysiłek. No a prowadzenie samochodu krótko po operacji stwarza zagrozenie, bo możesz np poczuć nagły ból i gwałtownie zareagować itp.
Co do uczucia twardości i ciężkości piersi po nocy, to to się dość długo utrzymuje, na pewno kilka tygodni.
Stary 2013-07-03, 19:39   #9101
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
nie powinno byc problemu, ja po 10 dniach wróciłam, a po tygodniu byłam w szkole, więc bądź dobrej myśli
Stary 2013-07-03, 19:48   #9102
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Jestem mam nadzieje ze przejde to dosc dobrze
A twoje cycuszki to cudeńka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-03, 20:20   #9103
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wiem ze to już było 1000 razy walkowane, ale ja w zaleceniach pooperacyjnych mam 6 tyg staniki pooperacyjne nosić( ew.Sportowe po 3 tyg ale tak nie robię nie ryzykuje) a po tym czasie moja dr mówi ze już wszystkie moge nosić. Pytanie czy kupić już z fiszbina?? Nie będzie za wcześnie? A może ponosić 3 miechy jeszcze ten operacyjny na zmianę ze sportowym? Jak myślicie?
Ladybarque, ja miałam op w styczniu, a nadal nie mam ani jednego stanika z fiszbina :/ Po pierwsze dlatego, że nie mam już cierpliwości, żeby szukać takiego, w którym żelki ładnie leżą, a moim zdaniem w większości wyglądają źle (ale to moje zdanie). A po drugie, co chyba nawet ważniejsze, ja jak przymierzam na fiszbinie, to jest mi straaaasznie niewygodnie.
Jeżeli Ci nie przeszkadza bieganie w sportowcach, to nie ma się co śpieszyć. Z tymi stanikami moim zdaniem jest jeszcze tak, że większość ma gąbki, a jeżeli nie mają gąbki, to są tak cienkie, że przebijają sutki Ale podkreślam, ja już może marudzę, bo nie mam cierpliwości do przymierzania tych staników w ilościach hurtowych z Panią, która stoi pod drzwiami i pyta co chwilę "i jak?" "i jak? pasuje? rozmiar dobry?" "D

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:30   #9104
Saba08
Zadomowienie

przedpo mam to samo Dlatego śmigam do pracy w bezfiszbiowcu z Marksa i Spencera, a po pracy w sportowych i do karmienia

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

A jak przymierzam te z fiszbinami, to miska jeszcze jakoś będzie leżała, ale fiszbina mnie gniecie :/
Stary 2013-07-03, 20:32   #9105
Bimbalki
Raczkowanie

Przedpo - skąd ja znam to przymierzanie... ostatnio całą galerię złaziłam, wszędzie przymierzając proponowane modele. Oczywiście panie na pierwszy rzut oka nie potrafiły dobrać rozmiaru (te silikony rządzą się własnymi prawamami adnośnie rozmiaru, wyglądają zawsze na mniejszy rozmiar niż się nosi :/ ), poza tym szybko się niecierpliwiły, zwłaszcza jak marudziłam o obwodzie 65 lub 70. Jedna w Intimissimi na siłę wciskała mi 75, i jeszcze mówiła że jest za luźny bo się zapięłam na ostatnią haftkę, a powinnam na najciaśniejszą :/ Nie znoszę kupować staników... Kupie przez internet, choćbym miała zmarnować trochę kasy...
Stary 2013-07-03, 20:39   #9106
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Implanty po pierwsze są zupełnie inne niż naturalne piersi. Są sterczące, ale trzeba o nie chyba dbać jeszcze bardziej niż o naturalne. Poza tym, powiększając piersi, zwiększasz ich ciężar, przez co grawitacja jeszcze bardziej na nie działa No i są DUŻO mniej "plastyczne" niż naturalne Generalnie życie i telewizja mają niewiele wspólnego, bo w TV prawie nic nie mówi się o konsekwencjach itp.
I m.in. dlatego uważam, że pewien popularny program jest niezbyt dobry, bo przedstawia operację piersi jako coś zbliżonego do zakupu nowej bluzki, tylko droższej

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

No tak, moje też zmalały po jakimś czasie, tylko ja z tego powodu rozpaczałam
Ad.1 Ja akurat ten program bo na pewno chodzi o Sekrety Ch. bardzo lubię, pokazują jak to się robi dokładnie, jak się znieczula, jakie są powikłania itd ale to trzeba oglądać każdy odcinek bo nie zawsze jest o tym samym. Ja właśnie za to lubię Pana Dr Sz. że podchodzi do tego od strony medycznej a nie tylko piękna jak kiedyś program Dr S.
Pierwszy raz się z Tobą Mycha nie zgadzam chyba Ale i tak Cię

Ad.2 Nie mówcie, że zawsze maleją???? Bo dla mnie są idealne i nie chciałabym żeby zmalały bo one nie są zbyt wielkie

A odnośnie staników to nie wiem jak teraz ale ja uważam, że staniki usztywniane z fiszbinami wyglądają super i doczekać się ich nie mogę. Oczywiscie tych bez gąbek. Wreszcie bez!!!

Wstawiam zdjęcia jak moje cudaki po 2 tygodniach
Stary 2013-07-03, 20:44   #9107
Saba08
Zadomowienie

Bimbałki zobacz w Esotiq, tam są rozmiary 65 pod biustem. Mi wprawdzie nie odpowiadają, ale tez nie mam już cierpliwości do przymierzania 15 staników, z których 1 na upartego by pasował, gdyby nie fiszbina

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Szczesliwa ja już nie ogladam, ogladałam 1 sezon i było tam tylko od strony dobrej, a powikłania tylko anestezjologiczne, więc mi to nie odpowiadało Może w 2 sezonie się zmieniło No a ja już zdanie sobie wyrobiłam

Nie zawsze maleją. Ja miałam tak - ściśnięte - małe - "wybiły się" - zadowolenie - a jak w całości zeszła opuchlizna to znowu małe

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-07-03 o 20:46
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:45   #9108
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam nadzieję, że już po tygodniu uda mi się wrócić do pracy. Ale gdy czytam Wasze doświadczenia, to już widzę, że pewnie będę z tych co wracają "za biurko" dopiero po 3 tygodniach. Mam niski próg bólu i tego się boję najbardziej, że po op będę wiecznie zmierzła, że nawet środki p/bólowe mi nie pomogą... ehh...
gosiek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:48   #9109
Saba08
Zadomowienie

Ale większości dziewczyn się "wybijały" i takie już zostawały

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Gosiek powrót po tygodniu do pracy to niezbyt rozsądna decyzja. Zobaczysz zresztą jak się będziesz czuła i co Ci powie lekarz.
Stary 2013-07-03, 20:49   #9110
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Bimbałki zobacz w Esotiq, tam są rozmiary 65 pod biustem. Mi wprawdzie nie odpowiadają, ale tez nie mam już cierpliwości do przymierzania 15 staników, z których 1 na upartego by pasował, gdyby nie fiszbina

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Szczesliwa ja już nie ogladam, ogladałam 1 sezon i było tam tylko od strony dobrej, a powikłania tylko anestezjologiczne, więc mi to nie odpowiadało Może w 2 sezonie się zmieniło No a ja już zdanie sobie wyrobiłam

Nie zawsze maleją. Ja miałam tak - ściśnięte - małe - "wybiły się" - zadowolenie - a jak w całości zeszła opuchlizna to znowu małe
A to ja wtedy nie oglądałam. Ja oglądałam tylko sezon 2 i tam bardzo dużo było o pracy lekarzy i czego się spodziewają a czego boją w operacjach itp. więc moim zdaniem optymalne podejście
Stary 2013-07-03, 20:51   #9111
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Powikłania anastezjologiczne brrrrr boje sie narkozy !
Ja lubie ten program oglądac chociaz rzeczywiscie malo tam sie mowi o odczuciach kobiet po op i o powikłaniach

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-03, 20:54   #9112
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
A to ja wtedy nie oglądałam. Ja oglądałam tylko sezon 2 i tam bardzo dużo było o pracy lekarzy i czego się spodziewają a czego boją w operacjach itp. więc moim zdaniem optymalne podejście
A to widzisz, ja tego nie oglądałam
Stary 2013-07-03, 21:59   #9113
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
315ml tak do 5% pierś zabiera
Selena06 jakiego woreczka użyłaś? Mi dr dobrał silimed 350xh - jak mam zrobić taki test? Poradźcie..

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Nie wiem kiedy uda mi się przeczytać cały wątek od początku... dzisiaj już nie mam siły.
Ale im więcej czytam, tym bardziej chcę mieć nowe cycki
Stary 2013-07-03, 22:15   #9114
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Selena06 jakiego woreczka użyłaś? Mi dr dobrał silimed 350xh - jak mam zrobić taki test? Poradźcie..

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Nie wiem kiedy uda mi się przeczytać cały wątek od początku... dzisiaj już nie mam siły.
Ale im więcej czytam, tym bardziej chcę mieć nowe cycki
hehe...to wciąga A nowe cycki są fajne
Wlej do woreczka śniadaniowego (albo do prezerwatywy ) ilość ml z implantu w miarę możliwości szczelnie go zawiąż i zapakuj do miękkiego stanika. Nie uzyskasz takiego efektu jak z implantem bo nie da się tak woreczka z wodą ułożyć, ale poczujesz ciężar no i jak założysz obcisłą bluzkę to mniej więcej zobaczysz jak dużo bedziesz miała z przodu. Ja dzięki woreczkowej przymiarce zrozumiałam, że nie chce 200ml Na początku chciałam małe sportowe cycki, dla mnie było najważniejsze by były jędrne ale jak wlałam w woreczek 350 ml to łałłłł...szczena mi opadła i może to głupio zabrzmi ale wręcz podniecenie poczułam i stwierdziłam, że jak szaleć to szaleć...dla takiego wyglądu i tych cudownych motylków w brzuchu warto wziąć większe niestety u mnie się nie dało aż tyle, więc wzięłam maxa jakiego mogłam, a teraz wiem, że nie chciałabym już większych więc cieszę się, że więcej nie wlazło Ale test woreczkowy był cudowny

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-07-03 o 22:17
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 22:29   #9115
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Ad.1 Ja akurat ten program bo na pewno chodzi o Sekrety Ch. bardzo lubię, pokazują jak to się robi dokładnie, jak się znieczula, jakie są powikłania itd ale to trzeba oglądać każdy odcinek bo nie zawsze jest o tym samym. Ja właśnie za to lubię Pana Dr Sz. że podchodzi do tego od strony medycznej a nie tylko piękna jak kiedyś program Dr S.
Pierwszy raz się z Tobą Mycha nie zgadzam chyba Ale i tak Cię

Ad.2 Nie mówcie, że zawsze maleją???? Bo dla mnie są idealne i nie chciałabym żeby zmalały bo one nie są zbyt wielkie

A odnośnie staników to nie wiem jak teraz ale ja uważam, że staniki usztywniane z fiszbinami wyglądają super i doczekać się ich nie mogę. Oczywiscie tych bez gąbek. Wreszcie bez!!!

Wstawiam zdjęcia jak moje cudaki po 2 tygodniach
wow piekne sa !!! uwielbiam ogladac fotki jak nasze cycuszki sie zmieniaja , to niesamowite

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Ja miałam nadzieję, że już po tygodniu uda mi się wrócić do pracy. Ale gdy czytam Wasze doświadczenia, to już widzę, że pewnie będę z tych co wracają "za biurko" dopiero po 3 tygodniach. Mam niski próg bólu i tego się boję najbardziej, że po op będę wiecznie zmierzła, że nawet środki p/bólowe mi nie pomogą... ehh...
nic sie boj, ja tez mam niski i to bardzo , jestem z tych co zawsze wszytko boli i to bardzo taki urok ... i to jest do przezycia co prawda po tygodniu to bym nie dala rady, nawet po dwoch , ale po trzech spokojnie. to jest Twoje zdrowie i cialo i ono jest najwazniejsze , sama bedziesz widziala czy organizm Ci pozwoli wrocic do pracy ;-)
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 22:35   #9116
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem 8 dni po operacji i mogę już spać w sportowym,ale w pasie...
Za miesiąc mogę kupować już z fiszbiną

Hej Kobietki...ja dopiero dotarłam do domu,zwiedziliśmy galerie wzdłuż i wszerz
Blizny mam jak draśnięcie kotka,mam nawilżać piersi,a za miesiać doktor oceni co na blizny używać...
Powiedział,że jest bardzo dobrze jak na ten czas po operacji...Pas i stanik miesiąc...
Mogę spać w sportowym oraz wykonywać pełen zakres ruchów rękoma

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-07-03 o 22:48
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 06:27   #9117
gosiek78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
hehe...to wciąga A nowe cycki są fajne
Wlej do woreczka śniadaniowego (albo do prezerwatywy ) ilość ml z implantu w miarę możliwości szczelnie go zawiąż i zapakuj do miękkiego stanika. Nie uzyskasz takiego efektu jak z implantem bo nie da się tak woreczka z wodą ułożyć, ale poczujesz ciężar no i jak założysz obcisłą bluzkę to mniej więcej zobaczysz jak dużo bedziesz miała z przodu. Ja dzięki woreczkowej przymiarce zrozumiałam, że nie chce 200ml Na początku chciałam małe sportowe cycki, dla mnie było najważniejsze by były jędrne ale jak wlałam w woreczek 350 ml to łałłłł...szczena mi opadła i może to głupio zabrzmi ale wręcz podniecenie poczułam i stwierdziłam, że jak szaleć to szaleć...dla takiego wyglądu i tych cudownych motylków w brzuchu warto wziąć większe niestety u mnie się nie dało aż tyle, więc wzięłam maxa jakiego mogłam, a teraz wiem, że nie chciałabym już większych więc cieszę się, że więcej nie wlazło Ale test woreczkowy był cudowny
Oj wciąga, wciąga!! Wszędzie widzę tylko cycki
Muszę sobie zorganizować jakieś dobre woreczki, albo właśnie prezerwatywę bo z tych co mam to się wylewa.. wrr
Jak się zorganizuję to wstawię fotki
Stary 2013-07-04, 09:23   #9118
korolowa
Rozeznanie

co do bielizny, ja pierwszy koronkowy stanik mam...ale jeszcze się boje fiszbin nosić, na razie sportowe staniki są super, mam takie topy z gattu, ładnie wycięte także spokojnie pod letnie bluzeczki można nosić... jest wygodnie a cycuchy fajnie się prezentują.
Stary 2013-07-04, 10:15   #9119
ladybarque
Raczkowanie

Mam te Brubecki sa fajne kupiłam w 3 kolorach więc na lato jak znalazł ale w przyszły piątek wychodzimy z M i zobaczę jak to będzie z tym sportowcem i nakładkami silikonowymi bo boje sie zeby mi skutki nie sterczsly o nie przebijaly przez sukienkę
ladybarque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:19   #9120
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez selena06 Pokaż wiadomość
gosiek78 no problemo poprostu nie chcemy tu jakichś autoreklam ja będę robić u T.K., na konsultacji też odniosłam że się śpieszy, ale dziewczyny mnie uprzedzały, że tak też miały, on poprostu ma taki charakter, konkretny i szybki- dlatego sprawia takie wrażenie ale jak powiedziałam że mam mnóstwo pytań, to chętnie na wszystkie odpowiadał

No widzisz Kochana warto dobrze poczytać co i jak, wtedy to się bardziej przyjazne robi :P a co do wielkości implantów, to weź z pierwszej stronki powchodź sobie na wszystkie tabele i sama zobaczysz, że przy 9cm własnej piersi to dużego wyboru nie ma ale takie to będą superaśne jak masz, bo pewnie fajną projekcje będziesz miała

anika75 muszę się z Tobą nie zgodzić, bo tak jak pisałam wyżej, mając zaledwie 9cm piersi, to więcej niż 200ml nie wsadzisz, tzn można, ale raczej nie będzie to fajnie wyglądać, jak będzie miała reszte piersi pod pachą....zobacz na tabele, ja znalazłam chyba max 205cc....przy takiej podstawie
hmmm z tego co czytalam JUstyna ma podobne wymiary do mnie tylko ja jestem duzo nizsza i grubsza od niej pod biustem mialam 73 lub 74 a w biuscie 83 czyli kompletnie nic mam 163 cm wzrostu waga roznie od 52 do 55 mam wkladki 325 cc hp i zapewniam ze one nie sa duze 195 cc w ogole sobie nie wyobrazam chyba bym sie zaryczala gdyby nie to ze moja dr na ktorej mi zalezalo nie chciala dac mi wiecej na pewno implant bym wziela wiekszy gdzies o 50 cc takze Justyna zastanow sie 195 to moze dobry implant dla osob z wieksza wyjsciowka ale na pewno nie taka jak my
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości