![]() |
#2611 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
No no kolejna zdolna wizażanka - podziwiam podziwiam ja czekam aż mama pójdzie na emeryturę i będize szyła mojej nicolce ciuszki.
a i również życzę udanych spacerkow bo zapewne mamuśki się wybieracie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Raczkowanie
|
Nita, śliczną masz tą swoją Kruszyneczkę
![]() ![]() Myszka, jestem z Was bardzo dumna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() My walczymy z przeziebieniem, nasze przeziebienie (bo teraz oby dwie siorbamy nosem -normalnie córka mnie zaraziła ![]() ![]() ![]() A co do prac ogrodowych to widzę że wprawiam pozytwyne wibracje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myszko super że już po kłopocie z ząbkiem, buziaki dla córci że była taka dzielna ![]() ![]() ![]() Ejva witamy na nowo, a ząbek u Jasi wyrosnie zobaczysz lada chwila ![]() a pochwale sie wczoraj zostałam ciocią (kuzynka 5 woda po 7 kisielu, ale zawsze sie przyjaźniłyśmy) urodzila synka - Maciej Karol 3750 g /56 cm 4*10 w skali apgar ![]() ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 |
Zakorzenienie
|
Witam wszytskie mamusie - pierwsze zaczne od zachwytów:
Nita śliczne z was kobietki, córcia naprawde jest sliczna ![]() ![]() Tysiu wasze rodzinne zdjecie ![]() Myszko ciesze się ze Kamilka juz ma spokój z bolącym ząbkiem - no a ity utalentowana dziołszka - przeróbka sukni ślubnej to nielada wyczyn ![]() Wyście się wzięły za ogródki to ja tez wczoraj wypieliłam chwasty w moim mini ogródku truskawkowym, narosło mi ich ze hoho - ale miły taki aktywny odpoczynek po umysłowej pracy. Fakt, że dzisiaj boli mni nadgarstek, a jak mnie moja córcia w nocy obudziła na karmienie to dziwiłam sie czemu bola mnie tak plecy i ręce - normalnie czuje sie jak stary babsztyl ![]() Moja Klaudia zlapala jakis katarek - naszczescie goraczki nie ma wesola jest, katarek przezroczysty - szaleje niczym pijany Kajtek po imprezie. ![]() ![]() ![]() Weekend mialam do bani, szkoła buu ![]() ![]() ![]() ![]()
#2615 |
Zakorzenienie
|
Tysiak ja jakoś też czuję sentyment w końcu wspierałyśmy sie telefonicznie podczas naszych zblizajacych sie terminów.
Ja mam nowy dom i ogród jest w stanie zerowym ćmoje i wyboje także na jakiekolwiek efekty mojej pracy trzeba będzie troszkę poczekać. BAFI masz rację co do odganiania smutasów uśmiech dziecka - bezcenny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Oj tak Nito
![]() ![]()
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodowały to te cholerne smarki który zapełniały żołądek. Dopiero jak w pieluche poszły to apetyt wrócił. A z resztą jak człowiek chory to apetytu tez nie ma ![]() Tysiak dzieki za zyczenia. Nie wiem jeszcze co z tego zajęcie wyjdzie. Telepie się przy tym jak osika ze strachu. Wkońcu to najważniejsza kieca w życiu każdej kobietki (chyba ![]() ![]() No nic pierwsze koty z płoty. Wczorajsza suknia juz jest w Raciborzu (tatinek ją brał do pracy hehe) i czekam na pierwszą ocene |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Wtajemniczenie
|
nie wytrzymałyśmy z Wera - cieplej na dworze niż w domu
![]() ![]() Kochane przesyłam wam troche wiosny w serca ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() Edytowane przez Tysiak7 Czas edycji: 2007-09-03 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
Tysiak dzięki za wiosenkę śliczne zdjecia i jak malutka grzecznie śpi z rączką do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzis było bardzo ciepło ale z uwagi tego naszego przeziebienia ja nie ryzykowałam ściagania czapki ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czym smarujecie buzie dzieciaczków w takie upały? Polećcie coś ![]() Zdecydowanie brakuje mi w tej chwili w wątku Watki ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Ja smaruję małej bużkę kremem z avonu z filtrem Bronze Kids.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Rozeznanie
|
Hej!
Wróciliśmy z wycieczki wczoraj, a dzisiaj cały dzień rozpakowywanie, pranie, sprzątanie ![]() Imprezka była super, Filip zawojował gości uśmiechem, w ogóle był bardzo grzeczny. Ma już trzeciego ząbka i do wyjścia szykują się górne jedynki, dziąsła bordowe i dzisiaj marudzenie jak smok ![]() Odpoczęłam sobie i wracać się nie chciało do blokowiska. Tak pięknie i zielono w ogrodzie, mały sobie spał pod wisienka a mama kawki spijała ![]() EDIT wklejam fotke z imprezki, brakuje czwartego członka rodziny, ale skutecznie uciekał ![]() Edytowane przez linijka Czas edycji: 2007-04-17 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 |
Wtajemniczenie
|
linijka, no pięknie wyglądasz, co jeszcze można dodać
![]() ![]() Ej, poszłoby się też na jakąś imprezkę... wczoraj znajomi zaprosili nas na grilla ale dopiero na 28.04 ![]() ![]() My buziaka niczym nie smarujemy... i tak zasłaniam ją od słońca bo strasznie ją drażni jak świeci na buziaka ![]() Powoli zaczynam wam zazdrościć tych domków z ogródkami... ja co prawda mam kawałek ogródka za domem ale jednak to nie to samo co prawdziwy duży ogród z wiśniami i czereśniami ![]() ![]() ![]() Myszka, a nie kusi cię żeby te kiece przymierzać? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wklejam mojego smroda na szmacie i na spacerku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zadomowienie
|
Witacjcie kochane
![]() Wczoraj obchodzilimsy 3 rocznice slubu ale z racji ze Tz ma tez w tym dniu imieninki wiec jakos juz nigdy chyba nie spedzimy tego dnia w we dwoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieciaczki macie cudne....zreszta jak zwykle.....takie cudne i urocze po rodzicach ![]() ![]() Myszko ale sie Kamilka umeczyla z tym zebolkiem ![]() Bafi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zadomowienie
|
Hej hej my znów w krzakach siedzimy
![]() Pozdrawiamy wszystkich ![]() Moje niewinne zatrucie pokarmowe przerodziło sie w grypsko i urlop miałam naprawde udany ![]() Troszke tak przeleciałam i tyle się tu działo ![]() Tysia krem z filtrem z SPF 30 najmniej. Ja mam mineralny dla małej. Taki bez konserwantów i chemii. Mineralny trzeba co 2 godziny dosmarować. Z aptecznych sa linie dziecięce. A tu w KWC są recenzje i składy tych dla dzieci. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 |
Rozeznanie
|
Carya
![]() ![]() ![]() Widziałam wczoraj wieczorem, że Watka nas odwiedziła, szkoda że sie nie odezwała. Filip marudzi dziś okropnie, już siły nie mam na niego i wrzuciłam go do łóżeczka. O spaniu mowy nie ma, ale chodzi sobie dookoła i na chwile zapanowała cisza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Wtajemniczenie
|
byliśmy na kontroli u Pani doktor, osłuchowo wszystko ok ale nos jeszcze kapie i gardło zaczerwienione
![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem jak u was ale u nas pogoda sie popsuła ![]() ![]() ![]() Dzięki za odzew co do kremów ![]() ![]() ![]() .... przez ten wyjazd starciałam tylko kasę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Tysiu zdrowka dla Werci zycze
![]() ![]() Kiciu - zdrowiej nam tam a grypa ![]() Carya co za śliczna mała wizażanka ![]() To ja wklejam kilka zdjatek mojej Klaudii jej harce na bujaczku i pozowanie do zdjecia tatinkowi ![]() ![]() I troche wiosny z mojego ogrodu
#2629 |
Zakorzenienie
|
Wzorem Tysi wrzucam tatinkowe wariacje pt "Wiosna" i wyczyny Klaudii na bujaczku
![]()
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
#2632 |
Rozeznanie
|
Bafi śliczna ta wiosna u Ciebie
![]() ![]() Czapkę Młodemu też zdejmowałam, jak było tak gorąco i nawet na krótki rękawek był na dworze, toć to z 25 stopni w słonku było, a nasze podwórko osłonięte od wiatru. Kiciu, Tysiu! zdrówka życzę ![]() Biorę się za obiad bo krokiety chłopakom obiecałam, a Filip usnął to mam z godzinkę żeby się uwinąć z naleśnikami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Raczkowanie
|
Tysiu, ale wiosny z Wercią podałyście nam
![]() ![]() Linijka, ale Ty ślicznie wyglądasz ![]() ![]() ![]() Carya, jaka Martuśka śliczna ![]() ![]() ![]() justyna-viola, mnie też Mężuś na zakupki zabiera, tylko za 2 tygodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bafi, jaką Klaudia ma dłłłuuuugą grzywkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale Wam zazdroszczę tych ogródków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Raczkowanie
|
Ja też Wam trochę zdjęć wkleję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie dziewczyny jak widac ze zdjec Klaudia ma dlugasna grzywe, kombinuje jak ja zaczesywac ale efekt jest taki ze i tak rządzi się własnymi prawami. Mowia mi zeby sciac zas slyszalam oczywiscie "porzekadla" ze dziecku do roku wlosow sie nie scina - do roku to Klaudii ta grzywa zajmie cala twarz ![]() lora twoja krzuszynka rewelacyjna jest na tych zdjeciach a te łóżeczkowe pozy po prostu odlot ![]() ![]()
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Wtajemniczenie
|
Linijka ładna kobietka z ciebie
![]() ![]() ![]() Bafi Klaudia twoja lalka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carya twoja Marta to śliczna panna a jak pięknie pozuje ![]() Justyś wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Kiciu witam w gronie chorowitków życze zdrówka i zaglądaj częściej ![]() Lora córcia w sukience miodzio ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2639 |
Raczkowanie
|
Paslik, miejsce ze zdjęcia z Dawidem powinnaś znać
![]() I ta sesja z puszką, to nie mój wymysł, tylko ciotek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.