|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
uff, tak zrobi.
plan jest taki, że się zwolni dwie godziny z pracy - szybki prysznic, przebranie i jedziemy do kościoła. Potem jedziemy pod dom weselny, po rosołku odwozimy auto pod dom i idziemy piechotą (to jest jakieś 2-2,5 km od nas). LUB jeśli P. nie zostanie zwolniony z pracy, jadę z jego rodziną, potem on dojeżdża albo pod kościół, albo dochodzi już na wesele. Kosmos z tym moim chłopem, mówię Wam
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- A we wrześniu ide na wesele, które jest w czwartek, a poprawiny w piątek
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chciała ślub w pt. dziś dajemy prezent koleżance z pracy - brała ślub w Poroninie. wynajęli domek i z wyżywieniem i 3-dniową imprezą (bo wyjeżdżali w poniedziałek) + noclegami dla 17 osób wyszło ich to 3700 (ciasta w cenie, które piecze sama gospodyni, jedynie napoje i alkohol dodatkowo). Super opcja jak na małe przyjęcie bardzo fajnie wyszło ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- koleżanka owa upiekła sama 7 ciast i nie skusiłam się na ani jeden kawałek
|
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracam zawsze ze spaceru z przynajmniej 1kg
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, ja kupuję zwykle 0,5 kg, ale nie teraz, bo dieta i Gwizdak mówi, że owoców na redukcji nie można jeść za dużo. właśnie wtranżoliłam 20 dkg truskawek i jedno kiwi
truskawy były pycha, z działki
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię wakacji, nie ma nic do roboty w pracy
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3640 |
|
MBZ♥
|
Magda na początek to
![]() jszcze nie opanowałam umiejętności czytania chodząc ale wszystko przede mną Narazie Roszpunka jak uśnie to daje mi posiedzieć na ławce![]() Gwizdak, mocno kciukam żeby zastrzyki szybko pomogły ![]() Naj, uffff dobrze, że udało się jakoś pokombinować ![]() ja póki truskawki świeże to na kg jem i jeszcze ze śmietaną i cukrą bo takie najlepsze.Grape to ćwicz, ćwicz choć w tą szynkę to nie wierzę |
|
|
|
#3641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do nie skuszenia się na ciasto - szacun! Ja nie potrafię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie jadłam takich od dzieciństwa...
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się pochwalić, że znalazłam mamie fajnego faceta, który zrobi nam łazienkę, za... 1800 zł
![]() Jestem z siebie dumna. A dodatkowo zagoniona i wieczorem będę Was nadrabiać
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, trzymam kciuki, żeby zastrzyki Oli pomogły i już wszystko było dobrze
![]() By, fajnie, że Roszpunka daje posiedzieć na ławce Nasza, jak wózek staje, zaczyna się budzić, rzadko zaśnie na tyle, żeby tego nie odczuła Więc nawet, jak gdzieś przysiądziemy, to trzeba bujać ![]() Jovi, to tanio Was wyjdzie remont łazienki, super ![]() Byliśmy na usg bioderek, wszystko jest w porządku
|
#3644 | ||
|
Zadomowienie
|
Dobry!
![]() Cytat:
Może tż chce kupić seksowne szpilki, aby zabrać Cie na tą najważniejszą kolację ![]() ![]() Ja mu też współczuję, niby drobny zabieg, ale bolesny...nie podoba mi się ten jego palec, podobno jest jakaś bakteria, musi wymienić wszystkie buty (?), oby wszystko bylo ok po zabiegu, bo borak się strasznie męczy, wczoraj prawie nie chodził... Cytat:
Podrzucić trochę swojej roboty? ![]() ![]() Super! Mój dzień w pracy...12,45 h już nie daję rady fizycznie...najgorsze jest to, że nie zapłacą mi za nadgodziny ![]() Wracając z pracy zasłabłam za kierownicą, na szczęście wjechałam tylko na krawężnik, boje się...[/COLOR] Mój B zabrał się za szykowanie naszego mieszkanka ![]() ![]()
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
jak to z chłopem
![]() to uwierz bo prawdę mówię, niestety Gwizdak mam nadzieję że zastrzyki pomogą Jovi fajnie że udało Ci się fachowca znaleźć za taką dobrą cenę mam tylko nadzieję że będzie to fachowiec a nie "fachowiec" ![]() i jutro juz czwartek - gdzie ten czas tak pędzi
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
opowiedz coś więcej o małej i jak się czujeszw roli mamy? dziś zrobiłam tylko shreda, jakoś słabo się czuję przez ten okres :/ |
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Naj lepszy sam Shred niż nic
|
|
#3648 |
|
MBZ♥
|
Hawcia, wcześniej też tak miałam, że byle przystanek i Roszpunka już oczy otwarte-nie dość, że ma duże to robiła je jeszcze zdziwione
i musiałam dreptać ale teraz chyba "wydoroślała" ![]() za bioderka![]() Jovi, super cena ![]() Grape, no nie wierzę ale będzie pięknie ![]() Magda, a nie chciałaś jakiegoś kopa czy coś przedtem?
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie chcesz uwierzyć to nie - zdjęć Ci nie wyślę bo jak je zobaczyłam to się mocno przeraziłam więc póki co się nie odważę
ćwiczyć dopiero zaczęłam a i nad dietą ciągle pracuje (dzisiaj totalna porażka ale czasem sa takie dni ) więc na pewno będzie lepiej niż jest Roszpunka jest już na tyle duża że wie jakie spanie na powietrzu jest fajnie więc bez różnicy czy się jedzie czy się stoi ![]() a Madga to nieogar więc pewnie nie załapała
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
By, dajesz mi nadzieję, że i nasza z czasem nauczy się spać nie bujana
![]() Naj, mała jest cudna, cały czas nie mogę się nadziwić, że jest i jaka jest fajna Nie możemy się też nadziwić, jak bardzo się przez ten czas zmieniła, jaka jest już "duża" Co chwilę jakieś ubranka musimy odkładać na górkę tych za małych ![]() A jak ja się czuję w roli mamy - na razie głównie jak bar mleczny Mała lubi powisieć na cycku Teraz już i tak lepiej, bo wcześniej jakoś kp mnie dołowało, ale chyba hormony w końcu odpuściły i rzadko mam teraz takie zjazdy. Wkurza mnie tylko, że nie ogarniam domu, jak jesteśmy same, bo mała nie chce spać sama w ciągu dnia, jak się ją odłoży, to za chwilę jest ryk. Ale nie wyobrażam sobie, jakby miało jej z nami nie być A, no i P. jest cudownym tatą - cały czas powtarzam, że zajmuje się małą lepiej niż ja Uwielbiam na nich patrzeć Klub
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2013-07-03 o 21:44 |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa już 7 tygodni
ale ten czas leci sama radość i szczęście płynie z Twojego posta
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, jak cudnie czytać takie posty
widać, że jesteś szczęśliwa i wiesz co? bardzo widać na zdjęciach, jak córka Wam szybko rośnie. na fotkach z połowy czerwca to inne dziecko niż teraz! |
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was trochę!
![]() naj ja też zawsze bez butów ćwiczę i na razie nic mi się nie działo... a teraz w ogóle nic nie ćwiczę, bo nie mam gdzie, jem byle co, bo nawet nie mamy kuchni ani piekarnika gwizdak Trzymam kciuki za małą, żeby się jej wyniki polepszyły. Wtedy już nic Ci nie będzie brakowało do idealnego życia ![]() carmi i gwizdak gratuluję przepisów ! ![]() Hawa Zazdraszczam takiej fajnej rodzinki ![]() Więcej nie pamiętam ![]() Jestem zamotana. Nowy kociak zaczyna się dogadywać z resztą. Nie mamy łazienki, kąpię się co 2 dzień u babci . Nie mamy kuchni, ale to już się zmieni z końcem tygodnia. Jutro podłączają wifi. Jest mega straszny bałagan. ![]() Koleś, który ma robić tą łazienkę ogólnie wydaje się spoko, ma swoją firmę i zatrudnia ludzi, także chyba ogarnięty z tematem. Widzieliśmy fotki łazienek, które robili - wyglądają spoko Myślę, że będzie dobrze (Koleś wygląda na max. 25 lat, a ma 33 lata i 17 letnią córkę Moje odkrycie tygodnia: komary nie docierają na 9 piętro ![]() TŻ jest milusi. Poszedł dziś na wódkę. Życzyłam mu miłej zabawy i powodzenia jutro, bo idzie na 10 do dentysty i będzie jej tak zionął Ale kontakt w gruncie rzeczy mamy słabiutki, bo w sumie obydwoje jesteśmy zajęci. Na razie - in plus. ![]() Dalej nie kupiłam butów trekkingowych Na nic się nie mogę zdecydować, pewnie stanie na tych, co ma magda ![]() No, to tyle u mnie. Miałam iść do pracy, ale się zrobiła &ujnia jak zwykle
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ŁADEFAK?! no nieźle! kciukam za Ciebie i lubego :smok: |
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Bo taka mała Pchełka to jest sama radość i szczęście
Ale dajemy radę - bardzo mi pomaga w nocy to, że najpierw P. wstaje ją przewinąć, a dopiero potem ja karmić Samo jakoś nam się tak ułożyło, mimo że P. rano wstaje do pracy.Dzisiejsza noc była nietypowa - pierwszy raz od dawna mała zasnęła przed 23, obudziła się po północy i zasnęła po 3 W tym czasie zaliczyła dwa karmienia, dwa przewijania (w tym jedno z wizytą pod kranem), a przez resztę czasu nawet nie zapłakała, tylko sobie trochę gadała i fikała, ale o spaniu nie było mowy
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, szybko zaczął Wasz pan od remontu
w sumie teraz to "norma", ale te 17 lat temu wpadka w takim wieku to pewnie był większy szokżałoszczę braku komarów mnie w tym roku dobijają dzisiaj w pracy tak psikalam sprayem na komara, że zalałam przedlużacz... niestety było spięcie, wyłączył się prąd więc musialam zadzwonić po pomoc i przyznać jaką jestem typową blondynką![]() a co z pracą nie tak? hawwa, Mała przestawiła się na tryb nocny
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Peach, żebyś wiedziała
Dorzućmy do tego to, że zwykle zasypia koło północy i wstaje między 5-6, w efekcie oboje z P. jesteśmy jak zombie Ja to jeszcze korzystam, jak ona śpi w ciągu dnia, ale P. w pracy nie bardzo może kimać
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was wielką prośbę
Trzymajcie mocno kciuki w piątek w okolicach godziny 10. Może wsparcie duchowe doda mi odwagi, bo jak na razie to ze mną cienko. Będę bardzo wdzięczna
|
|
#3660 | |
|
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Piczko |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

ja bym chciała ślub w pt. 

truskawy były pycha, z działki 

chce

ale ten czas leci
widać, że jesteś szczęśliwa 
dzisiaj w pracy tak psikalam sprayem na komara, że zalałam przedlużacz... niestety było spięcie, wyłączył się prąd więc musialam zadzwonić po pomoc i przyznać jaką jestem typową blondynką