Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 17:16   #2371
naciulatko
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Jutro zaczynam nową pracę, jestem pełna pozytywnej energii No i nie mogę się doczekać pierwszej wypłaty (a wypłaty co tydzień ) Miałam się jutro przeprowadzać, ale nie znalazłam żadnego mieszkania i zostaję jeszcze miesiąc tu gdzie jestem. Oby wszystko się ułożyło
Gdzie znalazłaś pracę? Życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Pochwalę się pierwszą wyprzedażową rzeczą Nie licząc stroju kąpielowego
Udało mi się dorwać słynną spódnicę ze Zary Świetna jest, choć małżon stwierdził, że materiał jest taki, jak obicie od syreny
Bardzo ładna spódniczka! Widziałam ją na blogu Charlize Mystery.

Dziewczęta, gdzie kupujecie typowo letnie ubrania? W sierpniu wyjeżdżam na wakacje, staram się skompletować garderobę, ale nic mi się nie podoba Niestety ciuchy z zeszłego roku są na mnie za duże.
Stary 2013-07-03, 17:58   #2372
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Maqua, super, trzymam za Ciebie kciuki Powiedz, jak u Ciebie z angielskim ? Domyslam się, że znasz język, ale nagła przeprowadzka do Londynu to jednak skok na głęboką wodę i jestem ciekawa czy z językiem gładko poszlo
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 18:08   #2373
anusia1990
Zakorzenienie

co myslicie o tej torbie?

ostatnio kreci mnie motyw zwierzecy

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...90x/ladies-bag
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 18:10   #2374
carpaibex
Zakorzenienie

Ładna, ale upewnij się, że jest sztywna i nie trafi ją cholera po miesiącu, jak to czasami bywa z torebkami z sieciówek.
Stary 2013-07-03, 18:45   #2375
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Stęskniłam się za Wami

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Gdzie znajde ray bany w w korzystnej cenie ? Nie chce kupowac na all bo i tak pewnie ciezko byloby mi znalezc orginalne .. Moze macie jakies godne polecenia sklepy internetowe ?
Www.twojesoczewki.com, czesto maja promocje 30-40% zapisz sie do newslettera bedziesz dostawac info
Cytat:
Jutro zaczynam nową pracę, jestem pełna pozytywnej energii No i nie mogę się doczekać pierwszej wypłaty (a wypłaty co tydzień ) Miałam się jutro przeprowadzać, ale nie znalazłam żadnego mieszkania i zostaję jeszcze miesiąc tu gdzie jestem. Oby wszystko się ułożyło
super, trzymam kciuki za nowy początek
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 18:56   #2376
Maqua
Zakorzenienie

Dziekuję

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Maqua, super, trzymam za Ciebie kciuki Powiedz, jak u Ciebie z angielskim ? Domyslam się, że znasz język, ale nagła przeprowadzka do Londynu to jednak skok na głęboką wodę i jestem ciekawa czy z językiem gładko poszlo
Nie używałam angielskiego przez dwa lata i czuję różnicę, przede wszystkim w pisaniu, ale nie mam żadnych większych problemów Szybko można się przestawić, po prostu nie unikać języka a używać jak najczęściej
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:50   #2377
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Pochwal się co to za praca

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Gdzie znalazłaś pracę? Życzę powodzenia

Dziewczęta, gdzie kupujecie typowo letnie ubrania? W sierpniu wyjeżdżam na wakacje, staram się skompletować garderobę, ale nic mi się nie podoba Niestety ciuchy z zeszłego roku są na mnie za duże.
Ale głupoty wygadujesz, nic tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
co myslicie o tej torbie?

ostatnio kreci mnie motyw zwierzecy

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...90x/ladies-bag
Mnie nie porwała
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:51   #2378
Forget_me
Zakorzenienie

Dziewczyny, właśnie z biegania wróciłam Jutro może być ciężko A mamy jechać po jakąś marynarę i spodnie do małżona Jak ja dam radę łazić po galerii?
Byłam dzisiaj zapytać co z moim telefonem, bo drugi tydzień go nie mam, a tu mi kobietka mówi, że jest okres wakacyjny i nie ma go kto zrobić Ciekawe, ile jeszcze za nim poczekam Jak na razie jest w serwisie we Warszawie.

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Świetna jest. Małżon może trochę racji ma, ale to w końcu Tobie ma się podobać

Ludzie uwielbiają plotkować, co? Nie cierpię tego.

Miło, gdy sprzedawca jest taki pomocny. Ogólnie rzadko trafiam na pomocnych i kompetentnych ludzi w swojej pracy, ale jak już trafię, to dzień staje się przyjemniejszy
Troszkę sztywna jest, ale tak, jak napisałaś, to ja w niej będę chodzić i to mi się ma podobać Jak mu się wieczorem w niej pokazałam, to stwierdził, że jest ładna

Moja teściowa żyje plotkami!!! Kto, co , po co i dlaczego to podstawa Do tego stopnia, że nasza sąsiadka z nią pracująca przekazuje jej informacje o każdym naszym kroku Non stop tylko w oknie leży, a później tylko pytania, gdzie wychodziliśmy tego, czy tego

Powiem szczerze, że pierwszy raz trafiłam na tak pomocnego sprzedawcę. W ogóle nie widział problemu w tym, żeby mi ją zbunkrować na magazynie, żeby nikt mi jej nie sprzątnął sprzed nosa Czyli jak chcą, to mogą. Tylko niestety przeważnie mają jakiś problem.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Takie zakupy cieszą najbardziej miło ze strony tego pana, bo w końcu wyprzedażowych rzeczy nie odkładają pewnie wyczuł desperację w głosie myślałam wcześniej, że mieszkasz w samym Poznaniu

A zegarek kosztuje aż 20zł + przesyłka więc nie liczę na długą żywotność, ale za tę cenę nie będzie szkoda, a kiedyś postawię sobie cel, żeby odłożyć na jakiś porządny
Dokładnie, ale nawet sobie nie wyobrażasz, jakie to były emocje, jak siedziałam w pracy Pewnie wyczuł moją desperację w głosie i dlatego się ulitował Ale jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna!!!

Gdzie Ty go tak tanio znalazłaś?? Ja widziałam takie za 50 zł!! Mi ten z River zaczyna się ścierać (to złoto) i jest w niektórych miejscach brzydki.

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Szukałam jej trochę, ale u mnie ani w sklepach ani na stronie nie ma:/ zazdroszczę, bo tez na nią poluje!
Dzwon po Zarach, może ją jeszcze trafisz!!! Jak widać na moim przykładzie trafiają się na magazynach
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:51   #2379
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Nie narzekam Jest bardzo fajna (odpukać!). Często robi mi miłe niespodzianki, a to jakiś balsam do ciała w ładnym opakowaniu (np. miszka mikki z H&M ) a to jakaś duża torba na dojazdy na uczelnię z atomosphere bo ona jednak jest za stara na taką i szkoda żeby u niej leżała (nowa, z metką - z resztą taką właśnie miałam zamiar sobie kupić więc tym bardziej się ucieszyłam No i teraz tą sukienką już w ogóle mnie kupiła Oczywiście jak już będę miała to pokaże, choć mam problem z aparatem więc jeśli nie teraz to z pewnością jakieś zdjęcie z wesela wstawię

Twojej teściowej nie zazdroszczę, ale masz do niej i tak świetne podejście i tak trzymaj

co za babsztyl!! Jak może rozpowiadać takie rzeczy? Nawet jeśli byś się leczyła to jest tylko i wyłącznie Wasza sprawa i nic jej do tego,a już na pewno nie wszystkim innym, którym opowiada o tym! Ja bym się z nią rozpreawiła

Fajna! Nie wiem gdzie się uchowałam, że pierwszy raz ją widzę
Powiem Ci, że ja po przejściach z tą moją nie wiem, czym jest normalna teściowa Od mojej najlepiej trzymać się jak najdalej, bo tylko potrafi ciśnienie podnieść, a swoim głupim gadaniem wielokrotnie sprawiła mi wielką przykrość!!!
Moja teściowa choć to zabrzmi śmiesznie nigdy nie złożyła mi życzeń na urodziny, na imieniny nawet kwiatka nie dostałam. O Dniu Dziecka nie wspomnę, bo mi się życzenia nie należą (przy czym im na Dzień Matki i Ojca ode mnie należą się jak najbardziej ). Jak rok temu spotkałam teściową w moje imieniny na ulicy, to oczywiście życzeń mi nie złożyła, ale z obawy, że małżon się wkurzy, bo wiedziała, że mu to powiem, zadzwoniła wieczorem i mi powiedziała, że miała mi złożyć życzenia, ale słońce ją oślepiło Czasami jest nawet zabawna
Rozprawić się z nią trudno, bo jak jej cosik powiem, to zaczyna ryczeć i histeryzować. Ile razy to słyszałam, że ma ją małżon przede mną ratować i brać jej stronę, bo ona jest jego matką

Jakbym się rzeczywiście leczyła, to bym się załamała, jakby o tym cała rodzina trąbiła. Bo wiadomo, że nic przyjemnego starać się o dziecko i nie móc zajść w ciążę, a tu jeszcze takie opowieści. Ale ze strony mojej teściowej nic mnie nie zdziwi

Ta spódnica chyba w ogóle w większości sklepów się nie pojawiła. W Plazie kobietka powiedziała mi, że pierwszy raz ją zobaczyli, jak ją jakaś babeczka zwracała Ja ją pierwszy raz na blogu Charlize widziałam i tam się w niej zakochałam
Stary 2013-07-03, 19:52   #2380
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Forget_me co do cen to opinie o tym, że jest bardzo drogo są mocno przesadzone na pewno jest drożej niż np.w Bułgarii w której byliśmy rok temu, ale tam było wręcz śmiesznie tanio ( piwo w knajpie w przeliczeniu na nasze kosztowało 3zł (!) a obiad dwudaniowy 15 ) ale myślę, że nie rujnuje kieszeni. Ceny porównałabym do tych nad polskim morzem, piwo w sklepie kosztuje ok 1 euro, obiad w tawernie 7-8 euro (taki konkretny z mięsem lub rybą), woda mineralna 0,5l 40 eurocentów wynajęcie roweru na cały dzień 5 euro

także ja ze dwojej strony jak najbardziej polecam
Czyli jest pewnie tak, jak kilka lat temu. Ceny do przeżycia. Bardzo Ci dziękuję za tę opinię Grecja znowu będzie przez nas brana za kierunek na wakacje

Cytat:
Stęskniłam się za Wami

Cytat:
Również trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:

Dziękuję Tam też ją pierwszy raz zobaczyłam i przepadłam bz reszty

Ja swoje kupuję w sieciówkach głównie Rzadko chodzę po sklepach u mnie w mieście, bo ceny czasami Zarę przebijają Ale tłumaczą się tym, że to polskie
Stary 2013-07-03, 21:13   #2381
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Gratuluję Pochwal się co to za praca

Ale głupoty wygadujesz, nic tylko się cieszyć

Mnie nie porwała
Tzn. cieszę się, że są za duże Ale żałuję, że muszę garderobę letnią kompletować od początku, kiedy nic mi się nie podoba
A w zasadzie mam nadzieję, że w kolejne wakacje będę miała podobny problem

Cytat:
Dziewczyny, właśnie z biegania wróciłam Jutro może być ciężko A mamy jechać po jakąś marynarę i spodnie do małżona Jak ja dam radę łazić po galerii?
Byłam dzisiaj zapytać co z moim telefonem, bo drugi tydzień go nie mam, a tu mi kobietka mówi, że jest okres wakacyjny i nie ma go kto zrobić Ciekawe, ile jeszcze za nim poczekam Jak na razie jest w serwisie we Warszawie.

Troszkę sztywna jest, ale tak, jak napisałaś, to ja w niej będę chodzić i to mi się ma podobać Jak mu się wieczorem w niej pokazałam, to stwierdził, że jest ładna

Moja teściowa żyje plotkami!!! Kto, co , po co i dlaczego to podstawa Do tego stopnia, że nasza sąsiadka z nią pracująca przekazuje jej informacje o każdym naszym kroku Non stop tylko w oknie leży, a później tylko pytania, gdzie wychodziliśmy tego, czy tego

Powiem szczerze, że pierwszy raz trafiłam na tak pomocnego sprzedawcę. W ogóle nie widział problemu w tym, żeby mi ją zbunkrować na magazynie, żeby nikt mi jej nie sprzątnął sprzed nosa Czyli jak chcą, to mogą. Tylko niestety przeważnie mają jakiś problem.

Dokładnie, ale nawet sobie nie wyobrażasz, jakie to były emocje, jak siedziałam w pracy Pewnie wyczuł moją desperację w głosie i dlatego się ulitował Ale jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna!!!

Gdzie Ty go tak tanio znalazłaś?? Ja widziałam takie za 50 zł!! Mi ten z River zaczyna się ścierać (to złoto) i jest w niektórych miejscach brzydki.

Dzwon po Zarach, może ją jeszcze trafisz!!! Jak widać na moim przykładzie trafiają się na magazynach
Gratuluję samozaparcia Jutro też planujesz biegać?

Cytat:
Czyli jest pewnie tak, jak kilka lat temu. Ceny do przeżycia. Bardzo Ci dziękuję za tę opinię Grecja znowu będzie przez nas brana za kierunek na wakacje

Również trzymam za Ciebie kciuki

Dziękuję Tam też ją pierwszy raz zobaczyłam i przepadłam bz reszty

Ja swoje kupuję w sieciówkach głównie Rzadko chodzę po sklepach u mnie w mieście, bo ceny czasami Zarę przebijają Ale tłumaczą się tym, że to polskie
Ja też zaglądam głównie do sieciówek, nie znalazłam w trójmieście na tyle ciekawego sklepu, żeby w nim robić zakupy. Niestety w sieciówkach nie ma aktualnie nic ciekawego Będę musiała wpaść do Mohito, bo dawno nie byłam. Może tam czekają na mnie wymarzone sukienki

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2013-07-03 o 21:14
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 22:46   #2382
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Ale miałam dzisiaj fatalny dzień Wszystko, wszystko poszło nie tak

Forget_me co prawda nie mam męża a więc i teściowej brak, ale powiem Ci na pocieszenie że miałam fatalne relacje z mamą mojego eks. Było tak źle, że teraz z ulgą myślę że to wielkie szczęście że nie zostałyśmy rodziną.

Maqua gratuluje wyjazdu Mnie praca za granicą tak kusi, że aż mnie boli że najbliższy rok muszę zostać w kraju.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 22:54   #2383
carpaibex
Zakorzenienie

Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Niestety u mnie to samo. Ostatnie 2 dni mam wyjete z zycia, cos okropnego i chyba niepredko sie skonczy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-03, 22:58   #2384
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Cytat:
Niestety u mnie to samo. Ostatnie 2 dni mam wyjete z zycia, cos okropnego i chyba niepredko sie skonczy.
Oby ta zła passa szybko minęła
Stary 2013-07-03, 23:11   #2385
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
niech się układa
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 06:16   #2386
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:

Forget_me co prawda nie mam męża a więc i teściowej brak, ale powiem Ci na pocieszenie że miałam fatalne relacje z mamą mojego eks. Było tak źle, że teraz z ulgą myślę że to wielkie szczęście że nie zostałyśmy rodziną.

Maqua gratuluje wyjazdu Mnie praca za granicą tak kusi, że aż mnie boli że najbliższy rok muszę zostać w kraju.

Cytat:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oby dzisiaj było lepiej, dziewczęta

Trzymajcie za mnie kciuki. Dzisiaj mam ostatni egzamin na studiach licencjackich. Powinnam podejść do niego tydzień temu, ale byłam na dyżurze nocnym, lekarz dał mi zwolnienie. Dlatego podchodzę nieco później. Mam nadzieję, że zaliczę

Czas edycji: 2013-07-04 o 06:17
Stary 2013-07-04, 07:41   #2387
Ag4
AGA :)

Cytat:
Fantastycznie! Gratuluje! Powodzenia w pracy!
Ahh zazdroszczę Ci tego Londynu, chętnie bym wróciła

Cytat:
Ja różnie. Właściwie to mało mam takich typowo wakacyjnych, plażowych. Kilka sukienke z sh, pikmie i h&mu, do tego 2 maxi z butiku no name. Krótkie spodenki (w liczbie uwaga - 1! ) z atmosphere i kilka tshirtów z różnych sieciówek. Do pracy nie mogę się ubierać w taki stricte wakacyjne ciuchy więc za wiele tego nie kupuję.
Jak ostatnio byłam w turcji to żałowałamże wzięłam ze sobą całą walizkę ciuchów - i tak od rana do wieczora biegałam w stroju kąpielowym

Cytat:

Durne baby :/

Cytat:
Powiem Ci, że ja po przejściach z tą moją nie wiem, czym jest normalna teściowa Od mojej najlepiej trzymać się jak najdalej, bo tylko potrafi ciśnienie podnieść, a swoim głupim gadaniem wielokrotnie sprawiła mi wielką przykrość!!!
Moja teściowa choć to zabrzmi śmiesznie nigdy nie złożyła mi życzeń na urodziny, na imieniny nawet kwiatka nie dostałam. O Dniu Dziecka nie wspomnę, bo mi się życzenia nie należą (przy czym im na Dzień Matki i Ojca ode mnie należą się jak najbardziej ). Jak rok temu spotkałam teściową w moje imieniny na ulicy, to oczywiście życzeń mi nie złożyła, ale z obawy, że małżon się wkurzy, bo wiedziała, że mu to powiem, zadzwoniła wieczorem i mi powiedziała, że miała mi złożyć życzenia, ale słońce ją oślepiło Czasami jest nawet zabawna
Rozprawić się z nią trudno, bo jak jej cosik powiem, to zaczyna ryczeć i histeryzować. Ile razy to słyszałam, że ma ją małżon przede mną ratować i brać jej stronę, bo ona jest jego matką

A niech ryczy! zasłużyła to niech ryczy

Cytat:
Dokładnie! Wczoraj wybrałam się z mamą na zakupy do miejscowości w której ona pracuje. Małe miasteczko, żadnych sieciówek, same prywatne butiki. Jak zobaczyłam ceny to padłam Za co??? Przebitka chyba ze n100% albo więcej :/

Cytat:
Oby już było lepiej!

Cytat:

Trzymajcie za mnie kciuki. Dzisiaj mam ostatni egzamin na studiach licencjackich. Powinnam podejść do niego tydzień temu, ale byłam na dyżurze nocnym, lekarz dał mi zwolnienie. Dlatego podchodzę nieco później. Mam nadzieję, że zaliczę
POWODZENIA !!!!!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 08:28   #2388
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Gdzie znajde ray bany w w korzystnej cenie ? Nie chce kupowac na all bo i tak pewnie ciezko byloby mi znalezc orginalne .. Moze macie jakies godne polecenia sklepy internetowe ?
ja swoje znalazłam na http://aleokulary.com/, udało mi się je upolować ze zniżką
Stary 2013-07-04, 08:38   #2389
mrowka2810
Raczkowanie

a soczewki24.pl? czasem mają fajne promocje
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 08:47   #2390
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Www.twojesoczewki.com, czesto maja promocje 30-40% zapisz sie do newslettera bedziesz dostawac info
super, trzymam kciuki za nowy początek
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
ja swoje znalazłam na http://aleokulary.com/, udało mi się je upolować ze zniżką
Cytat:
Napisane przez mrowka2810 Pokaż wiadomość
a soczewki24.pl? czasem mają fajne promocje
Dzieki

karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:25   #2391
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:27   #2392
Ag4

Zrobiłam mały rekonesans w CH. Nic mnie nie skusiło. Ceny jeszcze średnio zachęcające a i same ubrania marniutkie.

Aga
Stary 2013-07-04, 11:14   #2393
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Oby dzisiaj było lepiej, dziewczęta

Trzymam mocno kciuki

Cytat:
Dokładnie! Wczoraj wybrałam się z mamą na zakupy do miejscowości w której ona pracuje. Małe miasteczko, żadnych sieciówek, same prywatne butiki. Jak zobaczyłam ceny to padłam Za co??? Przebitka chyba ze n100% albo więcej :/
Cytat:
Zrobiłam mały rekonesans w CH. Nic mnie nie skusiło. Ceny jeszcze średnio zachęcające a i same ubrania marniutkie.
Ja na jutro zaplanowałam rundę po centrach handlowych. Nastawiam się przede wszystkim na poszukiwanie sukienki na wesele. Chciałabym też wyszperać sobie sukienkę na lato - najlepiej białą, lekką, z naturalnego materiału Ponadto muszę koniecznie zajrzeć do MaCa W Superpharm ma być promocja na produkty do włosów, więc też pewnie zerknę Planuję też odwiedzić Empik, mam parę książek na oku.

Jeśli chodzi o garderobę to jestem w trakcie porządków. Widzę też pewne braki które muszę uzupełnić - czarne rurki, bazowe topy, czarna prosta spódniczka, czarne szpilki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:37   #2394
Ag4

Cytat:
Ja na jutro zaplanowałam rundę po centrach handlowych. Nastawiam się przede wszystkim na poszukiwanie sukienki na wesele. Chciałabym też wyszperać sobie sukienkę na lato - najlepiej białą, lekką, z naturalnego materiału Ponadto muszę koniecznie zajrzeć do MaCa W Superpharm ma być promocja na produkty do włosów, więc też pewnie zerknę Planuję też odwiedzić Empik, mam parę książek na oku.

Jeśli chodzi o garderobę to jestem w trakcie porządków. Widzę też pewne braki które muszę uzupełnić - czarne rurki, bazowe topy, czarna prosta spódniczka, czarne szpilki
Też planuję kupić w tym roku białą sukienkę. Chciałabym jakaś ołówkową, do pracy. Widziałam dziś w Re nawet ciekawą, ale był tylko r. 38 :/ I koniecznei czarny żakiet, ale czuję że z tym będzie cięzko.

Aga
Stary 2013-07-04, 12:12   #2395
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, możecie napisać, gdzie zaopatrujecie się w dobrej jakości proste bazowe topy? Potrzebuję w kilku kolorach i nie wiem gdzie szukać, żeby znaleźć dobrą jakość, fajne wykończenie itd...
Stary 2013-07-04, 13:44   #2396
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja różnie. Właściwie to mało mam takich typowo wakacyjnych, plażowych. Kilka sukienke z sh, pikmie i h&mu, do tego 2 maxi z butiku no name. Krótkie spodenki (w liczbie uwaga - 1! ) z atmosphere i kilka tshirtów z różnych sieciówek. Do pracy nie mogę się ubierać w taki stricte wakacyjne ciuchy więc za wiele tego nie kupuję.
Jak ostatnio byłam w turcji to żałowałamże wzięłam ze sobą całą walizkę ciuchów - i tak od rana do wieczora biegałam w stroju kąpielowym
Ja co roku biorę pełną walizkę, ale większość ubrań noszę. Z tymże jeżdżę na dwa tygodnie i staram się szybciej przygotować zestawy na wszystkie wieczory. Za dnia faktycznie strój jest najlepszą opcją
W każdym razie moim problemem jest to, że najlepiej czuję się w eleganckich zestawach i najchętniej tylko takie brałabym na wakacje, a chyba niezbyt stosowne jest biegać w eleganckich sukienkach po Tunezji

Cytat:
Trzymam mocno kciuki
Cytat:
POWODZENIA !!!!!
Dziękuję, dziewczyny Niestety nie udało mi się. Jestem zdołowana, bo czułam się dość pewnie. Na dwa pytania znałam odpowiedź, na trzecie niestety kompletnie nie. Także czeka mnie wrzesień, czego się nie spodziewałam...

Cytat:
Trzymam mocno kciuki

Udanych zakupów. Jeśli jutro pogoda nie dopisze (jeśli tak to planuję wybrać się z siostrą na plażę) to również wybiorę się na zakupy. Szukam białej sukienki, chciałabym też typowo letnią czarną, ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś, co mi się spodoba. Jeśli wpadnie Ci coś w oko, daj znać Ja na pewno wpadnę do Mohito.

Forget me, aż musiałam przeczytać historię o oślepieniu przez słońce mojej siostrze. Nie wierzę, Twoja teściowa jest ewenementem Musisz mieć stalowe nerwy, że z nią wytrzymujesz.

Dziewczęta, czytałyście Lekcje Madame Chic? Przeczytałam opinię Kasi Tusk na blogu i mam ochotę to przeczytać. Ostatnio miałam nadmiar klasyki literatury, czas na odpoczynek intelektualny

Czas edycji: 2013-07-04 o 13:48
Stary 2013-07-04, 14:45   #2397
Olcia
Zakorzenienie

Dziewczyny, w Zarze jest biała koszula http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p1050687.html za 49,90, zdaje się, że to taka sama jak te sławne różowe i niebieskie, które zimą spadły do 29 ja kliknęłam, bo cena zadowalająca, a jak będzie jeszcze za 30 to może dokupię i przejdę się do Zary zobaczyć czy może jest jakaś w sklepie, bo nie mam białej koszuli na obronę myślicie, że może być błękitna czy koniecznie musi być coś białego? Ostatecznie myślałam nad białą baskinką i marynarką, żeby zakryć ramiona

Nacialutko, trzymam kciuki i za resztę z Was, żeby się wszystko poukładało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koszula basic.jpg (19,4 KB, 18 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 14:49   #2398
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja co roku biorę pełną walizkę, ale większość ubrań noszę. Z tymże jeżdżę na dwa tygodnie i staram się szybciej przygotować zestawy na wszystkie wieczory. Za dnia faktycznie strój jest najlepszą opcją
W każdym razie moim problemem jest to, że najlepiej czuję się w eleganckich zestawach i najchętniej tylko takie brałabym na wakacje, a chyba niezbyt stosowne jest biegać w eleganckich sukienkach po Tunezji

Dziękuję, dziewczyny Niestety nie udało mi się. Jestem zdołowana, bo czułam się dość pewnie. Na dwa pytania znałam odpowiedź, na trzecie niestety kompletnie nie. Także czeka mnie wrzesień, czego się nie spodziewałam...

Udanych zakupów. Jeśli jutro pogoda nie dopisze (jeśli tak to planuję wybrać się z siostrą na plażę) to również wybiorę się na zakupy. Szukam białej sukienki, chciałabym też typowo letnią czarną, ale nigdzie nie mogę znaleźć czegoś, co mi się spodoba. Jeśli wpadnie Ci coś w oko, daj znać Ja na pewno wpadnę do Mohito.

Forget me, aż musiałam przeczytać historię o oślepieniu przez słońce mojej siostrze. Nie wierzę, Twoja teściowa jest ewenementem Musisz mieć stalowe nerwy, że z nią wytrzymujesz.

Dziewczęta, czytałyście Lekcje Madame Chic? Przeczytałam opinię Kasi Tusk na blogu i mam ochotę to przeczytać. Ostatnio miałam nadmiar klasyki literatury, czas na odpoczynek intelektualny
Ja ostatnio sprzedałam połowę szafy na allegro i chodzę w trzech bluzkach na krzyż ! Muszę uzupełnić braki

Też zaciekawiła mnie ta książka, może jest w empiku to przy okazji sobie ją przejrzę. Zauważyłam też książkę "Ekonomia miłości" i bardzo mnie zaciekawiła. Chyba to typowy poradnik, dość lekki, ale z pewnością będzie się go przyjemnie czytało na wakacjach, a wyjazd za miesiąc, nie mogę się doczekać
Stary 2013-07-04, 15:57   #2399
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, w Zarze jest biała koszula http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p1050687.html za 49,90, zdaje się, że to taka sama jak te sławne różowe i niebieskie, które zimą spadły do 29 ja kliknęłam, bo cena zadowalająca, a jak będzie jeszcze za 30 to może dokupię i przejdę się do Zary zobaczyć czy może jest jakaś w sklepie, bo nie mam białej koszuli na obronę myślicie, że może być błękitna czy koniecznie musi być coś białego? Ostatecznie myślałam nad białą baskinką i marynarką, żeby zakryć ramiona
myślę, że biała sukienka i marynarka jest w ok, błękitnej koszuli raczej bym nie założyła na obronę
Stary 2013-07-04, 16:05   #2400
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:

Nacialutko, trzymam kciuki i za resztę z Was, żeby się wszystko poukładało.
Bardzo fajna koszula Sama bym kupiła, ale aktualnie chcę skupić się na uzupełnianiu letniej garderoby.
Co do kolorystyki to sama nie wiem. Z jednej strony uważam, że ważny jest elegancki strój, więc do czarnych spodni czy spódnicy śmiało dobrałabym niebieską koszulę. Z drugiej jednak pani profesor, z którą dzisiaj miałam egzamin jest pod tym względem dość konserwatywna i niezbyt przychylnie reagowała na inne kolory niż biel i czerń. Wszystko zależy od rygoru uczelni i osób będących w komisji.
Dziękuję za trzymanie kciuków. Przypomnę się we wrześniu

Cytat:
Ja ostatnio sprzedałam połowę szafy na allegro i chodzę w trzech bluzkach na krzyż ! Muszę uzupełnić braki

Też zaciekawiła mnie ta książka, może jest w empiku to przy okazji sobie ją przejrzę. Zauważyłam też książkę "Ekonomia miłości" i bardzo mnie zaciekawiła. Chyba to typowy poradnik, dość lekki, ale z pewnością będzie się go przyjemnie czytało na wakacjach, a wyjazd za miesiąc, nie mogę się doczekać
Ja ostatnio kupiłam zwykłe t-shirty w kolorze szarym i granatowym z kieszonką na piersi, bo takich bluzek mi brakowało. Zwykle kupuję te eleganckie, a potem brakuje bazowych rzeczy.
Ja jestem sentymentalna i nie umiem rozstawać się z rzeczami Oczywiście w połowie nie chodzę. I tak nastąpił progres, bo raz na pół roku robię generalny porządek i wyrzucam/oddaję kilka worów ubrań. Co te pół roku zastanawiam się skąd ja mam tyle ubrań, a przychodzi co do czego to człowiek zastanawia się co założyć
Ja dzisiaj umówiłam się z przyjaciółką, przy okazji zerknę do Empiku. Jeśli znajdę tam tę książkę to kupię i zdam relację
Pamiętam, że pisałaś o Bułgarii. Planujesz zrobić zakupy ubraniowe przed wyjazdem? Jeśli tak, to daj znać czy znalazłaś coś ciekawego, bo ja też na początku sierpnia wyjeżdżam, a kompletnie nic mi się nie podoba. Zamierzam jutro wpaść do Mohito, w ostateczności kupię jakieś eleganckie sukienki, chociaż nie wiem czy wypada

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości