|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Masz problem? Chcesz się wyżalić? Potrzebujesz porady? Pomagamy sobie :)
Masz problem? Chcesz się wyżalić? Potrzebujesz porady? Piszcie na jakiekolwiek tematy chcecie
![]() Założyłam ten wątek po to żebyśmy pomagały sobie nawzajem w poważnych sprawach jak i w pierdołach ![]() ![]() ![]() ![]() Ja zaczynam pierwsza : Mam problem z odebraniem paczki z PACZKOMATU. A więc jestem konsultantką Avon, zamawiając paczki odbieram je w PACZKOMATACH, jak do tej pory nie miałam żadnych problemów z odebraniem, ale zlikwidowali koło mnie PACZKOMAT, więc wybrałam inny, który też jest niedaleko. No i w środę (19.06) dostałam sms-a z kodem, że paczka jest do odbioru. Niestety musiałam jechać do pracy, więc poprosiłam mamę o odbiór paczki. No i zaczął się problem... Po wpisaniu kodu odbioru pokazywała się kilka razy wiadomość, że kod jest za krótki, że powinien być 9-cio cyfrowy (a ja dostałam i zawsze dostawałam 6-cio) i moja mama próbowała kilka razy ponownie wpisywać to samo i dalej pokazywała się ta wiadomość, więc dała sobie spokój. Na drugi dzień poszła tam znowu rano i po wpisaniu kodu pokazała się informacja, że PACZKA ZOSTAŁA ODEBRANA ![]() ![]() ![]() MIAŁA KTÓRAŚ Z WAS TAKĄ SYTUACJĘ? Edytowane przez karolinka91lca Czas edycji: 2013-06-27 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masz problem? Chcesz się wyżalić? Potrzebujesz porady? Pomagamy sobie :)
Cytat:
wiadomo, że każdy chce mieć swój problem rozpatrzony indywidualnie w swoim wątku Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2013-06-27 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym to nie pierwszy taki wątek, inne jakoś funkcjonują, więc widocznie są takie rzeczy komuś potrzebne. Jeśli Tobie nie to Twoja sprawa, nie musisz innych krytykować. Edytowane przez karolinka91lca Czas edycji: 2013-06-27 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Idealna Źona; )
|
to ja mam probelem-nie mam nikogo od dawannnaaa a tak bardzo chcialabym sie zakochac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.