|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() nie wiem czy kojarzysz, jakiś czas temu dostałam od Mamy taki mały zegarek złoty, Adriatica ![]() ![]() Dziewczyny dzięki za rady odnośnie wózka ![]() ![]() na Stokke i tak już jestem napalona ![]() ![]() ![]() Ale z dużymi kołami jakiś też nam się przyda, bo mamy dom w lesie na Kaszubach i tam jeździć po tych wszystkich wybojach też będzie trzeba, więc może tam jakąś spacerówkę sobie kupimy, żeby była ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- A tak w ogóle dziewczyny to... ja wiem, że chcecie mi doradzić jak najlepiej i w ogóle, kocham Was za to ![]() ![]() ![]() Bo mnie te tematy teraz prześladują, jak spotykam się ze znajomymi to o niczym innym nie gadają, czuję się czasami tak, jakby był już tylko mój brzunio, a ja gdzieś tam daleko nieobecna, jakbym o niczym innym pogadać już nie potrafiła ![]() Jak będę miała pytania to będę do Was "walić", oki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja o wózkach nie piszę nic, bo nie znam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Boże kochany jak ja sobie palca popieklam
![]() chyba mi odpadnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolka,gondole i jeszcze inne cuda, ja sie nie znam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Pomidorowka-krem juz stoi w garnku i czeka na swoja kolej, a za jakis czas ide robic marchewke na gesto do drugiego dania
![]() ![]() Kitka jasne, juz ani mru mru na temat ciazy, jakby co to pisz to doradzimy coś ![]() ![]() Ja chce banoffe pie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Ex na dzień dzisiejszy mogę Ci napisać, że wyglądają po prostu brzydko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() facet byl przede mna ale nie mogl trafic ![]() ![]() ![]() ![]() i mam teraz czekac az sie odezwa za okolo 2 tyg ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, aż wstyd pisac. Ale w tym roku ostatnio miałam taką mase nauki...6 egzaminów w tym całoroczne, zdawałam całą internę (choroby wewnętrzne) i wiele innych. Jestem juz po sesji od piatku i od razu poszłam na praktyki wakacyjne, robie teraz na ginekologii 2 tygodnie i jestem na trakcie porodowym, takze porody, cesarki itd. Powiem Wam ze nie umiem chyba odpoczywać i sie relaksowac, brakuje mi nauki i tego zaganiania. Nie umiem tak PO PROSTU usiąsc, ciagle gdzies mnie goni...musze naprawde sie jakoś nauczyc odpoczywac. Oczywiscie podczytywałam Was codziennie. Nie jestem w stanie napisać nic konkretnie, nie bede nic cytowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wloski jak zwykle piekne ![]() No wlasnie chyba musze zaczac uzywac 2 opakowan ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Ex
a ja codziennie do Was zagladam. ale mialam urwanie glowy. A ja lubie pisac, czytac i cytowac a nie tak na pół gwizdka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz, musisz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Dlatego bede sie wdrazac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chcę, czuję się jak kudłacz ![]() ![]() jak się dorobię swoich naturali to zrobię sobie jakieś refleksy, ale naprawdę baaaardzo delikatne ![]() ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-03 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zakorzenienie
|
Juz piszę Pw do kogo trzeba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |||||
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ostatnio widzialam zdjecia wloskow chyba KYLIE albo NOVE, czym malowalyscie ostatnio? Mam teraz dosc jasne wlosy ale jak zwykle farby lapia na zolto. Byłam u fryz i zolto...bede chciala w nast tyg sama zafarbowac. I nie wiem teraz czy brac coś na kształt loreal Baikal, beż czy cos wlasnie a la palette a10 albo 219? Bo chyba któras z Was robila i on wychodzi jasno ladnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i ładnie zaokrąglony brzusio widać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Magda ;)
|
Agatka
![]() ![]() ![]() Kitka ale te włosy Ci zapieprzają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Magda ;)
|
Chcę taką fryzurkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zadomowienie
|
A ja juz prawie mam taka fryzurke tylko że tył mam równy z przodem i dalej zapuszczam włoski
![]() Dziewczyny robie sobie karmelowy blond tylko ,że nie jestem do końca pewna czy dobre odcienie dobrałam w gre wchodzi koleston i elgon. 2 foto - bardzo jasny bezowy blond+ czekoladowy blond. Może doradzicie ?
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-07-03 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Drogie Panie
![]() rzadko zaglądam ale postaram się już być na bierząco ![]() ![]() może dla przypomnienia kim jestem wrzucę Wam fotkę do albumu ![]() widzę, że Agatka odezwała si, hej ![]() Kitka włosy Ci bardzo szybko rosną ![]() pewnie się już maluszka nie możesz doczekać ![]() jego zdjęć teraz te 3D-5D chyba nie wiem jak to się dokładnie zwie ale widziałam fajnie, ładnie wszystko widać, takie słodkie ![]() ![]() ![]() Bunny czekam na fotki po ślubie i Twojej kreacji ![]() chciałam Cię zapytać o palette N12, co myślisz o niej? ktoś robił na wątku może? bo nie obeznana jestem ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- Renatka ja proszę też o taką listę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Princesska świetna fryzurka ![]() Bunny taka fryzura do okrągłej buzi pasuje? Gdzie Adzi, Caskada, Snow, Buahhot, Encha? ciekawe co u nich... ![]() Czeko widziałam odzywa się ![]() Asia i Nove też ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2013-07-04 o 00:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mam kilka dni zwolnienia ![]() Kitka tobie to chyba w rekordowym tempie te włosiska rosną ![]() ![]() Agata no wreszcie zawitałaś ![]() Shizaxa teraz doczytałam o rocznicy ![]() ![]() Paulina udało ci się wyrównać kolor odrostu i długości, jak przyciemniałaś? ![]()
#2245 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kitka, jasne, ucinamy temat, oswiecilas mnie,ze mi to tez przeszkadzalo, a teraz gledze, bo drugie mi sie mocno marzy i namawiam TZ ![]() Wlosy masz piekne, nie scinaj ![]() Bunny- haha, sory, tak z rozmachu ssie zapomnialam, ze nas tu duzo i mozemy ci sie mylic.. dzis zgladze odrost alfa 10.21 + 10.1 to wstawie fotki bo i tak mialam ![]() ![]() ![]() A taka liste moge stworzyc,jasne, ale nas tu wiecej mamusiek ![]()
#2246 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Co tam u Ciebie słychać? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu, bo miałam problem z odrostami po robionym przez prawie 13 lat pasemkach itp. Pisałam na wątku o farbach Alfaparf ale niestety nie było odzewu i sama zaryzykowałam i zrobiłam mieszankę 11.20 z 11.13 (2:1) z wodą 12% na odrost i malaks na całość i wyszedł całkiem fajny kolorek. Jaśniutki blond ze złotym połyskiem. Wprawdzie ten połysk pomału się już wymywa ale włoski są nadal jaśniutkie i nie żółkną ![]() ![]() Jeśli mogę, to od czasu do czasu odezwę się do Was ![]() Dobrze, że istnieją takie blogi jak blog Bunny ![]() Edytowane przez ossa82 Czas edycji: 2013-07-04 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy pierwszym człowiek z radości kupuje wszystko, co wpada w ręce i co się podoba ![]() ![]() A tak w ogóle: szukam prezentu dla 5 miesięcznej córeczki koleżanki. Co najlepiej kupić żeby się mamie przydało? ![]() Zabawki odpadają bo ma mnóstwo swoich i po starszym rodzeństwie ![]()
![]() |
#2249 |
Wtajemniczenie
|
Hejka śliczne blondyneczki
![]() Weszlam tylko napisać że dołączyłam do grona Magistrów ![]() to teraz oblewanie i wakacje ![]() jak znajdę w końcu chwilę to was ponadrabiam obiecuje ![]()
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.