Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 14:14   #2221
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
nie no wiadomo,ale myślałam, że chociaż jest pozłacany to w sumie czym on się różni od takiego zwykłego za 50 zł
Sorki Kitka, że takie durne pytania zadaję,ale chciałabym wiedzieć czy jest jakaś duża róźnica i czy warto jednak kupić droższy
mi się z river island podobały w takim stylu
Z tego co wiem to tym się różni, że jest pozłacany inną techniką i się to złoto nie ściera, nie zmienia koloru, nie uczula, a z tych zwyklaków schodzi, czernieje itp
nie wiem czy kojarzysz, jakiś czas temu dostałam od Mamy taki mały zegarek złoty, Adriatica on jest pozłacany tak normalnie i już zaczęło mi się złoto ścierać

Dziewczyny dzięki za rady odnośnie wózka i wszystkie inne
na Stokke i tak już jestem napalona do niego dokupuje się jeszcze fotelik do samochodu, który też można wpiąć normalnie na stelaż wózka i mieć taką mini gondolę dobre na zakupy, bo nie trzeba targać całego wózka tylko stelaż i sobie wpiąć i heja
Ale z dużymi kołami jakiś też nam się przyda, bo mamy dom w lesie na Kaszubach i tam jeździć po tych wszystkich wybojach też będzie trzeba, więc może tam jakąś spacerówkę sobie kupimy, żeby była

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A tak w ogóle dziewczyny to... ja wiem, że chcecie mi doradzić jak najlepiej i w ogóle, kocham Was za to ale teraz już możemy nie pisać o tych wszystkich ciuszkach, wózkach itp.?
Bo mnie te tematy teraz prześladują, jak spotykam się ze znajomymi to o niczym innym nie gadają, czuję się czasami tak, jakby był już tylko mój brzunio, a ja gdzieś tam daleko nieobecna, jakbym o niczym innym pogadać już nie potrafiła

Jak będę miała pytania to będę do Was "walić", oki?
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 14:23   #2222
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to tym się różni, że jest pozłacany inną techniką i się to złoto nie ściera, nie zmienia koloru, nie uczula, a z tych zwyklaków schodzi, czernieje itp
nie wiem czy kojarzysz, jakiś czas temu dostałam od Mamy taki mały zegarek złoty, Adriatica on jest pozłacany tak normalnie i już zaczęło mi się złoto ścierać

Dziewczyny dzięki za rady odnośnie wózka i wszystkie inne
na Stokke i tak już jestem napalona do niego dokupuje się jeszcze fotelik do samochodu, który też można wpiąć normalnie na stelaż wózka i mieć taką mini gondolę dobre na zakupy, bo nie trzeba targać całego wózka tylko stelaż i sobie wpiąć i heja
Ale z dużymi kołami jakiś też nam się przyda, bo mamy dom w lesie na Kaszubach i tam jeździć po tych wszystkich wybojach też będzie trzeba, więc może tam jakąś spacerówkę sobie kupimy, żeby była

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A tak w ogóle dziewczyny to... ja wiem, że chcecie mi doradzić jak najlepiej i w ogóle, kocham Was za to ale teraz już możemy nie pisać o tych wszystkich ciuszkach, wózkach itp.?
Bo mnie te tematy teraz prześladują, jak spotykam się ze znajomymi to o niczym innym nie gadają, czuję się czasami tak, jakby był już tylko mój brzunio, a ja gdzieś tam daleko nieobecna, jakbym o niczym innym pogadać już nie potrafiła

aaa to już teraz rozumiem te z ri też są ze stali to może kiedyś sobie kupię . Szkoda, że już się ściera w sumie niedawno go dostałaś

Ja o wózkach nie piszę nic, bo nie znam się
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 14:34   #2223
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Boże kochany jak ja sobie palca popieklam
chyba mi odpadnie
Cytat:
tylko sprawdź pogodę jak ja byłam ostatnio to myślałam, że mnie wywieje nad tym morzem

a spadaj
muhahahahhaha:cm ok:

Cytat:

Spoko, chociaz dla mnie o tych wozkach to rownie dobrze mozecie po chinsku pisac, bo nic z tego nie czaje
Kolka,gondole i jeszcze inne cuda, ja sie nie znam
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 14:54   #2224
exclusivee
Zakorzenienie

Pomidorowka-krem juz stoi w garnku i czeka na swoja kolej, a za jakis czas ide robic marchewke na gesto do drugiego dania Niech juz ten tz wraca bo glodna sie robie powoli a nie lubie sama jesc

Kitka jasne, juz ani mru mru na temat ciazy, jakby co to pisz to doradzimy coś Pokazesz wloski na dzien dzisiejszy jak wygladaja?

Ja chce banoffe pie A jak na zlosc tz sobie ubzdural zeby na weekend dopiero je robic

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 15:34   #2225
kitkulka
Zakorzenienie

Ex na dzień dzisiejszy mogę Ci napisać, że wyglądają po prostu brzydko postaram się cyknąć fotkę koloru później, ale długość mają już taką o połowę znowu chcę obciąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4b2acb1eddcf11e28b3522000a1f9867_7.jpg (45,8 KB, 119 załadowań)
Stary 2013-07-03, 15:50   #2226
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
O matko ale bym sie przerazila jakbym moja kiecunie zobaczyla w dwoch kawałkach ale najwazniejsze,że niedlugo do odebrania bedzie
Nie pozostaje m nic innego jak odwiedzic dzisiaj Odido
Powodzenia z pralka, nie denerwuj sie na zapas

Jaj ja Ci zazdroszcze, że mieszkasz nad morzem prakatycznie
ale taka eskapada dobrze nam zrobi

dziekuje
czym farbujesz szogunie

Princesska przez Gw bede jechac, zapukac do Ciebie o 6 rano
no i po ogledzinach
facet byl przede mna ale nie mogl trafic i musialam biegiem leciec moja ulica zeby dobiec w miejsce gdzie stal autem przy 30 na plusie pralke ogladal minute... zakrecil bebnem i mowi- lozyska
i mam teraz czekac az sie odezwa za okolo 2 tyg

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej
Ja tak na szybko z komorki, z zapytaniem do bunny

Pozniej napisze z kompa moje spostrzezenia odnosnie wozkow,bo widze,ze jest temat ale to jak mloda pojdzie spac

Bunny, chce zamowic clipy z cosmoshop- myslisz ze kolor 613 bylby dla mnie odpowiedni? Bo jak na moje oko to 60bedzie zbyt jasna,bialawa?
Dzieki za odp z gory,bo chce juz kliknac
problem ze nie pamietam jakie masz wloski czym robione i jakie to kolory tych dopinek jakies fotki albo linki prosze
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Palette G3 Trufla

Kolor mi sie podoba, jednakze w dalszym ciagu nie pokrylo mi dobrze jednego fragmentu wlosow Nie wiem co sie dzieje bo w jednym miejscu mam jasniej... Po wakacjach raczej bede robic kapiel i klasc jakis jasny braz, ten kolor jest jednak za ciemny.

P.S. Wybaczcie szope na glowie ale wlosy swiezo po wysuszeniu
mam wrazenie ze ty dajesz za malo farby na swoje wlosy ale ladnie

Cytat:
Napisane przez myszka1271 Pokaż wiadomość
Hej mam pytanie, farbuję dzisiaj włosy na blond a mam je za łopatki, jak myślicie, wystarczy mi jedno opakowanie farby czy nie ?
nie.

Cytat:
Ide w piatek na manicure hybrydowy,szukam jakis ladnych i nic mi sie nie podoba.
Teraz te neonowe sa na topie, ale ja mam krotkie pazurki i nie wiem jak to bedzie wygladalo, moze zwykle nudziaki zrobic
rob roz neon
Cytat:
ex, to sie zgadały mamuski haha, niestety wiekszoisc rzeczy czlowiek uczy sie na swoich doswiadczeniach, i czasem żałuje pewnych decyzji, ja wiem teraz gdy mała ma ponad rok, ze połowa akcesoriow ktore kupilismy była tak naprawde niepotrzebna
Przy nastepnym dziecku bedzie łatwiej

Zazdroszcze wanny i kabiny
zrob kiedys liste co jest niepotrzebne/ przereklamowane/ mozna czyms zastapic- bardzo ciekawa jestem i moze jako mamuska unikne wyrzucania kasy w bloto kiedys, kiedys
Stary 2013-07-03, 16:12   #2227
Agatau88
Zakorzenienie

Czesc Dziewczyny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, aż wstyd pisac. Ale w tym roku ostatnio miałam taką mase nauki...6 egzaminów w tym całoroczne, zdawałam całą internę (choroby wewnętrzne) i wiele innych. Jestem juz po sesji od piatku i od razu poszłam na praktyki wakacyjne, robie teraz na ginekologii 2 tygodnie i jestem na trakcie porodowym, takze porody, cesarki itd.
Powiem Wam ze nie umiem chyba odpoczywać i sie relaksowac, brakuje mi nauki i tego zaganiania. Nie umiem tak PO PROSTU usiąsc, ciagle gdzies mnie goni...musze naprawde sie jakoś nauczyc odpoczywac.
Oczywiscie podczytywałam Was codziennie. Nie jestem w stanie napisać nic konkretnie, nie bede nic cytowac Ciesze sie ze teraz do Was piszę i tyle
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 16:19   #2228
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ex na dzień dzisiejszy mogę Ci napisać, że wyglądają po prostu brzydko postaram się cyknąć fotkę koloru później, ale długość mają już taką o połowę znowu chcę obciąć
No cos ty, nie chcesz dlugich?
A wloski jak zwykle piekne

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
No wlasnie chyba musze zaczac uzywac 2 opakowan Na nastepne farbowanie juz wezme to na poprawke. A w razie czego to dam rade sama kapiela zejsc na jasny braz z tego co mam?

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, aż wstyd pisac. Ale w tym roku ostatnio miałam taką mase nauki...6 egzaminów w tym całoroczne, zdawałam całą internę (choroby wewnętrzne) i wiele innych. Jestem juz po sesji od piatku i od razu poszłam na praktyki wakacyjne, robie teraz na ginekologii 2 tygodnie i jestem na trakcie porodowym, takze porody, cesarki itd.
Powiem Wam ze nie umiem chyba odpoczywać i sie relaksowac, brakuje mi nauki i tego zaganiania. Nie umiem tak PO PROSTU usiąsc, ciagle gdzies mnie goni...musze naprawde sie jakoś nauczyc odpoczywac.
Oczywiscie podczytywałam Was codziennie. Nie jestem w stanie napisać nic konkretnie, nie bede nic cytowac Ciesze sie ze teraz do Was piszę i tyle
Hej Myslalam dzisiaj co tam u Ciebie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 16:21   #2229
Agatau88
Zakorzenienie

Ex
a ja codziennie do Was zagladam. ale mialam urwanie glowy. A ja lubie pisac, czytac i cytowac a nie tak na pół gwizdka Dlatego nie pisalam nic. Muszę znowu sie wdrozyc
Stary 2013-07-03, 16:24   #2230
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ex
a ja codziennie do Was zagladam. ale mialam urwanie glowy. A ja lubie pisac, czytac i cytowac a nie tak na pół gwizdka Dlatego nie pisalam nic. Muszę znowu sie wdrozyc

musisz, musisz

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-07-03, 16:30   #2231
Agatau88
Zakorzenienie

Dlatego bede sie wdrazac codziennie myslalam co u każdej z Was z osobna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 18:24   #2232
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

No wlasnie chyba musze zaczac uzywac 2 opakowan Na nastepne farbowanie juz wezme to na poprawke. A w razie czego to dam rade sama kapiela zejsc na jasny braz z tego co mam?

Hej Myslalam dzisiaj co tam u Ciebie
mysle ze dasz rade

Cytat:
Dlatego bede sie wdrazac codziennie myslalam co u każdej z Was z osobna
pamietasz jak sie umawialysmy mamy lipiec
Stary 2013-07-03, 18:25   #2233
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Dziewczyny

jesteś w końcu ja ciągle czekam na maila od Ciebie
Cytat:
nie chcę, czuję się jak kudłacz

jak się dorobię swoich naturali to zrobię sobie jakieś refleksy, ale naprawdę baaaardzo delikatne i wtedy wyhoduję długie. I będę za☠☠☠istą mamuśką

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-07-03 o 18:28
Stary 2013-07-03, 18:28   #2234
Agatau88
Zakorzenienie

Juz piszę Pw do kogo trzeba dajcie mi minutke
Stary 2013-07-03, 18:58   #2235
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to oby tak dalej Duzo szczescia i milosci dla Was
dzięki
Cytat:

a dzis jade do dziadka walczyc z cholerna pralka
ma serwis przyjechac na ogledziny jak powiedza ze naprawa na moj koszt z mojej winy to sie zabije
powodzenie z serwisem!!
Cytat:
A jesli chodzi o wlooosy to mam mega odrost, naprawde spory ale no musze wytrwac, taka okazja sie wiecej nie trafi, zeby do natury spokojnie wracac... I obciac musze naprawdę koniecznie, bo mnie dobija ta szopa.

I najlepszy szampon dla mnie to ostatnio Pinio, znowu do niego wrocilam jakis czas temu i jest naj odzywki zuzywam te co mam.

Bunny i nigdzie nie moge znalezc tej lekkiej Syossa ktora mi polecalas jakis czas temu, w rossie dorwac w ogole nie moge

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Tez sie ciesze, ze dolegliwosci powoli mijaja, to koszmar i powoli juz niestety zaczynam miec ochote na jedzenie wszystkiegoooo

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Mam spontaniczny plan z tż
o 3 nad ranem jedziemy nad morze żeby zdażyć na wschód słońca
Cytat:
wszystkiego naj i mnostwo milosci

kiteczko bo podobno ona jest wycofywana
sprobuj nowa niebieska isane- tez jest leciutka
dziekuję bardzo po tych 3 latach życzę sobie jak najmniej problemów
Cytat:
Bunny o maasz, a taka byłam ciekawa tego Syossa a issankę niebieską mam już od dłuższego czasu i bardzo lubię
chcę już zobaczyć Cię w kiecuni!

Kylie teraz jak mieszkam w Trójmieście to do plaży mam 45 minut spacerkiem, autem z 10 może Młody będzie miał blisko do wieeeelkiej piaskownicy
ale Ci zazdroszczę ja na brudnym zatłuczonym śląsku

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 19:05   #2236
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny ostatnio widzialam zdjecia wloskow chyba KYLIE albo NOVE, czym malowalyscie ostatnio? Mam teraz dosc jasne wlosy ale jak zwykle farby lapia na zolto. Byłam u fryz i zolto...bede chciala w nast tyg sama zafarbowac. I nie wiem teraz czy brac coś na kształt loreal Baikal, beż czy cos wlasnie a la palette a10 albo 219? Bo chyba któras z Was robila i on wychodzi jasno ladnie?
Stary 2013-07-03, 19:14   #2237
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
ale szybko rosną
i ładnie zaokrąglony brzusio widać
Cytat:
no i po ogledzinach
facet byl przede mna ale nie mogl trafic i musialam biegiem leciec moja ulica zeby dobiec w miejsce gdzie stal autem przy 30 na plusie pralke ogladal minute... zakrecil bebnem i mowi- lozyska
i mam teraz czekac az sie odezwa za okolo 2 tyg

problem ze nie pamietam jakie masz wloski czym robione i jakie to kolory tych dopinek jakies fotki albo linki prosze

nie.

rob roz neon

zrob kiedys liste co jest niepotrzebne/ przereklamowane/ mozna czyms zastapic- bardzo ciekawa jestem i moze jako mamuska unikne wyrzucania kasy w bloto kiedys, kiedys
w sumie ja też bym z chęcią poczytała co kupiłyście dzieciom a sie w ogóle nie przydaje, kosmetyki jak i sprzęty czy przyrządy tak na przyszłość
Cytat:
Czesc Dziewczyny

witam

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:06   #2238
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Agatkapisz co tam u Ciebie słychać, poza uczelnią

Kitka ale te włosy Ci zapieprzają przecież niedawno miałaś krótkie też tak chcę
Stary 2013-07-03, 20:34   #2239
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Chcę taką fryzurkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ab1988c100131f0451d2c1d1.jpg (63,9 KB, 88 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 20:39   #2240
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę taką fryzurkę
ja teeeeż! Kradnę i idę do frynia za jakieś 2 tyg!
Stary 2013-07-03, 20:46   #2241
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
ja teeeeż! Kradnę i idę do frynia za jakieś 2 tyg!
spoko mi jeszcze trochę długości niestety brakuje
Stary 2013-07-03, 22:22   #2242
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

A ja juz prawie mam taka fryzurke tylko że tył mam równy z przodem i dalej zapuszczam włoski

Dziewczyny robie sobie karmelowy blond tylko ,że nie jestem do końca pewna czy dobre odcienie dobrałam w gre wchodzi koleston i elgon.

2 foto - bardzo jasny bezowy blond+ czekoladowy blond.

Może doradzicie ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 98+1016 koleston.jpg (24,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bardzo_jasny_bezowy_blond_max.jpg (29,2 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez 7Paulina7
Czas edycji: 2013-07-03 o 22:24
7Paulina7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 00:27   #2243
xLADYx
Zakorzenienie

Witajcie Drogie Panie
rzadko zaglądam ale postaram się już być na bierząco praca, sesja, nowe obowiązki troszkę wykańczają
może dla przypomnienia kim jestem wrzucę Wam fotkę do albumu

widzę, że Agatka odezwała si, hej

Kitka
włosy Ci bardzo szybko rosną
pewnie się już maluszka nie możesz doczekać
jego zdjęć teraz te 3D-5D chyba nie wiem jak to się dokładnie zwie ale widziałam fajnie, ładnie wszystko widać, takie słodkie koleżanka ma ten wózek i fajnie się prowadzi, ale właśnie nie wiem jak zimą mi podobają się wózki w stylu retro może i nie jest już o modne ale choruję na taki kiedyś kupię jak będę miała komu

Bunny czekam na fotki po ślubie i Twojej kreacji
chciałam Cię zapytać o palette N12, co myślisz o niej? ktoś robił na wątku może? bo nie obeznana jestem i czy możesz ją porównać do jakiejś już znanej wcześniej farbki?

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Renatka ja proszę też o taką listę zapiszę sobie na przyszłość

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Princesska świetna fryzurka
Bunny taka fryzura do okrągłej buzi pasuje?

Gdzie Adzi, Caskada, Snow, Buahhot, Encha? ciekawe co u nich...

Czeko widziałam odzywa się
Asia i Nove też

Edytowane przez xLADYx
Czas edycji: 2013-07-04 o 00:35
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 05:48   #2244
Ninedin
Zakorzenienie

Cześć

Mam kilka dni zwolnienia , ale i tak pracuję tylko do końca lipca.
Kitka tobie to chyba w rekordowym tempie te włosiska rosną Bardzo ładnie wyglądasz
Agata no wreszcie zawitałaś

Shizaxa teraz doczytałam o rocznicy Lepiej późno niż wcale: wszystkiego dobrego z tej okazji

Paulina udało ci się wyrównać kolor odrostu i długości, jak przyciemniałaś? Ja tradycyjnie kupiłam 11.21 bo jestem zadowolona z niej i nareszcie nie muszę używać rozjaśniacza.
Stary 2013-07-04, 07:52   #2245
Renatka89
Zakorzenienie

Hej

Kitka, jasne, ucinamy temat, oswiecilas mnie,ze mi to tez przeszkadzalo, a teraz gledze, bo drugie mi sie mocno marzy i namawiam TZ

Wlosy masz piekne, nie scinaj DD super kolorek, przypomnisz mi czym je przyciemnialas?

Bunny- haha, sory, tak z rozmachu ssie zapomnialam, ze nas tu duzo i mozemy ci sie mylic.. dzis zgladze odrost alfa 10.21 + 10.1 to wstawie fotki bo i tak mialam i pozniej powstawiam Ci linki wloskow,ktore mnie interesuja dzieki za pomoc!
A taka liste moge stworzyc,jasne, ale nas tu wiecej mamusiek
Stary 2013-07-04, 08:45   #2246
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
Witajcie Drogie Panie
rzadko zaglądam ale postaram się już być na bierząco praca, sesja, nowe obowiązki troszkę wykańczają
może dla przypomnienia kim jestem wrzucę Wam fotkę do albumu

widzę, że Agatka odezwała si, hej

Kitka
włosy Ci bardzo szybko rosną
pewnie się już maluszka nie możesz doczekać
jego zdjęć teraz te 3D-5D chyba nie wiem jak to się dokładnie zwie ale widziałam fajnie, ładnie wszystko widać, takie słodkie koleżanka ma ten wózek i fajnie się prowadzi, ale właśnie nie wiem jak zimą mi podobają się wózki w stylu retro może i nie jest już o modne ale choruję na taki kiedyś kupię jak będę miała komu

Bunny czekam na fotki po ślubie i Twojej kreacji
chciałam Cię zapytać o palette N12, co myślisz o niej? ktoś robił na wątku może? bo nie obeznana jestem i czy możesz ją porównać do jakiejś już znanej wcześniej farbki?

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Renatka ja proszę też o taką listę zapiszę sobie na przyszłość

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Princesska świetna fryzurka
Bunny taka fryzura do okrągłej buzi pasuje?

Gdzie Adzi, Caskada, Snow, Buahhot, Encha? ciekawe co u nich...

Czeko widziałam odzywa się
Asia i Nove też
hej
Co tam u Ciebie słychać?
Stary 2013-07-04, 09:35   #2247
ossa82
Przyczajenie

Witam Was serdecznie
Podczytuję Was od jakiegoś czasu, bo miałam problem z odrostami po robionym przez prawie 13 lat pasemkach itp. Pisałam na wątku o farbach Alfaparf ale niestety nie było odzewu i sama zaryzykowałam i zrobiłam mieszankę 11.20 z 11.13 (2:1) z wodą 12% na odrost i malaks na całość i wyszedł całkiem fajny kolorek. Jaśniutki blond ze złotym połyskiem. Wprawdzie ten połysk pomału się już wymywa ale włoski są nadal jaśniutkie i nie żółkną Myślę, że już nigdy nie wrócę do rozjaśniacza, bo już dawno nie miałam takich mięciutkich włosków
Jeśli mogę, to od czasu do czasu odezwę się do Was

Dobrze, że istnieją takie blogi jak blog Bunny

Edytowane przez ossa82
Czas edycji: 2013-07-04 o 09:36
ossa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 09:39   #2248
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Kitka, jasne, ucinamy temat, oswiecilas mnie,ze mi to tez przeszkadzalo, a teraz gledze, bo drugie mi sie mocno marzy i namawiam TZ

Wlosy masz piekne, nie scinaj DD super kolorek, przypomnisz mi czym je przyciemnialas?

Bunny- haha, sory, tak z rozmachu ssie zapomnialam, ze nas tu duzo i mozemy ci sie mylic.. dzis zgladze odrost alfa 10.21 + 10.1 to wstawie fotki bo i tak mialam i pozniej powstawiam Ci linki wloskow,ktore mnie interesuja dzieki za pomoc!
A taka liste moge stworzyc,jasne, ale nas tu wiecej mamusiek
Renatka obawiam się, że taka lista sprawdza się dopiero przy drugim dziecku
Przy pierwszym człowiek z radości kupuje wszystko, co wpada w ręce i co się podoba Trudno takie zakupy robić "na chłodno"

A tak w ogóle: szukam prezentu dla 5 miesięcznej córeczki koleżanki. Co najlepiej kupić żeby się mamie przydało?
Zabawki odpadają bo ma mnóstwo swoich i po starszym rodzeństwie
Stary 2013-07-04, 09:47   #2249
Lavia15
Wtajemniczenie

Hejka śliczne blondyneczki

Weszlam tylko napisać że dołączyłam do grona Magistrów
to teraz oblewanie i wakacje

jak znajdę w końcu chwilę to was ponadrabiam obiecuje
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 09:51   #2250
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Hejka śliczne blondyneczki

Weszlam tylko napisać że dołączyłam do grona Magistrów
to teraz oblewanie i wakacje

jak znajdę w końcu chwilę to was ponadrabiam obiecuje
Gratuluję

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości