|
|
#1951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Dzisiaj się okaże, czy moje dziecko zostało przyjęte do tej szkoły co chciało.
Ja tu mam stresa, a główny zainteresowany (czy raczej niezainteresowany) poklepał mnie po ramieniu, powiedział "wyluzuj kobieto" i udał się na basen. Z kilkoma innymi, równie zainteresowanymi. Grrr. Chociaż z drugiej strony to pewnie zdrowe podejście. Teraz już na nic wpływu nie ma, a czekać można równie dobrze na basenie w towarzystwie kumpli. Jedno jest pewne. Żadna nerwica czy wrzody żołądka związane z edukacją mojemu synowi nie grożą. A ja wstałam o piątej, popatrzyłam na swoje dalece nieświeże i rozczochrane odbicie w lustrze, powiedziałam sobie, że jestem fantastyczna i poszłam pobiegać. O tej porze przynajmniej kibiców i komentatorów na trasie nie ma
|
|
|
|
#1952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam kciuki za dzieciaczka
|
|
|
|
|
#1953 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że masz świadomość, że jest to bez sensu. We mnie buzowały podobne uczucia. Do momentu, jak stwierdziłam, że mam dość, jestem młoda i chcę normalnego życia bez jakiegoś dupka, który ciągle mnie krzywdzi Amen.---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
#1954 |
|
Rozeznanie
|
Stwierdzam ze wikszosc facetow to oblechy
Jadac autobusem do pracy widziałam w sznurze samochodów co panowie robili za kierownica Jeden dłubał namietnie w uchu, drugi w noscie a trzeci wydrapywał łupież z głowy i co ciekawe kazdy po tej czynnosci oglądał zdobycze wygrzebane na palcu............masakra, odechciało mie sie kompletnie
|
|
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahahaha, fujka Nie no, ja to najbardziej lubię, jak czekam na przystanku na autobus, a panowie często drapią się po kroczu
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1957 |
|
Rozeznanie
|
Nic tylko się o słodziaczków zabijać i płakać po nocach
|
|
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hah, dokładnie ![]() Dobra dziewczyny, ja będę leciała, na 15 mam do pracy, a zanim się ogarnę to minie trochę czasu. Miłego dnia! Do wieczora
|
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój brat już czatuje w szkole od 2h na wyniki trzymam za niego kciuki,żeby się dostał tam gdzie chce![]() Też się cieszę okropnie tymi górami, bo już tu w mieście wytrzymać nie mogę i chociaż na te 5 dni sobie pojadę <3 Ale pech to mnie nie opuszcza... komputer mi padł, oddałam do naprawy oi straciłam wszystkie dane... nie mam nic, ani jednego zdjęcia. Ani jednego materiału do licencjatu. I jeszcze straciłam 2 dni na szukanie stroju kąpielowego na wakacje i nic nie kupiłam, nie wiem,może mam za krzywe cycki i nic mi nie pasuje;p
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-07-04 o 11:32 |
|
|
|
|
#1961 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko większość dziewczyn nie może szanować swoich eksów przez to jak oni to rozegrali. Mój wciąż mówił, że mnie kocha ponad życie, ale nie może mi dać tego, czego chcę Co to za mężczyzna![]() Cytat:
Nie wierz w takie bzdury i nie wyrzucaj sobie nic. Też miałam etap latania za facetem i identycznie jak Ty go usprawiedliwiałam. Ale wiesz co jest najśmieszniejsze? Że zaraz po naszym zerwaniu kontaktu poznał dziewczynę i 1,5 roku później był jej mężem![]() Cytat:
Byłam wczoraj w kinie i miło spędziłam czas Przeziębiłam się, ale i tak mam zamiar zabalować w weekend, korzystam z czasów singielstwa i próbuję odbudować to, co miałam zanim poznałam eksa Muszę odganiać takie myśli
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie to pogotowie mi nie skopiowało danych a postawili mi system od nowa... takze już nie mam opcji przywrócenia czegokolwiek..
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przed chwilą był u mnie eks i zarzucił mi, że się nim nie interesuję, że nawet nie zapytam sie, jak się czuje, czy nie potrzebuje pomocy (ma złamaną nogę). A ja mu przecież pomagałam dopóki mi nie powiedział, że nie chce mnie więcej znać i że nie chce mieć ze mną kontaktu
Po tych słowach rzeczywiście uznałam, że skoro nie chce mojej pomocy, nie chce mnie znać to po co mam do niego przychodzić z tak głupim pytaniem "Co słychać?". Byli u niego koledzy dwa dni temu, myślałam, że poprosił ich o zakupy, bo mu przynieśli. Jak teraz się dowiedziałam przynieśli je bez jego prośby, a on sam musi robić sobie zakupy, bo koledzy teraz pracują itd. I żalił mi się, że sam robi zakupy i że musiał sam iść do szpitala na kontrolę. I powiedział coś najgorszego, co mnie bardzo zabolało: Że dopiero teraz mnie poznał, że nie spodziewał się, że będe miała gdzieś to, jak on się czuje. Powiedział, że obojętnie, co złego mi powiedział, jesli mam jakąś empatię to powinnam mu była pomóc... Czuje sie teraz okropnie. Przeżywałam to, że on sie tam może męczy, przecież zaoferowałam mu pomoc, byłam z nim w szpitalu, ale jak mi mówi potem, że nie chce mnie znać to chyba normalne, że zostawię go spokoju? Nie wiem, źle zrobiłąm? Naprawdę jestem egoistką? |
|
|
|
#1965 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Wydarłabym się na niego tak, że 3 bloki by słyszały, kretyn.
|
|
|
#1966 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko mi się wydaje, że gdy facet rzuca śpiewkę: "potrzebuję czasu żeby sobie to przemyśleć" - oznacza że już podjął decyzję tylko boi się mi ją przekazać?
![]() TŻ skasował nasze zdjęcia z fb - jak małe dziecko - teraz mam czekać aż mi zmieni status?
|
|
|
|
#1968 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
A Ty się jeszcze zastanawiasz, czy nie powinnaś była jednak mimo jego oficjalnej, ostentacyjnej niechęci, trochę się poponiżać i popomagać. Pliz.
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#1969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dowód tego nie odzywał się 2 dni, nawet nie zapytał jak było u lekarza bo miałam ważną wizytę. Po czym dziś w rozmowie przez tel stwierdził, że jeszcze żadnej decyzji nie podjął i nie wie czy chce ze mną być, skoro ciągle mu coś wypominam i kontroluję... Damn! |
|
|
|
|
#1971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1972 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No cóż, jest chamsko bezczelny, bo mu na to pozwalasz. Koleś robi Cię w ciula, a Ty jeszcze się zgadzasz, żeby to on decydował o tym związku.
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ciężko tak na świeżo to przyjąć do wiadomości. |
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli to głupie pytanie, to mi wybaczcie: Czyli mam go olać, mimo, że wiem, że o kulach chodzi na zakupy itd. i nie proponować mu pomocy? A przynajmniej, skoro idę dzisiaj na zakupy, to czy chce, żebym mu coś kupiła?
|
|
|
|
#1975 |
|
Rozeznanie
|
dziweczyno!!!!!!!!!!! to jego problem, pomozesz mu a potem nawet sie nie odezwie do Ciebie................... nie wiem ze kobiety lubią sie tak ponizac. Niech se chlopczyk radzi!
|
|
|
|
#1976 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Ja bym zapytała czy coś kupić. Ale nie pomogłabym mu w żaden inny sposób, tylko bym spokojnie przypominała na każdym kroku, że kazał mi się odczepić, kazał mi dać mu spokój. Trzeba było myśleć jak się rzucało takie hasła, trzeba było przewidzieć, że będzie Cię potrzebować.
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on uznał, że skoro on mówi że nie zdradził , to znaczy że taka jest prawda... Skąd się biorą tacy faceci? |
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Powiedz mu wtedy, żeby pamiętał, że proponowałaś i żeby potem nie śmiał otworzyć dzioba z pretensjami że nic nie kupiłaś, bo nie miałaś w sobie empatii. Buc.
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
czytam Was caly czas, czytam.i wiecie- u mnie dobrze. Stosuje afirmacje, powtarzam sobiepo 300 razy dziennie rozne rzeczy i....dziala! czuje sie naprawde dobrze, jakos tak...no, przeszlo. serio. mam nadzieje, ze nie tylko na chwile. o wiele bardziej martwi mnie moja sytuacja zawodowa i ewentualna samotnosc niz ten byly pożal się Boze zwiazek. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

trzymam kciuki za dzieciaczka
Amen.

Co to za mężczyzna