Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 09:41   #1951
rudywiking
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Dzisiaj się okaże, czy moje dziecko zostało przyjęte do tej szkoły co chciało.
Ja tu mam stresa, a główny zainteresowany (czy raczej niezainteresowany) poklepał mnie po ramieniu, powiedział "wyluzuj kobieto" i udał się na basen.
Z kilkoma innymi, równie zainteresowanymi. Grrr.
Chociaż z drugiej strony to pewnie zdrowe podejście. Teraz już na nic wpływu nie ma, a czekać można równie dobrze na basenie w towarzystwie kumpli.
Jedno jest pewne. Żadna nerwica czy wrzody żołądka związane z edukacją mojemu synowi nie grożą.
A ja wstałam o piątej, popatrzyłam na swoje dalece nieświeże i rozczochrane odbicie w lustrze, powiedziałam sobie, że jestem fantastyczna i poszłam pobiegać. O tej porze przynajmniej kibiców i komentatorów na trasie nie ma
rudywiking jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 09:54   #1952
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudywiking Pokaż wiadomość
Ja tu mam stresa, a główny zainteresowany (czy raczej niezainteresowany) poklepał mnie po ramieniu, powiedział "wyluzuj kobieto" i udał się na basen.
Chociaż z drugiej strony to pewnie zdrowe podejście. Teraz już na nic wpływu nie ma, a czekać można równie dobrze na basenie w towarzystwie kumpli.
Jedno jest pewne. Żadna nerwica czy wrzody żołądka związane z edukacją mojemu synowi nie grożą.
A ja wstałam o piątej, popatrzyłam na swoje dalece nieświeże i rozczochrane odbicie w lustrze, powiedziałam sobie, że jestem fantastyczna i poszłam pobiegać. O tej porze przynajmniej kibiców i komentatorów na trasie nie ma
świetnie trzymam kciuki za dzieciaczka
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:46   #1953
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
Aż sama sobie się dziwie,że mu nie ulegam Kiedyś to było normą!Z jednej strony chce mu dać szansę,ale to bez sensu.Tak wiem,mam Was

A ja jak codziennie budziłam się, mówiłam - dzień dobry księżniczka właśnie wstaje! Hahaha

Dobrze, że masz świadomość, że jest to bez sensu. We mnie buzowały podobne uczucia. Do momentu, jak stwierdziłam, że mam dość, jestem młoda i chcę normalnego życia bez jakiegoś dupka, który ciągle mnie krzywdzi Amen.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Też trzymam kciuki!
Stary 2013-07-04, 10:55   #1954
Marycha1977
Rozeznanie

Stwierdzam ze wikszosc facetow to oblechy Jadac autobusem do pracy widziałam w sznurze samochodów co panowie robili za kierownica Jeden dłubał namietnie w uchu, drugi w noscie a trzeci wydrapywał łupież z głowy i co ciekawe kazdy po tej czynnosci oglądał zdobycze wygrzebane na palcu............masakra, odechciało mie sie kompletnie
Stary 2013-07-04, 10:59   #1955
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
Stwierdzam ze wikszosc facetow to oblechy Jadac autobusem do pracy widziałam w sznurze samochodów co panowie robili za kierownica Jeden dłubał namietnie w uchu, drugi w noscie a trzeci wydrapywał łupież z głowy i co ciekawe kazdy po tej czynnosci oglądał zdobycze wygrzebane na palcu............masakra, odechciało mie sie kompletnie

Hahahaha, fujka Nie no, ja to najbardziej lubię, jak czekam na przystanku na autobus, a panowie często drapią się po kroczu
Stary 2013-07-04, 11:00   #1956
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Hahahaha, fujka Nie no, ja to najbardziej lubię, jak czekam na przystanku na autobus, a panowie często drapią się po kroczu
taaaa urocze chłopaki
Stary 2013-07-04, 11:16   #1957
rudywiking
Rozeznanie

Nic tylko się o słodziaczków zabijać i płakać po nocach
rudywiking jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:21   #1958
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Nic tylko się o słodziaczków zabijać i płakać po nocach
never again wole miec ciekawe zycie w pojedynke niz nudne we dwoje
Stary 2013-07-04, 11:25   #1959
apolonja
Raczkowanie

Cytat:
never again wole miec ciekawe zycie w pojedynke niz nudne we dwoje

Hah, dokładnie

Dobra dziewczyny, ja będę leciała, na 15 mam do pracy, a zanim się ogarnę to minie trochę czasu. Miłego dnia! Do wieczora
Stary 2013-07-04, 11:27   #1960
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
fajnego masz syna mój brat już czatuje w szkole od 2h na wyniki trzymam za niego kciuki,żeby się dostał tam gdzie chce

Też się cieszę okropnie tymi górami, bo już tu w mieście wytrzymać nie mogę i chociaż na te 5 dni sobie pojadę <3

Ale pech to mnie nie opuszcza... komputer mi padł, oddałam do naprawy oi straciłam wszystkie dane... nie mam nic, ani jednego zdjęcia. Ani jednego materiału do licencjatu.
I jeszcze straciłam 2 dni na szukanie stroju kąpielowego na wakacje i nic nie kupiłam, nie wiem,może mam za krzywe cycki i nic mi nie pasuje;p

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-07-04 o 11:32
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:31   #1961
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
fajnego masz syna mój brat już czatuje w szkole od 2h na wyniki trzymam za niego kciuki,żeby się dostał tam gdzie chce

Też się cieszę okropnie tymi górami, bo już tu w mieście wytrzymać nie mogę i chociaż na te 5 dni sobie pojadę <3

Ale pech to mnie nie opuszcza... komputer mi padł, oddałam do naprawy oi straciłam wszystkie dane... nie mam nic, ani jednego zdjęcia. Ani jednego materiału do licencjatu.
ale są podobno tacy magicy co potrafią rzeczy niemożliwe z odzyskiwaniem danych, moze masz u siebe w miescie takie pogotowie informatyczne??

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
Napisane przez apolonja Pokaż wiadomość
Hah, dokładnie

Dobra dziewczyny, ja będę leciała, na 15 mam do pracy, a zanim się ogarnę to minie trochę czasu. Miłego dnia! Do wieczora
miłej pracy w takim razie.;
Stary 2013-07-04, 11:48   #1962
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietajmy że kazdej z nas i każdemu zdarzyc sie moze to ze przestaniemy kogos kochac, zrozumialam to po dlugim czasie. Ale każdej z nas i każdemu nalezy sie szacunek i nawet przy rozstaniu. fakt ze nie ma dobrego sposobu na zakomunikowanie komuś ze nie chce sie z kims byc, ale mozna sie przynajmniej postarac.
Masz rację Tylko większość dziewczyn nie może szanować swoich eksów przez to jak oni to rozegrali. Mój wciąż mówił, że mnie kocha ponad życie, ale nie może mi dać tego, czego chcę Dlatego nie szanuję go, bo był dużym dzieckiem i gdybym nie dała mu ultimatum, to dalej byśmy byli razem Co to za mężczyzna

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Wcale nie natrentna.Tylko pamientam jak on mówił,ze on o dziewczynę nie będzie sie starał,i dziewczyna musi tez okazywać zainteresowanie.Moze za mało mu to pokazalam,ze mi zależy.Go zdradziła dziewczyna boi sie pewnie.Dać spokój jak on tak sie patrzy na mnie w pracy,takim wzrokiem przeszywajacym ...
Ajj nigdy juz takiego faceta nie dorwe,czekałam prawie rok aż sie ktoś pojawi kto mi zaimponuje i pojawia sie iskry,no i oczywiście zepsulam po raz drugi
Faceci tak mówią, ale jak się kimś zainteresują poważniej, to się starają, i to jak Nie wierz w takie bzdury i nie wyrzucaj sobie nic. Też miałam etap latania za facetem i identycznie jak Ty go usprawiedliwiałam. Ale wiesz co jest najśmieszniejsze? Że zaraz po naszym zerwaniu kontaktu poznał dziewczynę i 1,5 roku później był jej mężem o nią jakoś umiał zabiegać

Cytat:
Napisane przez CheriCheriLady Pokaż wiadomość
A mój ex chce wrócić...Zadzwonił o 8 rano,z tekstem,że całą noc myślał o mnie i doszedł do wniosku ,że jestem kobietą jego życia...
Bądź silna A taki tekst, no cóż, ja bym się chyba roześmiała mu w twarz, że w tym wieku takie deklaracje wygłasza

Byłam wczoraj w kinie i miło spędziłam czas Przeziębiłam się, ale i tak mam zamiar zabalować w weekend, korzystam z czasów singielstwa i próbuję odbudować to, co miałam zanim poznałam eksa Facetów kręci się koło mnie mnóstwo, jak to powiedziała moja przyjaciółka z przyciąganiem ich nigdy nie miałam problemu, ale później już nie jest tak różowo. Są kobiety, które na pierwszy rzut oka nie przyciągają uwagi, ale po poznaniu ich są tak słodkie i urocze, że faceci za nimi szaleją. U mnie chyba jest odwrotnie, kolejny raz obudziło się we mnie przekonanie, że łatwo się we mnie zauroczyć, ale pokochanie mnie jest chyba niemożliwe Muszę odganiać takie myśli
Stary 2013-07-04, 12:02   #1963
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
ale są podobno tacy magicy co potrafią rzeczy niemożliwe z odzyskiwaniem danych, moze masz u siebe w miescie takie pogotowie informatyczne??[COLOR="Silver"]
Właśnie to pogotowie mi nie skopiowało danych a postawili mi system od nowa... takze już nie mam opcji przywrócenia czegokolwiek..
Stary 2013-07-04, 12:03   #1964
mychamycha
Zakorzenienie

Dziewczyny, przed chwilą był u mnie eks i zarzucił mi, że się nim nie interesuję, że nawet nie zapytam sie, jak się czuje, czy nie potrzebuje pomocy (ma złamaną nogę). A ja mu przecież pomagałam dopóki mi nie powiedział, że nie chce mnie więcej znać i że nie chce mieć ze mną kontaktu Po tych słowach rzeczywiście uznałam, że skoro nie chce mojej pomocy, nie chce mnie znać to po co mam do niego przychodzić z tak głupim pytaniem "Co słychać?".
Byli u niego koledzy dwa dni temu, myślałam, że poprosił ich o zakupy, bo mu przynieśli. Jak teraz się dowiedziałam przynieśli je bez jego prośby, a on sam musi robić sobie zakupy, bo koledzy teraz pracują itd. I żalił mi się, że sam robi zakupy i że musiał sam iść do szpitala na kontrolę. I powiedział coś najgorszego, co mnie bardzo zabolało: Że dopiero teraz mnie poznał, że nie spodziewał się, że będe miała gdzieś to, jak on się czuje. Powiedział, że obojętnie, co złego mi powiedział, jesli mam jakąś empatię to powinnam mu była pomóc...

Czuje sie teraz okropnie. Przeżywałam to, że on sie tam może męczy, przecież zaoferowałam mu pomoc, byłam z nim w szpitalu, ale jak mi mówi potem, że nie chce mnie znać to chyba normalne, że zostawię go spokoju?
Nie wiem, źle zrobiłąm? Naprawdę jestem egoistką?
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 12:06   #1965
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
Powiedział, że obojętnie, co złego mi powiedział, jesli mam jakąś empatię to powinnam mu była pomóc...
Buc. Totalny. Napluć na niego, a nie wdawać się w dyskusje.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Wydarłabym się na niego tak, że 3 bloki by słyszały, kretyn.
Stary 2013-07-04, 12:07   #1966
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, przed chwilą był u mnie eks i zarzucił mi, że się nim nie interesuję, że nawet nie zapytam sie, jak się czuje, czy nie potrzebuje pomocy (ma złamaną nogę). A ja mu przecież pomagałam dopóki mi nie powiedział, że nie chce mnie więcej znać i że nie chce mieć ze mną kontaktu Po tych słowach rzeczywiście uznałam, że skoro nie chce mojej pomocy, nie chce mnie znać to po co mam do niego przychodzić z tak głupim pytaniem "Co słychać?".
Byli u niego koledzy dwa dni temu, myślałam, że poprosił ich o zakupy, bo mu przynieśli. Jak teraz się dowiedziałam przynieśli je bez jego prośby, a on sam musi robić sobie zakupy, bo koledzy teraz pracują itd. I żalił mi się, że sam robi zakupy i że musiał sam iść do szpitala na kontrolę. I powiedział coś najgorszego, co mnie bardzo zabolało: Że dopiero teraz mnie poznał, że nie spodziewał się, że będe miała gdzieś to, jak on się czuje. Powiedział, że obojętnie, co złego mi powiedział, jesli mam jakąś empatię to powinnam mu była pomóc...

Czuje sie teraz okropnie. Przeżywałam to, że on sie tam może męczy, przecież zaoferowałam mu pomoc, byłam z nim w szpitalu, ale jak mi mówi potem, że nie chce mnie znać to chyba normalne, że zostawię go spokoju?
Nie wiem, źle zrobiłąm? Naprawdę jestem egoistką?
nie no masakra, rece mi opadly, co za gnój..................... ...sory ale debilem trzeba sie urodzic zeby sie tak zachowywac. Widzisz teraz ze nic nie stracilas rozstajac sie z nim!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-07-04, 12:08   #1967
ama09
Zakorzenienie

czy tylko mi się wydaje, że gdy facet rzuca śpiewkę: "potrzebuję czasu żeby sobie to przemyśleć" - oznacza że już podjął decyzję tylko boi się mi ją przekazać?

TŻ skasował nasze zdjęcia z fb - jak małe dziecko - teraz mam czekać aż mi zmieni status?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 12:10   #1968
elvegirl
po drugiej stronie szafy

A Ty się jeszcze zastanawiasz, czy nie powinnaś była jednak mimo jego oficjalnej, ostentacyjnej niechęci, trochę się poponiżać i popomagać. Pliz.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
czy tylko mi się wydaje, że gdy facet rzuca śpiewkę: "potrzebuję czasu żeby sobie to przemyśleć" - oznacza że już podjął decyzję tylko boi się mi ją przekazać?
Nie, nie tylko Tobie się tak wydaje. Natomiast mnie się jeszcze dodatkowo wydaje, że to Ty powinnaś mu przekazać decyzję, a nie on Tobie
Stary 2013-07-04, 12:12   #1969
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:

TŻ skasował nasze zdjęcia z fb - jak małe dziecko - teraz mam czekać aż mi zmieni status?
a walić go, niech sobie robi co chce
Stary 2013-07-04, 12:12   #1970
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Nie, nie tylko Tobie się tak wydaje. Natomiast mnie się jeszcze dodatkowo wydaje, że to Ty powinnaś mu przekazać decyzję, a nie on Tobie
i jeszcze "jestem honorowy, nikt nie będzie mną sterować" - bo kazałam mu udowodnić, że mnie nie okłamuje, pokazując pocztę -> a jestem pewna że coś tam jest - oczywiście mi nie pokazał.

W dowód tego nie odzywał się 2 dni, nawet nie zapytał jak było u lekarza bo miałam ważną wizytę.

Po czym dziś w rozmowie przez tel stwierdził, że jeszcze żadnej decyzji nie podjął i nie wie czy chce ze mną być, skoro ciągle mu coś wypominam i kontroluję... Damn!
Stary 2013-07-04, 12:14   #1971
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
i jeszcze "jestem honorowy, nikt nie będzie mną sterować" - bo kazałam mu udowodnić, że mnie nie okłamuje, pokazując pocztę -> a jestem pewna że coś tam jest - oczywiście mi nie pokazał.

W dowód tego nie odzywał się 2 dni, nawet nie zapytał jak było u lekarza bo miałam ważną wizytę.

Po czym dziś w rozmowie przez tel stwierdził, że jeszcze żadnej decyzji nie podjął i nie wie czy chce ze mną być, skoro ciągle mu coś wypominam i kontroluję... Damn!
ale oni są fajni, zero honoru, zero odwagi...........
Stary 2013-07-04, 12:34   #1972
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No cóż, jest chamsko bezczelny, bo mu na to pozwalasz. Koleś robi Cię w ciula, a Ty jeszcze się zgadzasz, żeby to on decydował o tym związku.
Stary 2013-07-04, 12:36   #1973
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
No cóż, jest chamsko bezczelny, bo mu na to pozwalasz. Koleś robi Cię w ciula, a Ty jeszcze się zgadzasz, żeby to on decydował o tym związku.
Mocno powiedziane. Teraz chyba ja pomilczę, po tym co dziś usłyszałam od niego.
Tylko ciężko tak na świeżo to przyjąć do wiadomości.
Stary 2013-07-04, 12:41   #1974
mychamycha
Zakorzenienie

Jesli to głupie pytanie, to mi wybaczcie: Czyli mam go olać, mimo, że wiem, że o kulach chodzi na zakupy itd. i nie proponować mu pomocy? A przynajmniej, skoro idę dzisiaj na zakupy, to czy chce, żebym mu coś kupiła?
Stary 2013-07-04, 12:48   #1975
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Jesli to głupie pytanie, to mi wybaczcie: Czyli mam go olać, mimo, że wiem, że o kulach chodzi na zakupy itd. i nie proponować mu pomocy? A przynajmniej, skoro idę dzisiaj na zakupy, to czy chce, żebym mu coś kupiła?
dziweczyno!!!!!!!!!!! to jego problem, pomozesz mu a potem nawet sie nie odezwie do Ciebie................... nie wiem ze kobiety lubią sie tak ponizac. Niech se chlopczyk radzi!
Stary 2013-07-04, 12:49   #1976
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Mocno powiedziane. Teraz chyba ja pomilczę, po tym co dziś usłyszałam od niego.
Tylko ciężko tak na świeżo to przyjąć do wiadomości.
Wiadomo że ciężko, w końcu zawiódł i wciąż zawodzi ktoś, w kim się kładło nadzieje, robiło plany, komu się ufało i chce się ufać dalej. A on ma te szanse w poważaniu jak widać. Tyle że nie da się ukryć, robi to, na co mu pozwalasz. Po tym jak odkryłaś te jego cyrki z innym telefonem, powinien siedzieć na wycieraczce i skamleć z bukietem większym od niego samego. I dostać tym bukietem w durny łeb. A on co? A on łaskę Ci robi, że się zastanowi co z wami dalej. No przestań, przecież gdyby to nie było takie smutne, to by było komiczne.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Ja bym zapytała czy coś kupić. Ale nie pomogłabym mu w żaden inny sposób, tylko bym spokojnie przypominała na każdym kroku, że kazał mi się odczepić, kazał mi dać mu spokój. Trzeba było myśleć jak się rzucało takie hasła, trzeba było przewidzieć, że będzie Cię potrzebować.
Stary 2013-07-04, 13:00   #1977
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo że ciężko, w końcu zawiódł i wciąż zawodzi ktoś, w kim się kładło nadzieje, robiło plany, komu się ufało i chce się ufać dalej. A on ma te szanse w poważaniu jak widać. Tyle że nie da się ukryć, robi to, na co mu pozwalasz. Po tym jak odkryłaś te jego cyrki z innym telefonem, powinien siedzieć na wycieraczce i skamleć z bukietem większym od niego samego. I dostać tym bukietem w durny łeb. A on co? A on łaskę Ci robi, że się zastanowi co z wami dalej. No przestań, przecież gdyby to nie było takie smutne, to by było komiczne.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------
czyli skoro tak nie zareagował, to mu nie zależy na mnie - pomimo że mówi co innego?

on uznał, że skoro on mówi że nie zdradził , to znaczy że taka jest prawda...

Skąd się biorą tacy faceci?
Stary 2013-07-04, 13:01   #1978
mychamycha
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym zapytała czy coś kupić. Ale nie pomogłabym mu w żaden inny sposób, tylko bym spokojnie przypominała na każdym kroku, że kazał mi się odczepić, kazał mi dać mu spokój. Trzeba było myśleć jak się rzucało takie hasła, trzeba było przewidzieć, że będzie Cię potrzebować.
To samo mu powiedziałam. Wyszłam z założenia, że skoro odrzuca moją pomoc, to ma kogoś, kto mu pomoże. Jestem pewna, że odrzuci moją propozycje i pewnie powie,że łaski nie potrzebuje.
Stary 2013-07-04, 13:15   #1979
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
czyli skoro tak nie zareagował, to mu nie zależy na mnie - pomimo że mówi co innego?

on uznał, że skoro on mówi że nie zdradził , to znaczy że taka jest prawda...

Skąd się biorą tacy faceci?
Moim zdaniem facet, który by nic nie miał na sumieniu, doprowadziłby do konfrontacji z tamtą laską, zrobiłby co się dało żeby udowodnić Ci, że to nieprawda. On mówi że nie zdradził - a według niego te smsy to co to było? A sam fakt, że Cię okłamał w sprawie tego numeru, to co to niby nie jest, jak nie zdrada Twojego zaufania, podkopanie go? On Cię nawet za to nie przeprosił, przecież to jest obrzydliwe.

Cytat:
To samo mu powiedziałam. Wyszłam z założenia, że skoro odrzuca moją pomoc, to ma kogoś, kto mu pomoże. Jestem pewna, że odrzuci moją propozycje i pewnie powie,że łaski nie potrzebuje.
Powiedz mu wtedy, żeby pamiętał, że proponowałaś i żeby potem nie śmiał otworzyć dzioba z pretensjami że nic nie kupiłaś, bo nie miałaś w sobie empatii. Buc.
Stary 2013-07-04, 14:34   #1980
yoona
Zakorzenienie

czesc dziewczyny czytam Was caly czas, czytam.
i wiecie- u mnie dobrze. Stosuje afirmacje, powtarzam sobiepo 300 razy dziennie rozne rzeczy i....dziala! czuje sie naprawde dobrze, jakos tak...no, przeszlo. serio. mam nadzieje, ze nie tylko na chwile. o wiele bardziej martwi mnie moja sytuacja zawodowa i ewentualna samotnosc niz ten byly pożal się Boze zwiazek.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości