Wszystko o Avonie - Część II - Strona 313 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-18, 09:27   #9361
...Skierka...
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość

Czy któraś z Was miała taka sytuację z Pełnią Rzęs?
Jak kupiłam za pierwszym razem byłam zachwycona - to był najlepszy tusz jaki miałam. Potem dostałam go gratis w COKu przy zamówieniu jakimś wysokim i......... to totalne badziewie. Skleja rzesy, w ogole ich jakby nie maluje. Teraz 'boje się' kupować go kolejny raz...15zł to niejets dużo, ale zawsze. (A kupić muszę bo nowy, dwustronny tusz Avonowy okazał się totalnym badziewiem:/)
Ja tez juz przetestowałam niemalze wszystkie tusze Mam starsznie krótkie rzesy, wiec znalezienie tuszu który ze sprawi ze zacznaa byc widocznie nie bylo latwe
Ale z "Pelni rzes" jestem bardzo zadowolona, bo je wydłuza, sprawia zxe wydaje sie jak by ich wiecej bylo. I to jest wlasnie w nim dobre ze nie skleja rzes... wiec nie wiem co za tusz Ty dostalas Chyba trefny jakis
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 09:32   #9362
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
hihi nie znasz dnia [tzn to akurat znasz]nie znasz godziny.moze byc rano a moze byc wieczor. niestety. i zapomnij ze bedzie dzwonil hihihi. to jest avon.
Mi dziewczyna którą przywozi paczki (chociaż się zmieniaja) dała numer pod który mogę dzwonić w sprawie dostawy. Co prawda nigdy nie dzwoniłam, ale na roku mam koleżankę tez konsultantkę i ona mówi że zawsze dzwoni się spytać o której przywiozą jej paczkę
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 09:37   #9363
...Skierka...
Zakorzenienie

Ja wlasnie teraz czekam na paczuszke i doczekac sie nei moge, bo to jest najprzyjemniejszy dzien co 2 tyg
Co prawda normy nie ma , ale u mnie np sa przewaznie ok 12-13
Ciekawe czy wszystko bedzie...
Stary 2007-04-18, 09:39   #9364
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
Ja wlasnie teraz czekam na paczuszke i doczekac sie nei moge, bo to jest najprzyjemniejszy dzien co 2 tyg
U mnie są tak między 18 a 20,ale za to dzień dostawy mam środę, a przyjeżdżają we wtorki
Stary 2007-04-18, 09:44   #9365
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie są tak między 18 a 20,ale za to dzień dostawy mam środę, a przyjeżdżają we wtorki

Tez mi sie tak własnie raz zdazylo ze przywiezli paczke o dzien wczesniej.
Tak sie tez zastanawiam jak to jest ze u niektorych obowiazuje katalog 06 a innych 05?... Co prawda ja mam juz 1 zamowienie z 06 ale Ci ktorzy maja te opoznienia to chyba nie najlepiej stoja z ofetra internetowa i netto?Jesli juz u nas sa braki to ci co maja pozniej to sa nieco poszkodowani...
Stary 2007-04-18, 09:56   #9366
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hej

U mnie z godzinami dostaw jest bardzo różnie. Rok temu przywozili o 8 rano. Potem o 10, 11. W sumie trzeba siedzieć cały dzien w domu i czekać, bo nie wiadomo o której przywiozą. Ostatnoi przywożą po południu 16-18.

Paczki rozwozi chyba małżeństwo (tak przynajmniej wyglądają), którzy normalnie pracują i dopiero po pracy ładują samochód (albo już jest załadowany wcześniej) i w drogę. Czasem też biorą swoje nastoletnie dzieci, które roznoszą paczki po domach.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 09:57   #9367
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sie tez zastanawiam jak to jest ze u niektorych obowiazuje katalog 06 a innych 05?... Co prawda ja mam juz 1 zamowienie z 06 ale Ci ktorzy maja te opoznienia to chyba nie najlepiej stoja z ofetra internetowa i netto?Jesli juz u nas sa braki to ci co maja pozniej to sa nieco poszkodowani...
Ja mam z 06 zamowienie już na 115zł plus moje na 70zł
Ale dopiero jutro będę zamawiała na drugi termin K05 i paczka przyjdzie mi w środę przyszłą(znaczy we wtorek )
Ja jestem w dobrej sytuacji bo mieszkam z dziadkami i babcia to właściwie w ogóle nie wychodzi z domu więc zawsze ktoś jest, żeby odebrał paczkę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 10:23   #9368
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie z godzinami dostaw jest bardzo różnie. Rok temu przywozili o 8 rano. Potem o 10, 11. W sumie trzeba siedzieć cały dzien w domu i czekać, bo nie wiadomo o której przywiozą. Ostatnoi przywożą po południu 16-18.

Paczki rozwozi chyba małżeństwo (tak przynajmniej wyglądają), którzy normalnie pracują i dopiero po pracy ładują samochód (albo już jest załadowany wcześniej) i w drogę. Czasem też biorą swoje nastoletnie dzieci, które roznoszą paczki po domach.
A u mnie rozwozi 2 takich mlodych chlopakow na zmiane, wiec lubie byc w domu przy odbieraniu paczuszki i odebrac ja osobicie

to zamowienie teraz na 200 zl, i okaze sie czy nie bedzie brakow... oczywiscie czesc z tego dla mnie Nie umialabym chyba zlozyc zamowienia i nieczego nie zamowic dla siebie
Stary 2007-04-18, 10:24   #9369
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Hej dziewczyny, czy któraś z Was może juz miala albo coś slyszala na temat odzywczego mleka do kąpieli z Planet spa? brzmi dość zachęcająco ale ta cena... no i ten woreczek spa, też wyglada fajnie, ale ciekawa jestem jak z jego funkcjonalnością.
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 10:28   #9370
mierzwaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ja wciskam w nią palec i "wyrywam" tyle, co się na palcu mieści, potem szybko przekładam w palca na myjkę i po kłopocie jak galaretkę rozprowadza się po ciele myjką/gąbką czy czym tam sie chce, to się fajnie pieni, nie wałkuje, nie "gluci". ale jak raz chciałam zweryfikować wizażowe opisy i sprawdzić, czy się tak wałkuje jak się ją rozprowadza normalnie - dłonią, to się załamałam nawbijało mi się to między palce, nie chciało zejść, takie błony między palcami mi się porobiły, jak u żaby , w ogóle nie dało się to spłukać, dopiero jak wzięłam myjkę i "roztarłam" nią to, co miałam na dłoniach, to się pięknie spieniło i zlazło od tej pory tylko myjka, w życiu nie spróbuję inaczej

dziękuję za instrukcję obsługi, bo naprawdę zaczęłam się zastanawiać jak się tą galaretkę używa hehe ale jak mówisz, ze bez gąbki ani rusz, to tak zrobię, bo nie chcę zostać "żabą"
mierzwaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 10:55   #9371
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dora_angel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, czy któraś z Was może juz miala albo coś slyszala na temat odzywczego mleka do kąpieli z Planet spa? brzmi dość zachęcająco ale ta cena... no i ten woreczek spa, też wyglada fajnie, ale ciekawa jestem jak z jego funkcjonalnością.
to jest to ryż/sake ?? wg mnie jest niewydajne. ma tylko 150 ml, starcza go może na 4-5 razy max. może jakby było tańsze, 19.90 to dla mnie stanowczo za dużo, choć nie powiem, skóra po kąpieli była nawet fajna, miękka i nawilżona. ale dla mnie to taki gadżecik do łazienki, a lepiej chyba sobie kupić z bielendy jest chyba mleko w proszku do kąpieli, pachnie super i na pewno jest tańsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 10:55   #9372
aniatko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez didulka_88 Pokaż wiadomość
mowicie o maseczce do twarzy czy masce do ciala?
ja o maseczce do twarzy
aniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 11:17   #9373
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
ja widziałam w COKu ten nowy olejek Planet Spa do włosów i musze powiedzieć..., że jest mikroskopijny. Rzeczywiście w katalogu wyglada na małego (i podana jest pojemność) ale wygląda śmiesznie.
Ten olejek ma pojemnosc 50 ml, taka sama jak wycofany juz olejek do wlosow Skarby Indii, ktory byl dosyc wydajny Ale ronwiez uwazam, ze mogliby zaoferowac chociaz 100 ml
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 11:26   #9374
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Witam
Z dostawą paczek u mnie jest tak ze powinnam dostawać w piątki ale przywoża w czwartki po poludniu 16-17 wiec juz jutro paczuszka
Ja juz z 06 mam zamowienie na 500zł i 25% wiec szaleje niezle. Wiosna w koncu trzeba jakos wygladac

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 11:45   #9375
Ja_MoNa
Raczkowanie

Cytat:

Przecież na stonie możesz zobaczyć podgląd faktury i sparawdzić czy wszysko jest czy są jakies braki....

A u mnie paczuszka przychodzi tak od 13 do 17 w piątki. Taszczy ją zawsze taki pan koło 40stki
Ja_MoNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 12:36   #9376
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
to jest to ryż/sake ?? wg mnie jest niewydajne. ma tylko 150 ml, starcza go może na 4-5 razy max. może jakby było tańsze, 19.90 to dla mnie stanowczo za dużo, choć nie powiem, skóra po kąpieli była nawet fajna, miękka i nawilżona. ale dla mnie to taki gadżecik do łazienki, a lepiej chyba sobie kupić z bielendy jest chyba mleko w proszku do kąpieli, pachnie super i na pewno jest tańsze
Dziękuje za odpowiedź obawiałam się właśnie tej "niewydajności". A to mleko w proszku sobie musze koniecznie sprawdzić
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 12:37   #9377
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

A ja zamawiam na COK bo nigdy nie ma mnie w domu jak trzeba...przesyłki pocztowe zawsze mam awizowane i stoję godzinami na poczcie potem
Stary 2007-04-18, 12:37   #9378
didulka_88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
ja o maseczce do twarzy
w takim razie tez sie moge wypowiedziec
ona jest super... po jej zmyciu az sie czuje ze twarz jest czyta i mila w dotyku jak dla mnie plusem jest takze to ze trzyma sie ja 5 min wiec nakladam od razu po wejsciu pod prysznic a sciagam na koncu... na poczatku troche zapach mi nie spasowal ale mozna sie przyzwyczaic
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 12:46   #9379
asicka1
Raczkowanie

Wiecie co zauwazylam ten spray ochronny do wlosow na lato str 155 wcale nie ma takiego atomizera do psikania tylko cos takiego jak kuracja odbudowujoco-wzmacniajaca ztr 126 mam ta kuracje i ona wcale nie psika tylko wyciska sie takie mleczko na reke tu pewnie tez zamiescili jakas bledna informacje i sie okaze ze to wcale nie mgielka tylko mleczko. Jak sadzicie?? moza sie myle ale na rysunku widac dokladnie, wiec albo opis nieprawdziwy albo rys zly..
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 13:11   #9380
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Wiecie co zauwazylam ten spray ochronny do wlosow na lato str 155 wcale nie ma takiego atomizera do psikania tylko cos takiego jak kuracja odbudowujoco-wzmacniajaca ztr 126 mam ta kuracje i ona wcale nie psika tylko wyciska sie takie mleczko na reke tu pewnie tez zamiescili jakas bledna informacje i sie okaze ze to wcale nie mgielka tylko mleczko. Jak sadzicie?? moza sie myle ale na rysunku widac dokladnie, wiec albo opis nieprawdziwy albo rys zly..
Postraszylas mnie i faktycznie!--- nie ma sprayu tylko dozownik!
Ja wolalabym spray

Albo pomylka ze zdjeciem albo to bedzie mleczko bez splukiwania, a balsam regenurujacy z tej samej serii bedzie do splukiwania
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 13:32   #9381
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Witam , chcialam zapytac jak tam sie sprawuje mask ablotna z MM testowalyscie juz???
Ja narazie nie mam czasu żeby pójść i kupić folie żeby po wysmarowaniu się nią obwinąć ale musze kupić już na dniach..bo strasznie mnie kusi ta maska..i efekty po niej

Cytat:
ja widziałam w COKu ten nowy olejek Planet Spa do włosów i musze powiedzieć..., że jest mikroskopijny. Rzeczywiście w katalogu wyglada na małego (i podana jest pojemność) ale wygląda śmiesznie.
Ma taką samą pojemność jak olejek do włosów Skarby Indii ( mam jeszcze cała buteleczkę - no raz użyłam)..nigdy nie chce mi się go podgrzewać ;/ Za dużo bawienia z nim..

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
chyba ze dali gratis bonp konczyl sie termin waznosci i chcieli sie pozbyc i dlatego byl jakis felerny. sama nie wiem.
Nie mógł być przeterminowany bo tusz wprowadzili niedawno 3 lata jeszcze nie mineły

Cytat:

Tak ja też to zauważyłam.. ale w nazwie jest "spray" więc może fotki im się pomyliły.Tak samo było z kuracją odbudowującą włosy..na zdjęciu był spray a w rzeczywistości przyszedł taki dozownik..że najpierw na dłoń potem na włosy...
Mam nadzieję że jednak to będzie spray..który można wrzucić do torebki i spryskiwać włosy..chociażby na plaży

Dziewczyny a teraz prosze o pomoc..wylicytowałam na allegro Tropikalny scrub z brązowym cukrem planet spa (nigdy go wcześniej nie miałam..a że wycofali i wy go tak zachwalacie..postanowiłam zajrzeć na allegro).
otóż peeling jest strasznie gęsty..jak postawie go do góry nogami to zanim spłynie mija z 5 minut Nie wiem jak go wydostane jak będe chciała go użyć pod prysznicem..ale zaglądam na date ważności ( gapa ze mnie że przed zakupem nie spytałam) a tu ważny do 12.10.2007r. Fakt pare miesięcy jest jeszcze ważny,nigdy nie był otwierany- bo ma to wieczko ochronne.
Nie wiem co myśleć..on taki jest zawsze..czy coś z nim nie tak?

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-04-18 o 14:01
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 13:47   #9382
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
napisalam do nich w tej sprawie, zobaczymy co odpisza
Cytat:
otórz peeling jest strasznie gęsty..jak postawie go do góry nogami to zanim spłynie mija z 5 minut Nie wiem jak go wydostane jak będe chciała go użyć pod prysznicem..ale zaglądam na date ważności ( gapa ze mnie że przed zakupem nie spytałam) a tu ważny do 12.10.2007r. Fakt pare miesięcy jest jeszcze ważny,nigdy nie był otwierany- bo ma to wieczko ochronne.
Nie wiem co myśleć..on taki jest zawsze..czy coś z nim nie tak?
on jest taki gęsty, ja jak nacisnę buteleczkę to wychodzi
jest gęsty bo ma bardzo dużo ścierających drobinek, ja go sobie bardzo chwalę mi się niestety już kończy
Stary 2007-04-18, 13:54   #9383
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi dziewczyna którą przywozi paczki (chociaż się zmieniaja) dała numer pod który mogę dzwonić w sprawie dostawy. Co prawda nigdy nie dzwoniłam, ale na roku mam koleżankę tez konsultantkę i ona mówi że zawsze dzwoni się spytać o której przywiozą jej paczkę
U mnie na początku rozwozili mężczyźni zawsze jakiś inny... Ale teraz już trzy razy pod rząd przyniosła mi pod drzwi paczkę dziewczyna, ta sama...

Ja narazie zamówienie z 6 mam na 50zł Już razem z moim. Mam nadzieję że będzie lepiej.
Ja biorę dla siebie:
* atomizer
* pakiet próbek Blue Rush
* kulkę Blue Rush (może)
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-18, 13:58   #9384
...Skierka...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
A ja zamawiam na COK bo nigdy nie ma mnie w domu jak trzeba...przesyłki pocztowe zawsze mam awizowane i stoję godzinami na poczcie potem
Czesto nie bylo mnie w domu jak byla przesylka, ale nigdy nie zostawili awizo. Zawsze zostawiali u sasiadow.
Stary 2007-04-18, 14:07   #9385
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Witam , chcialam zapytac jak tam sie sprawuje mask ablotna z MM testowalyscie juz???
hej ja meseczke blotna do twarzy uzywam regularnie do 2 lat i jesten bardzo zadowolona super oczyszcza i wygladza twarz gorąco polecam.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 14:13   #9386
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
hej ja meseczke blotna do twarzy uzywam regularnie do 2 lat i jesten bardzo zadowolona super oczyszcza i wygladza twarz gorąco polecam.
Ciesze sie ze ma tak dobre opinie. W TPS mozna ta maseczke dostac i wlasnie nie bardzo wiedzialam co z nia zrobić. Ale teraz pewnie sama zaczne jej uzywac

EDIT: z ciekawości zajrzałam na strone Avonu zeby zobaczyc czy moja Liderka dobrze mi powiedziala co dostane. I jedak nie bedzie to ta maseczka. A szkoda. Wzamian bede miala Zestaw: Odżywcze mleczko do kąpieli i Rozświetlający balsam do ciała z japońskiej serii Planet Spa
Tez dobrze

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Edytowane przez Petitka4
Czas edycji: 2007-04-18 o 14:17 Powód: :)
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 14:19   #9387
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

hej
wczoraj dostałam paczkę z katalogu 5/2007 - zamawialam troche produktów Bronze m.in. mgiełkę do opalania SPF8 i jakie moje zdziwienie data produkcji 26.03.2006
pomadka ochronna bronze data produkcji 27.06.2006
może produkt nowy i nieużywany, ale jaką mam pewność
, że dobrze był przechowywany? kosmetyki z filtrami raczej powinno się zużyć dość szybko (np. przez sezon letni)
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 14:29   #9388
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
To ja jestem z tych "opóżnionych" W przypadku ofert internetowej i netto ma szans, żeby jakiś dobry kosmetyk przyszedł ale z katalogu to nie jest tak źle, np ostatnio ktoś pisał, że ma w brakach podkład rozśw.-antystresowy cream a zanim ja złożyłam to się już w magazynach pokazał i przyszedł Ale faktycznie czuję się pokrzywdzona
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 14:37   #9389
Waniencja
Raczkowanie

Moje zamówienie z k06 to już 400 zł A dalej ostro pracuję
Stary 2007-04-18, 14:44   #9390
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Moje zamówienie z k06 to już 400 zł A dalej ostro pracuję
Ale Ci fajnie Ja mam narazie to marne 50zł
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości