|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#9361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() ![]() Ale z "Pelni rzes" jestem bardzo zadowolona, bo je wydłuza, sprawia zxe wydaje sie jak by ich wiecej bylo. I to jest wlasnie w nim dobre ze nie skleja rzes... wiec nie wiem co za tusz Ty dostalas ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9363 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie teraz czekam na paczuszke
![]() ![]() Co prawda normy nie ma , ale u mnie np sa przewaznie ok 12-13 ![]() ![]() Ciekawe czy wszystko bedzie... |
![]() ![]() |
![]() |
#9364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie tak własnie raz zdazylo ze przywiezli paczke o dzien wczesniej. ![]() Tak sie tez zastanawiam jak to jest ze u niektorych obowiazuje katalog 06 a innych 05?... Co prawda ja mam juz 1 zamowienie z 06 ale Ci ktorzy maja te opoznienia to chyba nie najlepiej stoja z ofetra internetowa i netto?Jesli juz u nas sa braki to ci co maja pozniej to sa nieco poszkodowani... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9366 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej
![]() U mnie z godzinami dostaw jest bardzo różnie. Rok temu przywozili o 8 rano. Potem o 10, 11. W sumie trzeba siedzieć cały dzien w domu i czekać, bo nie wiadomo o której przywiozą. Ostatnoi przywożą po południu 16-18. Paczki rozwozi chyba małżeństwo (tak przynajmniej wyglądają), którzy normalnie pracują i dopiero po pracy ładują samochód (albo już jest załadowany wcześniej) i w drogę. Czasem też biorą swoje nastoletnie dzieci, które roznoszą paczki po domach. |
![]() ![]() |
![]() |
#9367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dopiero jutro będę zamawiała na drugi termin K05 i paczka przyjdzie mi w środę przyszłą(znaczy we wtorek ![]() Ja jestem w dobrej sytuacji bo mieszkam z dziadkami i babcia to właściwie w ogóle nie wychodzi z domu więc zawsze ktoś jest, żeby odebrał paczkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to zamowienie teraz na 200 zl, i okaze sie czy nie bedzie brakow... oczywiscie czesc z tego dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9369 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, czy któraś z Was może juz miala albo coś slyszala na temat odzywczego mleka do kąpieli z Planet spa? brzmi dość zachęcająco ale ta cena... no i ten woreczek spa, też wyglada fajnie, ale ciekawa jestem jak z jego funkcjonalnością.
#9370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#9372 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9374 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Z dostawą paczek u mnie jest tak ze powinnam dostawać w piątki ale przywoża w czwartki po poludniu 16-17 wiec juz jutro paczuszka Ja juz z 06 mam zamowienie na 500zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9375 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież na stonie możesz zobaczyć podgląd faktury i sparawdzić czy wszysko jest czy są jakies braki.... A u mnie paczuszka przychodzi tak od 13 do 17 w piątki. Taszczy ją zawsze taki pan koło 40stki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#9377 |
Zadomowienie
|
A ja zamawiam na COK bo nigdy nie ma mnie w domu jak trzeba...przesyłki pocztowe zawsze mam awizowane i stoję godzinami na poczcie potem
![]()
#9378 |
Raczkowanie
|
w takim razie tez sie moge wypowiedziec
![]() ona jest super... po jej zmyciu az sie czuje ze twarz jest czyta i mila w dotyku jak dla mnie plusem jest takze to ze trzyma sie ja 5 min wiec nakladam od razu po wejsciu pod prysznic a sciagam na koncu... na poczatku troche zapach mi nie spasowal ale mozna sie przyzwyczaic |
![]() ![]() |
![]() |
#9379 |
Raczkowanie
|
Wiecie co zauwazylam ten spray ochronny do wlosow na lato str 155 wcale nie ma takiego atomizera do psikania tylko cos takiego jak kuracja odbudowujoco-wzmacniajaca ztr 126 mam ta kuracje i ona wcale nie psika tylko wyciska sie takie mleczko na reke tu pewnie tez zamiescili jakas bledna informacje i sie okaze ze to wcale nie mgielka tylko mleczko. Jak sadzicie?? moza sie myle ale na rysunku widac dokladnie, wiec albo opis nieprawdziwy albo rys zly..
|
![]() ![]() |
![]() |
#9380 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wolalabym spray ![]() Albo pomylka ze zdjeciem albo to bedzie mleczko bez splukiwania, a balsam regenurujacy z tej samej serii bedzie do splukiwania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9381 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Tak ja też to zauważyłam.. ale w nazwie jest "spray" więc może fotki im się pomyliły.Tak samo było z kuracją odbudowującą włosy..na zdjęciu był spray a w rzeczywistości przyszedł taki dozownik..że najpierw na dłoń potem na włosy... Mam nadzieję że jednak to będzie spray..który można wrzucić do torebki i spryskiwać włosy..chociażby na plaży ![]() Dziewczyny a teraz prosze o pomoc..wylicytowałam na allegro Tropikalny scrub z brązowym cukrem planet spa (nigdy go wcześniej nie miałam..a że wycofali i wy go tak zachwalacie..postanowiłam zajrzeć na allegro). otóż peeling jest strasznie gęsty..jak postawie go do góry nogami to zanim spłynie mija z 5 minut ![]() ![]() Nie wiem co myśleć..on taki jest zawsze..czy coś z nim nie tak?
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-04-18 o 14:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#9382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jest gęsty bo ma bardzo dużo ścierających drobinek, ja go sobie bardzo chwalę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#9383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja narazie zamówienie z 6 mam na 50zł ![]() Ja biorę dla siebie: * atomizer * pakiet próbek Blue Rush * kulkę Blue Rush (może) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#9384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9385 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#9386 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: z ciekawości zajrzałam na strone Avonu zeby zobaczyc czy moja Liderka dobrze mi powiedziala co dostane. I jedak nie bedzie to ta maseczka. A szkoda. Wzamian bede miala Zestaw: Odżywcze mleczko do kąpieli i Rozświetlający balsam do ciała z japońskiej serii Planet Spa Tez dobrze Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-04-18 o 14:17 Powód: :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9387 |
Rozeznanie
|
hej
wczoraj dostałam paczkę z katalogu 5/2007 - zamawialam troche produktów Bronze m.in. mgiełkę do opalania SPF8 i jakie moje zdziwienie data produkcji 26.03.2006 pomadka ochronna bronze data produkcji 27.06.2006 może produkt nowy i nieużywany, ale jaką mam pewność, że dobrze był przechowywany? kosmetyki z filtrami raczej powinno się zużyć dość szybko (np. przez sezon letni) |
![]() ![]() |
![]() |
#9388 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9389 |
Raczkowanie
|
Moje zamówienie z k06 to już 400 zł
![]() ![]()
![]() |
#9390 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.