Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 10:26   #601
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ja zaraz mam zamiar zacząć dbać o stópki i paznokcie...ciekawe jak mi to wyjdzie
a który to tydzień? bo ja wczoraj sobie świetnie poradziłam ze stópkami, chociaż miałam chwilowe obawy .. brzuszek jeszcze nie przeszkadza w 23 tc.
zwariowane-serduszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:28   #602
Olenka_24
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Tak Was czytam od czasu, do czasu, chwilkę się udzielałam w pierwszej części
Jestem w 23 tygodniu ciąży, termin przewidziany na 29 października, czekamy na Leonka . Siedzę całe dnie w domu i strasznie się nudzę.. Macie może na to jakiś pomysł?
Witaj

A na nudę : wizaż, dobra książka, spotkania ze znajomymi
Gratuluję synka Ile masz lat? Jak masz na imię?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathrin Von Hexe Pokaż wiadomość
U mnie dziś jajecznica kurkami. Zaraz zabieram się do czyszczenia grzybów.
mniam ja też poproszę
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:30   #603
aksbarg
Raczkowanie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
aksbarg
mama zawsze taka była? przed ciążą też? moim zdaniem ona boi się odepchnięcia, po porodzie skupisz się na dziecku i mężu a nie na niej, i faktycznie masz problem z nią, rozmowy pewnie nie pomagają tak?
Mieszkam 20 km od niej, rozmawiamy przez telefon często, widujemy się raz na 2 tygodnie mniej więcej. Nie wiem czy boi się odepchnięcia.. w sumie pewnie niewiele sie zmieni w tej kwestii.
Od zawsze "uprawiała czarnowidztwo", zazwyczaj patrzy na te gorszą stronę sytuacji, zauważa rzeczy negatywne a nie pozytywne. Jak gdzieś idziemy to mi opowiada co ja wkurza, co jej się nie podoba itd Tłumaczę jej jak małemu dziecku,ze mam tego dość, że to mnie źle nastraja.
Ja mam masę problemów i w mojej sytuacji nie jedna osoba byłaby załamana ale ja staram się myśleć pozytywnie i znajdować zawsze jakieś pozytywy. Ona odwrotnie. TŻ nawet stwierdził,że jak się z nia spotkam to dzień pózniej śnią mi się jakieś koszmary.. chyba tak jest niestety.
Ona uważa, że będzie niezastąpioną pomocą... Nagotuje nam obiadów i będzie codziennie przywozić .. Tłumaczę jej, że TŻ ma własną firmę i jak sie urodzi jego pierwsze w życiu dziecko to chyba nie będzie problemu aby był w domu przynajmniej przez pierwsze kilka dni.. albo wieczorem po pracy zrobi obiad na kolejny dzień. Poza tym mogę sobie zamówić coś u chińczyka chociażby. Ona chyba uważa, że jeśli nie jej pomoc to ja będę głodować.
Sama miała poronienia + urodziła martwe dziecko w 6 mscu i może dlatego tak się o mnie trzęsie.
aksbarg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:33   #604
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Witaj

A na nudę : wizaż, dobra książka, spotkania ze znajomymi
Gratuluję synka Ile masz lat? Jak masz na imię?
Ana, lat 20 miło mi

Z książką ciężko mi jest usiedzieć, nie mogę sobie ostatnio znaleźć dogodnej pozycji do czytania, chociaż czytać uwielbiam Ze znajomymi niestety nie mam ostatnio dobrych kontaktów, poza tym większość z nich jest za bardzo zajęta swoimi sprawami. Mój TŻ całe dni pracuje, za co oczywiście jestem mu bardzo wdzięczna, ale jakoś nie możemy się ostatnio dogadać. Jakbyśmy żyli w dwóch zupełnie różnych światach.. codziennie jest kłótnia, nie wiem już sama jak mam się zachowywać i jak reagować na jego głupie błędy, które mnie niesamowicie drażnią. Przez te kłótnie chodzę ciągle znerwicowana i tylko słyszę "nie denerwuj się".. łatwo powiedzieć, gorzej zrobić Już nie wiem, czy wybrać się do psychologa, czy jaki inaczej się dogadywać..

Ah, i tak z tematu "nudzi mi się" przeszłam na gorzkie żale

Edytowane przez zwariowane-serduszko
Czas edycji: 2013-07-04 o 10:35
zwariowane-serduszko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:36   #605
Taszanta
Zakorzenienie

A ja dziś od rana w szpitalu- byłam w laboratorium i na chwilę u lekarza, myslalam ze szybko się wyrobie no ale u mnie zawsze taka wizyta to kilka godzin. Najpierw kolejka do rejestracji, potem na pomiary, potem do lekarza + jeszcze dwa razy bylam w laboratorium i trzy godziny zeszły No i oczywiście żeby nie było nudno, to zawsze musi być jakaś awantura- zapisują niby na godziny, ale zwykle są opóźnienia, bo to szpital -lekarze latają na oddział, przychodzą dodatkowe osoby itp. i zawsze ktoś ma z tym problem

Na wadze miałam minus 60 dkg od ostatniej wizyty tydzień temu, ale to chyba dlatego, że miałam teraz letnie ciuchy, nie mniej jednak ( ja mam fioła na punkcie wagi) to mnie bardzo ucieszyło

Pytałam o to badanie na cukrzycę- u mnie dają glukozę w laboratorium ( nie trzeba mieć swojej) a co do cytryny to nie za bardzo zalecają, żeby ten sok tam wlewać

Dzięki za cynk w sprawie odczynu Coombsa , zapytałam lekarza i dał mi skierowanie na badanie, no szkoda tylko że to ja mam mu mówić

Dziewczyny jeszcze mam pytanie- też macie przy każdej wizycie badanie tętna płodu takim małym urządzonkiem przykładanym do brzucha? Kurcze fajna sprawa mieć takie coś w domu, człowiek mógłby sobie sam kontrolować, ale pewnie kosztuje krocie

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:41   #606
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Espere Pokaż wiadomość
Ale na zwykłym badaniu usg też mierzy się to napięcie mięśni, czy tylko na połówkowym. Dziś mam zwykłe usg, może też powinnam zjeść coś słodkiego?
Mój lekarz zawsze sprawdza: ułożenie, serce, ruchy. Jeśli śpi no to go lekko dźga, żeby się przekręcił i daje mu spokój Napięcie mięśni chyba tylko na połówkowym

To wszystko zależy od lekarza. Czasem słyszę, że nie wszyscy mają usg na każdej wizycie. Ja mam na każdej, lekarz ma takie jakieś swoje zasady. Pewnie wszystko zależy od niego
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:47   #607
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Mój lekarz zawsze sprawdza: ułożenie, serce, ruchy. Jeśli śpi no to go lekko dźga, żeby się przekręcił i daje mu spokój Napięcie mięśni chyba tylko na połówkowym

To wszystko zależy od lekarza. Czasem słyszę, że nie wszyscy mają usg na każdej wizycie. Ja mam na każdej, lekarz ma takie jakieś swoje zasady. Pewnie wszystko zależy od niego
U mnie USG robią często, ale w gabinetach nie ma aparatów, tylko dają skierowanie i idzie się na inne piętro. To a propos nudy na zwolnieniu, u mnie tak wszystko podzielone, że ciągle muszę chodzić do szpitala i coś tam załatwiać, tak więc mam dużo urozmaiceń

Stary 2013-07-04, 10:51   #608
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Ana, lat 20 miło mi

Z książką ciężko mi jest usiedzieć, nie mogę sobie ostatnio znaleźć dogodnej pozycji do czytania, chociaż czytać uwielbiam Ze znajomymi niestety nie mam ostatnio dobrych kontaktów, poza tym większość z nich jest za bardzo zajęta swoimi sprawami. Mój TŻ całe dni pracuje, za co oczywiście jestem mu bardzo wdzięczna, ale jakoś nie możemy się ostatnio dogadać. Jakbyśmy żyli w dwóch zupełnie różnych światach.. codziennie jest kłótnia, nie wiem już sama jak mam się zachowywać i jak reagować na jego głupie błędy, które mnie niesamowicie drażnią. Przez te kłótnie chodzę ciągle znerwicowana i tylko słyszę "nie denerwuj się".. łatwo powiedzieć, gorzej zrobić Już nie wiem, czy wybrać się do psychologa, czy jaki inaczej się dogadywać..

Ah, i tak z tematu "nudzi mi się" przeszłam na gorzkie żale
Każdy musi się czasem wygadać, jeżeli uważasz że psycholog mógłby Wam pomóc to czemu nie

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość

Dziewczyny jeszcze mam pytanie- też macie przy każdej wizycie badanie tętna płodu takim małym urządzonkiem przykładanym do brzucha? Kurcze fajna sprawa mieć takie coś w domu, człowiek mógłby sobie sam kontrolować, ale pewnie kosztuje krocie
Mi za każdym razem sprawdza tętno płodu, ale normalnie w sensie przez usg A z tą glukozą to różnie jest, ja musiałam sobie kupić sama i też nie miałam do niej cytryny. Dzięki Bogu to badanie już za mną
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 10:56   #609
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
a który to tydzień? bo ja wczoraj sobie świetnie poradziłam ze stópkami, chociaż miałam chwilowe obawy .. brzuszek jeszcze nie przeszkadza w 23 tc.
21 tc Ale powiem Ci że zawsze miałam płaski brzuszek, a tu nagle piłeczka, to już mi przeszkadzaStaram się go nie gnieść więc robie jakieś akrobatyczne pozycje hehe. Ja też już siedzę w domu, ale na wizażu czas leeeccci jak szalony hehe.A poza tym o dom trzeba zadbać, obiad zrobić po południu może jakieś ploteczki, wyjście na miasto..Bardzo dużo czasu teraz zajmuje mi temat wózków na necie, ciuszków i różności związane z córeczką A i oczywiście polecam seriale

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Mieszkam 20 km od niej, rozmawiamy przez telefon często, widujemy się raz na 2 tygodnie mniej więcej. Nie wiem czy boi się odepchnięcia.. w sumie pewnie niewiele sie zmieni w tej kwestii.
Od zawsze "uprawiała czarnowidztwo", zazwyczaj patrzy na te gorszą stronę sytuacji, zauważa rzeczy negatywne a nie pozytywne. Jak gdzieś idziemy to mi opowiada co ja wkurza, co jej się nie podoba itd Tłumaczę jej jak małemu dziecku,ze mam tego dość, że to mnie źle nastraja.
Ja mam masę problemów i w mojej sytuacji nie jedna osoba byłaby załamana ale ja staram się myśleć pozytywnie i znajdować zawsze jakieś pozytywy. Ona odwrotnie. TŻ nawet stwierdził,że jak się z nia spotkam to dzień pózniej śnią mi się jakieś koszmary.. chyba tak jest niestety.
Ona uważa, że będzie niezastąpioną pomocą... Nagotuje nam obiadów i będzie codziennie przywozić .. Tłumaczę jej, że TŻ ma własną firmę i jak sie urodzi jego pierwsze w życiu dziecko to chyba nie będzie problemu aby był w domu przynajmniej przez pierwsze kilka dni.. albo wieczorem po pracy zrobi obiad na kolejny dzień. Poza tym mogę sobie zamówić coś u chińczyka chociażby. Ona chyba uważa, że jeśli nie jej pomoc to ja będę głodować.
Sama miała poronienia + urodziła martwe dziecko w 6 mscu i może dlatego tak się o mnie trzęsie.
o widzisz...pewnie pamięta jak bardzo cierpiała kiedy straciła dzieci, i nie chce żeby Ciebie też to spotkało.Sądzę że jej czarnowidztwo bierze się właśnie z doświadczeń jakie przeszła. A że jak widać bardzo jej na Tobie zależy to chce Ciebie ochronić. Pewnie nie rozumie że robi źle, że źle Ciebie nastraja..
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:03   #610
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Nie pamiętam czy pisałam Wam, ale przyszła mi biżuteria do ślubu http://arteobijou.blox.pl/resource/22a.jpg coś pięknego cudownie na żywo wygląda. Myślałam, że będzie przesadzona bo naszyjnik i dość długie kolczyki, ale razem wygląda pięknie

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z właścicielką sali, ustaliliśmy ostateczne menu, obejrzeliśmy raz jeszcze salę. Będziemy tam nocować z Tż po weselu Tam jest hotel i dostaliśmy gratis apartament to czemu nie skorzystać? Pokój duży z łazienką

Jak wracaliśmy to tak mnie kręgosłup rozbolał aż miałam ochotę położyć się na chodniku Czasami już mi z brzuszkiem ciężko, a to dopiero 22 tydzień. To co będzie pod koniec ciąży

Znowu się zaokrąglamy Porównanie 19 i 22 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (34,6 KB, 61 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:05   #611
Taszanta
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy

Mi za każdym razem sprawdza tętno płodu, ale normalnie w sensie przez usg A z tą glukozą to różnie jest, ja musiałam sobie kupić sama i też nie miałam do niej cytryny. Dzięki Bogu to badanie już za mną

Ja na USG to swoją drogą, ale ten aparacik to widziałam pierwszy raz na oczy tydzień temu, fajna sprawa 30 sekund i już wiadomo czy wszystko ok, pewnie za kilka lat takie będą ogólnodostępne i będą sprzedawać w Biedronce

Zapisałam się do szkoły rodzenia jak mi się każą przedstawiać i opowiadać o sobie to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:06   #612
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Nie pamiętam czy pisałam Wam, ale przyszła mi biżuteria do ślubu http://arteobijou.blox.pl/resource/22a.jpg coś pięknego cudownie na żywo wygląda. Myślałam, że będzie przesadzona bo naszyjnik i dość długie kolczyki, ale razem wygląda pięknie

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z właścicielką sali, ustaliliśmy ostateczne menu, obejrzeliśmy raz jeszcze salę. Będziemy tam nocować z Tż po weselu Tam jest hotel i dostaliśmy gratis apartament to czemu nie skorzystać? Pokój duży z łazienką

Jak wracaliśmy to tak mnie kręgosłup rozbolał aż miałam ochotę położyć się na chodniku Czasami już mi z brzuszkiem ciężko, a to dopiero 22 tydzień. To co będzie pod koniec ciąży

Piękna biżuteria!!!! Brzuszek roośnie ślicznie
Stary 2013-07-04, 11:07   #613
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Zapisałam się do szkoły rodzenia jak mi się każą przedstawiać i opowiadać o sobie to
Też mam zamiar się zapisać, ale gdzieś od 30 tygodnia ciąży Płacisz coś?

Stary 2013-07-04, 11:08   #614
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na USG to swoją drogą, ale ten aparacik to widziałam pierwszy raz na oczy tydzień temu, fajna sprawa 30 sekund i już wiadomo czy wszystko ok, pewnie za kilka lat takie będą ogólnodostępne i będą sprzedawać w Biedronce

Taszanta od kiedy idziesz?Mi kazała przyjśc w 28 tc.
Stary 2013-07-04, 11:08   #615
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Ja mam masę problemów i w mojej sytuacji nie jedna osoba byłaby
No patrz-moja nie interesuje sie wogole, a tez miala dwa poronienia. Zawsze mowi, tobie tesciowie najwyzej pomoga A ja nie chce pomocy tesciow. No ale twoja mama to faktycznie troche przesadza. Moze na spokojnie z nia porozmawiaj?
Ja kopie doly, wlasnie dzis sadzilam roze, rozsypywalam kore. Twoja mama by mnie chyba za to zlinczowala. Jak bylam w 6 miesiacu ciazy to przycinalam krzaczyska u rodzicow- jakos nikomu nie przeszkadzalo, ze dzwigam ciezkie galezie

Nudzi wam sie w domu? Jeszcze troche i sie nuda skonczy, wiec dziewczyny korzystajcie.Spa sobie zrobcie, przeczytajcie dobra ksiazke.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:10   #616
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Piękna biżuteria!!!! Brzuszek roośnie ślicznie
A jutro pierwsza przymiarka. Ciekawe jak suknia będzie prezentować się z brzuszkiem, mam nadzieję że zbytnio nie będzie go widać

Stary 2013-07-04, 11:10   #617
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Śliczny brzusio!! My też mamy apartament w cenie wesela Już się nie mogę doczekać!! Jeszcze 16 dni!!
Stary 2013-07-04, 11:11   #618
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Świetna kołysanka http://anielicachwilmagicznych.wrzut..._spij_kochanie słucham sobie od paru dni

Stary 2013-07-04, 11:13   #619
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
A jutro pierwsza przymiarka. Ciekawe jak suknia będzie prezentować się z brzuszkiem, mam nadzieję że zbytnio nie będzie go widać
Moja bratowa brała ślub w 6 miesiącu ciązy wyglądała pięknie i promiennie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Śliczny brzusio!! My też mamy apartament w cenie wesela Już się nie mogę doczekać!! Jeszcze 16 dni!!
Ja wam zazdroszcze tych ślubów ja chce jeszcze raz!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:14   #620
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Świetna sprawa z tym apartamentem Nie chciałoby mi się wracać tak zmęczona do domu. Mówili Wam do której godziny możecie tam zostać? 16 dni aaaa zaczynam się stresować

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Moja bratowa brała ślub w 6 miesiącu ciązy wyglądała pięknie i promiennie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Ja wam zazdroszcze tych ślubów ja chce jeszcze raz!
Mam nadzieję że i mi się to uda W przyszłym tygodniu mam próbną fryzurę i makijaż, tego chyba boję się najbardziej.

Stary 2013-07-04, 11:16   #621
anka_85
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! ja mogę w końcu oddychać i pozbyłam się zapchanego nosa. Jak dobrze mieć dzialające kropelki

Dzisiaj czas przygotować poduszkę do spania dla nóg.
Mierzyłam brzucho ostatnio i równe 16 cm jak do tej pory mam więcej

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:16   #622
nasturcja7667
Zadomowienie

do 12 Zaczynam się zastanawiać, czy nie masz wesela w tym samym miejscu co ja naczytałam się tyle o nieuczciwych właścicielach sal, że teraz świruję
Stary 2013-07-04, 11:17   #623
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Każdy musi się czasem wygadać, jeżeli uważasz że psycholog mógłby Wam pomóc to czemu nie
Po prostu już przestaje widzieć jakikolwiek sens tego związku, poza tym, że łączy nas dziecko.. Sama jestem załamana tym, że tak myślę, nikt z bliskiego otoczenia nie potrafi mi pomóc, bo słyszę tylko ciągle, że "będzie dobrze"..

Cytat:
21 tc Ale powiem Ci że zawsze miałam płaski brzuszek, a tu nagle piłeczka, to już mi przeszkadzaStaram się go nie gnieść więc robie jakieś akrobatyczne pozycje hehe. Ja też już siedzę w domu, ale na wizażu czas leeeccci jak szalony hehe.A poza tym o dom trzeba zadbać, obiad zrobić po południu może jakieś ploteczki, wyjście na miasto..Bardzo dużo czasu teraz zajmuje mi temat wózków na necie, ciuszków i różności związane z córeczką A i oczywiście polecam seriale;
Ahhh, seriale jasne, że umilają czas, ale ile można :P Ja też wczoraj robiąc sobie pedi wyglądałam totalnie komicznie, no ale czego się nie robi, żeby być pięknym
W domu nie mam za dużo roboty, bo w naszym mieszkaniu jest obecnie remont generalny i pomieszkujemy u rodziców, tak więc ani obiadu nie trzeba gotować, ani sprzątać

Haha, jestem taka nieszczęśliwa, bo mogę siedzieć cały dzień na dupie i nic nie robić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:17   #624
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

Świetna sprawa z tym apartamentem Nie chciałoby mi się wracać tak zmęczona do domu. Mówili Wam do której godziny możecie tam zostać? 16 dni aaaa zaczynam się stresować

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Mam nadzieję że i mi się to uda W przyszłym tygodniu mam próbną fryzurę i makijaż, tego chyba boję się najbardziej.
Fryzura próbna i makijaż mega ważna sprawa!!U mnie wyszło jak bardzo źle wyglądam w upięciu ..jak stara babaWięc szybko musiałam szukać innej fryzury, i znalazłam idealną
Stary 2013-07-04, 11:20   #625
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ja nie chcę zapeszać ale u mnie z katarem i zatkanym nosem trochę lepiej

Stary 2013-07-04, 11:22   #626
kyte
Wtajemniczenie

Ja się muszę zapisać w nowym mieście do biblioteki publicznej bo już nie mam co czytać.
Stary 2013-07-04, 11:23   #627
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie chcę zapeszać ale u mnie z katarem i zatkanym nosem trochę lepiej
Ja się panicznie boję upału oraz deszczu i zimna. Najlepiej, żeby było ok. 24 stopni. Sukienka trochę waży, jak będzie więcej to się roztopię. Jak będzie zimno- nie mam żadnego bolerka ani nic i ciężko coś dobrać, bo suknia ma z tyłu dekolt wodę aż do końca pleców
Stary 2013-07-04, 11:26   #628
anulka2205
Wtajemniczenie

Jak się chce być z Wami w miarę na bieżąco, to urlop stanowczo nie jest wskazany Mam nadzieję, że u wszytskich tylko dobrze pozdrawiam

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 11:26   #629
Kathrin Von Hexe
Raczkowanie

Cytat:

mniam ja też poproszę
Zapraszam . Kurek aż 2.5 kg, więc jest się czym dzielić. Tylko przy czyszczeniu sporo sporo roboty . Musiałam sobie przerwę zrobić, bo już się ciężko siedziało.
Stary 2013-07-04, 11:29   #630
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Moje dziecie jest strasznie zlosliwe i wstydliwe jezeli chodzi o podgladanie na usg bo nie chce rozkladac nozek :P

Dziewczyny czy Wy tez macie problem z depilacja bikini, ze brzuch Wam przeszkadza?:P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzien dobry ) Witam sie z autobusu , jade przywitac mojego pracodawce milo albo mi podpisze te macierzynskie albo mu dzis oczy wydlubie )

Co do bikini - tak ja mam. Ostatnio jechalam juz na slepo nastepnym razem nie Wiem co bedzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości