|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Obudziłam się o 12 . Chyba zacznę sobie nastawiać budzik o 8 albo 9
|
|
|
|
#1622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Po prostu moje loki są brzydkie gdy próbuje z nimi coś zrobić, zwykle robią się nieregularne - sporo się rozprostowuje, część kręci, część robi coś pomiędzy, do tego robią się nieprzyjemne w dotyku i matowe Ale kołtunów nie mam
|
|
|
|
#1624 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Dziewczyny, jesteście kochane! Zbiorowo dziękuje za trzymanie kciuków, naprawdę się przydadzą.
oby tylko mi włosy grzecznie chciały ładnie wyglądać,na razie schną Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
glutek z siemienia jakoś hamuje łaknienie,nic mi się nie chciało od 7 ranoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1626 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
A ja jak wyjdę na zewnątrz to mi się w ogóle nie chce jeść. Zjadłabym coś, ale nie wiem co i tak kończy się to na otwieraniu i zamykaniu lodówki |
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam Was, ale znów mam sporo zaległości, więc powoli mi idzie ![]() nie wytrzymałam na odwyku od farby zmieniłam kolor po 6 miesiącach hodowania odrostu. nie mogłam już wytrzymać z tym blondem, który mimo przyciemnienia znów mi się od słońca zrobił sam, co w połączeniu z odrostami w moim naturalnym kolorze nie wyglądało już dobrze. teraz wracam do swoich i mam zafarbowane ton w ton pod odrost. mam nadzieję, że znów się same nie rozjaśnią testuję wodę brzozową isany. miała któraś?
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam te z serka homo 2 razy i są lekkie i przepyszne :mnaim: http://sniadaniowa.blogspot.com/2013...z-patelni.htmlCytat:
![]() Cytat:
nie chcę farbować, bo szkoda mi zaprzepaścić tyle czasu nie farbowania tylko nieraz mam takie akcje, że korci mnie zmiana koloru Miranda muszę wypróbować tych placuszków z Twojego przepisu ale to jutro może, banany mam tylko nie wiem jak z płatkami ![]() Smakowicie wyglądają
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam ostatnio bloga (fajne ombre ) i się zastanawiałam czemu Cię u nas nie ma ![]() I ja tym razem PMS objawia się u mnie wyjątkowo zabawnie. Nic się nie dzieje poza tym, że mam cycki większe o 2 rozmiary ![]() Bierz wszystkie to się dowiesz, który lepszy. I jeszcze Oleo i Fruity Passion jak już na zakupy idziesz ![]() Leń ze mnie taki, że na włosach tylko olej rycynowy + olej migdałowy + olej winogronowy + migdałowy olejek Alterra + oliwkowy krem Isany. Potem będzie coś jeszcze ![]() Eddard naprawdę nie żyje?
|
|
#1630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moja przepowiednia GHD sie sprawdzła
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Tyyle mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam w miare
![]() Uroczy jeż |
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
miałam, moja pierwsza wcierka, całkiem mile wspominam
![]() może na porost jakoś szczególnie nie działa, ale likwiduje przetłuszczanie Cytat:
![]() u mnie na włosach Vatika, a w garnku szczawiowa namęczyłam się z młodą włoszczyzną tak, że jeszcze zassał mi się ten popychacz w elektrycznej tarce do warzyw/mięsa i nadal go nie wyciągnęłam
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
ver naprawdę
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41633660]Hej! Ja ją miałam i niestety męczyłam się tą butlą bardzo dłuugo. Efektów zero (stosowałam jako wcierkę), a zapach choć na początku mi nie przeszkadzał, tak po całym tym czasie wręcz mnie zamęczył
Cytat:
wielka ta butla. wyczytałam też o płukance brzozowo-octowej i powiem nawet niezły efekt, ale nie mam porównania z innymi płukankami, bo to był mój pierwszy eksperyment
|
|
|
|
|
#1636 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Oleo jest
![]() Ale te odżywki są prawie w każdym sklepie, w którym są kosmetyki. Przynajmniej u mnie ![]() A tak go polubiłam Ciekawe co by mi wyszło z połączenia tych dwóch farb (albo dwóch Srebrny pył) ![]() Tzn. o ile tonów by mi ta farba włosy rozjaśniła, bo bieli nie chcę
|
|
#1638 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Byłam u fotografa. Tym razem jestem zadowolona z efektu końcowego. Słońce przygrzało a ja w rozpuszczonych włosach i cała na czarno -.-
Teraz muszę prasować, tak to jest jak się ma wakacje, a rodzice w pracy siedzą... Moze pod wieczór wrzucę włosy^^
|
#1640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Klatka ma 100cm długości i mam ją tak w kącie pokoju wciśniętą, służy za dodatkową półkę na lżejsze rzeczy, nie przeszkadza zbyt mocno (w domu rodzinnym mam 120cm, ta jest już naprawdę wielka i mycie jej pod prysznicem to niezła gimnastyka). Musi być duża klatka, bo uwielbiają biegać, oczywiście w nocy. Kołowrotek i jazda! Jadę jutro do rodziny na jakiś tydzień, więc zabieram jeża ze sobą w transporterku dla małych kotów. Upały nie przeszkadzają, bo jeże pigmejskie lubią temp. nawet do 27-29 stopni, oczywiście bez przesady. edycja: no właśnie polskich jeży nie wolno trzymać w domu, są pod ochroną, a ten mój to jeż pigmejski, z hodowli te jeże są mniejsze i mają inne ubarwienie od dzikusówNie mogę się wybrać do tej apteki po zamówienie, takie fajne rzeczy czekają, ale w pokoju jest tak przyjemnie, chodzi wiatrak... No i boli portfel
Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2013-07-04 o 13:31 |
||
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
malyszkicownik aaa, masz jeże
|
#1642 |
|
Zadomowienie
|
Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Ktoś (Versatille, o ile mnie pamięć nie myli :3 ) pytał o farbę, której obecnie używam. Załączam więc fotkę (nie śmiejcie się z mojej łapki - spisałam sobie tylko kawałki do grania haha). Znów was opuszczam i jadę na rejs. Ale to w niedzielę dopiero.
ImageUploadedByWizaz Forum1372937713.778844.jpg
|
|
|
|
#1643 |
|
Spaceroholiczka
|
Ver, co się śmiejesz z mojej emotki?
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja pochwalę się swoim ombre!
|
|
|
|
#1645 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam zaproszenie na rozmowę o pracę.
Ale szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie szukać czegoś lepszego. Praca na pół etatu- 800 zł brutto, więc netto wyjdzie jakieś 650 zł. 1,5h dojazdu w jedną stronę i 1,5h dojazdu w drugą stronę. Wiadomo, że dodatkowo koszt biletów, więc zostanie mi 550 zł na czysto
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1647 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czysty rozjaśniacz. Miałabym coś bardziej żółtego od jajecznicy ![]() A masz tam jeszcze jakieś? Pamiętam, że na epulsie były świetne ![]() Fajne
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio mogłoby mi słońce troszkę rozjaśnić czuprynkę to może by mnie przestało kusić farbowanie ![]() Fajne no i brawo za silną wolę ja bym się nie zdecydowała na niefarbowanie gdybym schodziła z jasnego blondu i nie miała włosów pofarbowanych na kolor zbliżony do naturalnego na pewno by mnie odrost wkurzał, taki po 2-3 miesiącach
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to chciałabyś wysłać czy jak?
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

. Chyba zacznę sobie nastawiać budzik o 8 albo 9

Po prostu moje loki są brzydkie gdy próbuje z nimi coś zrobić, zwykle robią się nieregularne - sporo się rozprostowuje, część kręci, część robi coś pomiędzy, do tego robią się nieprzyjemne w dotyku i matowe
Albo budzę się z bólem głowy.
.
.

ale dla mnie, studentki, to jest idealny - może posiedzieć przez weekend beze mnie, problemów nie ma żadnych oprócz sprzątania i karmienia, a zawsze to coś żywego i małego do kochania
ale to jutro może, banany mam tylko nie wiem jak z płatkami 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja bym się nie zdecydowała na niefarbowanie gdybym schodziła z jasnego blondu i nie miała włosów pofarbowanych na kolor zbliżony do naturalnego