|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
u mnie zostaly 3 :P ta odlozona capnelam i sie mrozi od kilku h jutro zrobie sorbet ^^
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Może się ktos wypowiedziec na temat kawy orzechowej i waniliowej ?
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam dzisiaj te nowe laysy ser-cebulka, donuta w cukrze (pierwszy raz je u mnie widziałam, bardzo smaczny, taki mięciutki ) i standardowo 4 białe michałki![]() czaiłam się na te kawy smakowe, ale jakoś nie mogłam się zdecydować i ostatecznie nie wzięłam żadnej. widziałam jakieś nowe musy owocowe obok jogurtów: truskawkowe, jabłkowe i wiśniowe, 90% owoców, potem cukier i jeszcze jakieś dwa składniki. liony na wagę przecenione na 1,99zł. i to chyba wszystko, co dzisiaj zaobserwowałam
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kejti85;41632216]Cześć
![]() Mam pytanie: W sobotę kupiłam w Biedronce mop z przeceny - jestem pewna, że kosztował 6 zł, w domu się zorientowałam, że naliczyli mi za niego niecałe 12 zł, niestety nie mam po drodze do tej biedronki, ale że dziś będę tam robić zakupy to.... no właśnie myślicie że powinnam się upomnieć o zwrot różnicy ten za 6 zł to był do glazury. Może już wykupili i kartką z ceną została |
|
|
|
#3546 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny byłam w Biedronce wyjaśnić kwestię mopa.
Zrobiłam rozeznanie czy mopy jeszcze są i już ich nie było, poprosiłam panią kierownik i opowiedziałam jak było: że kupiłam w sob, a na koszu była cenówka "MOP 6 ZŁ" (chodzi o te mopy na rzepy, co były 3 rodzaje) ona sprawdziła w systemie, że mopy były po 11,99 tak jak mnie skasowali, więc podziękowałam za wyjaśnienie i pytam dlaczego na cenówce było 6 zł? A ona mi powiedziała, że mieli takie gąbki do okien - z jednej str gąbka, z drugiej zbieracz wody i to rzeczywiście było po 6 zł i tego dotyczyła cenówka, ale dawno już nie mają tego na stanie i mogło mnie to pomylić bo w koszu z cenówką 6 zł były tylko te mopy do wycierania podłogi. Zapytała czy mam paragon i stwierdziła, że ona mi tą różnicę zwróci, bo przy zakupie zasugerowałam się złą ceną i że widocznie tak z systemu im się źle wydrukowała nazwa towaru. Podeszła do kasjera, wstukała kod z paragonu i dostałam 6 zł Ależ byłam zdziwiona!!Oto cała historia mopa ![]() Niby 6 zł to nie majątek ale można za to kupić w Biedronce CHAŁWĘ firmy koska Ma konsystencje waty - nazywa się chyba w biedronce "chałwa w kłębkach" czy jakoś tak... Jest to prawdziwa chałwa turecka - co ciekawe dostępna w Almie po 9 zł Ps jak będziecie kupować to weźcie pudełka które leżą, chałwa nie może być przechowywana w pozycji pionowej, bo delikatne kłębki się ugniatają, a czym bardziej puszysta tym lepsza, trzeba zajrzeć do okienka i wybrać opakowanie gdzie są największe kostki PYCHA ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ten za 6 zł to był do glazury. Może już wykupili i kartką z ceną została[/QUOTE] Dokładnie!!! Ale różnice zwrócili (opisałam powyżej)
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
w urzadzeniu jest taka misa, w niej jest chyba jakis plyn (podejrzewam ze cos takiego jak w tych wkladach do lodowek turystycznych),mise trzeba wyjac, wlozyc do zamrazarki na 24 h, po czym wszystko zlozyc, wlaczyc urzadzenie, wlac miksture na lody, to sie w srodku kreci ok 40 minut i mrozi
i mozna szamac ![]() EDIT: tutaj jest wszystko lepiej wytlumaczone http://kotlet.tv/maszyna-do-lodow-jak-wybrac
Edytowane przez monamonisia Czas edycji: 2013-07-04 o 21:21 |
|
|
|
#3548 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale nie obraziłabym się jakby je dali na stałe Kosztują dokładnie 2.65
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#3550 |
|
Dossisława I
|
Nie polecam nowego dżemu o smaku kiwi i limonki. Dla mnie jest on okropny w smaku.
Kto produkuje lody rożki te po 0.99 gr? |
|
|
|
#3551 |
|
Zakupoholiczka
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam płyn Fist - do usuwnia tłuszczu. Jest rewelacyjny, taki w fioletowj butelce. Koniecznie wypróbujcie
![]() Fakt że niezbyt ładnie pachnie ,ale czyni cuda
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
A kupiła którąś z Was ta kawę smakowa? Bo mnie kusi ale nie wiem jaką wybrać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Muszę dziś pojechać z paskiem męskim, bo okazał się za duży, tzn. za mało ma dziurek a TŻ się napalił, ale że to parciany pasek to trzeba by się ostro nakombinować, żeby zrobić dziurki i jeszcze je zabezpieczyć, co by się nie siepały.
Mam nadzieję, że mi przyjmą. ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() U mnie chyba nikt nie dziabnął. Stały w koszu pięknie w słupki ustawione chyba ze 12 szt. o godz. 15:40 i myślę, że chętnych nie było. Wróciłam do domu b. późno i już nie miałam siły nawet otworzyć kartonu. Dziś się za to pobawię a jutro ruszam z produkcją jagodowych, bo w zamrażalniku jeszcze worek leży z ubiegłego sezonu a i chyba podhalańskie borówki przyjadą do mnie w sobotę ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
akurat na maszynkę do lodów.---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Też go używam i radzi sobie z tłuszczykiem takim solidnych np. w piekarniku. A gdyby nam się to wszystko ładnie zapiekło, przypaliło to polecam płyn Tytan w sprayu do przypalonych garnków itp. Czyni naprawdę cuda. Bez skrobania, zdartych paznokci, zużytych gąbek. |
||
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się czaję na tą maszynkę do lodów ale jedno mnie zastanawia, tą miskę trzeba wcześniej włożyć do zamrażarki i tu pojawia się problem, bo mam wiecznie całą zamrażarkę zawaloną. Ciekawe, czy mi się ta misa zmieści.
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
w przypadku produkcji lodow w domu nalezy pamietac o jednej pustej szufladzie na lody
![]() ![]() wtedy i misa sie zmiesci
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXI
Cytat:
Musze dzis dokupic kolejna do domu
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Widzieliście już może przecenione tarki? U mnie niedawno było sporo tarek ale w normalnej cenie po 15 zł. Nie wiem czy już można iść do wyprzedażówki czy jeszcze się wstrzymać.
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj sobie chociaż poczytam, co macie fajnego i nowego
ale do dyskusji się nie włączę, moje Biedronki są bardzo daleko w tyle....U mnie własnie pojawiły się serki Tutti (ciasteczkowy, bananowy i wiśniowy), także nowości mam średnio 3 miesiące po Was
|
|
|
|
#3561 | |
|
Moderator
|
Cytat:
9.99 za dwa, dobra cena i super działa No ale capi na maksa
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Przyczajenie
|
czy są u Was jeszcze szafy Bell ? czy są te kosmetyki przecenione?
|
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Są u Was nowe płyny do płukania Eden - żółty, różowy i fioletowy? Któryś polecacie?
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wiecie czy w B można dostać takie niebieskie, dmuchane materace? wydaje mi się że gdzieś je widziałam, tylko nie jestem pewna w którym miejscu
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
o capi capi! cif power cream zdecydowanie ładniej pachnie! fist wali, ale faktycznie skuteczniejszy od cifa i domola z rossa.
|
#3567 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#3568 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś coś wie w sprawie przyszłych gazetek? Co będzie? Chodzi mi o plastikowe wiadra.
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
na kamien jest jeszcze niesmierdzacy w5 z lidla
doszorowalam po nim szybe w kabinie "D
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

u mnie zostaly 3 :P ta odlozona capnelam i sie mrozi od kilku h 
ta piana najlepsza

Ależ byłam zdziwiona!!

pyszna), twarożek i bazylia, żółty ser i pesto

PORTUGAL
Türkiye