|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
czesc kochane robiłam wczoraj test i jakoś tak wyszło że była 1 gruba krecha poczekałam chwilę, myśle że już nic nie wyskoczy wiecej wiec go wyrzuciłam i poszłam do pracy. to było ok 7
po 11 wstaje tż i dzwoniąc do mnie później mówi że na tym teście to są II niewiem tylko kiedy pojawiła sie druga bo chyba po jakims czasie test nie jest wiarygodny w każdym razie dziś zrobiłam rano znów i czekam czekam i nic jedna ![]() ![]() sama nie wiem.... @ nie ma powinna być 30.06/1.07 jakieś tam małe bóle się pojawiają i tyle wstrzymam sie jeszcze możne po weekendzie powtórzę co wy na to i dołączam fotkę tego wczorajszego testu |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zadomowienie
|
dodam jeszcze że to mój 32 dc
zazwyczaj miałam co 28 jak w zegarku czy ja sobie nie wkręcam ??? ![]() kocoorek - gratuluję oficjalnego donoszenia ![]() ...Skierka... - piękny maluszek ![]() cebulove -sen ... superowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spinka ja bym test powtorzyla po weekendzie Witam sie z Wami z pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zakorzenienie
|
WitaM
Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Spinka dość dziwny ten test ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja na szybko bo mały śpi.
Wczoraj byliśmy pobierać krew Kamilkowi na TSH i morfologię. Nigdy więcej. Najpierw trzymaly mu I gniotly jedna reke zeby znalezc zyle, pozniej druga wiec juz sie zaczal mlody denerwowac. Pozniej znow ta pierwsza... I w koncu sie wbila I dalej nic wiec mu powpychala ta igle pare razy w srodku (to boli bo mi kiedys tez tak pod skora szukali) no I nie poszlo, za to krwi sie duzo lalo. Wiec palce ukuli I po kropelce wyciskaly do pojemniczka. Trwalo to 20 minut, 3 palce tak krzyczal ze w zyciu nie slyszalam takiego placzu ![]() Nigdy wiecej! Nastepnym razem pojde prywatnie I najpierw zapytam jak wykonuja pobranie, byłam wykonczona psychicznie I nie mogłam przez cały dzien dojsc do siebie.... Cytat:
Cytat:
A klona masz faktycznie!! nie wierze normalnie! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moj ostatnio cały czas na cycu i czasami to nawet dobrze bo 1,5h sobie czytam książke na tablecie a on je/śpi. Gorzej jak chce wyjść na powietrze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak jest brzydko to jeszcze jakoś sobie radzę. Ale jak jest ładnie to stwierdziłam że nie będę tracić życia i czasu z synem na sprzatanie. Odpuściłam i robie wszystko po razie, czyli np. dziś odkurze, jutro prasuje, a naczynia myje na raty, np pół zlewu. Za to musze mieć czas żeby sobie zjeść, pocztać wizaż i zrobić make-up. Prysznic biorę rano jak jest jeszcze TŻ. Kurzy nie ścierałam tyle że na forum się nie przyznam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojej własnie sobie przypomniałam ten stres jak co chwilke mi twardniał brzuch.. czy ja komuś zazdrościłam ciąży? ![]() ![]() Cytat:
![]() Spinka a robiłaś identyczny test? |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry! Dziś nie miałam głupich snów, więc nie będzie się z czego śmiać ![]() W sumie to nawet nie mam dziś o czym pisać. Nudy na pudy... ![]() Miłego dnia dziouchy ![]()
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
spinka mocno trzymam kciuki....mocno mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zadomowienie
|
a więc tak test rzeczywiście wylądował w koszu, a na tym dzisiejszym też po paru godzinach pojawiła się druga bladziutka krecha, nieźle widoczna ale blada no i po paru godzinach
obawiam się ze po takim czasie to już inne reakcje zachodzą w testach a nie koniecznie te co miałyby wykazać ciąże GDYM była w ciąży to najbliższy ginekolog to 26.07 a ja pracuje po 12 godzin i na noce, nie zaszkodzi to maleństwu? tż stwierdził że najwyżej po zwolnienie lekarskie pójdziemy prywatnie a do ginki wrócę sobie później ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- luna biedne maleństwo, i tak był na pewno dzielny ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- dziękuję kochane za kciuki żeby tylko nie zapeszyć, chyba jutro idę na betę! drogie to badanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
spinka koło 25-30zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się, rób swoje, bo złość nic nie da, niestety ![]() Aha, i szefowej powiedziałam że X ma staż do 20 lipca a ja mam 21ego urodziny i lepszego prezentu nie mogłam sobie wyobrazić ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() ![]()
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spinka trzymam kciuki ![]() wrzucam wam mojego czorta, jutro konczymy 31 tc i zaczynamy 32 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Lunka co za baby:/ Nie, wcale nie boli, tylko kuźwa łaskocze
![]() Spinka trzymam kciuki ![]() ![]() Bajka, ale czas zaiwania. ![]() ![]() Dostałam hemoroidów od parcia przy porodzie ![]() Jeszcze przeżywam, bo jadę do laryngologa innego skonsultować i odetkać i zostawiam małą z mężem. Wiem, że jest bezpieczna, ale zostawiam ją beze mnie... Sciągłam już mleczko, ale nakarmię ją jeszcze przed wyjściem... Tylko tak mi jej szkoda zostawiać ![]()
#3524 | ||
Zadomowienie
|
Hej laski!!!
Wczoraj mała nam tak płakała, że zaaplikowałam jej pół czopka paracetamolu. Od razu było widać, kiedy zaczął działać. Mała się uspokoiła i raz dwa zasnęła. Ale niestety, budziła się co 2 godz do piersi i oprócz tego z 6 razy wstawał żeby podać jej smoczka, bo marudziła jak nie miała co ssać. Lunka - jak w dziąsłach widać taką małą białą kreseczkę, to najlepiej sprawdzić łyżeczką, taką małą od herbaty. Jak się przebił, to gdy postukasz słychać metaliczny dźwięk. Jak się nie przebił to nic nie usłyszysz. U mojej nic jeszcze nie widzę, nawet nie ma dziąseł rozpulchnionych także chyba daleka droga przed nami ![]() Ucałuj Kamilka, że był taki dzielny ![]() Cytat:
A jak to nie z przegrzania to może nie chce być w wózku. Ja tam mojej nie żałuje jak chce na ręce. Tak szybko z tego wyrośnie a ponoć takie na ręcach lepiej się chowają, są mądrzejsze i bardziej ufne oraz towarzyskie. Ja tam noszę, kto z nas nie lubi być przytulany? A ten czas tak zapitala, że zaraz ruszy raczkować i wzgardzi moimi ramionami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baja - jaki śliczny brzuszek ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zadomowienie
|
stwierdzilismy z tz ze bierzemy to na spokojnie.w pon ide na bete a do tego czasu nie nakrecamy sie.byc moze@ splatala figla.wiec do pon wytrzymamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W każdym bądż razie mi powiedziano, że te dobre czopki to te powyżej 30 zł, bo mają więcej substancji leczniczych. Po 3 tyg już nie miałam śladu. A brzydko mówiąc miałam wielkości piłeczki od pimponga. Ból niesamowity, ani siedzieć, ani stać ani leżeć... ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Chociaż dla mnie akurat niekoniecznie, dziś mi nerwy puściły w pracy trochę .. ale cóż, czasem tak już musi być. Wygląda jak mój "fake test", też był taki żółty, też była krecha i dupa. Także Spinka, kciuki to ja oczywiście trzymam ale też przestrzegam, nie ciesz się za szybko, bo potem szkoda się rozczarować. Obserwujesz cykle? Jeśli nie to termin @ nic nie znaczy niestety ![]()
#3530 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
O właśnie...kurze.. ![]() No on na cycku je różnie. Czasami często a czasami ma dłuższe przerwy. Wczoraj na przykład jadł coś 16-17. Potem zasnął i o 21!!!budziłam na kąpiel bo ani myślał wstawać:-P zasnął po 22 i wstał o 3.20 ![]() A czasami co chwile cyca woła. Dzisiaj jadł o 14 i śpi już 3,5 h. Cytat:
Cytat:
Witam:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3531 |
Zadomowienie
|
A u nas burza. Mąż robi chlebek, potem będzie go piekł
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
W warszawie 67zł
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
To gdzie aż tyle kosztuje??? W jakiej przychodni? Klinice?
![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Ale że mnie wiesniak , nawet cześć nie powiedziałam ![]() Więc witam ![]() Za☠☠☠isty mam zapierpapier w pracy ![]() ![]()
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz
Cytat:
![]() Taka cena jest w warszawie w lux medzie ![]() Z drugiej strony patrząc to dzięki tej cenie mnie wcale nie korciło żeby wciąż sprawdzać jak przyrasta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Masakra, to chyba najdrożej ja spotkałam się z cena 35 zeta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak już kombinuje że może coś mi się poprzestawiało przez upały ![]() zawsze @ jak w zegarku.... sama nie wiem może na test-sikaniec za wcześnie bo mam krótki 28 dniowe cykle a i u mnie beta kosztuje 30 zł ale wytrzymam do poniedziałku mam nadzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
maru pewnie ma na myśli ze bez obserwacji nie wiesz kiedy była owu. Ja na tej podstawie licze termin @ . Jeśli wiesz kiedy owu (+/- 2 dni) dodajesz 14 dni i na 15ty powinien byc termin@. U mnie + 16 bo u mnie faza lutealna trwa 16 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.