|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Allegro- co dalej?
Czesc dziewczyny ( i nie tylko
). Prosze was o pomoc. Pierwszy raz wystawilam rzecz na Allegro, droga licytacji zostala ona sprzedana 2 lipca. Tego samego dnia przyszedl mi mail, iz zostane poinformowana o tym, jaka droge platnosci wybiera kupujacy, dzisiaj jest 4 i nic. Czy to zawsze tak dlugo trwa? Czy moze ja coś robię źle? Z góry dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Allegro- co dalej?
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz mu przypomnieć o wyborze płatności i dostawy wysyłając mu mailem tego linka i informując, że czekasz na realizację zamówienia aż to zrobi: http://allegro.pl/help_item.php?item=2308
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dzięki wielkie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Nie każdy od razu wypełnia formularz opcji dostawy i wpłaca. Do tygodnia czasu nie masz co się martwić, jak po tygodniu nadal nie będziesz miała wpłaty to przypomnij kupującemu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

). Prosze was o pomoc. Pierwszy raz wystawilam rzecz na Allegro, droga licytacji zostala ona sprzedana 2 lipca. Tego samego dnia przyszedl mi mail, iz zostane poinformowana o tym, jaka droge platnosci wybiera kupujacy, dzisiaj jest 4 i nic. Czy to zawsze tak dlugo trwa? Czy moze ja coś robię źle? Z góry dzięki za pomoc