|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,33% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
3 | 6,98% |
| Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci |
|
23 | 53,49% |
| Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! |
|
5 | 11,63% |
| Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy |
|
11 | 25,58% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Tż dopiero wrócił ![]() Ponad 2 h wracał do domu, dziękujemy Pani Prezydent za unieruchomienie miasta na czas wakacji
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
ufff udalo sie ale ile mnie to stresu kosztowalo :P ide juz spac bo dzis zdecydowanie nie jest moj dzien... a poza tym jutro na 8 ide na pobranie krwi i do lekarza i nie wiem jak ja wstane...
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rozumiem po kolei... Ale normalnie z centrum się jedzie 40-45 minut... A tż jechał PONAD 2 H!
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Inwersja ale jak on ci mierzyl ta szyjke? Bo moj gin podczas badania na fotelu mowil ostatnio ze szyjka dluga zamknieta o dlugosci 2.5cm i tak bylo tez przedostatnio. Gdyby to bylo za malo to by chyba nie mowil ze dluga?
![]() Dziewczyny a jakas kolderke do wozka kupujecie? Czy wystarczy sam kocyk? Dzisiaj robilam zakupy u rp i wasal83 i 500zl nie moje (ale kupilam tez 4 opakowania pampersow newborn). Do kupienia zostaly mi posciele i ciuchy dla mnie do szpitala. Teraz nie wiem czy nie przesadzilam z podkladami. Mam 40 belli i 30 szt podkladow na lozko hartmanna... Majtki siateczkowe kupilam wielorazowe w ilosci 4 szt. Chyba styknie? |
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() pocytowałam, ale mi gdzieś pouciekało i już nic nie pamiętam..więc... napisze egoistycznie co u mnie! Byliśmy z Mężem na basenie - świetny! Nawet się kąpałam, choć czułam się jak mała orka na tym basenie ![]() Teraz były u mnie koleżanki i dostałam super prezent urodzinowy, takie oto spodnie: http://www.hm.com/pl/product/13716?a...rticle=13716-C (moje w kolorze beżowym, nie ma na stronie). A co najlepsze ja je mierzyłam i chciałam kupić (tylko kasy trochę mi było szkoda), a dziewczyny zupełnie bez jakiekolwiek podpowiedzi trafiły w moje potrzeby ![]() a teraz zapuszczam film, polecany przez motylka ![]() Przepraszam że tak tylko o sobie nawijam, ale miałam dziś świetny dzień ![]() policzanko mam nadzieję że to nic groźnego twoje bóle
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ogłaszam wszem i wobec,że posegregowałam ubranka od 0-6 miesięcy Trochę tego jest,ale i tak czuję niedosyt ![]() Oprócz tego udało mi się kupić te nowe butelki z aventa. Była promocja i za dwie 125 ml zapłaciłam 9 funtów ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Robię postępy,cooo?
|
|
|
#3519 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.
Kurde jak zwykle w tv nędza. .. nie zostałam zabita przez tżta
oglądałam sobie teraz fotki na kom i znalazłam jedno z marca jakoś a tam prawie brzucha ni ma a na twarzy pełne skupienie i tryska duma jaki to on wielki haha aż się łezka kręci w oku![]() Niedobry tż nie chciało mu się szukać latarki a chciałam się z Ninką pobawić ale nena mądra głowa śiągneła aplikacje na kom i to działa! ! Normalnie mi odpukała pare razy tam gdzie poświeciłam
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
yes yes yes! Udało mi się wylicytować wózek dla młodego - Graco Symbio z pełnym wyposażeniem w kolorze chili red
Będzie pasował pod kolor mojego auta Używka ale jeszcze na gwarancji no i za dobrą cenę http://allegro.pl/wozek-graco-symbio...350635923.html Mąż przelał mi 1500 zł na wózek to za resztę kupię łóżeczko Fajnie, zawsze to jakaś oszczędność ![]() Nera nadal boli, jutro idę do naszego ośrodka zdrowia i wymuszę na lekarzu usg - niech patrzy czy tam znowu zastój moczu jest czy co :/ Byliśmy na grillu u znajomych - obżarłam się na maxa karkóweczka i kiełbaska mniam.
|
|
|
|
#3522 | |||
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Re: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo,
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-07-04 o 21:42 |
|||
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Policzanka mnie gin mówił, że na tym etapie ciąży mogą być takie bóle
Więc myślę, że nie ma się co stresować. Ale na wizycie zapytaj.Cytat:
![]() Ja w nastepnym tygodniu biorę się za zamawianie przez neta takich pierdółek, jak np. pościel, prześcieradło, pieluchy tetrowe, szczotkę, podkłady itp. Ciuszki posegreguje może pod koniec lipca i w sierpniu popiorę. Jejku uświadamiam sobie, że za półtora miesiąca mogę mieć już Dzidziusia przy sobie ![]() Muszę streszczać się z wyprawką. Niech ta sesja się kończy. |
|
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
SUSANNA gratki
to pierwszy wózek jaki mi w ogóle wpadł w oko ale potem zrezygnowałam na rzecz najpierw xlandera a docelowo mury 4. Mi głównie koła nie pasowały. No ale pewnie tobie pasują a widać że w fajnym stanie wozeczek![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
Ten X-lander też fajny i z wyglądu podobny i do Bugaboo i do Graco - zgrabny
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Tz pojechał po psa do moich rodziców. Mieliśmy u nich spać do niedzieli, ale jako ze wrócił 20:30, to o 21 byśmy zaczęli się zbierać, a Edi ma o 21 chodzić spać, więc jedziemy jutro. No, ale pies nie poczeka, w przeciwieństwie do kotów, więc będzie nocował u nas
ja niezbyt szczęśliwa, bo za psami nie przepadam, za tp Edward w niebo wzięty i nie chce iść spać, bo piesek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej przez srodek bo sama widzialam ze niektorym dziewczynom zwyczajnie przez te boczne piersi wyłaziły...
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś u nas króluje "jestem Edis, jestem chłopcem"
a teraz jezdzi, już w łóżku oczywiście od pół godziny, autkiem i powtarza "jestem autkiem, jestem brum brumem" ![]() No padnę z nim momentami mam ochotę walić głową w ścianę, jaki on niedorzeczny, ale normalnie tak go kocham i tak mi brakowało dni z nim, ze sama nie wiem, czy chce pracować, czy zajmować się dziecmi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
hahaa ja sie boje dziewiatki z przodu, ale licze ze do porodu jej nie zobacze dzieki tej diecie cukrzycowej
Cytat:
nie wiem na ile moja wypowiedz w kwestii kremu bedzie miarodajna jak mieszkalam w de to ja uzywalam kremow, chusteczek bubchen i gdyby byly w pl to bym nie kupowala nic innego bo bylam w tym zakochana ale co dziecko na to nie mam pojecia ![]() inwersja mbie sie szyjka wydluzyla w28tc mojej kolezance w 34 z 22mm na 38 wiec mysle ze wszystko jest mozliwe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X
Cytat:
Wiem, że jak się przejechałem dwoma na raz symbio i xlanderem to jednak symbio nie adekwatny do swojej ceny... ale nie twierdzę że jest zły, no i faktycznie leciutki.![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
W kwestii wózka wiele zależy od potrzeb
Ja chciałam xlandera xa, bo chociaż mieszkam w mieście, to jednak zimą często śnieg leży na chodnikach, bo to zapupie, prawie wieś już i się bałam na zimę brać piankowe albo małe koła. Na lato mialam piankowe, mniejsze i były ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
Cytat:
tak to sobie wyobrazilam i mam nadzieje ze tak to wlasnie fajnie jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() mialam wizytę, wszystko supcio niby Krew pobrala, wyszlo ok, mocz tez;P serduszko wali jak szalone wiec znowu jestem spokojniejsza ale godzine wizyta trwala już mnie kręgosłup zaczął bolec:? (tak mam jak dlugo siedze..). Mężulek ma dzisaj urodziny, jutro imprezka Casta już mam prawie gotowe, teraz jeszcze zostala mi kolacja to przygotowania dzisiaj już mi sie nie chcialo nic robić... Mała mnie kopie cały dzien - szalona;
|
|
|
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X
Cytat:
Ej... styczniowo lutowe zaczynają poznawać już płeć ![]() o ciuuuuup![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mam
Cytat:
także spokojnie, golego i tak będziesz mieć dużo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam ze gadalyscie o koszulach
ja sobie wezme chyba gladka stad, albo jakies wzorki http://margot.krakow.pl/index.php?fe...emart&Itemid=1 ale to do karmienia, a do porodu mam taki worek od lat i mial juz 100razy pojsc na szmaty ale pojdzie na porod w sam raz jak znalazl ale minus jest taki ze te guziczki sie same rozpinaja wiec bede w trakcie rodzenia straszyc cycem choc pewnie bedzie mi wszystko jedno Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze na lipcowo sierpniowych dziewczyny nie proznuja.okolo 20 kolejne dwa dzidziusie sie urodzily
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Jesli mowa o koszulach to ja mam w sumie trzy.Ale chyba bede musiala dokupic jeszcze jedna dlatego ze jedna z tych moich koszul ma te boczne rozpięcia i sa one po prostu tragiczne.Miałam juz mozliwosc wyprobowania jej no i ciągle te guziczki sie odpinały i cycorki wychodzily dlatego nie polecam. |
|
|
|
#3540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Czy to moje dziecko dziś zasnie?? Od godziny ponad leżymy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

i już nic nie pamiętam..

ale nena mądra głowa śiągneła aplikacje na kom

momentami mam ochotę walić głową w ścianę, jaki on niedorzeczny, ale normalnie tak go kocham i tak mi brakowało dni z nim, ze sama nie wiem, czy chce pracować, czy zajmować się dziecmi