|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Dziewczyny cudne te wasze dzieciaczki w klubie.
Ja zaczynam się coraz bardziej bać i porodu i ogólnie wszystkiego. Mykam teraz spać. Dobrej nocy wszystkim
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
dobranoc
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
porodziły dziewczyny, a wszystkie teraz uciekają..
tylko ja tu siedzę i się odzywam i nie wiem na co czekam ![]() Chyba na oklaski ...bo na Balonika to ja się chyba nie doczekam mimo, że zapraszałam na przytulanki
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
ja to czekam na pomiar cukru ... jeszcze 20min a spać się strasznie chce
dziś w dzień nic nie spałam, a ostatnio sobie robię drzemki godzinne |
|
|
|
#3785 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym nie miala tak daleko, to kto wie...
|
|
#3788 |
|
Raczkowanie
|
wiedziałam żeby jeszcze do Was zerknac! Gratuluje dziewczyny porodow!!!
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
TŻ zasnął na filmie a mi się spać nie chce Na pasku od czasu podczytuje nas ktoś o nicku "kOmorowska" ![]() Cytat:
Nie wpina się trudno, choć wymaga to pokręcenia gondolą i jak na mój gust to z dzieckiem w środku bałabym się to zrobić ![]() Wózek widziałam przed zakupem, tzn obejrzałam i od razu się na niego zdecydowaliśmy-bo my kupowaliśmy z ogłoszeń lokalnych z naszym mieście, a nie z allegro. |
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
dobrej nocy,
3majcie rano kciuki!
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
![]() a ja już w łóżku. Mam nadzieję, że jutro dr mnie przyjmie i zbada szyję chociaż, więc proszę też o kciukasy. I jako, że już po północy, to witam się w 37 tygodniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
![]() za tydzień
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
powiedz mi czy zawsze masaz szyjki boli? bo mi gin cos robil, mowil ze moze to byc nieprzyjemne ale nie bolalo |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham Cie Roxi, ubawilam sie przed samym spaniem po pachy i kwiczęęęęęę zamiast chrapac smacznie
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI
Cytat:
Lecę. Dobranoc :-* a tak w ogóle brzuch cały czas na jednej wysokości, ale czuje jak Fi się wciska na dół... Oby się zmieścił. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczegółowe Info od Rocky
:"Laura urodziła się o 20.45 sn.Waży 3150g i ma 52 cm. O 19 był 1 cm rozwarcia a o 20 pełne i wszyscy byli w szoku. Miałam super ekipę,żartowali, lekarzowi tłumaczyłam co to stanik sportowy Rodziliśmy na tej fajnej sali, obadacie foty.Nie było czasu na środki p/bolowe. Bolało strasznie, ale Tż był ze mną i dawałam z siebe wszystko i parcie niosło ulgę. Mam 2 szwy wewnątrz i 2 na zewnątrz. Laura na przemian ssie cyca i krzyczy.Jutro podeślę fotę " Rocky jestem z Ciebie dumna!!!!!!!!!!Jeszcze raz gratulację!! ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Rocky- ale ekspres!! Witamy Laure
Czarowniczko- humor dopisuje gratulacje dla Was ![]() ![]() ![]() Dziękuję i dobranoc
|
|
#3800 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lece do wanienki dopiero i potem znowu zasiade bo jeszcze 10 stron mi zostało. A mnie maz zabral na zakupy dziś i kupiliśmy komode a kurier przywiozl fotelik samochodowy i kapcie kupione wiec można się pakowac i rozkladac rzeczy dla niuni w komodzie a powiem wam ze jakos dziwnie tak bo nie dociera do mnie to ze niunia niedługo będzie z nami. Tak szczerze jakbym mogla to jeszcze pare miesięcy bym pobyla w ciąży mimo tego ze to niełatwy czas ale ja jeszcze jakos psychicznie nie jestem gotowa...
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super Ci poszło!! Brawo ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
Brawa za zakupy
|
||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Każdej życzę tak szybko postępującego rozwarcia
![]() A teraz uciekam do spania , dobrej noblista ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Zmykam do łóżka
|
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co zrobiłam, bawilam sie laktatorem i jak wczesniej nie miałam siara tak teraz ze mnie tryska ![]() Elaine - Ty chyba stary nie masz to do dzieła En- Tobie zabawy tym nie polecam i nie skacz nam z parteru. Damy radę wszystkie tutaj razem Jakierka - dziękuje Trzymam kciuki za wszystko za co trzeba
|
|
|
#3805 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() : roza:Cytat:
![]() Cytat:
DOBRANOC
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane!
Powitajcie na świecie mojego kochanego syneczka Dominiczka Urodził się dziś o 00.15, 55 cm, 3200g, moje małe cudo! Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest. Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka... Nie usnę prędko, mam taki natłok myśli w głowie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Ja jak przed 4 obudziłam sie na siku tak spać nie mogę. Zjadłam o 1 pół banana i teraz go dokończyłam. Mąż wstał do pracy skradłam mu buziaka a żebym jeszcze spała. Ale narazie nic z tego. Gratuluje Wam dzieciaczków. Rocky,Czarownico,Kalisto
![]() Kalisto aż mi łezka sie zakręciła. Będzie dobrze i wspaniale ze trafił na takich rodziców jak wy,którzy będa go kochać i dbać. Bo niestety wielu ludzi nie umie sobie poradzic z taka sytuacją. A przecież dziecko niczemu nie winne. Nie masz juz co myśleć masz wspaniałego męża który jest i będzie z toba będzie cię wspierał i o was dbał teraz tylko kochaj małego i ucałuj go od cioć z wizazu.
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-07-05 o 05:59 |
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Kallisto, bedziecie wspanialymi rodzicami dla niego - musialas przezyc sporo emocji w zwiazku z odkryciem ZD i rozszczepu, a piszesz o tym tak spokojnie i z taka miloscia do synka. Masz sile, Kobieto przez duze K - a bedziesz jej miala jeszcze wiecej, bo dziecko to niewyczerpane zrodlo sil, milosci i radosci. Trzymam kciuki, zeby zadne skorelowane problemy sie nie ujawnily!!!! Ja tez rodzilam blisko polnocy i potem sluchalam placzu dzieciaczkow i martwilam sie, czy to nie Lilo mnie wola mam nadzieje, ze za godzinke-dwie dostaniesz Dominka juz na stale ![]() Edit: i tez o 3 w nocy zaczelam pisac esy i przesylac info
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-07-05 o 05:14 |
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyłączam sie do tego co napisały dziewczyny. Co Oliath napisała. Podziwiam Ciebie za te radość i Twoj Tz to musi byc wspaniały facet. Moja siostra ma chore dziecko i jej Tz sie z tym nie pogodził niestety, wiec tym bardziej podziwiam. Czeka Was ciężka praca,ale sercem jesteśmy tu wszystkie ciocie z Wami i maluszkiem
|
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
i po spaniu nie mogłam już zasnać jem chlebek i piję kawke rozpuszczalna
ale w południe chyba nie obejdzie się bez dzemki
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-07-05 o 06:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

...

). Wypytał ją o wiek, imię, gdzie rodziła, jak wyglądają noce, kiedy był pierwszy spacer małej i kilka innych rzeczy 

kocham Cie Roxi, ubawilam sie przed samym spaniem po pachy i kwiczęęęęęę zamiast chrapac smacznie 

Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
mam nadzieje, ze za godzinke-dwie dostaniesz Dominka juz na stale