Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 06:30   #3811
strawberry162
Rozeznanie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków

Antonisia
strawberry162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 06:38   #3812
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyje z bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko. Albo bym kogoś oblozyla. Tz mimoza całe życie sie nie zrelaksowal w mordę jeza. Tylko o przyjemnosciach myśli. Zeby choć raz jak ma wolne to mi pomógł cos w chacie ogarnąć to nic bo po co, czysto jest. Jego pojęcie czystości wiele odbiega od mojego. Tak to jest jak sie ma matkę brudasa co chodzi w tym samym 3-4 dni i w łazience jest 5min.
Dzwoni do Tz zebysmy przyjechali to pojechaliśmy. To ona spała , a niby taki cool obiad miał byc, a ja patrzę spalona odmrozone pizza z mięsem i zupa ch wie co

Bo Tz ma stres przed porodem, a ja to nie ja k*** myslevse,ze na Bahamas jedziemy

Masakra

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2013-07-05 o 06:40
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 06:42   #3813
sarna405
Zadomowienie

[QUOTE=strawberry162;41644 909]Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków
Wspaniale ze wychodzicie dla grzecznej Antosi
Mój synek też nie płakał jak się budził do jedzenia ani jak miał kilka dni ani jak kilka miesięcy

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyjedzie bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko. Albo bym kogoś oblozyla. Tz mimoza całe życie sie nie zrelaksowal w mordę jeza. Tylko o przyjemnosciach myśli. Zeby choć raz jak ma wolne to mi pomógł cos w chacie ogarnąć to nic bo po co, czysto jest. Jego pojęcie czystości wiele odbiega od mojego. Tak to jest jak sie ma matkę brudasa co chodzi w tym samym 3-4 dni i w łazience jest 5min.
Dzwoni do Tz zebysmy przyjechali to pojechaliśmy. To ona spała , a niby taki cool obiad miał byc, a ja patrzę spalona odmrozone pizza z mięsem i zupa ch wie co

Bo Tz ma stres przed porodem, a ja to nie ja k*** myslevse,ze na Bahamas jedziemy

Masakra
o jej faktycznie masz kiepski humor
No teściówka się popisała
Nie przejmuj się TŻ nie on jeden z męszczyzn który ma inne wyobrażenie o czystosci. Mój to ogarnie nie lubi jak cos jest np na ławie , jak walają sie jakieś drobiazgi no i odkurzy i mysli ze posprzątane....a podłogi a kurze tego nie widzi
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 06:43   #3814
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków
Super, ze wychodzicie i ze malutka jest grzeczna
Zdjęć nie możemy sie doczekać

Edytowane przez Samantha7
Czas edycji: 2013-07-05 o 06:47
Stary 2013-07-05, 06:44   #3815
sarna405
Zadomowienie

ale leje u mnie...syn śpi miałam wyjść na zakupy ale chyba pójde później,tylko że przy piatku to takie kolejki
pragnie."
Stary 2013-07-05, 06:52   #3816
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość

[/COLOR]
o jej faktycznie masz kiepski humor
No teściówka się popisała
Nie przejmuj się TŻ nie on jeden z męszczyzn który ma inne wyobrażenie o czystosci. Mój to ogarnie nie lubi jak cos jest np na ławie , jak walają sie jakieś drobiazgi no i odkurzy i mysli ze posprzątane....a podłogi a kurze tego nie widzi
To tak jak moj. Nie lubi jak jest niepoukladane,ale kudly kota i kurz moga sie walac. Z tym, ze moj odkurzacz moze miał w ręku w zeszłym roku

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ja muszę jutro kupić dwie koszule do szpitala na zamku. Nie wiem jak ja pojadę. Jeszcze nie mam gąbki do wanienki i żadnego stanika do karmienia. Kazdy mi mowi, ze zdarze tylko nikt nie rozumie,ze ja juz nie mam siły chodzić, jeździć i tego ogarniac. Brzuch mi juz na pipce wisi , a młody taka joge ćwiczy ze mnie w pol skręca Tz oczywiście umie tylko powiedzieć "relax" i ze on sie nie zna

Stary 2013-07-05, 07:05   #3817
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18

Kallisto gratulacje dla Ciebie i Syneczka!! łzy mi w oczach stanęły, życzę Wam dużo siły i radości!! Dzieci z ZD są wyjatkowe! sciskam mocno:-* mam nadzieję, ze szybko utulisz małego Okruszka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:17   #3818
dzoan
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć.. pakowanko, przenoszenie wszystkiego, podwójne zakupy..dopiero po 21 byliśmy u siebie..prysznic, szybka kolacja i paciu

Jak się kładliśmy nagle usłyszeliśmy pisk opon, uderzenie i przeraźliwy psi skowyt Wystrzeliłam z łóżka jak z procy, wyleciałam na balkon, a tu tuż pod naszą klatką na środku skrzyżowania piesiurek płacze nie mógł wstać, tylko kręcił się na dupci, próbując na przednich łapkach podnieść tylne nóżki i pupcię, jeszcze zawieruszył się w coś co od auta odpadło.. ja z krzykiem do męża, żeby po niego leciał, bo bidulek sam jest chciałam już do weterynarza go zawozić.. dopiero po chwili zauważyłam, że w stronę pieska ruszyła już jego właścicielka i że wkoło jest jeszcze sporo spacerujących ludzi, z własnymi pieskami.. a po lewej stronie usłyszałam wściekłą kobietę (z auta, które potrąciło), że to wina właścicielki, bo psa bez smyczy puszcza.. pokrzyczała i pojechała. Słyszałam jak ludzie radzili jechać do weterynarza i widziałam, że to zrobiła, także mi ulżyło troszkę. A inna pani, która była świadkiem potrącenia znalazła na skrzyżowaniu tablicę rejestracyjna tamtego auta..odpadła takie uderzenie było I ze słowami "o czekajcie gnoje, ja wam jeszcze pokażę" zadzwoniła na policję..przyjechali, spisali jaką notkę. Choć właściwie, to nie wiem co chciała tym osiągnąć. Bo przecież po części niestety racja, że piesek bez smyczy sobie biegał na środku ulicy, gdzie w mieście to chyba niedozwolone i pech chciał, że prosto pod auto wyskoczył No chyba że jechało szybciej niż dozwolone na osiedlu. Aż mi łzy poleciały jak tego pieska potrąconego zobaczyłam..taka mała ciemna kędziorkowata kuleczka..mam nadzieję, że się wyliże

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-07-05 o 07:19
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:22   #3819
Agrafka86
Wtajemniczenie

CZAROWNICZKO, ROCKY MOJE GRATULACJĘ. CIESZĘ SIĘ, ŻE DZIECIACZKI JUŻ Z WAMI I CZEKAMY NA ZDJĘCIA POCIECH.

Baloniku
opisałabym, ale nie wiem co trzeba zrobić żeby należec do Klubu.

Oli piękne zdjęcia. A Ty po prostu wspaniale.

Karolajn bycie Mamą to cudowne uczucie. Ja też juz chcę to czuć!

Paulinka dla Tż.

Mela no w końcu jest net.

Samantha i co będziesz szła do teściowej na łąki, czy zrozumiała, że jednak Tobie się to nie podoba?

Magdalenne niestety, ale ludzkie gadanie może wykończyć. Waga jest indywidualna do każdej kobiety, a przecież w ciąży nie jest się parę lat i zrzucisz wszystko. Nie można drażnić kobiety w ciąży.

Malaczarna to trzymam kciuki za przyjęcie przez lekarza i oczywiście 37tc!

KALISTO Dominiczka. I tu wszytskie jesteśmy z Tobą i cieszymy sie, że masz swoja kruszynkę przy sobie.

Strawberry to cieszę się, ze wychodzicie już do domku i już będziecie sobie dla siebie .

Samantha cholera jasna! Co za BABOL! Troszkę Cię rozumiem, ale z brudem to nie Tż... ale ktoś inny.

Dzoan może z pieskiem będzie wszystko dobrze.

Cześć Brzusie, Mamusie i Nasze Kochane Dzieciaczki!
Po wczorajszej kłótni z Tżtem dalej we mnie siedzi wszystko. W nocy przyszedł (chciał mi zrobić na złość i położył się na kanapie w salonie), ciumał, przytulał, przepraszał. Noc ciężka, wstawałam na siusiu, myślałam spać nie mogłam. Rano zrobiłam Tżtowi śniadania ( niech widzi, ze mimo wszystko ma dobrą żonę). Jak wychodził to zobaczył łzy w moich oczach (hormony?). Mówi: Nie płacz, nie chcę żebyś płakała, zaczął tulić i całować. Kocham Go, ale czasami chce żeby pokazał, że to my jesteśmy najwazniejsi i nasze potrzeby. I że ja się nie czepiam tylko wiecznie siedzę cicho i tak wszystko się kumuluje, aż w końcu wybucham.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:26   #3820
Oliath
Zakorzenienie

Anulka, Elaine - za termin dzisiaj!
Joan - smutna historia
Enleve,, zmienisz mi imie na 1 str. na zdrobnienie (Lilianna na Lilo)?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:29   #3821
Agrafka86
Wtajemniczenie

No to teraz trzymam kciukasy za Katarzynkę, Iwonkę, Anulkę i Elaine. Czekamy!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:41   #3822
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Powitajcie na świecie mojego kochanego syneczka Dominiczka
Urodził się dziś o 00.15, 55 cm, 3200g, moje małe cudo!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest.
Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka...
Nie usnę prędko, mam taki natłok myśli w głowie

Kallisto ogromne GRATULACJE dla Was!!!! Witaj z Nami Dominiczku !!!
Trzymam mocno kciuki i modlę się razem z Wami, żeby u małego nie wykryto więcej wad czy chorób
Z opisu płynie tyle miłości - jesteście wspaniałymi rodzicami. Z całych sił życzę Wam wytrwałości Dominiś będzie wymagał więcej opieki i uwagi ale odda tyle samo albo i więcej. I mam nadzieję, że szybciutko rano dostaniesz maleństwo w ramiona

Info od Czarowniczki z wczoraj (ległam już w łóżku i nie dałam rady wstać i włączać kompa):
"Jutro puszczę foto bo teraz na pooperacyjnej schodzi znieczulenie. Buziaki dla Was. Sciski dodatkowo dla Rocky."

Napisałam też dziś z samego rana, odp:
Nie śpię, drzemię. O 6.00 mnie spionizowali. LOKATOREK 3700g, 57 cm, 10 pkt. Nera tfuu nie boli ale cięcie tak. Mały zasysa ładnie, mleko się pokazuje. Ja jak naćpana bo morfinę dostaje. Do klubu nie mam dostępu więc podeślę (foto) jak Tż przyjdzie. Buziaki dla Kallisto".
Podejrzewam, że Czarowniczka machnęła się przy pisaniu długosci lokatorka ale to już później sprostujemy to 37 cm EDIT: Czarowniczka już sama sprostowała i długość 57cm

Oliath
Ty na pewno nie urodziłaś trójki dzieci, ten brzuch a córy prześliczne

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Laski trzymajcie jutro miedzy 9-10kciuki za egzam mojego męża,pls!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
w ogóle dzisiaj wynajmujacy sie pyta jak sie czuje, a ja do niego, ze hormony mi daja juz tak do wiwatu, ze chce go wypchnac na swiat bo Tz inaczej mnie zabije albo ja sama skoczę z mojego parterowego mieszkanka na ogród 30 cm niżej, a on na to mówi "skąd ja to znam, moja żona ma to samo i tez ma rodzić na dniach"
Ciekawe czy żona nie wizażuje

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

a ja już w łóżku. Mam nadzieję, że jutro dr mnie przyjmie i zbada szyję chociaż, więc proszę też o kciukasy.
I jako, że już po północy, to witam się w 37 tygodniu

i żeby Cię jutro dr zbadał

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Szczegółowe Info od Rocky :

"Laura urodziła się o 20.45 sn.Waży 3150g i ma 52 cm. O 19 był 1 cm rozwarcia a o 20 pełne i wszyscy byli w szoku. Miałam super ekipę,żartowali, lekarzowi tłumaczyłam co to stanik sportowy Rodziliśmy na tej fajnej sali, obadacie foty.Nie było czasu na środki p/bolowe. Bolało strasznie, ale Tż był ze mną i dawałam z siebe wszystko i parcie niosło ulgę. Mam 2 szwy wewnątrz i 2 na zewnątrz. Laura na przemian ssie cyca i krzyczy.Jutro podeślę fotę"

i
ale nam podniosła poprzeczkę - Rocky SuperExpress jeszcze raz ogromniaste GRATULACJE!!!

Cytat:
i wspaniale, że już wracacie do domku

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

dzoan współczuję takich wrażeń, biedna psinka

Edytowane przez sammi24
Czas edycji: 2013-07-05 o 08:26
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:45   #3823
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Dziewczyny gratuluje Maluszkow na swiecie posypalo sie w ostatnich dniach nowych mam

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

ja mialam ciezka noc
wieczorem zjedlam pizze i w nocy nie moglam spac bo zgaga... na dodatek boli mnie bardziej krocze niz wczesniej ;/
dzis juz umylam okna, firanki za chwile wloze do pralki i posciele juz wypralam

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:48   #3824
yevele
Zadomowienie

Cześć
Za oknem szaro i buro i pada, ale jak dla mnie bomba.

Czarownico, Rocky, kallisto, ogromne gratulacje, super że jesteście już z maluszkami razem
kallisto, w takim razie bardzo mocno trzymam kciuki za kolejne badania
Stary 2013-07-05, 07:56   #3825
sarna405
Zadomowienie

tak u czarowniczki to chyba RACZEJ 57 MIAŁO BYĆ...ale duzy klocuszek

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

a ja już byłam na zakupach...2 razy zeby nie dźwigać a daleko nie mam
Dzis ŻEBERKA Z KAPUSTĄ na obiadek
pragnie."

Edytowane przez sarna405
Czas edycji: 2013-07-05 o 08:30
Stary 2013-07-05, 07:59   #3826
paulinka777
Raczkowanie

Dzieeeeeń dobry Mamusie!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

a ja już w łóżku. Mam nadzieję, że jutro dr mnie przyjmie i zbada szyję chociaż, więc proszę też o kciukasy.
I jako, że już po północy, to witam się w 37 tygodniu

za 37tc! Brzmi dumnie

Cytat:
Szczegółowe Info od Rocky :
"Laura urodziła się o 20.45 sn.Waży 3150g i ma 52 cm. O 19 był 1 cm rozwarcia a o 20 pełne i wszyscy byli w szoku. Miałam super ekipę,żartowali, lekarzowi tłumaczyłam co to stanik sportowy Rodziliśmy na tej fajnej sali, obadacie foty.Nie było czasu na środki p/bolowe. Bolało strasznie, ale Tż był ze mną i dawałam z siebe wszystko i parcie niosło ulgę. Mam 2 szwy wewnątrz i 2 na zewnątrz. Laura na przemian ssie cyca i krzyczy.Jutro podeślę fotę"

kciuki
Łooo W godzinę pełne rozwacie?! Super! I jeszcze taka atmosfera. Ściski i buziaki dla Laurki i Mamusi

Cytat:
Hej kochane!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest.
Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka...

Witamy Cię Dominiczku! Masz wspaniałych kochających rodziców! Cudnie czyta się to co piszesz Kochana! Życzę Ci dużo siły, ale i tak widać, że masz jej w sobie od groma

Cytat:
Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyje z bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko. Albo bym kogoś oblozyla. Tz mimoza całe życie sie nie zrelaksowal w mordę jeza. Tylko o przyjemnosciach myśli. Zeby choć raz jak ma wolne to mi pomógł cos w chacie ogarnąć to nic bo po co, czysto jest. Jego pojęcie czystości wiele odbiega od mojego. Tak to jest jak sie ma matkę brudasa co chodzi w tym samym 3-4 dni i w łazience jest 5min.
Masakra

Cytat:
Super, że u Was wszystko w porządku! Buziaki dla mamusi i córeczki!

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Jak się kładliśmy nagle usłyszeliśmy pisk opon, uderzenie i przeraźliwy psi skowyt Wystrzeliłam z łóżka jak z procy, wyleciałam na balkon, a tu tuż pod naszą klatką na środku skrzyżowania piesiurek płacze nie mógł wstać, tylko kręcił się na dupci, próbując na przednich łapkach podnieść tylne nóżki i pupcię, jeszcze zawieruszył się w coś co od auta odpadło.. ja z krzykiem do męża, żeby po niego leciał, bo bidulek sam jest chciałam już do weterynarza go zawozić.. dopiero po chwili zauważyłam, że w stronę pieska ruszyła już jego właścicielka i że wkoło jest jeszcze sporo spacerujących ludzi, z własnymi pieskami.. a po lewej stronie usłyszałam wściekłą kobietę (z auta, które potrąciło), że to wina właścicielki, bo psa bez smyczy puszcza.. pokrzyczała i pojechała. Słyszałam jak ludzie radzili jechać do weterynarza i widziałam, że to zrobiła, także mi ulżyło troszkę. A inna pani, która była świadkiem potrącenia znalazła na skrzyżowaniu tablicę rejestracyjna tamtego auta..odpadła takie uderzenie było I ze słowami "o czekajcie gnoje, ja wam jeszcze pokażę" zadzwoniła na policję..przyjechali, spisali jaką notkę. Choć właściwie, to nie wiem co chciała tym osiągnąć. Bo przecież po części niestety racja, że piesek bez smyczy sobie biegał na środku ulicy, gdzie w mieście to chyba niedozwolone i pech chciał, że prosto pod auto wyskoczył No chyba że jechało szybciej niż dozwolone na osiedlu. Aż mi łzy poleciały jak tego pieska potrąconego zobaczyłam..taka mała ciemna kędziorkowata kuleczka..mam nadzieję, że się wyliże
Ojej Jakie to smutne... Ciekawe jak zdrówko pieska

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Info od Czarowniczki z wczoraj (ległam już w łóżku i nie dałam rady wstać i włączać kompa):
"Jutro puszczę foto bo teraz na pooperacyjnej schodzi znieczulenie. Buziaki dla Was. Sciski dodatkowo dla Rocky."

Napisałam też dziś z samego rana, odp:
Nie śpię, drzemię. O 6.00 mnie spionizowali. LOKATOREK 3700g, 37 cm, 10 pkt. Nera tfuu nie boli ale cięcie tak. Mały zasysa ładnie, mleko się pokazuje. Ja jak naćpana bo morfinę dostaje. Do klubu nie mam dostępu więc podeślę (foto) jak Tż przyjdzie. Buziaki dla Kallisto".
Podejrzewam, że Czarowniczka machnęła się przy pisaniu długosci lokatorka ale to już później sprostujemy
My imię jeszcze poprosimy!

Jakie te nasze wszystkie dziewczyny dzielne są Tyle emocji, tyle wysiłku itp itd.. a one jeszcze wszystkie do nas tu piszą
Stary 2013-07-05, 08:04   #3827
yevele
Zadomowienie

A u Ciebie paulinka jak tam, po odejściu czopa coś się dzieje?
Stary 2013-07-05, 08:05   #3828
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
dzis juz umylam okna, firanki za chwile wloze do pralki i posciele juz wypralam
Cytat:
a ja już byłam na zakupach...2 razy zeby nie dźwigać a daleko nie mam
Dzis ŻEBERKA Z KAPUSTĄ na obiadek
Matko Bosko Z Corką ale speeda macie, dziewczyny ja ledwo wyszykowalam meza i Lale do wyjscia i zmylam po sniadaniu

Zaraz Lilo sie obudzi, wiec lece do niej sciagac mleczko
Kubulek
Stary 2013-07-05, 08:07   #3829
dzoan
Zakorzenienie

enlevee trzymaj się Kochana kurcze jeszcze takie oczekiwanie, gdy drugie dziecko chore w domu potrzebuje opieki
sammi masz rację, powinnam to mieć w mailu wszystko..zobaczymy dzisiaj czy ten materac przyjdzie, odpisali mi wczoraj jeszcze, że został wysłany zgodnie z ustaleniami, więc czekam jak tam ocet..zwietrzał już?
idzia byłaś u mnie wczoraj z moją przyjaciółką, dokładnie to w chuście Cię przyniosła i spałaś na środku wyrka moich rodziców...i z cyca piłaś
sarna za 33 tc
Perse dzięki za opis codziennych czynności przy takim maluszku dzięki temu wierzę, że to nie jest takie trudne no i dla Artusia, że tak pięknie sobie radzi i jest grzeczniutki i dla mamy za pomoc
enlevee za zakupy dla Małego
iwona za ktg i rozwarcie ..i oby przy następnym było widać postępy
czarowniczka przyspieszyła?
Agrafka super, że Tż zmontuje już łóżeczko
teso piękny taras.. w moim stylu... normalnie za pomysł i dla ekipy, która go wykonała!
lemurku mam nadzieję, że zagościsz częsciej u nas.. wspaniale, że wada się nie potwierdziła
stokrotka za wizytę..ładna waga
baloniku za ktg
Rocky też się zaczęło? i przegapiłam?
fiazo cholestaza dobrze, że miałaś okazję podpytać innej ginki.. co do opuchnięć, to ja mam już naprawdę spore i mój gin się niestety nie przejął

...cd. nastąpi

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:08   #3830
aremalgos
Rozeznanie

Witam sie mamusie porannie i lece nadrabiac bo widzę że sie duuuużo działo

gratuluje nowych dzieciaczków
Stary 2013-07-05, 08:10   #3831
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Matko Bosko Z Corką ale speeda macie, dziewczyny ja ledwo wyszykowalam meza i Lale do wyjscia i zmylam po sniadaniu

Zaraz Lilo sie obudzi, wiec lece do niej sciagac mleczko
Oliath ja to dziś wyjatkowo bo spać nie mogłam nie dziw się nam my jeszcze nie wstajemy do karmienia po nocy to i spać się nie chce
pragnie."
Stary 2013-07-05, 08:10   #3832
paulinka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
A u Ciebie paulinka jak tam, po odejściu czopa coś się dzieje?
Nie
Chociaż dzisiaj w nocy CHYBA miałam sporo skurczy,ale zabijcie mnie i wyśmiejcie :P nie wiem ile z nich było prawdziwych a ile mi się śniło
Czekamy dalej Może córcia chce zrobić prezent urodzinowy mamie i urodzi się 07.07 w niedzielę...

Ja jeszcze mam pytanko do tych mam, które już rodziły- czy skurcze mogą być odczuwalne w taki lekko kłujący sposób? Już mniejsza z tym czy przepowiadacza czy już te właściwe... Bo ja miewam takie lekko kłujące bóle i nie wiem czy to rodzaj skurczu czy mam się martwić ;/
Stary 2013-07-05, 08:15   #3833
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath ja to dziś wyjatkowo bo spać nie mogłam nie dziw się nam my jeszcze nie wstajemy do karmienia po nocy to i spać się nie chce
HIHI, no fakt.
Ja od tego poszatkowanego spania 5 h na dobe wymiekam juz, i zmieniam rozklad dnia od dzis - okolo poludnia bede ucinac sobie drzemke z Lilo.
Bo nie wyrobie .
A jeszcze maz za mna chodzi i mnie molestuje wieczorami, za duzo bodzcow wizualnych, bo ciagle mnie z biustem na wierzchu oglada, a ten biust to Biust przez duze B, wiec co sie dziwic po takiej abstynencji dlugiej
Kubulek
Stary 2013-07-05, 08:17   #3834
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Nie
Chociaż dzisiaj w nocy CHYBA miałam sporo skurczy,ale zabijcie mnie i wyśmiejcie :P nie wiem ile z nich było prawdziwych a ile mi się śniło
Czekamy dalej Może córcia chce zrobić prezent urodzinowy mamie i urodzi się 07.07 w niedzielę...
hehe to trzymam kciuki ładna data by była
Stary 2013-07-05, 08:20   #3835
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII

Cytat:
Hej kochane!

Kochana Kalisto!!!!Jak Ty z Dominiczkiem tak wyrwalas przed szereg????moje ogromne gratulacje!!!!!Bedzie duzo pracy przed Wami,ale Domid napewno z takimi rodzicami bedzie sie pieknie rozwijal!!!!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:20   #3836
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry. Witamy się z Michasiem w dniu terminu porodu.

Cytat:
INFO dnia!!!!!

Właśnie ROCKY napisała:

"Laura już na świecie od 20.45 sn szczegóły potem"
Gratulacje. Zdrówka dla was maleństwa.
A rozwarcie poszło ekspresowo!

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
UWAGA !!! W imieniu Czarowniczki ogłaszam, że:

" Eksmisja Lokatorka nastąpiła o 19.55. Stawiał opór wrzaskiem ale krótko. Przyjął to z godnością. Zaciumkał już w barze mlecznym ale wolał jednak pospać na tłuściutkim cycu".
Gratuluję!! Odpoczywajcie po tych całodziennych przebojach i bólu. Ważne, że mały już z wami. Zdrówka!!!

Cytat:
Hej kochane!

Gratuluję z całego serca. Pięknie piszesz o swojej miłości do syneczka.
Moja szwagierka ma ZD i jest cudownym człowiekiem. Ma 28 lat i jest piękną, młodą kobietą. To wyjątkowe dzieci, a twoje maleństwo ma do tego jeszcze wyjątkowych rodziców.

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość

Ależ w tym moim poście pięknie kolorowo!!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:22   #3837
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyje z bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko.

mimo, że jest Ci źle to tak fajnie, z humorem to wszystko piszesz

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Cześć Brzusie, Mamusie i Nasze Kochane Dzieciaczki!
Po wczorajszej kłótni z Tżtem dalej we mnie siedzi wszystko. W nocy przyszedł (chciał mi zrobić na złość i położył się na kanapie w salonie), ciumał, przytulał, przepraszał. Noc ciężka, wstawałam na siusiu, myślałam spać nie mogłam. Rano zrobiłam Tżtowi śniadania ( niech widzi, ze mimo wszystko ma dobrą żonę). Jak wychodził to zobaczył łzy w moich oczach (hormony?). Mówi: Nie płacz, nie chcę żebyś płakała, zaczął tulić i całować. Kocham Go, ale czasami chce żeby pokazał, że to my jesteśmy najwazniejsi i nasze potrzeby. I że ja się nie czepiam tylko wiecznie siedzę cicho i tak wszystko się kumuluje, aż w końcu wybucham.
Wiesz co, facet ma łatwiej bo raczej nie kumuluje emocji w sobie, od razu kawa na ławę a kobitki raczej tłamszą w sobie, dumają, rozmyślają. Ty się umęczysz, a Tż nawet pewnie pojęcia nie będzie miał jak Ci ciężko. Dlatego powtarzaj mu cały czas o co Ci chodzi, nie czekaj, aż sam na to wpadnie może Cię kochać ponad życie ale nie domyśli się, czego dokładnie od niego oczekujesz. Nie smutaj

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
sammi masz rację, powinnam to mieć w mailu wszystko..zobaczymy dzisiaj czy ten materac przyjdzie, odpisali mi wczoraj jeszcze, że został wysłany zgodnie z ustaleniami, więc czekam jak tam ocet..zwietrzał już?
...cd. nastąpi
Ocet zwietrzał to ja zaciskam kciuki zeby materac doszedł

Ja zmykam, chyba jajecznicę sobie zrobię i położę się spać, to są dwie pierwotne potrzeby, które w tej chwili kierują moim życiem
Stary 2013-07-05, 08:25   #3838
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
HIHI, no fakt.
Ja od tego poszatkowanego spania 5 h na dobe wymiekam juz, i zmieniam rozklad dnia od dzis - okolo poludnia bede ucinac sobie drzemke z Lilo.
Bo nie wyrobie .
A jeszcze maz za mna chodzi i mnie molestuje wieczorami, za duzo bodzcow wizualnych, bo ciagle mnie z biustem na wierzchu oglada, a ten biust to Biust przez duze B, wiec co sie dziwic po takiej abstynencji dlugiej
no tak wyposzczony taki to co się mu dziwić mój to dopiero i jeszcze sie naczeka

Syn wstał i do mnie już MANIAKU już Na komputerze
pragnie."
Stary 2013-07-05, 08:27   #3839
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
tak u czarowniczki to chyba RACZEJ 57 MIAŁO BYĆ...ale duzy kloceczek
Czarowniczka właśnie sprostowała i jest 57 cm. Klocuszek
Stary 2013-07-05, 08:29   #3840
sarna405
Zadomowienie

no tak klocuszek miało być klocek ale tak nie łądnie i z tego wyszło kloceczek hehe już poprawiam
pragnie."
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości