|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Kochane
Jadę do siostry, nie po to żeby się żalić, ale po prostu posiedzieć z nią i z jej dziećmi. Może pójdziemy do kosmetyczki i do lumpka ? Zobaczymy.Trzymam kciuki za Was i czekam na następne Dzidzie .Do później, ale nie szalejcie strasznie ze spamowaniem!
|
#3842 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Hej
nie chce mi się wierzyć, ale kończę dziś 35 tc - jutro zaczynamy 36!!! aaaaaaaaaaa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze, że nerkę odciążyło, oby trwale ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja za to dla odmiany wczoraj nie zrobiłam nic - snułam się tylko od kompa do łóżka - taki miałam ból w kroczu, że masakra!!! |
|||||
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo matko, jakie nocne info
kallisto wyrobiła nam normę na dzisiaj ![]() kallisto kochanie Strach teraz już nawet zasypiać, taki wysyp ![]() A czarownica to niezłego koszykarza urodziła
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klocuszek czy kloceczek, na jedno wychodzi, duży jest Czarowniczkowy chłopiec
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Wlasnie przeszedl obchod. Rozpisana jestem na poniedzialek na CC. Mam pozniej dopytac na ktora godzine. Skocze do dyzurki to mi powiedza, bo jest pielegniarka co moj lekarz z nia pracuje to mi wszystko powie. Lece nadrabiac choc wiem z FB czarownica i rockyyy gratulacje!!!!!!
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Idę wciągnąć jakieś śniadanko i ubrać się może.
|
|
|
|
#3847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana!
Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę tempa!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz to norma, że masz zwolnione obroty. Zastanawiam się co ze mną będzie bo ja taka ospała ostatnio to po porodzie to już w ogóle powolna będę. Witam się po przespanej nocy. Małgoś nie miała temperatury dzisiaj, ale za to gadała, śmiała i płakała przez sen, czasem nawet próbowała wstawać. Nie wiem co jej się śniło. A najgorsze, że ma dwa bąble na policzku od komarów. Jak to zobaczyłam w nocy to światło zapaliłam i 5 ubiłam! Masakra z tymi cholerstwami. A moskietiera a oknach jest!
|
|
#3848 |
|
Raczkowanie
|
Lecę dziewczynki po zakupy na obiad i kupić sobie jeszcze truskawki i czereśnie pewnie ostatni raz
Nie spamujcie za dużo
|
#3849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Anulka
i witamy w dniu porodu. Czyli co, wieczorem porodówka może obiecaj dziecku jakiś pomnik za wyjście- ponoć działa ![]() Roxi za tydzień. A jak dzisiaj się czujesz?Tweed no koszykarz, nie ma co teraz to by dobrze było mieć taki czujnik, który dzwoniłby jakby na wizażu pojawiała się wiadomość na czerwono ![]() Sarna ale syn tekst Ci wypalił Ja pojadła, popiła, ida spać
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
karolajn cholera z tą żółtaczką..niechby sobie już odpuściła
Ewusia same skarby masz przy sobie.. i słodki Tymuś i pomocny mąż ![]() enlevee mieszkanko Neni co do szczepionek, to chyba coraz bardziej przekonują mnie te refundowane...5w1 czy 6w1 zaczęły mnie odpychać Oliath fajny rytm dnia już macie.. ![]() Agrafka mamy tu szpiega? ... Rocky relację prosto z porodówki przegapiłam? o jaaaaaa........!! z każdą stroną nadrabiania nie mogę się doczekać co będzie dalej ![]() Kathe wizytę i ktg..a więc spodziewamy się w niedługim czasie Twojego maleństwa ![]() Oli niezłe minki Lilo robi, jakby wiedziała, że to dla nas a Ty szczuplutka super laska ![]() paulinka kochany Twój mężul ![]() mela powrót neta ![]() Rocky no wreszcie doczytałam!! Laura na świecie.. Yeeeeee!!!! )Czarowniczka też urodziła? Jupii!!! ...cd. w produkcji...
|
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
Oliath Ty z nowo narodzonym dzieckiem w domu masz większego speea niż ja teraz
![]() Mela super, że Małgosia już lepiej Eveewe jak się masz? Agrafka miłego spotkania ![]() Paulinka lekkich zakupów Teraz to już naprawdę spadam
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-07-05 o 09:11 |
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam po prostu inne plany na dzisiaj. |
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziś trochę lepszy mam nastrój, przemyślałam wszystko przez noc-te moje kumulacje chorobowe ciążowe i mi lepiej - tak po prostu musi być, w poniedziałek się dowiem jak najwięcej, a teraz nie będę się zamartwiać bo to do niczego dobrego mnie nie doprowadzi dziś kolejny dzień bardzo zajęty tż teraz śpi, ja zaraz skoczę do sklepu poszukam mięska na grilla na sobotę wstawiłam 1 pranie maluszka mego i posegregowałam i wyszło, że min. 7 prań będę musiała zrobić , a jeszcze przyjdzie paczka od koleżanki z irlandii dziś z tż idziemy na zajęcia praktyczne do SR najpierw "kąpiel noworodka" a potem "poród rodzinny" |
|
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3859 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klask i:![]() [QUOTE=sammi24;41642492]UWAGA !!! W imieniu Czarowniczki ogłaszam, że: " Eksmisja Lokatorka nastąpiła o 19.55. Stawiał opór wrzaskiem ale krótko. Przyjął to z godnością. Zaciumkał już w barze mlecznym ale wolał jednak pospać na tłuściutkim cycu". [QUOTE] klask i:![]() Cytat:
klask i:![]() Kochana dużo spokoju życzę. Jestem pełna podziwu za taki cudowny post i taki spokój! Jesteście cudownymi rodzicami!! ![]() Cytat:
Przeczytałam i tęsknie do mojego syneczka.. chciałabym Go już mieć w ramionach! Cytat:
Już za chwileczkę, już za momencik |
||||
|
|
|
#3860 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Przytul i ucaluj okruszka od cioci! teraz masz w sobie taką siłę że będziesz góry przenosić razem z tz-em!!!! Cudownie ze mały trafił na takich mądrych rodziców z całego serca dużo siły życzę i ogromnie mam nadzieję że żadnych skorelowanych wad juz nie wykryją Cytat:
Cytat:
Noc u mnie jak zwykle przespana z przerwami na siku. ![]() Juz po śniadaniu, chłopcy pojechali, a wieczorem szykuje mi się babski wieczór. Nic a nic się nie dzieje, a brzuch mi nie przeszkadza Dzisiaj super pogoda bo nie ma upały i jest tak rześko. ![]() Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-07-05 o 09:12 |
||||
|
|
|
#3861 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już się miałam zgłosić ale byłoby dwóch chłopców, może jakaś dziewczynkowa mamusia zaproponuje kandydaturę
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Moja córa to Małgosia.
Wiecie co chciałabym już mieć poród za sobą, ale tak się ch.olernie boję! A od wczoraj mi się brzuch zaczął stawiać!
|
#3863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Dobra, koniec żartów idę się położyć. A jesli nie zasnę to wezmę się za coś pożytecznego zaczynam odczuwać napięcie związane w syndromem wicia gniazda ![]() Tylko, że jest taka kicha, zamówiliśmy z Tż meble, nie mieli ich w magazynie więc z Katowic mają dojechać. A wczoraj baba dzwoniła, że dzisiaj ich nie będzie, a tak liczyłam że Tż w weekend je poskręca i będę układała synkowe rzeczy Dobra, lecę
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-07-05 o 09:17 |
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Przedtem sie nie powitałam..wec dzień dobry....
KOMU mało newsów???? Chcecie newsa na dziś??????????????? |
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
kathe trzymam kciuki aby sie jednak szybciej ruszylo.
Oli jakie fajne minki robi Lilo ![]() paulinka ale masz kochanego TZ samantha ta twoja tesciowa ma pomysly - normalnie na medal. magdalenne wspolczuje, ze jszcze na sam koniec, ktos cie wkurza dobrymi radami. Ale jak juz jada, to odsapniesz. elaine daj znac jak po egzaminie meza. kallisto witamy syneczka na swiecie Dziewczynki nawet dobrze mi w szpitalu, odpoczne przed CC, bo w domu to wieczna robota, tu moge lezec ile mi sie chce. Dowiem sie pozniej o ktorej co i jak i wam dam znac. TZ z mala sobie radza, wiec nie jest zle.
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj! Ty rodzisz czy ktoś ci smsa wysłał?
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
KallIsto: GRATULACJE!!,,!! Jaka nowina od rana. Brawa dla dominisia i dla was! 3mam kciuki aby nic nie wyszło! Jesteście niesamowitymi rodzicami i kilka razy twój post czytałam.
Czarownica: duuuuzy chłopak!! Czekamy na foty ! Rockyy: expres z ciebie dziewczyno! Ja odwiozlam męża na egzamin,miałam książkę poczytać ale jakoś się nie mogę skupić..czekam na teł od niego bo myślę ze o 10bedzie po. Potem mogę rodzic ale nic akurat tego nie zapowiada. Natomiast na obiad pizza )i zaraz do biedry wchodzę to może jakieś dobre owoce dostane
|
#3870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() Rocky jestem pod wrażeniem, rozwarcie w godzinę ![]() Cytat:
i gratulacje już wszystko będzie dobrze, tak jak dziewczyny piszą jesteście najwspanialszymi rodzicami, niesamowicie pięknie wszystko opisałaś Cytat:
, czekamy na zdjęcie i na Wasz powrót do domu Cytat:
mężczyźni nie widzą kurzu, mój na szczęście odkurza bo ja od początku kazałam mu to robić, podział obowiązków musi być Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41645895] Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży za tc. żeby się rozkręciło ja dziś wkraczam w 36tc, ale ten czas leci
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

? Zobaczymy.

kocham Cie Roxi, ubawilam sie przed samym spaniem po pachy i kwiczęęęęęę zamiast chrapac smacznie
Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
U nas wszystko w porzadku
Antosia pieknie je i nie placze
ale speeda macie, dziewczyny 

miało być klocek ale tak nie łądnie i z tego wyszło kloceczek hehe
12.06.2010
Gratuluję i zazdroszczę tempa!

...
klask i:
No chyba że jechało szybciej niż dozwolone na osiedlu. Aż mi łzy poleciały jak tego pieska potrąconego zobaczyłam..taka mała ciemna kędziorkowata kuleczka..mam nadzieję, że się wyliże