Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 10:02   #3901
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
[SIZE="7"]
Lilo natomiast otrzymala dzis, jako pelnoprawny czlonek klanu, swoj wlasny osobisty TOTEM

Zalaczam

Ostatnia fota po wczorajszym SPA - tak wyglada BŁOGOSTAN
WOW a co to za totem? To ma jakieś właściwości???

A błogoleżąca Llio jest extra!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:02   #3902
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeść Wam
Dzisiaj muszę coś połazić, poskakać na piłce i pokręcić sutki co by efekt jakiś był
Ale nam się dzieci posypały
wyboraziłam sobie ciebie skacząca na piłce ostro kręcącą sutki

Najgorsze będzie to, jak nic ci to nie da, tylko się zmęczysz
Cytat:
Moj dal doopy z czesaniem Lali warkoczy
Biedne dziecko w te upaly mialo wszystkie wlosy na buzi
Usilowal je poskromic spinkami, naliczylam spinek 12 pewnego dnia.

A starszemu dziecku polal SLIWOWICY na pepkowym
Takze wiesz, Mela

Lilo natomiast otrzymala dzis, jako pelnoprawny czlonek klanu, swoj wlasny osobisty TOTEM

Zalaczam

wybacz oliath, ale rechoczę się z tego strasznie, hit

łapacz wygląda bosko - ale nie ma co się oszukiwać, tylko w takim doborowym towarzystwie ślicznego łóżeczka i pościeli...o lilo nie wspominam bo to już w ogóle inna kategoria urody

Boska jest ta wasza mała modelka
Stary 2013-07-05, 10:05   #3903
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
wow a co to za totem? To ma jakieś właściwości???

A błogoleżąca llio jest extra!!!
indiański amulet - łapacz/ zaklinacz snów
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:06   #3904
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
]

Cynamonka napisała, że Adaś urodził się dzisiaj, 3 kg bez 1g, i 49 cm, resztę da znać jak wróci
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A dlaczego mieliby sobie nie radzić. Przecież to jego córa i instrukcję obsługi zna. Choć wiem, że ciężko uwierzyć, że ktoś coś za nas może zrobić równie dobrze! Też tak mam. Jaka byłam zdziwiona, że mój ojciec tak dobrze zajmuje się Małgosią i ona u niego wszystko zje bez wybrzydzania i marudzenia, w szybkim tempie!
a bo ja zosia samosia i temu - da sobie rade na 100% tylko ja przewrazliwiona jestem.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:06   #3905
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
wyboraziłam sobie ciebie skacząca na piłce ostro kręcącą sutki

Najgorsze będzie to, jak nic ci to nie da, tylko się zmęczysz
ale zmęczę się w dobrej wierze przynajmniej
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:08   #3906
katarzynkajg
Zadomowienie

Hej
Ale wieści od rana no nie mogę
tyle porodów tylko mój synuś jakiś leniwy no nie chce wyłazić! Tak bym chciała aby się dziś coś rozkręciło bo w przeciwnym razie jutro idę na wywołanie a jednak wolałabym aby samo się zaczęło. Wogle nie wiem jak to ma wyglądać co będą mi robić i mam przez to ogromnego stresa

Cytat:
INFO dnia!!!!!

Właśnie ROCKY napisała:

"Laura już na świecie od 20.45 sn szczegóły potem"

PS.Kiedyś wyczytałam, ze Rocky da info dużą czcionką więc robię jej tą przyjemność
Rocky serdeczne gratulacje, ale z ciebie kobieta ekspres

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
UWAGA !!! W imieniu Czarowniczki ogłaszam, że:

" Eksmisja Lokatorka nastąpiła o 19.55. Stawiał opór wrzaskiem ale krótko. Przyjął to z godnością. Zaciumkał już w barze mlecznym ale wolał jednak pospać na tłuściutkim cycu".

Kolejny bobasek
Czarowniczko gratulacje!!!!!
Super gratulujemy, dobrze że już masz wszystko za sobą

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Powitajcie na świecie mojego kochanego syneczka Dominiczka
Urodził się dziś o 00.15, 55 cm, 3200g, moje małe cudo!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest.
Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka...
Nie usnę prędko, mam taki natłok myśli w głowie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulujemy z całego serca jesteście wspaniałymi rodzicami, a twoje słowa są pełne miłości do Dominniczka, życzymy wam wielu radosnych chwil z waszej pociechy. Jesteśmy z wami

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Wczoraj już nie dałam rady zajrzeć.. pakowanko, przenoszenie wszystkiego, podwójne zakupy..dopiero po 21 byliśmy u siebie..prysznic, szybka kolacja i paciu

Jak się kładliśmy nagle usłyszeliśmy pisk opon, uderzenie i przeraźliwy psi skowyt Wystrzeliłam z łóżka jak z procy, wyleciałam na balkon, a tu tuż pod naszą klatką na środku skrzyżowania piesiurek płacze nie mógł wstać, tylko kręcił się na dupci, próbując na przednich łapkach podnieść tylne nóżki i pupcię, jeszcze zawieruszył się w coś co od auta odpadło.. ja z krzykiem do męża, żeby po niego leciał, bo bidulek sam jest chciałam już do weterynarza go zawozić.. dopiero po chwili zauważyłam, że w stronę pieska ruszyła już jego właścicielka i że wkoło jest jeszcze sporo spacerujących ludzi, z własnymi pieskami.. a po lewej stronie usłyszałam wściekłą kobietę (z auta, które potrąciło), że to wina właścicielki, bo psa bez smyczy puszcza.. pokrzyczała i pojechała. Słyszałam jak ludzie radzili jechać do weterynarza i widziałam, że to zrobiła, także mi ulżyło troszkę. A inna pani, która była świadkiem potrącenia znalazła na skrzyżowaniu tablicę rejestracyjna tamtego auta..odpadła takie uderzenie było I ze słowami "o czekajcie gnoje, ja wam jeszcze pokażę" zadzwoniła na policję..przyjechali, spisali jaką notkę. Choć właściwie, to nie wiem co chciała tym osiągnąć. Bo przecież po części niestety racja, że piesek bez smyczy sobie biegał na środku ulicy, gdzie w mieście to chyba niedozwolone i pech chciał, że prosto pod auto wyskoczył No chyba że jechało szybciej niż dozwolone na osiedlu. Aż mi łzy poleciały jak tego pieska potrąconego zobaczyłam..taka mała ciemna kędziorkowata kuleczka..mam nadzieję, że się wyliże
No i się popłakałam , jestem strasznie wrażliwa na krzywdę zwierząt a jeśli chodzi o psy to wyjątkowo. Kilka dni temu w ten sam sposób mojej dobrej koleżance zginął piesek.

Cytat:
Wiecie kto się wkońcu zdecydował przybyć na świat????? Ancymoniątko!!!!!

Cynamonka napisała, że Adaś urodził się dzisiaj, 3 kg bez 1g, i 49 cm, resztę da znać jak wróci

Baardzo się cieszę !!!!!!
Cynamonki wielkie ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

gratulujemy wkońcu Adaś się zdecydował

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość

Witam się również w 40tc Kto jest przede mną w kolejce? No oprócz Anluki, Iwony i Elaine
Ja

Od razu gratuluję jeszcze wszystkim kobitkom nowo rozpoczętych tygodni

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:10   #3907
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

czlowiek pojdzie wstac, wstaje po kilku godzinach i tyle sie dzieje na swiecie, ze chyba szkoda spac))
ale sie zrobilo ekscytujaco!!!

DZIEN DOBRY!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Powitajcie na świecie mojego kochanego syneczka Dominiczka
Urodził się dziś o 00.15, 55 cm, 3200g, moje małe cudo!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi.
wielkie gratulacje kochana!
domyslam sie, ze wiaodmosc o chorobie musiala Was ogromnie zaskoczyc, ale wierze i ufam ze dacie rade!!
piszesz o synku z takim spokojem, radoscia, ze od razu widac, ze bedziecie dla niego najlepszymi rodzicami i przyjaciolmi. przed Wami ciezkie, ale i cudowne momenty.
tak jak ktos napisal, dzieci z ZD potrafia dawac ogromna milosc i radosc i tez tego Wam zycze!!!!
informuj na bierzaco kiedy Dominiczek wychodzi spod lamp i kiedy juz go bedziesz miala w ramionach!!!

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków
czekamy wiec na zdjecia i bardzo bardzo sie ciesze, ze mala daje rade!!!
obyscie szybko wrocily do domu, cale i zdrowe!!!!

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyje z bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko. Albo bym kogoś oblozyla. Tz mimoza całe życie sie nie zrelaksowal w mordę jeza. Tylko o przyjemnosciach myśli. Zeby choć raz jak ma wolne to mi pomógł cos w chacie ogarnąć to nic bo po co, czysto jest. Jego pojęcie czystości wiele odbiega od mojego. Tak to jest jak sie ma matkę brudasa co chodzi w tym samym 3-4 dni i w łazience jest 5min.
Dzwoni do Tz zebysmy przyjechali to pojechaliśmy. To ona spała , a niby taki cool obiad miał byc, a ja patrzę spalona odmrozone pizza z mięsem i zupa ch wie co

Bo Tz ma stres przed porodem, a ja to nie ja k*** myslevse,ze na Bahamas jedziemy

Masakra
ojejku, no to widze ze pizza rzadzi!!
musisz tż-ta pogonic i poprosic o pomoc, bo z kazdym dniem Ty mniej mobilna jestes, no musi Ci pomagac, bo sie zajedziesz!!
a teściowej nie komentuje, bo to jest fonomen dla mnie! szkoda mi slow na nią)

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wlasnie przeszedl obchod. Rozpisana jestem na poniedzialek na CC. Mam pozniej dopytac na ktora godzine. Skocze do dyzurki to mi powiedza, bo jest pielegniarka co moj lekarz z nia pracuje to mi wszystko powie. Marysia o niebo lepiej, spia sobie jeszcze z TZ. Ale kazalam ja dzis zostawic, bo chce zeby TZ ja zaszczepil w przyszlym tyg, bo mamy jeszcze dwa szczepienia nie zrobione. Samopoczucie mi sie poprawilo. Wogole mam fajne dziewczyny na sali, wesolo jest, dziela sie wszystkim, pomocne sa bardzo.Milo sie lezy.
no to lez i odpoczywaj i informuj nas.
w sumie do poniedzialku nie tak daleko jakby patrzec))

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Idę wciągnąć jakieś śniadanko i ubrać się może.
no przydaloby sie...)
chociaz ja nadal w pizamie ahahha i bez sniadania nadal niedobra ja!

Cytat:
Wiecie kto się wkońcu zdecydował przybyć na świat????? Ancymoniątko!!!!!

ojejku!! W KONCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
gratuluje malego Adaśka!!!
no tyle się naczekaliśmy i jest jest jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
super
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Cytat:

Takze wiesz, Mela

Zalaczam

no corka rosnie na pocieche!!!
czy jej te oczy juz tak zostaną???
całuski od cioci Domci!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:10   #3908
tweedledee
Zakorzenienie

Wy się chwalicie nowymi tygodniami, a ja rozstępami

ale mi cycki pocięło!
Teraz to rasowa tygrysica ze mnie, żaden mieszaniec jeszcze mi chyba tylko na czole nie wyszły (nie zapeszam)
Stary 2013-07-05, 10:11   #3909
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
indiański amulet - łapacz/ zaklinacz snów
tak zwany łapacz kurzu!! )) hahaha

Stary 2013-07-05, 10:12   #3910
Marionette18
Raczkowanie

Co za noc!!!!
Rocky, Czarowniczko, Cynamonka, Kallisto serdeczne gratulacje!!!! Duzo zdrowka!

Przepraszam, ze nie odniose sie do zadnych postow, ale zaraz mam wizyte u poloznej wiec smigam. Cos mnie od wczoraj kosci bola w okolicy pachwin. Mam nadz, ze to oznacza, ze Franek zdecyduje sie wkrotce wyjsc. Maz chcial go pospieszyc i mnie z rana dziabnac, no ale sorry nie mam czasu sesese

Ah i czy mi sie wydaje czy Lilo nasza ma super wypasne lozeczko? Oliath mozesz dac fote tego lozeczka?

Pozdrawiam kochane i zycze Wam milego dnia! Tymczasem spadam

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:12   #3911
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
ale zmęczę się w dobrej wierze przynajmniej
przynajmniej będzie to uczucie, że zrobiłaś cokolwiek by tomcia wyrzucic z brzucha

Plusem mojego tp jest to, że mogę sobie pospisywać wszystkie wasze metody wyganiania maluszków - póki co najważniejsza jest dla mnie rada karolajn o laysach piri piri a później pewnie taką karteczką będę się mogła co najwyżej podetrzeć, bo ali i tak zrobi, co będzie chciał
Stary 2013-07-05, 10:12   #3912
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:

ale mi cycki pocięło!
Teraz to rasowa tygrysica ze mnie, żaden mieszaniec jeszcze mi chyba tylko na czole nie wyszły (nie zapeszam)
no tygrysica bez centek nie moze byc))
to moze bedziemy Ci gratulowac tych rozstepow))
ale smaruj dalej cyzms, zeby chociaz zlagodzic je troche.

Stary 2013-07-05, 10:13   #3913
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:

ale mi cycki pocięło!
Chciałam Ci tylko powiedzieć Twee, że nie jesteś jedyną rasową tygrysicą w tym buszu

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:14   #3914
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie
Cytat:
INFO dnia!!!!!

Właśnie ROCKY napisała:

PS.Kiedyś wyczytałam, ze Rocky da info dużą czcionką więc robię jej tą przyjemność
gratukuje od razu nowo upieczonej mamusi Gratulacje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:14   #3915
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Witam się również w 40tc Kto jest przede mną w kolejce? No oprócz Anluki, Iwony i Elaine

Cytat:
Czeeeeeeeść Wam
Dzisiaj muszę coś połazić, poskakać na piłce i pokręcić sutki co by efekt jakiś był
Ale nam się dzieci posypały
skylie już wiesz, która będzie następna

Cytat:
Takze wiesz, Mela

Zalaczam

taki WIELKI totem przy takiej maciupciej Lilo.. jakież ona musi mieć piękne sny

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:15   #3916
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

wiecie co, ja mialam takie uczucie kilka dni temu ze porod jest blisko, ze cos mi krwawi, ze brzuch boli i czulam ze to tuz tuz.

ale od wczoraj czuje ze nic, czuje sie DOBRZE!!
az za dobrze na porod i mysle ze ja chyba przenosze, powaznie

Stary 2013-07-05, 10:16   #3917
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:

" Eksmisja Lokatorka nastąpiła o 19.55. Stawiał opór wrzaskiem ale krótko. Przyjął to z godnością. Zaciumkał już w barze mlecznym ale wolał jednak pospać na tłuściutkim cycu".

Kolejny bobasek : jupi:
nastepny maluch na Swiecie gratulacje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:17   #3918
mela1234
Zakorzenienie

Tyle emocji, że brzuch mi się stawia co chwila!
Ale to od wczoraj tak!
Jeszcze min tydzień chce pochodzić w dwupaku. W czw mam wizytę i planuję dotrwać.
Dziś dzień lenia, planuję leżeć, nawet jeszcze z piżamy nie wyszłam.

Dziad to się chowa, to się pojawia, ale nie boli. Mimo połykania żelaza nie mam zaparć aż jestem w szoku!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:17   #3919
enlevee
Zakorzenienie

ja nie chciałabym az tak wyganiac Tomusia jak w tym momencie chcę.. ale to ze względu głównie na mieszkanie tak wczoraj pomyślałam.. chciałabym po prostu zeby pierwsze dni Tomuś spędził z nami samymi jeszcze w tym mieszkanku, zebysmy się jakoś wspólnie dotarli chociaż przez te pare nocy.. tylko ja i Tz- bez tesciowej czy tescia i 3 psów w domu.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:17   #3920
dzoan
Zakorzenienie

Zjadłam śniadanie.. 2 kromy.. kawka i ciągle jestem głodna cholercia..

a kg lecą ku górze.. mówiłyście, że pod koniec waga hamuje
Ja chyba naprawdę zbieram wodę.. tydzień temu u gina ważyłam 71 kg, a wczoraj wieczorem już 73!!! 2 kg w tydzień.. to nienormalne

Stary 2013-07-05, 10:18   #3921
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość

Ah i czy mi sie wydaje czy Lilo nasza ma super wypasne lozeczko? Oliath mozesz dac fote tego lozeczka?
A proszę

Rownie wypasne, co niepraktyczne, ale mam to w nosie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4130.jpg (143,7 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4124.jpg (149,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4127.jpg (147,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4126.jpg (123,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4133.jpg (137,4 KB, 15 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:19   #3922
rasha90
Raczkowanie

Cytat:
Tylko wszystkim zyczyc takiej akcji
Super, Rocky, dajesz! nostatnia prosta przed meta!!

Zalaczam Lilo smieszne minki, Lale w kolczykach z czersni i moj laciaty brzuszek 2 tygodnie PO - ciekawe, kiedy te latki zejda

Cytat:
INFO dnia!!!!!

Właśnie ROCKY napisała:

Cytat:

Kolejny bobasek : jupi:

Oliath - świetne minki mała łapie ja też chce takie brzucho!

Gratuluję nowych Maluszków worek z dziećmi się rozwiązał, coś czuję że reszta się tak zainspiruje, że do sierpnia to wszystkie się rozpakujemy
Stary 2013-07-05, 10:19   #3923
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no tygrysica bez centek nie moze byc))
to moze bedziemy Ci gratulowac tych rozstepow))
ale smaruj dalej cyzms, zeby chociaz zlagodzic je troche.
Rasowa na pewno
Spoko, rozstępy przybywają mi szybciej niż tygodnie, przynajmniej będę w centrum zainteresowania
A smarować, to je smaruję, ale tak jak pisałam, nie ma co się pałować z genetyką, tyle tylko, że nieco szybciej zamieniają mi się na białe
Cytat:
Chciałam Ci tylko powiedzieć Twee, że nie jesteś jedyną rasową tygrysicą w tym buszu
W tej kwestii nie martwię się o swoją pozycję, mam jeszcze ponad miesiąc latania z brzuchem, a tempo pojawiania się nowych cętek jeest wprost porporcjonalne do tygodni ciąży jeeej
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wiecie co, ja mialam takie uczucie kilka dni temu ze porod jest blisko, ze cos mi krwawi, ze brzuch boli i czulam ze to tuz tuz.

ale od wczoraj czuje ze nic, czuje sie DOBRZE!!
az za dobrze na porod i mysle ze ja chyba przenosze, powaznie
domi, albo wręcz przeciwnie, idzie poród Czytałam o przypadkach, gdzie kobietom ustępowały właśnie wszelkie dolegliwości ostatnich miesięcy i nagle rodziły
Jeśli chodzi o końcówkę ciąży, to widać, że nic nie można barć za pewnik, bo wszystko może oznaczać wszystko
Stary 2013-07-05, 10:19   #3924
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam śniadanie.. 2 kromy.. kawka i ciągle jestem głodna cholercia..

a kg lecą ku górze.. mówiłyście, że pod koniec waga hamuje
Ja chyba naprawdę zbieram wodę.. tydzień temu u gina ważyłam 71 kg, a wczoraj wieczorem już 73!!! 2 kg w tydzień.. to nienormalne
Nie chciałam nic pisać, ale u mnie dzisiaj pokazała waga +18kg prawie, gdzie ostatnio było +16 i chyba naprawdę mi się woda zbiera, bo dobra- mielę buzią jak krowa wyjadaczka, no ale bez jaj

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:20   #3925
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chciałabym az tak wyganiac Tomusia jak w tym momencie chcę.. ale to ze względu głównie na mieszkanie tak wczoraj pomyślałam.. chciałabym po prostu zeby pierwsze dni Tomuś spędził z nami samymi jeszcze w tym mieszkanku, zebysmy się jakoś wspólnie dotarli chociaż przez te pare nocy.. tylko ja i Tz- bez tesciowej czy tescia i 3 psów w domu.
En a do kiedy musicie się wyprowadzić? Może przegapiłam albo nie pamiętam..

Stary 2013-07-05, 10:21   #3926
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
En a do kiedy musicie się wyprowadzić? Może przegapiłam albo nie pamiętam..
wczoraj z tego co słyszałam to realną datą jest 14.07 i wtedy kaucja która szła na poczet ostatniego msc dzielona jest przez pół i nam tą połowę właściciel oddaje..
No tylko, ze dla Tzta przewiezienie rzeczy to jest połowa dnia.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:22   #3927
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
skylie za tydzień, może porodzik?
No kiedyś na pewno

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Hej
jutro idę na wywołanie a jednak wolałabym aby samo się zaczęło. Wogle nie wiem jak to ma wyglądać co będą mi robić i mam przez to ogromnego stresa

Ja

Od razu gratuluję jeszcze wszystkim kobitkom nowo rozpoczętych tygodni
Będziesz leżeć i czekać na akcję tylko pod kroplówką

No dobra, Ciebie w kolejkę jeszcze wpuszczam To za 2 dni rodzę

Cytat:
skylie już wiesz, która będzie następna
Mam wrażenie że En sobie prędzej suty ukręci niż Tomka wykurzy

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:22   #3928
mela1234
Zakorzenienie

Oliath jak ty tak wyglądasz 2 tyg po trzeciej ciąży to ty możesz dzieci rodzić!

Tak samo Rocky jeżeli chodzi o czas trwania porodu!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:23   #3929
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chciałam nic pisać, ale u mnie dzisiaj pokazała waga +18kg prawie, gdzie ostatnio było +16 i chyba naprawdę mi się woda zbiera, bo dobra- mielę buzią jak krowa wyjadaczka, no ale bez jaj
to ja już mam właśnie +16 i jak tak dalej pójdzie, to do tygodnia już +18 będzie.. kurde ja już teraz przegoniłam męża.. on wczoraj miał niecałe 72kg

Stary 2013-07-05, 10:23   #3930
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
A proszę

Rownie wypasne, co niepraktyczne, ale mam to w nosie
a co się przejmujesz, ma się Tobie podobać i cieszyć oko.
a praktyczność, phi!!!
niech się małż Twój martwi co później zrobić aby było praktycznie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości