|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Czuję się jak idiotka bez honoru, że nie umiem go zostawić ...
|
|
|
|
#2042 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Ogranicza Cię tylko myślenie, nic innego. Myślałam tak samo jak Ty, że nie umiem bez niego żyć, a okazało się to prostsze niż sądziłam
Z perspektywy czasu wszystko wygląda inaczej.Wszystkie tu piszecie, że czujecie niechęć do facetów, a ja tam ich uwielbiam Przydają się do flirtu i stawiania drinków, a jeśli przy okazji trafi się ktoś fajny, to tym lepiej
|
#2044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję straconego roku, szkoda mi tego całego zaangażowania, rzeczy których sobie odmawiałam by być z nim ... A teraz mam to wszystko stracić? To o co walczyłam?
Nie mam siły na to by być znów samą, mogę się tylko zamknąć w domu i płakać.. Ja już przez niego nie mogę spać, jeść, skupić się na czymkolwiek.. Czy oni są jakoś ograniczeni że nie wiedzą co my czujemy? Czy im to sprawia satysfakcje jak cierpię? |
|
|
|
#2046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I straciłam wszystko, płakałam całymi dniami, nie jadłam i nie spałam, myślałam, że umrę. Ale taki stan trwa krótko Później zaczynasz rozumieć wszystko, co było w Twoim związku nie tak i dociera do Ciebie, że nie było o co walczyć. Znajdujesz w sobie siłę, której istnienia nie podejrzewałaś i idziesz do przodu Pamiętam moje początki na tym wątku i też nie wierzyłam w takie teksty ale one są prawdziwe i zrozumiesz to. Twój związek i tak się rozsypie prędzej czy później, więc chyba lepiej teraz![]() apolonja - Koniecznie! Wiem, że niektórzy nie pochwalają tego, ale ja pozwalam sobie stawiać drinki nawet kilku facetom na tej samej imprezie. W zamian mają na chwilę mój czas i uwagę, niech się cieszą
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-07-05 o 11:22 |
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2049 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co Ty byłaś z nim w jakiejś symbiozie, że sobie odmówiłaś wielu rzeczy? Popłacz sobie- przejdzie Ci teraz jest czas, żeby zrozumieć wszystkie błędy, zacząć żyć na nowo, otwierać się na nowe znajomości, etc. Głowa do góry! ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Robię to samo, nie widzę w tym nic złego podwyższa mi to samoocenę, a co mi tam...
Edytowane przez apolonja Czas edycji: 2013-07-05 o 11:47 |
||
|
|
|
#2050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz ja to pier....e zamawiam to co mi sie podboa bez wyrzutow sumienia
|
|
|
|
|
#2051 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jeszcze niedawno jak Ty miałam taki stan,ale rzeczywiście trwał krótko A dziś oficjalnie mój ex spytał się,czy nie dam mu szansy,odpowiedziałam,że NIE To słowo istnieje odn niedawna w moim słowniku jestem z siebie dumna i czuję się silniejsza niż kiedykolwiek Dziś od samego rana sprzątam dom,bo moja matka wyszła w środę rano z domu i do dziś nie wróciła i raczyła dopiero odebrać telefon,powiedziała,że nie powie gdzie jest i że jutro wróci...Nie ma to jak siedzieć u kogoś w melinie pewnie z jakimś typem,aż kur**** strzela...No cóż muszę zacząć patrzeć tylko na siebie,a nie cały czas zamartwiać się matką i innymi...
|
|
|
#2052 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyny plus całej sytuacji - schudłam 5 kg w czasie tych stresów - i wyglądam tak jak zawsze chciałam
|
|
|
|
#2054 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Też ćwicze i robię okłady z folii na uda i brzuch mam tłuszczyk ![]() Jadę do spa nad morzem pod koniec lipca na 7 dni szkoda że tylko sama ciężko znajomych wyciągać eh żebym miała faceta byłoby radosniej trochę no ale coz nie można wszystkiego mieć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2056 |
|
Przyczajenie
|
Boze dziewczyny jestem taka glupia baba..... !!!!Sama jestem sobie winna . !
Dzisiaj napisal do mnie moj byly ... Poszlam do niego i co oczywiscie pogodzilam sie z nim , ale zarzeklam sie ze jak jeszcze raz mnie uderzy to odejde ale tak naprawde , przeprosil bylo ok . Kochalismy sie i myslalam ze moze ty razem te pare dni co sie nie odzywalam daly mu do myslenia , ale nie . Pare minut temu dostaje esemesa , ze on mnie przeprasza , ale nie chce byc ze mna ze nie bedzie sam siebie oszukiwal i od tej pory cisza nie odzywa sie , ani nic . Dlaczego jestem taka glupia ? Czemu on mnie tak potraktowal czy to nic dla niego nie znaczy? nie wiem co mam robic nie chce mi sie zyc,i wiem ze sama jestem sobie winna , jak to teraz wszystko rozwiazac? Czuje sie jak jakas szmata . po co ja tam szlam czy juz do reszty rozum mi odebralo ? nienawidze siebie, nie wiem co mam robic. |
|
|
|
#2057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Przyczajenie
|
Chcialabym zeby to bylo takie proste , ale nie jest . Nie wiem jak mogl mi to zrobic.Czuje sie jakby do tego tylko sie nadawala.
|
|
|
|
#2059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dostalas zycie wiec je wykorzystaj. Wiem co mowie, wiele przeszlam ale postanowilam to ukrócić. Zrob to wczesniej i naucz sie na swoich blędach!
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Zazdroszczę,ja może do Augustowa z koleżankami pojadę. I też zawsze mówię do siebie-a co to za wyjazd będzie bez faceta...Oj tam oj tam ![]() No baa w końcu trzeba
|
|
|
#2061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj az tak strasznie nie zmieniaja naszego swiata na lepsze
|
|
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
A mnie dzisiaj taki dół dopadł...wracałam od lekarza obok jego mieszkania i tak okropnie mi się słabo zrobiło, łzy mi napłynęły do oczu,myślałam,że usiądę na chodniku i będę płakać, doszłam do domu, rozpłakałam się, roztrzęsłam i nie mogłam się uspokoić i oddychać...no tragedia. Dobrze,że się wmiare szybko ogarnęłam, wysypałam sobie pieniądze ze skarbonki i zaczełam liczyć i się uspokoiłam;p (heh 300zł uzbierałam;p)
Czasami mi się wydaje,że nigdy go nie przestanę kochać(?)
|
|
#2063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje uzbieranej kwoty![]() ![]() teraz poszalej
|
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo współczujęCytat:
![]() Gwarantuję Ci, że przestaniesz ) i płakałam po nim 1,5 roku, żyjąc w przekonaniu, że nigdy się już nie zakocham w nikim innym. Zarzekała się tysiące razy, a w końcu przeszło: po 5,5 roku od naszego rozstania mam go w 100% gdzieś Nawet jak mnie zaprosił na fb do znajomych, to w pierwszej chwili nie wiedziałam kto to
|
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Hej dziewczyny...musicie mi cos poradzic. Otoz jestem ze swoim facetem 2 lata i wszystko uklada sie dobrze. Wiadomo jak w kazdym zwiazku...raz lepiej raz gorzej.
Teraz od jakiegos czasu mamy mozna powiedziec kryzys. Dostrzeglam ze on mnie nigdzie nie zabiera ,nie robi zadnych niespodzianek i nie kupuje kwiatow. Nie wymagam bukietow ale rozyczka za 2,5 by mi spokojnie wystarczyla i bylabym naprawde szczesliwa!! I do tego mielismy rocznice kilka dni temu. Wczesniej pytal mnie czy dajemy cos sobie a ja powiedzialam ze nie bo wiedzialam ze nie jest przy kasie (chociaz na piwo mial). Ja zrobilam deser lodowy, wieczor przy swiecach i chipsach z piwem...(moze glupie ale jak na 18lat to chyba wystarczy) a jemu nawet glupio sie nie zrobilo ze on nic nie przygotowal. Czesto robie mu slodkie niespodzianki a on nic. Tylko raz dal mi roze bez powodu(niby bo wczesniej mu o niej gadalam i gadalam). Do tego wszystkiego zauwazylam ze coraz wiecej pieniedzy odchodzi z mojej kieszeni. On nie pracuje ale tak jak ja mogl by isc na sad i zarobic ale jemu nie chce sie meczyc za 40 zl i z tego powodu wczoraj ja kupowalam wszystko na grilla ktory byl jak zwykle robiony u mnie. Wolalam to niz robic mu kolacje bo codziennie je u mnie i zyczy sobie minimum po 4 kanapki. Rozumiem raz ja u niego a raz on u mnie a nie ze to na talerzu moich rodzicow. Dziewczyny co ja mam zrobic...ciagle mysle o rozstaniu...pomozcie (Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2067 |
|
Przyczajenie
|
Witam nowa na forum i od razu melduje się u was. Świerza sprawa u mnie i ciężko
|
|
|
|
#2068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pogrubione - no straszne masz problemy... bo ci kwiatków nie kupuje ![]() Dalej - a dlaczego nie możecie jadać też u jego rodziców? tylko ciągle u twoich? |
|
|
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Umiesz Kochana! Ja byłam chyba największym tchórzem z Was wszystkich. Trzy razy wybaczałam eksowi oszustwo (to samo), a on nawet czwarty raz odważył sie to zrobić. Mieszkam za granica, nie mam tu wielu znajomych, żadnych przyjaciół, nikogo z rodziny. Miałam tylko jego i wiem, że gdybym miała wsparcie, rzuciłabym go po pierwszym oszustwie. Ale bałam się samotności, więc za każdym razem dostawał szansę. Nawet ostatnim razem, kiedy dowiedziałam się o jego kolejnym oszustwie zastanawiałam się całe trzy miesiące, czy nie przymknąć na to oko, bo nie dam rady bez niego.
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze patrze na cenę, żeby ktoś inny nie zbankrutował ![]() Cytat:
Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2013-07-05 o 16:29 |
|||
|
|
|
#2070 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A nie sądzisz, że już to straciłaś?
Naprawdę jesteś w stanie być "zdradzaną żoną" ? Przyjąć taką formę związku?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

tylko wyjmij słowo nie ze swojego słownika. Przestaw myslenie na slowo umiem i postaw sobie wyzwanie. dasz rade wszyscy damy tylko musimy bardzo chciec i byc konsekwentni!!!!!!!!!!!!!
Przydają się do flirtu i stawiania drinków, a jeśli przy okazji trafi się ktoś fajny, to tym lepiej
I straciłam wszystko, płakałam całymi dniami, nie jadłam i nie spałam, myślałam, że umrę. Ale taki stan trwa krótko

muszę zacząć patrzeć tylko na siebie,a nie cały czas zamartwiać się matką i innymi...

w końcu trzeba
Bardzo współczuję