|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
A w klubie nie pisała a której??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne ślu
siusiusiu uusiusiuuu
|
|
|
|
#4053 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jesz
taki jest plan ![]() Cytat:
|
|
#4054 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
I co że niby dziada chcecie kończyć? Nie wierzę, jak się dziś nie sprężymy to cały weekend będzie wisiał
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jesz
Daję! miałam napisać tylko w Klubie, ale kij z tym. Fotki będą tylko w Klubie
Tydzień przedślubny: Nie było lekko, codziennie wstałam o 5 i kładłam się spać o 24. W poniedziałek rano pojechałam zamówić piwonie na salę (babka z Sali oczywiście stwierdziła, że ona nie załatwi piwonii, więc musiałam zrobić to sama…). W międzyczasie robiłam mnóstwo innych rzeczy. Byliśmy kupić soki, dokupić alkohol do baru (okazało się, że rumu i tak zabrakło ) i inne pierdoły. Tydzień zleciał mi naprawdę szybko i nie chciałabym przeżywać tego jeszcze raz W czwartek byłam odebrać piwonie i jak je zobaczyłam, to się od razu zakochałam byłam zrozpaczona, ale zgodziłam się na białe hortensje. W piątek z samego rana pojechaliśmy do spowiedzi, sporo ludzi było i chyba z godzinę tam siedzieliśmy no ale rozgrzeszenie dostaliśmy potem lataliśmy i szukaliśmy limonek do „modżajto” Później pojechałam z mamuśką jeszcze na łóżko brązujące i do florystyki. I tutaj czekała na mnie niespodzianka!! Wchodzę do kwiaciarni i Pani do mnie biegnie z okrzykiem: „Mam piwonie!” no takiej radości w oczach innych na wieść o piwoniach dla mnie, to jeszcze nie widziałam potem pędem do kosmetyczki na syrki i paznokcie. W domu wylądowałam ok. 21 i czekałam na tż, który przyjechał po 22… Dowiózł mi jakieś pierdołki i pożegnaliśmy się Ja szybciutko zasnęłam, nie miałam żadnych koszmarów, ani nie budziłam się w nocy. Sobota 29.06.2013 Wstałam o godzinie 7 i szybko poleciałam zająć prysznic. Za chwilę wstali rodzice i brat. Zjedliśmy na spokojnie śniadanko, wypiliśmy kawkę i pojechałam z mamą i świadkową do fryzjera. Siedziałyśmy tam ok. 2 godzin, każdą z nas czesał inny fryzjer. Fryzurę miałam za☠☠☠istą W międzyczasie zadzwoniła do mnie babka z Sali, że nie dowieźliśmy mięty wiedziałam, że o czymś zapomniałam i tata ma do nas pretensje, że jej nie kupiliśmy Podczas malowania mojej przyjaciółki, nie wiedziałam co mam z sobą robić, więc łaziłam od pokoju do pokoju i marudziłam wszystkim Świadkowa wyglądała obłędnie w makijażu i fryzurze. Po niej ja usiadłam na fotel i kobieta pomalowałam mnie przepięknie czułam się naprawdę wyjątkowo (szkoda, że nie może przyjeżdżać do mnie codziennie hahaha) Po mnie malowana była mamuśka. Kiedy wszystkie wyglądałyśmy już jak milion dolarów, to poszliśmy wszyscy na dół na herbatkę i kanapki, które mamuśka zrobiła. Jadłam i piłam równo, więc nie wiem o co chodzi z dziewczynami, które w tym dniu nic nie mogą zjeść Następnie przyjechała moja ciotka, która tak mnie MOCNO wyściskałam, że byłam pewna, że z mojej fryzury to nic nie zostało Chwilę przed 15 zaczęłam się ubierać (oczywiście zapomniałam założyć szlafrok na przygotowania ) Powiem Wam, że ta kiecka to strzał w 10 Ubrana czekałam aż Tż i świadek podjadą po świadkową i zostawią dla mnie bukiet. Białe piwonie wyglądały nieziemsko! (do dzisiaj stoją w wazonie) Każdy chwalił bukiet, bo nigdy nie spotkali się z takim prostym a zarazem efektownym bukietem ![]() Wszyscy wyszykowaniu udaliśmy się do bryki, aby podjechać pod Kościół, w którym czekał mój luby
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
Ślub:
Nie muszę, ale wspomnę, Tż na mój widok zdębiał i nie wiedział co powiedzieć ja chciałam przyjechać do Kościoła przed samą uroczystością, ale foto chciał strzelić nam parę fotek w Kościele przed mszą. Goście schodzili się do Kościoła i nie mogli mnie rozpoznać haha Ja w ogóle nie czułam się jakbym brała ślub My z rodzicami i świadkowi gadu gadu, a tu dzwonki i Ksiądz wchodzi! Więc Mamuśka szybko poprawiła mi tren i z Tatuśkiem ruszyliśmy do ołtarzu Mieliśmy w planach w połowie drogi zatrzymać się, ale zapomnieliśmy o tym szłam cały czas z bananem na ustach, porozglądałam się po Gościach, pouśmiechałam się jeszcze szerzej. O mszy nie będę pisać, no bo o czym tu właściwie pisać. W 99% wygląda tak samo. W ogóle podczas całej mszy ciągle się śmiałam i tak samo było przy składaniu przysięgi Przy wierności zacięłam się i zaczęłam śmiać cała JA. Wychodząc z Kościoła, znajomi strzelili płatkami z tub, co wyglądało naprawdę fajnie. Msza przebiegła baaardzo szybko. Sama miałam wrażenie, że trwała z 10 min. Po życzeniach zaczęło lekko kropić, ale na szczęście nie rozpadało się (naprawdę pogoda w tym dniu nie ma znaczenia hahaha – nie sądziłam, że akurat ja to napiszę). Kamerzyści w samochodzie zamontowali kamerkę małą, więc chyba coś dadzą do filmu. Wesele: Chyba opiszę w punktach ![]() - jedzenie wyśmienite, przecudowne, fantastyczne - alkohol się wlewał (teść w międzyczasie pojechał po biały rum, bo zabrakło )- dj i wodzirej ekstra - goście się bawili do samego rana - prezenty dla rodziców udane (takie przepiękne narzuty na łóżko im kupiliśmy) - świadek bardzo ładnie zagrał i zaśpiewał pierwszy taniec - gry i zabawy były fajne, ale powiem Wam, że dzisiejsza młodzież nie umie się bawić ![]() - Księga Gości nie została zauważona chyba przez wszystkich (dj przypominał) - obsługa Sali rewelacyjna – później nawet bawili się z nami ![]() - buty przebrałam po 24 (melisski za☠☠☠iste, mogłam bardziej rozchodzić) - torciki wymiatały - mój Tata po oczepinach niestety musiał pojechać do domu, bo się rozchorował. Tak zaczął kaszleć, stracił głos, dostał gorączki ![]() - chrzestna strzeliła focha na mnie/nas – nie wiem dlaczego Poprawiny: - wszyscy pili i jedli w ogrodzie a potem w garażu Dobrze, że teściówka załatwiła Panią, która pogotowała, bo z wesela praktycznie nic nie zostało. Jedzenie na weselu było naprawdę przepyszne Poniedziałek 1.07.2013 Sesja fotograficzna, której efekty będą najlepsze na świecie i mówię to całkiem serio ubaw był po pachy niestety na zdjęcia musimy czekać 2-3 miesiące No chyba wsio nie czułam się w ogóle jak na swoim weselu, bardziej jak na jakiejś imprezie. Chyba z tż wyrośliśmy już z niektórych rzeczy. Bycie mężem i żoną też nas jakoś szczególnie nie podnieca – czujemy się może tylko trochę bardziej dorośli ![]() Wpadki: - torciki miały troszkę inaczej wyglądać, ale za to były przepyszne - chrzestna strzeliła focha Przed nami jeszcze sesja z kamerzystami, ale to 20-21.07
|
#4057 |
|
potworkowa
|
zdjęcia próbnej w klubie
|
|
|
|
#4058 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Toaleta w drugą stornę U Ciebie też tak leje? ![]() Cytat:
Enn wytrzymaj do wieczora! Albo chociaż do popołudnia! Albo umów się z nim na mieści ![]() Cytat:
![]() Ehhh... Gdyby była Mell
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
meg
za relację! A co do tego, że niektórzy młodzi nie umieją się bawić - potwierdzam... u mnie na weselu niektóre pary koło 20-tki nie tańczyły wcale i mało były rozruszane, a cała reszta hulała aż miło! Chociaż na przykład moja 20-letnia kuzynka i jej narzeczony wywijali na parkiecie że hej, a ponoć się nawet nie uczą tańczyć
|
|
|
|
#4060 | |
|
<3 <3 <3
|
Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013,
Cytat:
klaski : Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
meg za relację
czekam na foty
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
fotki w klubie
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
Meg
widzę że śmiałas się w kościele jak my fajnie się to ogląda ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Na marszałkowskiej
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
|
#4067 |
|
Uzależnienie
|
Meg
![]() O a ja mam 50 dni do ślubu!
|
#4068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
Cytat:
Zaraz sie sama wyloże z tym wykanczaniem ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|
#4069 |
|
<3 <3 <3
|
Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013,
U mnie sie mowi tak:
- pij pij bedziesz latwiejsza. - ja jestem latwa ale z Ciebie taka dupa ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
No ale o której kobieto
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Meg, fajnie napisane relacjone
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście parę razy ziewnęłam!!
|
|
#4075 |
|
<3 <3 <3
|
Meg relacji jak na razie czytac nie bede bo jade busem a nie chce sie tak publicznie wzruszac :-D
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() spadam do domu! już tam przeczytam relację meg
|
||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kłamie
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Spadam do kina, ciao!
będę wieczorem... powiem szczerze, że zatęskniłam za pisaniem z Wami ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja też tak mam w pracy, że mi się niektóre zdjęcia nie wyświetlają ![]() A za to w domu nie widzę <love>
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

byłam zrozpaczona, ale zgodziłam się na białe hortensje. W piątek z samego rana pojechaliśmy do spowiedzi, sporo ludzi było i chyba z godzinę tam siedzieliśmy
no ale rozgrzeszenie dostaliśmy 

za relację! A co do tego, że niektórzy młodzi nie umieją się bawić - potwierdzam... u mnie na weselu niektóre pary koło 20-tki nie tańczyły wcale i mało były rozruszane, a cała reszta hulała aż miło! Chociaż na przykład moja 20-letnia kuzynka i jej narzeczony wywijali na parkiecie że hej, a ponoć się nawet nie uczą tańczyć
klaski : 

Zaraz sie sama wyloże z tym wykanczaniem 

klik!