|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: po dwóch tygodniach...
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4157740]Dawno takiej bzdury nie słyszałam.
[/quote] Dokładnie to samo pomyślałam. To co Twój kolega mówi jest tak oczywiście bzdurne, że aż mi się nie chce dalej komentować.
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem on chce poprostu zaimponować, ale jakoś mu to nie wychodzi.
Ja bym go totalnie olała. Aha! A takie dziewczyny jakie opisałaś są na naszej Ziemi... |
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, po dzisiejszym dniu doszłam do wniosku, ze on jest przekonany na 100%, ze to, co mówi jest prawdą... Aż mi się go szkoda zrobiło. Ciekawe co zrobi, kiedy pozna jakąś dziewczynę, która powie "nie".
|
|
|
|
|
#34 |
|
Mrs Mrau
|
bo jak ktoś kłamie to prędzej czy poźniej zaczyna w te kłamstwa wierzyć
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje miec nadzieje ze tafi sie kobieta, ktora utrze mu nosa i to porzadnie!
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Co za głupoty
, ale teksty kolegi są tak głupie, że aż śmieszne.BTW, ciekawi mnie, dlaczego, jak piszesz, chłopcy w dyskusji nie zabierali głosu. Czyżby wszyscy tak myśleli, tylko nie chcieli się przyznać? A może bali się wyjść na staroświeckich mięczaków?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ten chłoptaś jest przykry.Ale kiedyś trafi swój na swego.
Tak jak już pisałam wcześniej, ten kto dużo gada na te tematy, najczęściej tak naprawdę nic na ten temat nie wie.Takie czcze gadanie. Się chłopak zdziwi, coś mi się tak wydaje.No chyba, ze jest niesamowicie, zabójczo przystojny i każda kobieta będzie padać do jego stóp ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
mój kolega powiedzial mi kiedys cos podobnego :
ze kazda dziewczyna sie pusci. ja sie oczywiscie z tym nie zgodziłam. fakt sa dziewczyny łatwe, które czekaja tylko na okazje zeby sie z kims przespac, ale sa tez te wartosciowe, kóre maja poczucie własnej godnosci itd. po prostu mój i twój kolega albo mieli żłe doswiadczenia, ale znaja inną "grupe społeczną " albo kierują sie tym co powiedzieli im inni lub tym co przeczytali w jakiejs taniej gazetce typu bravo girl.
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta poza tym to :
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ któż Cię tam wie
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...Ja myślę, że to co powiedział to kompletna bzdura!
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Na pewno nie każdą bo od każdej reguły (nawet idiotycznej) są wyjątki.
A przede wszystkim na pewno nie każdy facet.
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Farmazony gada i tyle. Po jakim czasie dziewczyna pójdzie z chłopakiem do łóżka zależy od niej a nie od tego, że chłopak ma chcice. Twój kolega pewnie spotykał sie z dziewczynami, które nie mały zachamowań pod tym względem lub wybujała wyobraźnia podpowiada różne bajki.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie, nie... to zalezy od obu osob
.. ale przypomnial mi sie moj stary dobry znajomy [24 lata], ktory byl swiecie przekonany ze moze 'zaliczyc' - tak to mowil;/ kazda dziewczyne, hehe no poprostu smiac mi sie z niego chcialo, za to co mysli, bo prawda byla taka ze owszem byly chetne, ale najczesciej pijane panny
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie wydaje ze o wszystko nie jest takie proste...sa kobiety, ktore zgodza sie na to, a wrecz beda inicjatorkami ....tylko to na pewno nie sa mlode dziewczyny, ktore maja male doswiadczenie, inny przyklad nawalone laski, ktore same nie wiedza co sie z nimi dzieje...trzeba po prostu rozroznic jakie ma sie oczekiwania...kazdy kto mysli o czyms powaznym na cos takiego nie pojdzie i koles ktory sie tak zachowuje - od razu mu kijem po plecach...ale jak sie ma ochote na przygode to nawet czekanie dwoch tygodni to sporo Ja juz sie w zyciu nauczylm, ze nie mozna oceniac postepowania innych w danych sytuacjach bo nie znamy pobudek jakie kieruja tymi osobami gdy decyduja sie na to czy owo....poza tym nie wiadomo jak sami zachowalibysmy sie w danej sytucji
|
|
#49 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama sie nad tym zastanawialam- oni tak sobie po prostu siedzieli i nic nie mówili...Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

i to porzadnie!
, ale teksty kolegi są tak głupie, że aż śmieszne.