Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 15:27   #3991
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Mi tez by nie przeszly bez soli..ja musze miec jeszcze dodatkowo troche masełka,mleka badz smietany..
o taaak jak juz jem ziemniaki to takie ah
ale ziemniaki to cos co mogloby istniec dla mnie tylko w postaci frytek
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:27   #3992
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Kto mnie zmusi zebym poszla robic gofry, glodna jestem
zrób mi też
Stary 2013-07-05, 15:28   #3993
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ja nie miałam pomysłu dla niej na prezent, tydzień temu miała panieński więc trochę dostała, 20.07 ma wesele więc za bardzo nie wiedzieliśmy co a kasy nie chcieliśmy dawać... no to wyciągnęłam D. do Sephory, bo kosmetyki dla kobiety są zawsze trafionym prezentem wzięłam balsam + żel do mycia o zapachu czekolady, lakier do paznokci i kilki do kąpieli będzie miała na podróż poślubną
idealny prezent czekolada <3
Stary 2013-07-05, 15:29   #3994
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eeee... od ślubu się tolerujemy.
Ale wcześniej miałam z nią nieźle na pieńku, dowiedziałam się od niej m.in, że samej by mnie w domu teściów nie zostawiła, bo nie wiadomo, co ukradnę (chyba królika i 10-letni TV, bo najwięcej to dom i samochody są warte), jak również kilka innych miłych rzeczy
Ale jako, że chcrzestną Edzika jest moja siostra, chrzestnym Elenki ma być mój brat, to wypada wziąć siostrę tż... Młodsza już dawno zapowiedziała, że nie lubi dzieci i nie chce, a starsza wiem, że dla małej będzie dobrą chrzestną, chociaż nie znosimy się szczerze...
że co proszę?
Stary 2013-07-05, 15:29   #3995
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
hejho
witam sie po pracy
zaleglam na kanapie i odpoczywam, przed chwila byla mega burza wiec pewnie dlatego mnie tak zmoglo
zjadlam pol kilo czeresni, wstawilam do gotowania kapusniak i zamierzam odpoczywac

nadrabiam powoli caly wasz dzien

co do proszkow to ja dla siebie uzywam tylko plynow. mam 3 do kolorow, bialego i czarnego i jestem bardzo zadowolona szczegolnie ze mniej niszcza pralke mam wrazenie i nigdy nie mam zadnego osadu dlatego dla dziecia tez chce uzywac plynu ale powiem wam ze mi to obojetne jakiego.
kazdy poleca cos innego. kupie jeden maly i jak mi podpasuje to bede go kupowac a jak nie to kupie inny i juz

Pisalyscie o tej finlandzkiej wyprawce. wolalabym cos takiego zamiast kasy. szczegolnie ze jej wartosc znacznie przekracza naszego tysiaka. a co do spania w pudelku to wam powiem ze jak nie odnajdziemy kolyski po mnie to maly bedzie spal w koszu mojzesza na poczatku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mój tez bedzie spał na poczatku w koszu mojzesza, a wyprawka bym nie pogardzila
Stary 2013-07-05, 15:29   #3996
Madziuchna27
Zakorzenienie

a ja właśnie dokończyłam ulubioną czekoladę TŻ, ale się wścieknie jak wróci z pracy

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:31   #3997
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
że co proszę?
No
Cała rodzina tż ma trochę nie po kolei w głowie

A ta siostra ma 31 lat w tym roku i mieszka z rodzicami nadal Jej chłopak nie ma planach się oświadczać i chyba mnie nie polubiła, bo tż wziął ze mną ślub, a jej się nie zanosi

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:31   #3998
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
idealny prezent czekolada <3
to mnie pocieszyłaś, bo jakieś dziwne wątpliwości mnie naszły
chociaz widziałam, że miała kiedyś taki mini balsamik z Sephory o zapachu czekolady i jej się bardzo podobał kolor lakieru też jej się spodoba a kulki do kąpieli tez lubi więc mam nadzieję, że będzie się podobać, bo to w sumie wszystko ja wybierałam a D. płacił
Stary 2013-07-05, 15:31   #3999
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
zrób mi też
dobrze wysle ci ale mam tylko z dzemem ewentualnie z cukrem pudrem
serio zaraz ide juz wpol do 4 a ja kolo 5 wychodze
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:32   #4000
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
No

A ta siostra ma 31 lat w tym roku i mieszka z rodzicami nadal Jej chłopak nie ma planach się oświadczać i chyba mnie nie polubiła, bo tż wziął ze mną ślub, a jej się nie zanosi
szczerze współczuję
oby dla młodej była dobra
Stary 2013-07-05, 15:32   #4001
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Samba no mi akurat nie podnosi się na białe fartuchy, bo jestem jedną z ich gangu, hiehie Dzisiaj rano miałam 118/88, to górne spoko, ale to dolne za blisko cały czas granicy, pomierzę 3xdz do wizyty, zobaczymy co tam wyjdzie, mam nadzieję, ze nic
ja tez czesto mialam to gorne spoko, a te dolne podwyzszone...nie wiem czemu tak sie dzieje... mnie tez powiedzieli ze cisnienie w ciazy nie powinno przekraczac 140/90...

Cytat:
ja mam tą z 4 szufladami i uważam, że jest mega pojemna a nie chciałam większej, bo była jak na moje 163cm za wysoka

a czego tu się bać? mieszkać gdzieś trzeba mieszkania po dziadkach/rodzicach nie dostaniemy, spadku żadnego ani superprezentu też nie mamy, nikt nam nie da, teraz na bieżące potrzeby rodzice nam pomagają.. a mieszkać gdzieś trzeba, nie? po co mam komus płacić za wynajem jak mogę spłacać własny kredyt i remontować własne mieszkanie a nie czyjeś
jasne, że wolałabym bez kredytu no ale nie każdy dostaje mieszkanie lub kasę

dokładnie
dobrze wiedziec, bo ja mam 165 musze stanac przed nimi jeszcze raz w ikei i pomyslec

Cytat:
a ja jeszcze nie miałam siły żeby zjeść śniadanie
ejjj ty nie sciemniaj tylko jedz!! Julka jest glodna!!

wspolczuje Wam tych upalow... u mnie jest sloneczko, ale gdzies tak z 25 stopnii... jak dla mnie idealnie...

ide troche ogarnac mieszkanko
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:33   #4002
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie miałam pomysłu dla niej na prezent, tydzień temu miała panieński więc trochę dostała, 20.07 ma wesele więc za bardzo nie wiedzieliśmy co a kasy nie chcieliśmy dawać... no to wyciągnęłam D. do Sephory, bo kosmetyki dla kobiety są zawsze trafionym prezentem wzięłam balsam + żel do mycia o zapachu czekolady, lakier do paznokci i kilki do kąpieli będzie miała na podróż poślubną
no ja teściowej kupie storczyka bo lubi i do tego kosmetyki... kosmetyki się zawsze przydadzą

Cytat:
No

jak dobrze że my się z siostrą tż lubimy

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:34   #4003
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
dobrze wysle ci ale mam tylko z dzemem ewentualnie z cukrem pudrem
serio zaraz ide juz wpol do 4 a ja kolo 5 wychodze
lubię każde
może ja też coś zjem

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
dobrze wiedziec, bo ja mam 165 musze stanac przed nimi jeszcze raz w ikei i pomyslec
najlepiej na żywo

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no ja teściowej kupie storczyka bo lubi i do tego kosmetyki... kosmetyki się zawsze przydadzą
właśnie to napisałam wyżej - kosmetyki to zawsze dobry prezent
Stary 2013-07-05, 15:34   #4004
butterfly20
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście,nie mogę przebrnąć
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć girls Wczoraj byliśmy z mężem w Askocie i zamówiliśmy mebelki do pokoju dla bobasa, dostaliśmy fajny rabat, a że my jesteśmy na etapie meblowania mieszkania i nadal mamy maaało mebli, to się przyda, nawet nie dziecku, ale nam:
http://www.pacyga.com.pl/?id=kitty,kolekcja,16 wzięliśmy ten z szarą myszą, chociaż różowy kotek był jeszcze łądniejszy, ale stwierdziliśmy, że na przyszłość może lepiej uniwersalne. Cały zestaw: łóżeczko, komoda, szfa, regał, półka. Tylko czeka się 4-6 tygodni, więc strasznie długo

A oni jakoś pomagają w szpitalach z tym pierwszym karmieniem?

A ja właśnie mam odwrotnie, uwielbiam szybkie decyzje, to mój mąż raczej z tych zastanawiających się

No właśnie ja też jakoś nie zauważyłąm, żeby ktoś mnie gdzieś specjalnie przepuszczał. Ostatnio jechałam na stojąco w nieklimatyzowanym autobusie w tym upale przez godzinę, myślałam, że padnę i nikt nawet okiem nie mrugnął...

A masz jakiś specjalny śpiworek, który jest akurat do wózka?

Maharet, Ladan, t_89 - gratuluję udanych wizyt
Ale sliczne mebelki!!

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja raczej nie, wymyśliłam - choć nie wiem, czy to dobry pomysł - że na komódce postawię taki ozdobny wiklinowy koszyczek, do którego powrzucam kosmetyki itp. Coś podobnego mam w łazience dla siebie
Też mam taki pomysł.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
nie wiem jak u was, ale mi zależy na tym zeby karmić teraz mniej więcej tak samo jak andzie, czyli przynajmniej 8-10 mc. Nie chodzi tu o to, że mleko jest zdrowe ale o zwykłą oszczędność. pierwsze mleko w puszce kupiłam właśnie jak anka skończyła 10 mc, jak miała 18mc przestawiliśmy się na zwykłe UHT 3,2 i jakoś mnie to nie ubodło w portfel

i jeszcze dopowiem ze sciągalam.. duuuzo ściagalam mleczka dzięki temu mogłam skończyć studia i nadal karmić
Ja bym chciała tak 6 miesięcy.

synek będzie Marcin?Ania i Marcin-to jak ja z mężem

Cytat:
jutro D. ma wolne i idziemy po Julowe detergenty: proszek i płyn do prania
Ja miałam dzisiaj kupić, a zapomniałam...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:37   #4005
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja miałam dzisiaj kupić, a zapomniałam...
ja jakoś nie miałam parcia ale kupując na promo w Ross proszek do białego i płyn do kolorów oszczędzam 8zł a to zawsze coś
Stary 2013-07-05, 15:37   #4006
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Hejo

Kocyk akrylowy chodziło mi o mały. Dziecko by mi się pod takim dużym zakisiło te akrylowe są dość drogie. Ja upatrzyłam sobie taki bawełniano-akrylowy - http://allegro.pl/kocyk-koc-dzieciec...338030720.html wrzosowy może wystarczy, bo w końcu dziecko ubiera się cieplej, zakłada zimowy kombinezon, okrywa kocykiem i zasuwa osłonę na wózek. Chyba już śpiworka nie trzeba nie?
a no taki to jak nabardziej ok bo jak widuje wlasnie te duze a dzieciach to miich zal...
nie bardzo chyba wiem co to spiworek, ale taki zestaw jak wymienilas jest jak nabardziej ok, sama tak wychodzilam z Marysia a ona z pazdziernika, i zawsze wracala cieplutka ze spaceru -nawet jak -10 bylo

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:38   #4007
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
to mnie pocieszyłaś, bo jakieś dziwne wątpliwości mnie naszły
chociaz widziałam, że miała kiedyś taki mini balsamik z Sephory o zapachu czekolady i jej się bardzo podobał kolor lakieru też jej się spodoba a kulki do kąpieli tez lubi więc mam nadzieję, że będzie się podobać, bo to w sumie wszystko ja wybierałam a D. płacił
ja bym sie cieszyla jak glupia;D
Stary 2013-07-05, 15:39   #4008
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
kochana jak dla mnie mówisz bardzo dziwne rzeczy, pierwsze słyszę
ja i masło i oliwę z oliwek i olej i majonez jadam
kicia ja dziwnie gadam, ale to wszystko w kontekście karmienia cycem
po prostu nie wiem czy to mogę od początku, wiesz, jak te dzieci mają takie schizy z brzuszkami, to podpytuje tu te doświadczone, co mogę a co nie bardzo, teraz to ja wpierdzielam też

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Cytat:
Nie tłuszcze, tylko tłuste potrawy
Spokojnie, możesz jeść masło, możesz do sałatki dodać oliwę z oliwek
Chodzi o to, żeby np. nie jeść smażonych w głębokim tłuczu itp.
uffff, to ja już nie zginę....bo serio się martwiłam co ja będę jeść...a bez kotleta jakoś się wytrzyma
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:40   #4009
Brydzia_
Zakorzenienie

ale dla równowagi nie przepadam za dziewczyną brata
i liczę że nie zostanie w przyszłości jego żoną

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:43   #4010
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym sie cieszyla jak glupia;D
no w sumie ja też

Cytat:
kicia ja dziwnie gadam, ale to wszystko w kontekście karmienia cycem
po prostu nie wiem czy to mogę od początku, wiesz, jak te dzieci mają takie schizy z brzuszkami, to podpytuje tu te doświadczone, co mogę a co nie bardzo, teraz to ja wpierdzielam też
ahaaaa...
już się dziwiłam co Ty piszesz
mój budyń
Stary 2013-07-05, 15:45   #4011
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
o taaak jak juz jem ziemniaki to takie ah
ale ziemniaki to cos co mogloby istniec dla mnie tylko w postaci frytek
a dla mnie ziemniaki w ciąży nabrały mega wartości, no tak mi smakują, to po pierwsze, a po drugie to po nich czuję się bardziej najedzona. Dużo mniej jem ryżu, chyba, że z warzywami, a bardzo polubiłam kaszę gryczaną
Stary 2013-07-05, 15:46   #4012
Madziuchna27
Zakorzenienie

zastanawiam się, czy przypadkiem nie popsuła mi się waga bo przez miesiąc przytyłam tylko 600 gramów

Stary 2013-07-05, 15:47   #4013
ladanseuse14
Zakorzenienie

już ponad 4000 postów

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
zastanawiam się, czy przypadkiem nie popsuła mi się waga bo przez miesiąc przytyłam tylko 600 gramów
hahahahah nic tylko się cieszyć
Stary 2013-07-05, 15:49   #4014
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
to ja tak mówię za kazdym razem, tylko u mnei za dużo pokazuje
Stary 2013-07-05, 15:50   #4015
butterfly20
Zakorzenienie

Bosh co myślę,że już koniec to kolejna strona.

Co do ceny mieszkania Ladan to słyszałam,że w jej mieście są taniutkie mieszkania.Ech...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:51   #4016
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Tzn. mój TŻ pracuje już 3 rok w stałym miejscu pracy, ale tak jak mówię ma 1500zł miesięcznie. Zanim ja nie zacznę pracować będziemy się gnieść u teściów w mieszkaniu.
Dwoch kredytobiorcow musi miec unowe zeby dochod byl brany pod uwage. ;/
Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
matko jak u mnie gorąco 27 stopni a ja ledwo żyje ...

Ja mam dylemat bo mam dwóch świetnych kandydatów na chrzestnych ale żadnej babki na chrzestną. Nie jestem pewna ale czy da radę by chrzestni byli jednej płci lub ewentualnie jeden z nich był tak zwanym świadkiem chrztu ? Może któraś z Was zna takie przypadki ?
Tez bym chciala dwie kobiety ale z tego co czytalam to nieda rady.

Cytat:
to prawda
bo ceny np. w Katowicach są już
To co w warszawie mamy powiedziec 86 metrow z pol banki, 55 metrow - 350 tys za 100 nic niekupi sie nawet 25 metrow a zarobki wcale nie wyzsze stwierdzam...

Cytat:
a ja właśnie dokończyłam ulubioną czekoladę TŻ, ale się wścieknie jak wróci z pracy
Ja zjadlam cala biala naszczescie TZ nieslodyczowy to nie zauwazy..
I chyba musze dentyste odwiedzic bo mialam wszystkue zeby zrobione ale przy czekoladzie poczulam cos ale niewiem ktory oprocz tego ze na dole po lewej heh
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ale dla równowagi nie przepadam za dziewczyną brata
i liczę że nie zostanie w przyszłości jego żoną
Przeczytalam 1 wersje ktora spowodowala u mnie wyterzenie mozgu
Stary 2013-07-05, 15:51   #4017
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahah nic tylko się cieszyć
Ale jestem podejrzliwa, skoro w dwa miesiące przybyło mi 6 kg, a teraz prawie nic... Coś tu jest nie tak

Stary 2013-07-05, 15:52   #4018
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Bosh co myślę,że już koniec to kolejna strona.

Co do ceny mieszkania Ladan to słyszałam,że w jej mieście są taniutkie mieszkania.Ech...
to prawda
chociaż już teraz jest zastój, bo idą do góry - wyczailiśmy moment
ja i tak oddałabym wiele za domek, nawet mały noo ale chyba nie w tym wcieleniu
Stary 2013-07-05, 15:52   #4019
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
no on ci też dopiero co podpadł, bo go tu emotkami rozstrzeliwałaś, to teraz jesteście kwita

mój miętowy wybór lekko mnie szokuje, mam na myśli ściany w pokoiku dla Lilki, ale lepiej niż ten pomarańcz, co mi się juz opatrzył maksymalnie...idę tymczasem obiad jakiś zmontuję
Stary 2013-07-05, 15:53   #4020
rusałka_1
Zakorzenienie

Hej

Widzę że dziś produkcja pełną parą

Cytat:
heheja zrobiłam sobie wczoraj takie foto i miałam wam wrzucić ale od 2 dni mam takiego doła, że połowe dnia przespalam...

ale mozna sie pośmiać,wrzucam na dole nie wiem czemu kojarzy mi sie tp foto z muminkami,
jakie fajne zdjęcie a twoje stopy wydają się z tej perspektywy takie maleńkie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jestem
nic nie kupiłam sobie- chyba, że migdały się liczą zapłaciłam małżowi ten samochód i mam z dyńki, jeszcze dzisiaj do spowiedzi muszę iść nie cierpię tego, ale chrzciny w niedzielę

no i właśnie szukam połączenia dla małża na niedzielę bo ma 2 dni wolne
Super, że mąż przyjeżdża

Cytat:
cześć mamusie witam się w 8 miesiącu!

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie w 8 miesiącu . Jestem sobie już (w końcu) na zwolnieniu lekarskim . Mąż dzisiaj ostatni dzień w pracy i ma urlop 4 tygodnie. W sobotę kupujemy łóżeczko, wózek lada moment zamawiamy. Większość rzeczy już mamy, zostały tylko pieluchy, laktator, butelki i co nam jeszcze dodatkowego przyjdzie do głowy.
Gratulacje Dziewczyny za skończone miesiące

Cytat:
Wróciłam

Zaraz nadrobię tylko się trochę pojaram

Wyniki moczu ok, leukocyty 3-6 więc już malutko,żadnych innych złych rzeczy

Kupiliśmy fotel do pokoiku małej, w której będę mogła sobie karmić (kanapę mamy niską, krzesła ok ale nie wyobrażam sobie tyle godzin, a w papasana jak się zapadnie to nie da się podnieść), komodę do salonu na papiery (wcześniej były w tym pokoju, gdzie był pokoik małej, bo to był tzw. gabinet), lampkę, ramki na jej zdjęcia i takie koszyczki na drobiazgi.

U r-p kupiliśmy resztę brakujących pierdółek. W końcu kupiłam jedną butelkę antykolkową TT 150 ml, mam nadzieję,że nie będzie potrzebna,ale w razie w zawsze możemy dokupić.

I byliśmy w sklepie wózkowym i zdecydowaliśmy się już ostatecznie na fotelik Cybex Aton3 ale bez bazy (nie pasowałaby do "starszego" fotelika).Poza tym pan mówi,że w testach bezpieczeństwa wychodzi tak samo z bazą i bez (po raz kolejny się dziwię,że nic nam nie wciskają po to,żeby zarobić).
Podobno Maxi Cosi baza pasuje do późniejszego fotelika Pearl, ale on jest jakoś za 700 zł a jest dość mały i trzeba szybciej wymieniać na większy i pan nam go odradzał.
Widać, że dobry dzień miałaś
Tak, tak co do tych testów to samo ostatnio mówił nam sprzedawca. My też bez bazy kupujemy

Cytat:
Ja to nawet nie mam siły wstać po picie

Przybijam piątkę!
Jestem jak dętka ;/ A mamy dziś grilla - jeszcze nic nie przygotowałam
Chyba kawę sobie zrobię, bo nie dam rady.

Miałam dziś na obiad fasolkę szparagową z jajeczkiem - pycha

Co do karmienia piersią, bo widzę że poruszałyście temat. Ja chciałabym karmić do 6 miesiąca na pewno, mam nadzieję że się uda

AAA! pępek zaczął mi wystawać, śmiesznie to wygląda przy obcisłych bluzkach

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości