|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
Cytat:
A serio to fajnie jest. Jeszcze ta zielona kokarda i love
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
Cytat:
![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
Moni jakie te buty??
Ale u mnie dudni:/
|
#4234 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
Wróciłam z pracy, TŻta jeszcze nie ma, jedzie, więc wpadłam pomóc wykańczać dziada
![]() Cytat:
Piątkowo-imprezowy klimat Moni poka buty
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013,
Wychodzisz za mąż?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D P
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D P
co tu wejdę to parskam śmiechem dzięki Tobie
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami !
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
Kadr niefortunny, ale generalnie zgrabnie wyglądają
Na moim zdj ( na łaciatym dywanie ) widać mniej więcej kolorek jaki jest ( pudrowy róż) Drugie jest z aukcji
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz. 56 !
Olgietko - rewelacja! ;-) Jest cud, miód i malina
![]() Moni - mnie nie pomogły w ślub żelowe wkładki za bardzo Wykończymy dziada ? ![]() Po obiadku, mówie do TŻ - chodź, pomożesz mi przy rybkach Ja patrzę, a tam malutkie rybusie się pojawiły, jeden poród z głowy Czekamy na następny Nie mogłam się napatrzeć hehe ![]() Co do męża i jego pomagania w domu - śmieci wyrzuca ON, odkąd mieszkamy razem, ani razu nie wyrzuciłam śmieci ![]() Ubrania chowa, brudy do łazienki składa. ![]() W weekend - śniadania podaje mąż do łóżka ![]() No,a nawet ostatnio wytarł kurze na meblach u góry i lampy w całym mieszkaniu Nie mam co narzekać |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się
![]() Tusia ma świetne poczucie humoru ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam i dopieo mam czas na wykanczanie
caly dzien mysle o mojej sukni. Pasa jednak nie chce, bo bedzie za duzo swiecidelek Meg super relacja taka konkretna ![]() Sie wkurzylam nie mogl nam tego powiedziec jak bylismy |
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D PM2013, cz.
Cytat:
![]() Kolor ładniejszy niż na aukcji, wkładki powinny pomoc jak nie jedne to dwie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
O rety
może miałaś za miękkie?? Jak nie to będę kombinować ![]() Cytat:
No paznokcie Naiat tak Tylko bez świecidełek
|
|
|
|
|
#4249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam zielonego pojęcia jak to będzie z tymi obowiązkami po ślubie...
do niedawna to myślałam, że mój TŻ sam sobie koszule prasuje... wydała go teściowa, jak odbierałam sukienkę (ona wtedy zanosiła swoją garsonkę do poprawy i się wygadała krawcowej)... a przede mną TŻ zawsze udawał takiego ideała... a tu okazuje się, że w domu sam nigdy sobie nie wyprasował, zawsze prosił mamę, a jak się zastanowiłam, to jak był u mnie, albo jak nocowałam u niego, to też zawsze ja mu prasowałam, tylko tego nie zauważałam... TŻ zawsze wynosił na środek pokoju deskę do prasowania, włączał żelazko... a potem prosił mnie, bym "dokończyła" za niego, bo on musi jeszcze coś zrobić ![]() Patrzcie jaki to mój TŻ-cik sprytny... Nie żebym nie mogła mu prasować tych koszul, ale że tyle lat to robiłam i tego nie zauważyłam ![]() a jeszcze spytałam się Go na drugi dzień, czy sam sobie zawsze prasuje koszule, no i odp była : "oczywiście" Ciekawe ile jest jeszcze takich rzeczy...
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak ostatnio buty przymierzałam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami !
a ze akurat jestem na miescie to moje parskniecie w telefon musialo komicznie wygladac![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze pr
Cytat:
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Wysyłane z Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jeszcze przed nami ! :D P
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Gosia, jaka pogoda u Was? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
no i gdzie pulpet?
Wyglądasz.... Cytat:
Week, a mi się chce wyć W poniedziałek miało się odbyć posiedzenie w sprawie tych działek, ale oczywiście szanowni posłowie PO robią wszystko żeby je opóźnić i są odwołane A jak do stycznia nie będzie nowej ustawy, to zabiorą ludziom działki.A TŻ mówił, że działka trochę zapuszczona, zarośnięta, ale są wiśnie, czereśnie, gruszki, jeżyny, winogron i truskawki Tak ryzykować nie możemy Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2013-07-05 o 17:42 |
|
|
|
|
#4256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4257 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Cycki cyckami, ale kolejne śluby są jesz
Cytat:
Na pewno obgadujesz!"
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co ryzykować.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- No pewnie! A o czym by innym gadać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo, moj tez tak ostatnio mowi jakbysmy nic innego na glowach nie mialy Cytat:
![]() Wysyłane z Tapatalk 2 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

nie mogl nam tego powiedziec jak bylismy
Na pewno obgadujesz!"
nie ma co ryzykować....